- Reaction score
- 460
Απάντηση: Δεν βαζουν μυαλο!!!
Ο Αργυρης που ειναι κινητος τιμοκαταλογος ας μιλησει!
Ο Αργυρης που ειναι κινητος τιμοκαταλογος ας μιλησει!
Γιατι τοποθετεισαι στα ακρα?καλημερα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. δεν ηθελα να ερθω σε αντιπαραθεση αλλα μου φανηκε υπερβολικο να γκρινιαζουμε για τιμες 20-30000 οταν η κριση εχει φερει στα ορια της φτωχειας πανω απο 2.000.000 Ελληνες. Η κριση εχει εξαθλιωσει πολλους, ταλαιπωρει ακομη περισοτερους αλλα δεν ειναι σε καμμια περιπτωση καθολικη. "Τοσα δινω αμα γουσταρεις" εφαρμοζεται μονο σε ηδη κατεστραμενους που προσπαθουν να σωσουν οτι τους απεμεινε.
Οταν πεσουν οι τιμες στα οικοπεδα και στο μ....ι θα εχουμε καθολικη κριση στην Ελλαδα.
Μεχρι τοτε τα διαμερισματα των 500.000 δεν θα πανε στα 100.000 και τα μηχανηματα των 20.000 δεν θα πανε στα 5.000. Ομως εαν τελικα συμβει κατι τετοιο κανεις δεν θα εχει χρηματα για να αγορασει.
Πεστα ρε φίλε...καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους !!παρακολουθω το θρεντ απο την αρχη και θελω να προσθεσω και εγω κατι σαν αμεσα εμπλεκομενος και σαν κατοχος προιοντων της yamaha και σε σχεση με τον αντιπροσωπο τον νακα ψαξτε να βρειτε ποσο ειχαν τα ηχεια soavo-1 και ο ενισχυτης AS2000 τουλαχιστον ι χρονο πριν ,τα ηχεια τα αγορασα εγω προσωπικα τον γεναρη προς 1500 ευρω τωρα εχουν λιανικη τιμη 2200 το ζευγος ο δε ενισχυτης απο 1400 μετρητοις τωρα λιανικη τιμη καταλογου 1800 αρα λοιπον εδω η κριση ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα !!!!
Μη θορυβείσαι,είναι οι φωνακτοί συνειρμοί μου γιά το τί θα μπορούσαμε όλοι να είχαμε αποφύγει-εδώ που φτάσαμε...Μαυρα λεφτα σε εμενα δεν υπαρχουν.
Λογω της φυσης της δουλειας μου, οποτε μαλλον απευθυνεσαι σε αλλους!
Δίνουν και παίρνουν τα προσωπικά μηνύματα βλέπω...:142:Γιώργο μιλάμε φαίνεσαι κάπως σαν BHOUTIA.!!!!!!!
;;;;Γιώργο μιλάμε φαίνεσαι κάπως σαν BHOUTIA.!!!!!!!
Αστο george , πέρασε και δεν έκατσε.Ούτε εγω θυμάμαι τι ακριβώς είχα στο κεφάλι μου εκείνη την στιγμή ...Μπορεί και τίποτα η κάτι με άλο thread , άστο μην δίνεις σημασία.;;;;
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.καλημερα και χρονια πολλα σε ολους τους φιλους !!παρακολουθω το θρεντ απο την αρχη και θελω να προσθεσω και εγω κατι σαν αμεσα εμπλεκομενος και σαν κατοχος προιοντων της yamaha και σε σχεση με τον αντιπροσωπο τον νακα ψαξτε να βρειτε ποσο ειχαν τα ηχεια soavo-1 και ο ενισχυτης AS2000 τουλαχιστον ι χρονο πριν ,τα ηχεια τα αγορασα εγω προσωπικα τον γεναρη προς 1500 ευρω τωρα εχουν λιανικη τιμη 2200 το ζευγος ο δε ενισχυτης απο 1400 μετρητοις τωρα λιανικη τιμη καταλογου 1800 αρα λοιπον εδω η κριση ειχε τα αντιθετα αποτελεσματα !!!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους.
Για να μην πυροβολούμε αδιακρίτως προς πάσα κατεύθυνση θα ήθελα να κάνω μία παρέμβαση. Πριν κρίνουμε τις όποιες τιμολογήσεις από το ιστορικό τους, είναι καλό να ψάχνουμε πρώτα, (εάν το προιόν είναι εισαγόμενο), σε τι νόμισμα έχει πληρωθεί. Ευρώ ή κάτι άλλο;
Στο συγκεκριμένο παράδειγμα με τα Γιαμάχα, υπάρχει μία ανατίμηση η οποία προσεγγίζει το 25% και η οποία προκάλεσε την αγανάκτηση του haralas.
Αν όμως έψαχνε τις ισοτιμίες Ευρώ/Γιέν θα διαπίστωνε ότι από 30/12/2009 που ήταν στο 133, σήμερα 30/12/2010 είναι στο 108 πράγμα που σημαίνει ανατίμηση του Γιέν έναντι του Ευρώ της τάξης του 23% περίπου. Υπολογίζοντας και την αύξηση του ΦΠΑ που έχει μεσολαβήσει, δεν βλέπω καμμία απολύτως αλλαγή στον τρόπο που τιμολογεί η συγκεκριμένη αντιπροσωπεία και έτσι έπρεπε να κάνει εφ΄ όσον διατηρεί ένα σοβαρό λογιστήριο ή πολύ περισσότερο άν είναι εισηγμένη. Οπότε;;
Τώρα άν ο κάθε (σοβαρός εννοείται) αντιπρόσωπος κρίνει ότι πρέπει να μειώσει το κέρδος του ή να πιέσει τον προμηθευτή του για μείωση της τιμής χονδρικής προκειμένου να διατηρήσει τις πωλήσεις του ή να έχει όσο το δυνατόν μικρότερη μείωση, είναι ένα τελείως διαφορετικό θέμα με πολλές παραμέτρους.
Με την ευκαιρία συμφωνώ ότι υφίσταται μεγάλη ασυδοσία όσον αφορά τις τιμές των χαιεντοπροιόντων και τεράστιο μερίδιο ευθύνης έχουμε εμείς που τους τρέφουμε.
Και μία εμπειρία από αγορά "εκθεσιακού" προιόντος από κατάστημα στην Συγγρού διεθνούς αλυσίδας. (Στερεοφωνικός ενισχυτής, τον είχαν για μήνες σε ράφι, τον έβλεπα όσες φορές είχα πάει στο κατάστημα και έκανα την βόλτα μου από το ανάλογο τμήμα στερεοχαιέντ που διαθέτει το κατάστημα). Ενώ η τιμή καταλόγου για σφραγισμένο προιόν ήταν 1.800κάτι ευρώ, τον έβγαλαν προς πώληση (αυτόν τον συγκεκριμένο μόνο) στα 700κάτι Ευρώ με τις εγγυήσεις του και τα όλα του. Αυτή νομίζω ότι είναι αρμόζουσα έκπτωση (κοντά 60%) για εκθεσιακό ή ντέμο προιόν από σοβαρό έμπορο. Εννοείται ότι τον αγόρασα εκείνη την στιγμή.
Ναί, έχεις δίκιο, είναι σπάνιο.Συμφωνω αλλα αυτο σημαινει οτι στην αντιθετη περιπτωση οι
τιμες πρεπει να πεφτουν!! Δεν το βλεπω συχνα αυτο ομως!!:123:
Kαι όοολως τυχαίως,πολλές περιπτώσεις ευσυνείδητης συμπεριφοράς δεν αφορούν συσκευές οι οποίες γιά κάποιους λόγους έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση των χομπιστών ως ΄΄σκοτεινά αντικείμενα χαϊενδικού πόθου΄΄...:126:Χρονια πολλα κι απο μενα.Να πω καποιες απο τις σκεψεις μου...
...Επισης η γραικυλικη απατεωνια του να πουλαω σαν καινουριο το μ/χσμενο η το ντεμο, με ανακατευει. Υπαρχουν ομως παντα καποιοι που και καλυτερες συμπεριφορες επιδεικνυουν και αξιζουν συνολικα σαν εμποροι που προσπαθουν να κανουν πελατες κι οχι απλως να πουλανε.