Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Εχω ενυσχυτη τον DENON 1311. Oταν παιζω ταινια ME HXO DTS H DTS HD στην επιλογη Surround μου βγαζει τα εξης.Direct-stereo-dts surround-dts+PLII X c-dts+neo:6.Ποιο πρεπει να επιλεξω και αν ξερει καποιος τις διαφορες;
Eχω συστημα 5.1.Αν η ταινια εχει DTS η DTS HD θελω το καλυτερο δυνατο.Απλως λογω απειριας δεν θελω να βαλω καποια ρυθμιση και να υποβαθμισω το αποτελεσμα.Εξαρτάται από το τι ζητάτε. Θέλετε έξτρα επεξεργασία στο DTS ή όχι?
Εχετε σύστημα 7.1? Τότε μπορείτε να βάλετε κάποιο απ' αυτά, γιά να χρησιμοποιήσετε τα 2 back.
Αν θέλετε να δοκιμάσετε τι κάνει το κάθε ένα, βάλτε να ακούσετε τα Neo 6 ή και PLII X με δεδομένο κομμάτι ταινίας, και κρίνετε μόνος σας. Γι' αυτό υπάρχουν, γιά έξτρα αίσθηση χώρου, ή γιά ταινίες χωρίς surround.
Αν δεν ισχύει τίποτα απ' αυτά, DTS ή DTS HD MSTR, όπως είναι μέσα στο δίσκο, σκληρό ή DVD/BD.
Eχω συστημα 5.1.Αν η ταινια εχει DTS η DTS HD θελω το καλυτερο δυνατο.
Ευχαριστω παιδια.Θα το βαλω στο DIRECT.Direct βάλε τότε, θα εκπλαγείς από το αποτέλεσμα.Το ίδιο μου είχαν πει κι εμένα τα παιδιά εδώ και δεν το έχω ξαναπειράξει από τότε :107: