Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Reaction score
1.815
Επιτέλους, μια όμορφη βραδιά εξελίχθηκε χθές, με μέλη του AVSite που βοήθησαν στην τελική αγορά μου για πικάπ!

Ήταν μια πολύ όμορφη μάζωξη, αν και είχε αρκετό κρύο και όλοι μας το καταλάβαμε (όσοι ήταν θεριακλήδες!)

Παρόντες ήταν ο GeoVaz, o Antkots, ο Γιάννης ο Μάρκου, ο Γιάννης ο Κυριακού, δυο φίλοι εκτός forum (άρρωστοι κι αυτοί!) και ένα μέλος …άλλου forum που με παρακάλεσε να διατηρήσω την ανωνυμία του.
Απόντες ήταν ποιοι άλλοι?? Η γυναίκα μου και τα πιτσιρίκια μου! Το «έγκλημα» όπως καταλάβατε ήταν καλά οργανωμένο!

Αφορμή ήταν η ρύθμιση από το "χειρούργο" GeoVaz, του Technics SL-1210 MK2, που πρόσφατα απέκτησα και που είμαι πολύ ευχαριστημένος από τη συγκεκριμένη αγορά!

Ήταν μια πολύ όμορφη συνάθροιση, γεμάτη μουσικές νότες, ανταλλαγές απόψεων, συζητήσεις για τη μεγάλη αγάπη όλων μας το Hi-Fi και πειράγματα!

Στο τέλος κλείσαμε με ένα ρωμαϊκό φαγοπότι! Υπάρχει και σχετικό απόσπασμα σε video αλλά επειδή θα το κόψει η λογοκρισία της διαχείρισης, το πήγα στο …δικηγόρο μου για ασφάλεια!!!!:143

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στην παρέα και στην υπέροχη βραδιά!:624:

Ας μοιραστούμε όλοι μαζί αυτές τις υπέροχες στιγμές….

Reaction score
1.815
Ξεκινάμε λοιπόν!

Όλη η παρέα μαζεμένη! Από αριστερά ο Μάρκου, η αφεντιά μου, ο Γιάννης Κυριακού, ο GeoVaz και ο Antkots.

Ο Γιάννης ο Μάρκου μου περιγράφει τις εντυπωσεις του από το νεο headshell που αγόρασε για το ΜΚ2.. Από έβενο παρακαλώ....

Εδώ ο Γιάννης καλοπιάνει το GeoVaz για να ρυθμίσει το πικάπ μου με το δικό του headshell!!!

Reaction score
1.815
Να τον ...τι σας έλεγα?? Ψάχνει το τσεπάκι του για να του το δώσει!

Όπως πάντα ευγενικός ο GeoVaz δεν του αρνήται και ευθύς αμέσως συγκρίνει το γνήσιο μαμίσιο headshell με αυτό από ...έβενο!

Να τος ο χειρούργος έτοιμος για ...επέμβαση!! Δείτε και το νυστέρι!!!

Reaction score
1.815
Έχει πέσει μεγάλη προσοχή για να ρυθμιστεί σωστά ο βραχίονας με την Denon DL-304...

Στη "μικροχειρουργική" πάντα υπάρχουν και τα απαραίτητα βοηθήματα... Δείτε το χειρούργο GeoVaz με ειδικό μεγενθυτικό φακό με ενσωματομένο φωτισμό LED! Οχι παίζουμε!!!

Προσοχή στη λεπτομέρεια...

Reaction score
1.815
Εδώ ο "γιατρός" μας έχει τοποθετήσει το μαμίσιο headshell και είναι έτοιμος για την τελική ρύθμιση του πικάπ..

Οι τελευταίες λεπτομέρειες για την απόλυτη ρύθμιση, έτσι ώστε να μπορέσει το πικάπ να περάσει το Test Record του GeoVaz...

O Γιάννης επιβεβαιώνει οτι είμαστε έτοιμοι για ακρόαση!

Reaction score
1.815
Ήρθε η ώρα! Όλοι με αυτιά τεντωμένα και προσηλωμένοι στη ..λεπτομέρεια! Χμμμ θα περάσει το Test Record του GeoVaz???

Χαμόγελα παντού! Το πικάπ πέρασε με επιτυχία τους 80 κύκλους και έφτασε στους 90!!!

Reaction score
1.815
Ο "γιατρός" μας GeoVaz, είχε και μια άλλη φαινή ιδέα. Έφερε μαζί του και το Clearaudio για μια άμεση σύγκριση με το SL-1210 MK2 head to head!!!!

Για να γίνει η δοκιμή της κόντρας, έπρεπε να ρυθμιστεί και το Clearaudio ...εεε να είμαστε επι ίσης όροις βρε αδερφέ!

Reaction score
1.815
Έτσι κι έγινε!!! Αφού ρυρμίστηκε το πικάπ, συνδέθηκε στον προενισχυτή και είναι έτοιμο για την κόντρα!

Reaction score
1.815
Ο GeoVaz έτοιμος να δώσει το σύνθημα για να ξεκινήσει η ακρόαση! Εδώ χαμογελάει και είναι έτοιμος να δώσει τα ηνία στο Clearaudio!

Κοιτά υπομονετικά τον Antkots, που με προσοχή έχει προσηλωθεί στο θέαμα του Clearaudio και στις υπέροχες μελωδίες!

Όλοι ακούν με προσοχή.... Σσσσστ!!

Reaction score
1.815
Χαρούμενο βλέπετε το Μάρκου και τον Antkots!!!! Κι εγώ ακόμα πιο πολύ αλλά έκανα το φωτογράφο!!!!! Το Technics κατακρεουργεί το Clearaudio! Η αντίδραση του Μάρκου εμφανέστατη!

Η χαρά του ήταν απερίγραπτη και εκδηλωτικότατος όπως πάντα, μας τη δείχνει!!!

Reaction score
1.815
Όπως καταλαβαίνετε μας άνοιξε η όρεξη και είπαμε να τσιμπήσουμε κάτι... Ψωμί κι ελιά βρε αδερφέ!
Από αριστερά η αφεντομουτσουνάρα μου, ο Γιάννης ο Κυριακού, ο GeoVaz, ο Μάρκου και ο Antkots σε στιγμές πριν τον ...πόλεμο με τα πηρούνια!!!
Χμμμ ας αποθανατήσω κι αυτές τις στιγμές, μιας και έρχοντε δύσκολες μέρες...

Τι σας έλεγα?? Ο Μάρκου "καθάρησε" ότι είχε σχέση με παστρουμά!!! Εδώ πίνει το ογδοεικοστό ποτήρι κρασί για να χωνέψει!!!

Reaction score
1.815
Ο Γιάννης μια και έκανε τόσο καιρό δίαιτα είπε λίγο να το ρείξει στις κρεπάλες και έβαλε μοτεράκι στο πηρούνι του! Προτίμησε και μπυρίτσα που παχαίνει ολίγον!

Ο Antkots επειδή δε θα προλάβαινε λόγω "Μάρκου" να φάει, γέμισε εξ αρχής το πιάτο του... Εδώ κάτι του έλειπε, μάλλον η σαλατούλα, αλλά δε βαριέσαι....

Reaction score
1.815
Ήταν μια υπέροχη βραδιά και θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά που με το χιούμορ και την ανεμελιά τους, βοήθησαν στο να ξεσηκώσουμε τον κόσμο στο ποδάρι και να γουστάρουμε όλοι!
Ελπίζω να το ξανακάνουμε για να νιώσουμε και πάλι έφηβοι!
Πάντα τέτοια παίδες!!!:615:

Reaction score
1.788
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

γεια σας ρε παληοπαιδα με τα ωραια σας!!! θα ερχομουν και εγω αλλα ειχα υποσχεθει επισκεψη σε σπιτι φιλου χαιεντα παρεα με τα otl μου! μου εχετε ληψει!!!!!!! Ρε αθεοφοβε τριτεκνε συνονοματε στο παιδικο εχεις βαλει το συστημα;

επρεπε να σας ειχα μαζι χθες να δειτε απο κοντα ενα emt πικαπιο που ουτε λιγο ουτε πολυ ζυγιζει κοντα 90 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

γεια σας ρε παληοπαιδα με τα ωραια σας!!! θα ερχομουν και εγω αλλα ειχα υποσχεθει επισκεψη σε σπιτι φιλου χαιεντα παρεα με τα otl μου! μου εχετε ληψει!!!!!!! Ρε αθεοφοβε τριτεκνε συνονοματε στο παιδικο εχεις βαλει το συστημα;

επρεπε να σας ειχα μαζι χθες να δειτε απο κοντα ενα emt πικαπιο που ουτε λιγο ουτε πολυ ζυγιζει κοντα 90 κιλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάλι καλά να λέμε που έχω και στο παιδικό! Λίγο έλειψε να το κατεβάσω στο γκαράζ!!!!
Ο Μάρκου το ξέρει οτι έχει πίεση γιατί του το διαπίστωσε και μια Αμερικάνα νοσοκόμα! Τι να του πω εγώ μετά από αυτο??:143:

Κι εγώ σήμερα πήγα και άκουσα το σύστημα του άλλου φίλου που δε φαίνεται στις φωτογραφίες... Λίγο έλλειψε να λοιποθυμήσω όταν είδα το πικάπ του Νίκου... Γι αυτό όταν τον ρωτήσαμε για τις διαφορές μεταξύ των δυο πικαπακίων δεν απάντησε....

Reaction score
2.051
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Ωραία πράγματα, πάντα τέτοια παίδες!

Ο Νάνος είναι στη photo από πάνω?

Έχω ακούσει ότι το πικάπ του είναι φοβερό!

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Ωραία πράγματα, ο ο Νίκος είναι στη τελευταία photo?

Έχω ακούσει ότι το πικάπ του είναι φοβερό!
Ναι! Αυτός είναι! Και όλο του το σύστημα είναι σχεδιασμένο και ...κατασκευασμένο από τον ίδιο! Καστομιά και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Απάντηση: Re: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Πάντα τέτοια παίδες!!

Να τον ...τι σας έλεγα?? Ψάχνει το τσεπάκι του για να του το δώσει!

Μπαρμπα Γιάννη κανατάάάάά:142:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης