- Reaction score
- 29.559
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ
ΑΑΑΑΑΑΑαααααααα,:142:
ΑΑΑΑΑΑΑαααααααα,:142:
Τώρα δεν ξέρω μόνο εγώ γιατί είσαι ένα ευτυχισμένο αγόρι....:143::142:ΑΑΑΑΑΑΑαααααααα,:142:
Συνονόματε με φλακάκια ξεκινήσαμε! Για δες το πισάκι στις φωτό...παντως ειστε παλιοχαραχτηρες!!!!!!!!! το κανατε επιτηδες!!!
Η Θεσσαλονικη εχει παρει φωτια με την γνωστη κοντρα!!!!! και εσεις τον χαβα σας!!!!
Παρτε ρε ενα pc να μαθετε να ακουτε χαιβανια!!! Ασε που μπορει να φατε και bun !!!
Κι αυτό έχει γίνει! Το ...αλάνι της παρέας, ο μικρός Νικόλας, ένα βράδυ κατά τις 11 άνοιξε τα μηχανήματα και (πως έγινε τώρα αυτό δεν ξέρω, αυτό το παιδί θα περάσει το Σκαλούμπακα) κελάηδησε το σύστημα από το tuner το γνωστό "Συγνώμη κύριε ποιός είστε??":143::139:Εύγε και από μένα !
Μόνο πρόσεχε τα βράδια μην κάνει πάρτι ο Μπομπ ο Σφουγαράκης και Σκρατσάρει στο Mk2 ! ! ! !
Αλήθεια πώς είναι ο συνδυασμός Μηχανήματα+παιδιά ???
Να μετρηθουμε!!!! που ειναι ο Σκαλουμπακας να μας οργανωσει!! υπαρχη περιπτωση καποιοι να μας παρουν με τους σκληρους!!!!:142:Συνονόματε με φλακάκια ξεκινήσαμε! Για δες το πισάκι στις φωτό...
Συνδεμένο με οπτική ίνα και κατευθείαν στο Dac του Sony EP-9ES.. Ξύπνησαν αναμνήσεις του Γιαννάκη μ' αυτό!
Καλό και εύκολο το να ακούς από πισάκι αλλά σαν το πικάπ τίποτα δεν αξίζει!!!
Όσο για την ...κοντρίτσα, μιας και δε γράφουν τα περιοδικά συγκριτικά, μας έφαγε η περιέργεια, σαν παιδιά κι εμείς!
Μπραβο παιδια, τελεια πραγματα.
Ζηλεψα,,
Γιαννη, Γιωργο και Αντωνη, "θα σας φτιαξω καλα". :126:
Θα σας φερω βρε, μολις γυρισει η Colibri και μετα, ξερεις, εξοχικο εσυ και οι αλλοι, γαλακτομπουρεκο εγω...Ολο υποσχέσεις είσαι....:137:
Ναι ρε παίδες!!! Τον Κώστα γιατί δεν τον καλέσαμε??? Γι αυτό έλεγα ρε γμτ που είναι το γλυκο??Θα σας φερω βρε, μολις γυρισει η Colibri και μετα, ξερεις, εξοχικο εσυ και οι αλλοι, γαλακτομπουρεκο εγω...
Η πιο συγκινητικη προσκληση απο εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καν. Με συγκινησες πολυ φιλε μου, ειναι σαν να ημουν μαζι σας, το ενοιωσα πραγματικα, σ ευχαριστω. Το γλυκο σου (σας) αξιζει...Ναι ρε παίδες!!! Τον Κώστα γιατί δεν τον καλέσαμε??? Γι αυτό έλεγα ρε γμτ που είναι το γλυκο??
Κώστα συγνώμη ρε φίλε μεγάλη μου παράλειψη...
Επιφυλλάσομαι για την επόμενη:615:
Δηλωνω Παρων.!!!κυριοι τι λετε την Κυριακη να παμε Μοναστηρακι στην γνωστη βινυλιακη στοα και μετα για καφεδακι;
Η πιο συγκινητικη προσκληση απο εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καν. Με συγκινησες πολυ φιλε μου, ειναι σαν να ημουν μαζι σας, το ενοιωσα πραγματικα, σ ευχαριστω. Το γλυκο σου (σας) αξιζει...
Δηλωνω Παρων.!!!