Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Ευτυχώς που δεν με καλέσατε.

Ηταν εκεί κάτι τύποι που δεν γουστάρω καθόλου.

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Βλέπω αποφεύγεις τα σχόλια περί φωτογράφου και φωτογραφιών.:116:

@delamostre
Πας γυρεύοντας εσυ βρε!

Ασε γιατί σε έπιασα σε μια φωτο, που έκανες κάτι και είχε αντίκτυπο σοβαρό ειδικά στο Geovaz...

Μη με κουρδίζεις θα τη βγάλω στη φόρα την απόδειξη...:143::142::139:

Reaction score
460

Θελω να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον Σταματη για την υπεροχη βραδυα που μας χαρισε!
Η ευγενικη του παρουσια εσβησε μονομιας την οποια αμηχανια αισθανεται καποιος οταν μπαινει για πρωτη φορα στο σπιτι καποιου φιλου-γνωστου.
Τωρα οσο αφορα τον Γιωργο.....ενταξει τι να πουμε τωρα,ο ανθρωπος εχει μερακι και ατελειωτες γνωσεις,χειρουργος θα ηταν το καλυτερο ψευδονυμο για αυτον και οχι Geovaz!
Στην κοντρα των δυο αναλογικων συστηματων,ο συνδυασμος 1210mkii και 304 επικρατησε παντου εμαφανεστατα,σε ολα τα σημεια.
Ηταν πιο γεματο παντου,πιο γλυκο και με καλυτερα περασματα σε ολο το συχνοτηκο φασμα.Οι διαφορες ηταν εντονες με χαρακτηριστικο τις απαλες υψηλες και το βαθυ σφικτο και χωρις "ουρες"χαμηλο. Το clear audio απειχε προκλητικα(οχι ουτε το clear αφηνε ουρες) απο το ακουσμα του 1210μκιι στις υψηλες,οι οποιες ηταν λιγο...τσιριχτες,και στο χαμηλο που ηταν μαζεμενο χωρις ογκο,αλλα με πολυ καλη αποσβεση και ατακα!
Τελικα παιζει καλα το 1210 σε συνδυασμο με την 304(δεν σας κρυβω οτι δεν το ειχα σε μεγαλη εκτιμηση,ασχετως εαν και εγω με ενα ιδιο παιζω)αλλα πιστευω οτι δεν μπορει να σταθει σε ενα σουπερ συστημα.
Βεβαια και η προκλητικα χαμηλη του τιμη το κανει δυσκολο αντιπαλο σε επιπεδα διπλασιου κοστους πλατω,και το λεω αυτο χωρις κανενα ενδοιασμο!!
Τωρα το υπολοιπο συστημα του Μιχαλη αποτελειτο απο ενισχυτικα onkyo και πηγες sony(τα ηχεια ενω τα γνωριζα δεν θυμαμαι μαρκα αλλα ηταν και αυτα εξαιρετικα).Γενικως ηταν ενα πολυ καλο συστημα καλα στημενο με την παρασταση να κλεβουν τα βεομετρα του τελικου onkyo.Εντυπωση μου εκανε το phono σταδιο του προ onkyo διοτι οδηγησε με εκπληκτικη ανεση την 304 η οποια θεωρειται απο τις δυσκολες κεφαλες,λογω χαμηλης εξοδου!
Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω για ακομη μια φορα τον Σταματη για την φιλοξενεια του και για τα υπεροχα εδεσματα που μας προσφερε(ο Μαρκου εφαγε και τους κεσεδες,εαν δεν με πιστευετε ρωτηστε τους παρευρισκομενους).:142::142:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

θελω Geovaz για εντυπωσεις.Οχι μονο τηλεφωνικα.
Να χ.....ω τους καλεσμενους μου.Εχασα φαση

Τα παιδια που τα πηγατε ρε παλιοχαϊενταδες?Στο παταρι τα κρυψατε?

Οπτικες εντυπωσεις
Ο Μαρκου παει για Αγιο Ορος και αφηνει τριχες?
Ολη την δουλεια την εκανε ο "χειρουργος" και οι αλλοι καθοσασταν.
Ο Αντωνης συλλεγει πληροφοριες για πικαπ στα μουλωχτα και τον βλεπω να αγοραζει ενα..................................... Μac τελικα.
Τον "χοντρο" οσο και να τον ταϊζετε δεν βαζει ξιγγι πανω του.
Σας ελειψα,ειναι εμφανες..........

Και σε αλλα με υγεια:619::626:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Ευτυχώς που δεν με καλέσατε.

Ηταν εκεί κάτι τύποι που δεν γουστάρω καθόλου.
Ελα ρε Νικόλα εμείς όλο τον κόσμο αγαπάμε...:126:

Να ξέρεις οτι ο ΚΥΡΙΑΚΟΥ , ο MARKOU και ο antkots είναι πολύ κ@λόπαιδα.

Για αυτό είναι φιλαράκια μου :142:

Ηθελα να κάνω flame αλλά δεν τσιμπήσανε.
Πολύ k@λόπαιδα λέμεεεεεεε.:137:

Μπράβο ρε παιδιά , πάντα τέτοια και καλύτερα!!!

Reaction score
1.788

Η πιο συγκινητικη προσκληση απο εναν ανθρωπο που δεν γνωριζω καν. Με συγκινησες πολυ φιλε μου, ειναι σαν να ημουν μαζι σας, το ενοιωσα πραγματικα, σ ευχαριστω. Το γλυκο σου (σας) αξιζει...

Δηλωνω Παρων.!!!
Τι τσαμπα μου πεσαν τα χερια απο το καπακι του προ που κρατουσα..?
εννοεις που ησουν πισω στο mini ; το ειχα ξεχασει εντελως!!:142:

Reaction score
460

Οπτικες εντυπωσεις
Ο Αντωνης συλλεγει πληροφοριες για πικαπ στα μουλωχτα και τον βλεπω να αγοραζει ενα..................................... Μac τελικα.

Και σε αλλα με υγεια:619::626:
Ειναι γεγονος οτι μας ελειψες!

Reaction score
1.815

Θελω να ευχαριστησω και εγω με την σειρα μου τον Σταματη για την υπεροχη βραδυα που μας χαρισε!
Η ευγενικη του παρουσια εσβησε μονομιας την οποια αμηχανια αισθανεται καποιος οταν μαινει για πρωτη φορα στο σπιτι καποιου φιλου-γνωστου.
Τωρα οσο αφορα τον Γιωργο.....ενταξει τι να πουμε τωρα,ο ανθρωπος εχει μερακι και ατελειωτες γνωσεις,χειρουργος θα ηταν το καλυτερο ψευδονυμο για αυτον και οχι Geovaz!
Στην κοντρα των δυο αναλογικων συστηματων,ο συνδυασμος 1210mkii και 304 επικρατησε παντου εμαφανεστατα,σε ολα τα σημεια.
Ηταν πιο γεματο παντου,πιο γλυκο και με καλυτερα περασματα σε ολο το συχνοτηκο φασμα.Οι διαφορες ηταν εντονες με χαρακτηριστικο τις απαλες υψηλες και το βαθυ σφικτο και χωρις "ουρες"χαμηλο. Το clear audio απειχε προκλητικα(οχι ουτε το clear αφηνε ουρες) απο το ακουσμα του 1210μκιι στις υψηλες,οι οποιες ηταν λιγο...τσιριχτες,και στο χαμηλο που ηταν μαζεμενο χωρις ογκο,αλλα με πολυ καλη αποσβεση και ατακα!
Τελικα παιζει καλα το 1210 σε συνδυασμο με την 304(δεν σας κρυβω οτι δεν το ειχα σε μεγαλη εκτιμηση,ασχετως εαν και εγω με ενα ιδιο παιζω)αλλα πιστευω οτι δεν μπορει να σταθει σε ενα σουπερ συστημα.
Βεβαια και η προκλητικα χαμηλη του τιμη το κανει δυσκολο αντιπαλο σε επιπεδα διπλασιου κοστους πλατω,και το λεω αυτο χωρις κανενα ενδοιασμο!!
Τωρα το υπολοιπο συστημα του Μιχαλη αποτελειτο απο ενισχυτικα onkyo και sony.Εντυπωση μου εκανε το phono σταδιο του προ onkyo διοτι οδηγησε με εκπληκτικη ανεση την 304 η οποια θεωρειται απο τις δυσκολες κεφαλες,λογω χαμηλης εξοδου!
Τελος θα ηθελα να ευχαριστησω για ακομη μια φορα τον Σταματη για την φιλοξενεια του και για τα υπεροχα εδεσματα που μας προσφερε(ο Μαρκου εφαγε και τους κεσεδες,εαν δεν με πιστευετε ρωτηστε τους παρευρισκομενους).
Αντώνη σ' ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια!
Χάρη σε σας και την ευγενική σας παρουσία, ένιωσα κι εγώ πολύ άνετα! Ο καθένας από μας έβαλε το δικό του ληθαράκι για να περάσουμε πολύ όμορφα! Εσύ ήσουν ο ισσοροπιστής της παρέας, ο Γιώργος η "εγκυκλοπαίδεια", ο Κυριακού το ..."πειραχτήρι" (αυτό το C1 αμάν πια!), o Μάρκου η ψυχή του χαβαλέ!
Τελικά ήμασταν μια ωραία ατμόσφαιρα!!!

Reaction score
1.815

Οπτικες εντυπωσεις

Και σε αλλα με υγεια
Κατ αρχήν είχες κι εσύ το ποτηράκι σου κι ας μην ήρθες, εσύ έχασες... σε μνημονεύσαμε πάντως!!
1. Ο "χειρούργος" ήταν ο μόνος που ήξερε εκει μέσα... βλέπεις κανέναν άλλο να σκαμπάζει???
2. Ο Αντώνης σε πληροφορώ οτι ήταν πολύ προσεκτικότερος στη δεύτερη ακρόαση του συγκριτικού. Στην πρώτη μαγάρισε τη σκέψη του! Πισάκι πάντως δεν τον βλέπω να παίρνει ούτε στην άλλη του ζωή!
3. Ο "χοντρός", έφυγε βαρυστομαχιασμένος και όταν πήγε σπίτι κατέβασε τα μαλόξ σαν καραμέλλες!!
4. Ρε μανία με το Μάρκου... αφήστε το το παλικάρι το φάγατε!! Γιαννάκη σου απάντησα για τις φωτό... να βγάλω στη φόρα την καλή??? Είσαι πιο όμορφος εκεί, αλλά ο Γιώργος κάτι έχει πάθει....

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Ξεφτιληστητε ελευθερα
Ειμαστε στην Ελλαδα,ολα επιτρεπονται

Reaction score
460
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Κατ αρχήν είχες κι εσύ το ποτηράκι σου κι ας μην ήρθες, εσύ έχασες... σε μνημονεύσαμε πάντως!!
1. Ο "χειρούργος" ήταν ο μόνος που ήξερε εκει μέσα... βλέπεις κανέναν άλλο να σκαμπάζει???
2. Ο Αντώνης σε πληροφορώ οτι ήταν πολύ προσεκτικότερος στη δεύτερη ακρόαση του συγκριτικού. Στην πρώτη μαγάρισε τη σκέψη του! Πισάκι πάντως δεν τον βλέπω να παίρνει ούτε στην άλλη του ζωή!
3. Ο "χοντρός", έφυγε βαρυστομαχιασμένος και όταν πήγε σπίτι κατέβασε τα μαλόξ σαν καραμέλλες!!
4. Ρε μανία με το Μάρκου... αφήστε το το παλικάρι το φάγατε!! Γιαννάκη σου απάντησα για τις φωτό... να βγάλω στη φόρα την καλή??? Είσαι πιο όμορφος εκεί, αλλά ο Γιώργος κάτι έχει πάθει....
Για πισακι δεν με βλεπω συντομα εκτος εαν γινει κατι συνταρακτικο στην τεχνολογια και τοτε...βλεπουμε.
Παντως ενω ειμαι αναλογικουρας του κερατα το εχω ξαναπει!το μελλον ανηκει στα πισια,μπορει να αργησει, και σιγουρα θα αργησει, αλλα κατα εκει οδευουμε.Εδω σε λιγα χρονια εχει ανακεινωθει η τηλεοραση με ολογραμμα(αλα πολεμος των αστρων με τα ολογραμματα που μας παρουσιαζε ο αρτου),δεν θα αλλαξει η τεχνολογια στο δικαναλο?

Reaction score
1.685

Τελικα τι θα γινει για την Κυριακη?
Πρεπει να ετοιμασω.... προμηθειες.

Reaction score
460

Δυσκολες ημερες οι κυριακες...για τους μπαμπαδες:142:

Reaction score
1.815
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ρύθμιση του MK2 στου Ντελαμοστρέ

Για πισακι δεν με βλεπω συντομα εκτος εαν γινει κατι συνταρακτικο στην τεχνολογια και τοτε...βλεπουμε.
Παντως ενω ειμαι αναλογικουρας του κερατα το εχω ξαναπει!το μελλον ανηκει στα πισια,μπορει να αργησει, και σιγουρα θα αργησει, αλλα κατα εκει οδευουμε.Εδω σε λιγα χρονια εχει ανακεινωθει η τηλεοραση με ολογραμμα(αλα πολεμος των αστρων με τα ολογραμματα που μας παρουσιαζε ο αρτου),δεν θα αλλαξει η τεχνολογια στο δικαναλο?
Σωστός Αντώνη!

Τα κλασσικά όμορφα και καλοφτιαγμένα τελικά παραμένουν και αντέχουν στο χρόνο!
Βρε μπας και έχουν δίκιο τελικά που με λένε παλαιολόγο???

Είδατε τώρα τι μου κάνετε?? Θα πάτε Μοναστηράκι και δε θα μπορώ να έρθω....:422:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Mpermplis