Το site του Σκαλούμπακα...

Status
Not open for further replies.
Reaction score
4
Απάντηση: cpskal.gr

Αισθάνομαι λίγο νευριασμένος με αυτά που διαβάζω.... :141:

Μιλάει ο εξ. για διπλοεγγραφή και μπανάρισμα ?????

Ο econom.. φάνηκε ευγενικός και ζήτησε κάτι απόλυτα λογικό.. και μόνο που δεν τον φάγατε...

Λυπάμαι... ΑCA το κάνατε εδώ μέσα.... :141:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Reaction score
4

Το "πέσατε" και "φάγατε" αφορά την συμπεριφορά μερικών στο να ψάξετε το προφίλ και την διπλοεγγραφή του χρήστη και όχι σε αυτά που λέει....και πόσο δίκιο έχει.

Τέλος πάντων... δεν θέλω να μπλέξω σε αυτό αλλά περίμενα μια πιο σωστή αντιμετώπιση.

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Απάντηση: Re: Απάντηση: cpskal.gr

Χαλάρωσε Timpre, κανείς δεν έπεσε να φάει κανέναν.

Όσον αφορά στον Σκαλ, γνωρίζει καλά ότι διανύει περίοδο χάριτος και έχει πάρει μια τελευταία ευκαιρία. Αν δεν την εκμεταλλευτεί η κατάληξη θα είναι η ενδεδειγμένη.
Αυτό μην το δείχνεις πολύ συχνά γιατί μου χτυπάει άσχημα, έτσι σαν απειλή. Μεγαλούτσικο παιδί είσαι, πιστεύω να με καταλαβαίνεις... :126:

Και επειδή μαθαίνω ότι πολλοί από την συναντηση στου Νίκου Μενδρινού σε έχουν ρωτήσει με PM ποιός είναι ο ευαίσθητος που αντέδρασε και εσυ δεν απαντάς, θα σε παρακαλούσα άλλη φορά τέτοιες αστοιχείωτες καταγγελίες να μην κάνεις!!!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Το "πέσατε" και "φάγατε" αφορά την συμπεριφορά μερικών στο να ψάξετε το προφίλ και την διπλοεγγραφή του χρήστη και όχι σε αυτά που λέει....και πόσο δίκιο έχει.
Αφού το ζήτησε ,
φανταζομαι οτι οι διαχειριστες θα επιβεβαιωσουν αν ο χρηστης andreasecon ειναι μπαναρισμενος η οχι....
εμείς σαν συντονιστές έπρεπε να το δούμε.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: Απάντηση: cpskal.gr

Αυτό μην το δείχνεις πολύ συχνά γιατί μου χτυπάει άσχημα, έτσι σαν απειλή. Μεγαλούτσικο παιδί είσαι, πιστεύω να με καταλαβαίνεις... :126:
Εσύ που είσαι ακόμη μεγαλύτερο παιδί, καταλαβαίνεις?:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ειμαι περιεργος να δω που θα φτασει αυτη η ιστορια...
Εγώ ακόμα περιμένω το όνομα που δεν θέλει την φωτογραφία του στο [
Δεν ντρεπόμαστε λίγο! Αντι να συζητάμε και να θυμόμαστε τι ωραία που περάσαμε, συζητάμε σαν τα μεσημεράδικα, για δήθεν φωτογραφίες και δηθεν σχόλια... :141:

Κατα τα άλλα, ζήτω το χόμπυ μας πρωτοχρονιάτικα!!!

Reaction score
2.054

Θα παρακαλούσα το ACA να μεινει έξω απο τη συζήτηση!

Reaction score
777
Re: cpskal.gr

Α ρε σεις πώς το προέβλεψα...
Παρότι έχω κάποιες ενστάσεις σχετικά με τα meetings και για το άν οι συμμετέχοντες σε αυτά συμφωνούν στο να υπάρχουν ελεύθερα οι φάτσες τους στο διαδύκτιο...

θα κάνω πίσω και δέν θα το συνεχίσω..

Reaction score
6
Re: cpskal.gr

Ο φιλος που δεν θελει να εμφανιζεται η φωτογραφια του που τραβηχτηκε κατα την επισκεψη του avsite στην Ηχοεκφραση, στο ας μας το δηλωσει , η με pm ,και ειμαι σιγουρος οτι ο Χ.Σκαλουμπακας θα την-τις αφαιρεσει. Αυτο το αναφερω γιατι ημουν υπευθυνος για την επισκεψη αυτη που πιστευω οτι ηταν παρα πολυ πετυχημενη απο καθε αποψη, και περασαμε ολοι πολυ καλα!
Δεν θα ηθελα ποτε να δημιουργηθει το παραμικρο προβλημα σε κανενα μελος του avsite.

Reaction score
2.054

Που ανακατευτηκε το ACA?

Εδω στο post του Timbre και σε διάφορα post τις τελευταίες μέρες όπου διαβάζω διάφορα περίεργα, ας μην κυνηγούν φαντάσματα Κάποιοι!

Reaction score
1.685

Σαλατα χωριατικη χωρις λαδι γιναμε..

Εγω πιστευω οτι οποιος "καθεται" να φωτογραφηθει σε ιδιωτικη φωτογραφικη μηχανη εχει γνωση οτι ο κατοχος της μπορει να την αναρτησει και "καπου".
Εκτος αν ηταν μια μυστικη συναντηση...

Ποιος απο εμας γνωριζει σε ποσες φωτογραφικες μηχανες ειναι η φατσα του?

Παιδια αν αυτος ο "καυγας" για το παπλωμα συνεχιστει φοβαμαι οτι θα εχει σοβαρο αντικτυπο στις επομενες συναντησεις....

Ας βρεθει ενας τροπος να σταματησει αυτη η κοκορομαχια και να ηρεμησουμε ολοι, χαλιουνται καρδιες ΤΖΑΜΠΑ....

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Re: cpskal.gr

Ο φιλος που δεν θελει να εμφανιζεται η φωτογραφια του που τραβηχτηκε κατα την επισκεψη του avsite στην Ηχοεκφραση, στο www.cpskal.gr ας μας το δηλωσει , η με pm ,και ειμαι σιγουρος οτι ο Χ.Σκαλουμπακας θα την-τις αφαιρεσει. Αυτο το αναφερω γιατι ημουν υπευθυνος για την επισκεψη αυτη που πιστευω οτι ηταν παρα πολυ πετυχημενη απο καθε αποψη, και περασαμε ολοι πολυ καλα!
Δεν θα ηθελα ποτε να δημιουργηθει το παραμικρο προβλημα σε κανενα μελος του avsite.

Νίκ,(χρόνια πολλά ρε φίλε) δεν σε καλύπτει το παρακάτω?

Κάποιοι θέλουν τα πρόσωπά τους και τα σχόλιά τους, να εμφανίζονται μόνο στο avsite.gr.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop