Το site του Σκαλούμπακα...

Status
Not open for further replies.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: cpskal.gr

ΩΩΩρε του Κιτσου η μανα....

Ωπ, sorry, λαθος σταθμος....

Αιντεεεεεεεεε....ειδες Κωστακι τι κανει ο Τζονις που πορπατει (βλεπε Johny Walker)νυχτιατικα?

και γω ...3 εχω σφυριξει και ξεμεινα και απο τσιγαρα ....και μου εχει μεινει μονο λιγο ριγανι στο σπιτι και κατι φημεριδες!!!!!
βρε λες??:143::143:

Reaction score
6
Re: cpskal.gr

Μήπως οι άλλοι ρε brother που παρουσιάζει σαν μέλη του (μέλη τίνος αλήθεια, της θρησκείας Σκαλούμπακα; :114:), γνωρίζουν ότι είναι εκτεθειμένοι σε αυτήν την σελίδα και ότι "χρησιμοποιούνται";

...
τι γινεται τελικα..........

θα παω σε αλλη χωρα......

πολυ μακρυα απο εδω..............

με κουρασε αυτη η ιστορια...................

θα τον σπασω τον υπολογιστη να μη βλεπω να μη διαβαζω να μη στεναχωριεμαι.....

εχω τοοοσα πραγματα να κανω που με ευχαριστουν....................

ΣΙΓΟΥΡΑ...

Reaction score
1.685

Αιντεεεεεεεεε....ειδες Κωστακι τι κανει ο Τζονις που πορπατει (βλεπε Johny Walker)νυχτιατικα?

και γω ...3 εχω σφυριξει και ξεμεινα και απο τσιγαρα ....και μου εχει μεινει μονο λιγο ριγανι στο σπιτι και κατι φημεριδες!!!!!
βρε λες??:143::143:
Κατσε βρε Βλαση και φυσαει νοτιας, θα μας ντουμανιασεις κατα δω,,
..χικ..
Givas..περικαλω ..και εχει κατι μασκαραλικια απ οξω, μαλλον θα ειναι αλλοδαπης προελευσεως...

Reaction score
777

τι γινεται τελικα..........
θα παω σε αλλη χωρα......
πολυ μακρυα απο εδω..............
με κουρασε αυτη η ιστορια...................
θα τον σπασω τον υπολογιστη να μη βλεπω να μη διαβαζω να μη στεναχωριεμαι.....
εχω τοοοσα πραγματα να κανω που με ευχαριστουν....................
ΣΙΓΟΥΡΑ...
Γιατί βρε Νίκο μου...ψέμματα λέει ο συνονόματος σου?:126:

Reaction score
1.685

Αντε παμε να αγκαλιασουμε καμια λαγουδερα να ξεσφυριξει το κεφαλι και αυριο μερα ειναι...

Καλο βραδυ....και φρονιμα...

Reaction score
6

ειχα μαθει απο το σπιτι μου, να πιστευω ( καλως η κακως)... οτι υπαρχουν Ανθρωποι, φιλια, εμπιστοσυνη , φιλοτιμια και αγαπη.

Ειμαι τυχερος που απεκτησα τετοιους φιλους. Βεβαια εσπασα και τα μουτρα μου απο υποτιθεμενους φιλους και ...αδερφους οπως νομιζα...Εμπειρια ανεκτιμητη.

Ειμαι καλα με τον εαυτο μου και την οικογενεια μου ,και αυτο μετραει μαζι με καποιους πραγματικους και ..''δυνατους''φιλους...που εχω την τυχη να εχω.

Δεν παραπονουμαι , ΑΠΛΑ ψαχνω τη ζωη σε ολα τα σημεια της που κρυβονται και φιδια αλλά και διαμαντια.

Αν δεν το ρισκαρεις δεν βρισκεις ''διαμαντια''.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.009

Δεν είναι θέμα μπαναρίσματος αλλά...κουλαρίσματος.Οι εκδηλώσεις δεν αποτελούν δα και μέρος της λέσχης του Bilderberg:137:

Λοιπόν,ας αφήσουμε τις υπεύθυνες δηλώσεις και τα ΚΕΠ στην ησυχία τους!Ένα είναι το γεγονός και μία η λύση:Αυτός που επιθυμεί να μην ΄΄εκτίθεται΄΄ απλά μένει σπίτι του,ή σε οποιοδήποτε άλλο...΄΄σπίτι΄΄.Όλες οι γαρνιτούρες και λοβιτούρες είναι εκ του πονηρού,κάτι σαν τους celebrities που πηγαίνουν ΄΄όπου γάμος και χαρά΄΄ γιά να...μη φανεί η παρουσία τους.Χώρια που όποιος θέλει να είναι διακριτικά αφανής δεν τα δημοσιεύει στην εφημερίδα του φόρουμ αλλά μέσω προσωπικών μηνυμάτων προς αποφυγήν του ΄΄μπούγιου΄΄.Γιατί αυτό που εξέλαβα τελικά ως αναγνώστης δεν ήταν ποιοί είχαν παρευρεθεί,αλλά ποιός...δεν ήθελε να είναι ΄΄φανερά΄΄!

Θα μπορούσε όμως να είχε ντυθεί Αϊ Βασίλης ένεκα της εορταστικής περιόδου γιά απόκρυψη του προσωπικού του δεδομένου.Ευχαριστούμε πάντως πολύ που κατάφερε μ'αυτόν τον τρόπο να ΄΄κλέψει την παράσταση΄΄ κάνοντας ακόμα πιό αισθητή την παρουσιαζόμενη...απουσία του:126:

Χρόνια πολλά και καλές ιδέες απόκρυψης γιά τους επιθυμούντες να παρίστανται οπωσδήποτε τις ημέρες των φωτογραφιών...Έρχονται οσονούπω και οι Απόκριες.Προτείνω γιά μασκάρεμα κλόουν,Ρομπέν των δασών,Ζορρό,κοκκινοσκουφίτσες και ζητιάνοι των φαναριών(το τερπνόν μετα του ωφελίμου).Φαντάζομαι ότι βοήθησα στην επίλυση μελλοντικών παρεξηγημένων θεμάτων,γιατί το ανεβοκατέβασμα εν μέσω καινούριου χρόνου το βρίσκω μπανάλ και πολυφορεμένο.
Είναι απλά...΄΄αντικειμενικά΄΄-και όχι...΄΄μασηματικά΄΄.

Reaction score
4.305

Δεν είναι θέμα μπαναρίσματος αλλά...κουλαρίσματος.Οι εκδηλώσεις δεν αποτελούν δα και μέρος της λέσχης του Bilderberg:137:

Λοιπόν,ας αφήσουμε τις υπεύθυνες δηλώσεις και τα ΚΕΠ στην ησυχία τους!Ένα είναι το γεγονός και μία η λύση:Αυτός που επιθυμεί να μην ΄΄εκτίθεται΄΄ απλά μένει σπίτι του,ή σε οποιοδήποτε άλλο...΄΄σπίτι΄΄.Όλες οι γαρνιτούρες και λοβιτούρες είναι εκ του πονηρού,κάτι σαν τους celebrities που πηγαίνουν ΄΄όπου γάμος και χαρά΄΄ γιά να...μη φανεί η παρουσία τους.Χώρια που όποιος θέλει να είναι διακριτικά αφανής δεν τα δημοσιεύει στην εφημερίδα του φόρουμ αλλά μέσω προσωπικών μηνυμάτων προς αποφυγήν του ΄΄μπούγιου΄΄.Γιατί αυτό που εξέλαβα τελικά ως αναγνώστης δεν ήταν ποιοί είχαν παρευρεθεί,αλλά ποιός...δεν ήθελε να είναι ΄΄φανερά΄΄!

Θα μπορούσε όμως να είχε ντυθεί Αϊ Βασίλης ένεκα της εορταστικής περιόδου γιά απόκρυψη του προσωπικού του δεδομένου.Ευχαριστούμε πάντως πολύ που κατάφερε μ'αυτόν τον τρόπο να ΄΄κλέψει την παράσταση΄΄ κάνοντας ακόμα πιό αισθητή την παρουσιαζόμενη...απουσία του:126:

Χρόνια πολλά και καλές ιδέες απόκρυψης γιά τους επιθυμούντες να παρίστανται οπωσδήποτε τις ημέρες των φωτογραφιών...Έρχονται οσονούπω και οι Απόκριες.Προτείνω γιά μασκάρεμα κλόουν,Ρομπέν των δασών,Ζορρό,κοκκινοσκουφίτσες και ζητιάνοι των φαναριών(το τερπνόν μετα του ωφελίμου).Φαντάζομαι ότι βοήθησα στην επίλυση μελλοντικών παρεξηγημένων θεμάτων,γιατί το ανεβοκατέβασμα εν μέσω καινούριου χρόνου το βρίσκω μπανάλ και πολυφορεμένο.
Είναι απλά...΄΄αντικειμενικά΄΄-και όχι...΄΄μασηματικά΄΄.

Συμφωνω απολυτως.
Σε τελικη μια χαρα ειμασταν με την εκδηλωση. Παρομοιες εκδηλωσεις ηταν κατι που απουσιαζαν απο το τμημα του οντιο και μπραβο σ αυτους που ανελαβαν και υλοποιησαν την ιδεα (το πως λεγονται οποως καταλαβαινεται εχει δευτερουσα σημασια). Νομιζω οτι δεν θα πειραζε κανεναν αν οι φωτογραφιες εμπαιναν σε οποιοδηποτε αλλο σαιτ εκτος του Σκαλουμπακα. Μεσαιωνικες καταστασεις δηλαδη, και αστειες ακομη που συζητιουνται.

Αν υπαρχουν προβληματα του παρελθοντος με τον Χρηστο, το συγκεκριμενο προβλημα δεν μας το δημιουργει ο Χρηστος αλλα το μελος που λειτουργει κομπλεξικα (αρχιζω να νομιζω μπας και γυρνουσατε καμμια ταινια πορνο εκει μεσα).

Μπορω κι εγω κι ενα σωρο αλλα μελη να λειτουργησουμε παρομοια και να πουμε αν δεν μπαινουν ελευθερα οι φωτο οπου θελει ο καθενας δεν ξαναπαταμε εδω μεσα. Να πεσουμε δηλαδη στο επιπεδο του μελους. Οταν εδω μπαινει ενα σωρος κοσμος και διαβαζει και γραφει, το φορουμ οφειλει παντα να μενει στο υψος των περιστασεων. Στο 2011 ειμαστε και οχι στο 1011.

Εαν καποιος λογω φιλιας κανει και καποιο βημα παραπανω (βλεπε περιπτωση ΕΑΡ και φωτο) νομιζω οτι με ενα πμ θα λυνοταν ολα τα προβληματα και η φιλια θα παρεμεινε.

Δυστυχως στο γαλατικο χωριο μας ξαναρχισαν οι καυγαδες, θα τραβηξουν πολυ και σιγουρα προβλεπω οτι για να επουλουθουν οι πληγες θα περασει παλι πολυς χρονος.

Νομιζω οτι κακως η διαχειρηση ασχοληθηκε υπερ του δεοντος δημοσια με τις απαιτησεις καποιου μελους. Βεβαια ετσι θα λυθει μια καλη το θεμα των αναδημοσιευσεων των φωτογραφιων. Αλλα απο την αλλη μεγαλο φορο θα πληρωσουμε γι αυτην την δημοσια συζητηση.

Τα ζητηματα που εχουν να κανουν σχεσεις κανονισμων AVSITE και αλλων φορουμ εχουν να κανουν με το καταστατικο και οτι προβλεπεται απ αυτο. Αν κατι δεν προβλεπεται νομιζω οτι δεν ειναι ο σωστος τροπος η δημοσια συζητηση, οπου εκθετονται και προσωπικα ατομα. Θα μπορουσε καποιος εκ μερους του Σ.Ο. να παρει καποιος τηλεφωνο, να εκφρασει τα συγαρητηρια για την υπαρξη μια ακομη ιστοσελιδας στον χωρο μαζι με το καλη επιτυχια, και στην συνεχεια να να συζητησει για λεπτα σημεια που μπορει να αποτελουν την διαχωριστικη γραμμη στο μεχρι που ξαναγινεται ο καθενας. Απλα και πολιτισμενα πραγματα, πολυ περισσοτερο μαλιστα που ο ιδρυτης του νεου σαιτ αποτελει και μελος του δικου μας φορουμ.

Ρε παιδια για πρωτη φορα σε μια διαμαχη με εμπλεκομενο τον Χρηστο ειμαι με το μερος του, λετε να εχω αναγκη ιατρικης περιθαλψης?:143:

Reaction score
2.248

Κάπου κάποτε σε μία άλλη χώρα με νοήμονες ανθρώπους

Ντριινννν (Τηλέφωνο)

- Τάδε Α: Παρακαλώ;
- Tάδε Β: Καλή χρονιά, χρόνια πολλά. Συγχαρηρήρια για το site σου, καλή επιτυχία. Υπάρχει ένα πρόβλημα με ένα μέλος που δεν θέλει η photo του να αναρτηθεί στο site σου.
- Τάδε Α: Πες μου ποιός είναι και εάν βρίσκεται μόνος του σε Photo θα την αποσύρω. Εαν είναι σε ομαδική θα φροντίσω να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά του.
- Τάδε Β: Είναι ο nickname τάδε Γ στην χ,ψ φώτο
- Τάδε Α: Θα γίνει άμεσσα. Καλή χρονιά

Κλικκκ (Κλέισιμο τηλεφώνου)

Reaction score
2.248

Κάπου κάποτε στη Μπανανία

Ντριινννν (Τηλέφωνο)

- Τάδε Α: Παρακαλώ;
- Tάδε Β: Καλή χρονιά, χρόνια πολλά. Συγχαρηρήρια για το site σου, καλή επιτυχία. Υπάρχει ένα πρόβλημα με ένα μέλος που δεν θέλει η photo του να αναρτηθεί στο site σου.
- Τάδε Α: Πες μου ποιός είναι και εάν βρίσκεται μόνος του σε Photo θα την αποσύρω. Εαν είναι σε ομαδική θα φροντίσω να αλλοιώσω τα χαρακτηριστικά του.
- Τάδε Β: Δεν μπορώ να σου πω επειδή έκανα την μ@λ@κία και το έκανα θέμα και άμα την αποσύρεις ή την αλλοιώσεις θα καταλάβουν οι άλλοι ποιός είναι και θα τον λένε σπαστικό ενώ θέλει να είναι αρεστός.
-Τάδε Α: Τι να κάνω τότε;
-Τάδε B: Κατέβασε όλο το θέμα από το site σου για χάρη του.
-Τάδε Α: Μήπως θες να το κλείσω κιόλας;
-Τάδε Β: Δεν θα ήταν άσχημη ιδέα....

Κλικκκ (Κλέισιμο τηλεφώνου)

--------------------------------------------------------------------------------

Reaction score
29.753

Γειά σου ρε γιώργο !!! όπως πάντα εύστοχος.
Δεν εχω παρά να συμφωνήσω.
Νομίζω οτι πήρε μεγάλες διαστάσεις ενα αστείο θέμα.
Θα πρότεινα στον οποιονδήποτε θίχθηκε απο την ανάρτηση φωτογραφίας με το πρόσωπό του , να το δηλώσει δημόσια.Οτι δεν γουστάρει να βγαίνει φωτογραφίες , η οτιδήποτε τελος πάντων άλλο θέλει.
Κανείς δεν είναι άγιος, αλλά μην κάνουμε την τρίχα τριχιά.

Reaction score
4

....
Αν υπαρχουν προβληματα του παρελθοντος με τον Χρηστο, το συγκεκριμενο προβλημα δεν μας το δημιουργει ο Χρηστος αλλα το μελος που λειτουργει κομπλεξικα (αρχιζω να νομιζω μπας και γυρνουσατε καμμια ταινια πορνο εκει μεσα).

Μπορω κι εγω κι ενα σωρο αλλα μελη να λειτουργησουμε παρομοια και να πουμε αν δεν μπαινουν ελευθερα οι φωτο οπου θελει ο καθενας δεν ξαναπαταμε εδω μεσα. Να πεσουμε δηλαδη στο επιπεδο του μελους. Οταν εδω μπαινει ενα σωρος κοσμος και διαβαζει και γραφει, το φορουμ οφειλει παντα να μενει στο υψος των περιστασεων. Στο 2011 ειμαστε και οχι στο 1011.
...

Καλημέρα :109:

Έχετε μπερδέψει πολύ τα πράγματα... και το ποιος είναι 'κομπλεξικός' παίζεται . . . !!
Ως χρήστης του internet και όπου μπορώ να αναρτήσω φωτογραφία μου ζητείται να επιβεβαιώσω ότι έχω τα δικαιώματά της. Πρώτη φορά το ακούτε αυτό ??? Ειδικά όταν έχεις μια σελίδα ή φόρουμ ή κάτι ανάλογο είναι στους βασικούς κανόνες.

Το τι είναι λογικό και παράλογο διαφέρει από άτομο σε άτομο όπως φαίνεται, έτσι ας αρκεστούμε σε αυτό που ο 'νόμος' ορίζει.

Το γιατί δεν θέλω να φαίνομαι σε 'άλλα' sites είναι δικό μου θέμα.
Ίσως να έχετε δει στο παρελθόν (οι παλαιότεροι) πολλές φωτογραφίες με σχόλια και αστειάκια που γίνονταν αντικείμενο για γέλιο χαβαλέ αλλά και προσβολή.... Θα θυμάστε επίσης πόσοι είχαν παράπονα για όσα 'φάνηκαν' και γράφτηκαν στο παλιό aca.

Εγώ ως μέλος του avsite θα ήθελα να δω φωτογραφίες από κάποιο συγκριτικό ή παρουσίαση αλλά ποσώς με ενδιαφέρει τι φόραγε ο Μήτσος, αν πήρε κιλά ο Τάκης και αν κουρεύτηκε ο Ρούλης...:137:

Όποιοι θέλουν λοιπόν να βλέπουν τις φάτσες τους μπορούν να μαζεύονται στο τέλος ή την αρχή (όπως θέλουν) και να βγάζουν μια αναμνηστική ή πολλές άλλες φοτός και να τις βλέπουν να χαίρονται.
εμένα που είμαι έξω από αυτά με ενδιαφέρει περισσότερο ο σκοπός και ό τόπος - μηχανήματα και εντυπώσεις παρά οι φάτσες και τα αστειάκια των μελών.

Όποιοι στεναχωριούνται με την όλη εξέλιξη του θέματος καλό θα είναι να ψάξουν τι προκάλεσε την αντιπαλότητα.
Από σεβασμό και καλή διάθεση όπως λέτε θα έπρεπε να ζητηθεί συγνώμη και να κατέβει αμέσως η σελίδα και οι φωτός που ΔΕΝ έχει δικαίωμα να αναρτήσει.

καλημέρα :109:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: cpskal.gr

Θα παρακαλούσα να αποφεύγονται οι χαρακτηρισμοί. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε πως και τι ενοχλεί κάποιον κατά την έκθεσή του σε μέρη που δεν θέλει να είναι εκτεθειμένος. Ούτε θα στήσουμε λαϊκό δικαστήριο. Η κατάσταση είναι εξαιρετικά απλή όπως είπε ο John. Αν υπήρχε το ανάλογο τακτ η σελίδα θα είχε κατέβει όταν ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε ότι κάποιος ενοχλήθηκε. Αντ' αυτού επιμένει να την έχει αναρτημένη, προφανώς για να εξυπηρετήσει δικούς του σκοπούς. Ως AVSite δηλώνω ξανά ότι ΔΕΝ ζητήσαμε από τον Σκαλούμπακα να γράψει για την εκδήλωσή μας και ότι δεν θέλουμε να έχουμε σχέσεις "συνεργασίας" (όπως έγραψε) οποιασδήποτε μορφής με την σελίδα αυτή. Άρα οι λόγοι που έχει βάλει αυτήν την σελίδα αφορούν τον ίδιο και μόνο. Για τους ίδιους αδιερεύνητους λόγους παρουσιάζει ως μέλη του, ανθρώπους που δεν θέλουν να φαίνονται εκεί. Παράδειγμα ο αδερφός μου που δήλωσε ότι θέλει να κατέβει η σελίδα που μόνος του αποφάσισε ο Σκαλούμπακας και έφτιαξε.

Δεν θα σκάσουμε κιόλας, απλά αδιαφορούμε. Το εν λόγω θέμα δεν προσφέρει τίποτε και γι αυτόν τον λόγο κλειδώνεται.

...

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.129
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop