- Reaction score
- 777
Καλησπέρα παιδιά!!
λοιπόν.δέν έχω ασχοληθεί καθολου με την τέχνη της φωτογραφίας.
έχω ένα κάρο ερωτήσεις...
βλέπω κατα καιρούς που βάζετε φωτογραφίες και μου αρέσουν πολύ.έχουν ας πούμε αρκετή λεπτομέρεια.είναι καθαρή η εικόνα.δέν ξέρω πώς να το περιγράψω...
έχω λοιπόν τις εξής ψηφιακές μηχανές.
μία sony compact 8,1 mp,sony compact 7.2 mp,olympus compact, lumix tz3
βγάζουν καλά.απλές καθημερινές φωτογραφίες.
θεωρώ όμως οτι το sony satio είναι εφάμιλο των παραπάνω.
πρόσφατα μου έδωσε ένας μία fujifilm s6500fd.χάρηκα μόλις είδα τον μεγάλο φακό.θεώρησα οτι θα βγάζει καλό υλικό.όμως θεωρώ οτι είναι λίγο καλύτερη απο τις compact.
έτσι λοιπόν ρωτάω...
τί να κάνω για να βγάζω εύκολα και γρήγορα καλές φωτογραφίες?και βέβαια να μήν πληρώσω τα χιλιάρικα που σκάν οι επαγγελματίες.
έχετε κάποια λύση?κάποια συμβουλή ίσως?
αν πάρω μία reflex θα βγάλω κάποια άκρη?έστω μία φτηνή...
p.s.έχω και μία leica αναλογική compact.θεωρώ οτι έβγαζε απίστευτα καλές φωτογραφίες.όχι σαν του Κοτσίδη αλλα αρκετά πάνω απο compact.
λοιπόν.δέν έχω ασχοληθεί καθολου με την τέχνη της φωτογραφίας.
έχω ένα κάρο ερωτήσεις...
βλέπω κατα καιρούς που βάζετε φωτογραφίες και μου αρέσουν πολύ.έχουν ας πούμε αρκετή λεπτομέρεια.είναι καθαρή η εικόνα.δέν ξέρω πώς να το περιγράψω...
έχω λοιπόν τις εξής ψηφιακές μηχανές.
μία sony compact 8,1 mp,sony compact 7.2 mp,olympus compact, lumix tz3
βγάζουν καλά.απλές καθημερινές φωτογραφίες.
θεωρώ όμως οτι το sony satio είναι εφάμιλο των παραπάνω.
πρόσφατα μου έδωσε ένας μία fujifilm s6500fd.χάρηκα μόλις είδα τον μεγάλο φακό.θεώρησα οτι θα βγάζει καλό υλικό.όμως θεωρώ οτι είναι λίγο καλύτερη απο τις compact.
έτσι λοιπόν ρωτάω...
τί να κάνω για να βγάζω εύκολα και γρήγορα καλές φωτογραφίες?και βέβαια να μήν πληρώσω τα χιλιάρικα που σκάν οι επαγγελματίες.
έχετε κάποια λύση?κάποια συμβουλή ίσως?
αν πάρω μία reflex θα βγάλω κάποια άκρη?έστω μία φτηνή...
p.s.έχω και μία leica αναλογική compact.θεωρώ οτι έβγαζε απίστευτα καλές φωτογραφίες.όχι σαν του Κοτσίδη αλλα αρκετά πάνω απο compact.