Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186
Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

δεν είναι πάντα εύκολο.. πάει σε πολύ καλό ωδείο πάντως.

πήρα ένα μικρό αρμόνιο της γιαμάχα 5 οκτάβων με πλήκτρα πίεσης, που παίζουν δηλαδή πιο δυνατά αναλόγως του πόσο δυνατά τα πατάς.

τα αρμόνια με πλήκτρα όπως λες, ηλετρικά πιάνα τα λένε, και κοστίζουν πολλά, το βλέπω περιττό έξοδο αφού υπάρχει φυσικό πιάνο στο σπίτι.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

αυτό δεν την εμποδίζει να ακούει διαφορές από καλώδια. ναι, από καλώδια. καλά ακούσατε. στο στερεοφονικό μου.
βρε ίαρ.μπας και είσαι κουφός??:142:

μόνο εσύ δεν ακούς τα καλώδια:135:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.186

άμα έχεις αγόρι μου χρυσά αφτιά, δε χρειάζεται να ακούς καλώδια...:126:

(όπως στο μάτριξ, που λέει ο μορφέας στον νίο "δε θα χρειάζεται να αποφεύγεις τις σφαίρες":145:)

ΥΓ οπότε το συμπέρασμα που μένει, είναι πως αν έχεις πρόβλημα ακοής, χρειάζεται να ακούς καλώδια...:143:

D

Deleted member 23222

Guest

άμα έχεις αγόρι μου χρυσά αφτιά, δε χρειάζεται να ακούς καλώδια...:126:

(όπως στο μάτριξ, που λέει ο μορφέας στον νίο "δε θα χρειάζεται να αποφεύγεις τις σφαίρες":145:)

ΥΓ οπότε το συμπέρασμα που μένει, είναι πως αν έχεις πρόβλημα ακοής, χρειάζεται να ακούς καλώδια...:143:
Kαι πολύπριζα και rack και spray επαφών και...

Reaction score
2.053

Kαι πολύπριζα και rack και spray επαφών και...
Έλα μωρέ, σιγά που παίζουν ρόλο τα πολύμπριζα και τα rack! :142:

Ήμαρτον!

Reaction score
684

Έλα μωρέ, σιγά που παίζουν ρόλο τα πολύμπριζα και τα rack! :142:
απολυτως κανενα!!!!! Μην ασχολειστε με τετοια πραγματα, δεν επηρεαζουν τον ηχο στο παραμικρο...

Reaction score
59

Να της πάρετε ηλεκτρικό πιάνο με πλήρους έκτασης κλαβιέ και βαρυκεντρισμένα πλήκτρα... και να τη στείλετε σε ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ - ΛΥΚΕΙΟ...

Από τα σχολεία αυτά ΔΕΝ βγαίνεις μουσικός, αντίθετα απ' ότι νομίζει ο πολύς κόσμος, απλά καλλιεργείται το ταλέντο και το πνεύμα των παιδιών... Είναι ΠΡΟΤΥΠΑ ΔΗΜΟΣΙΑ σχολεία που κάνουν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ δουλειά... Είναι βέβαια αρκετά ΔΥΣΚΟΛΑ για τα παιδιά, γιατί έχουν μεγάλα και εξαντλητικά ωράρια... Όμως αξίζουν 100% τον κόπο... Η κόρη μου(remenber Asprovalta) τελείωσε τέτοιο σχολείο...
Η δεύτερή μου κόρη τελείωσε τέτοιο Γυμνάσιο/Λύκειο και συμφωνώ με τα όσα γράφεις. Είχα αναφέρει παλαιότερα ότι με είχαν καλέσει για διάλεξη, σε αυτό το σχολείο, για τα βινύλια παρακαλώ. Λ.Σ.

Reaction score
2.053

Kαι μετά σου λέει γιατί είναι προβληματική η παιδεία μας! :143:

Reaction score
59
Marydaughter μπες στον κόπο και διάβασε τι εστί φιλόμουοσς μπας και σου λυθεί η απορία μιας και δεν καταλαβαίνεις ότι φιλόμουσος μπορεί να είναι κάποιος που δεν διαθέτει σύστημα αναπαραγωγής μουσικής, που μπορεί να ακούει ραδιόφωνο και να πηγαίνει σε συναυλίες.
Όσες φορές υπερασπίζομαι το hi-end εισπράτω ως απάντηση από τους αντίθετα σκεπτόμενους την παραπάνω τοποθέτησή μου. Λ.Σ.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Marydaughter μπες στον κόπο και διάβασε τι εστί φιλόμουοσς μπας και σου λυθεί η απορία μιας και δεν καταλαβαίνεις ότι φιλόμουσος μπορεί να είναι κάποιος που δεν διαθέτει σύστημα αναπαραγωγής μουσικής, που μπορεί να ακούει ραδιόφωνο και να πηγαίνει σε συναυλίες.
Όσες φορές υπερασπίζομαι το hi-end εισπράτω ως απάντηση από τους αντίθετα σκεπτόμενους την παραπάνω τοποθέτησή μου. Λ.Σ.
Ελα βρε Λουκα,
Φιλομουσος ειναι αυτος που αγαπαει τις μουσες και τα "μουσια".
Η μουσικη ειναι αληθεια...

Reaction score
877

Kαι μετά σου λέει γιατί είναι προβληματική η παιδεία μας! :143:
8 master τρομάρα σου και γράφεις τέτοια...

Αλλά τι να περιμένει κανείς... Τα τρία κακά της μοίρας έχεις...

Χαϊεντάς..... ACAς..... και Γαύρος...:140:

Reaction score
2.053
Απάντηση: Re: Απάντηση: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

8 master τρομάρα σου και γράφεις ορθογραφικές κοτσάνες... και μάλιστα μιλώντας για παιδεία...

Αλλά τι να περιμένει κανείς... Τα τρία κακά της μοίρας έχεις...

Χαϊεντάς..... ACAς..... και Γαύρος...:140:
:120:

Ουδείς άσφαλτος! :143:

(εντάξει το πρόλαβα)

D

Deleted member 23222

Guest
Απάντηση: Re: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Παρακαλώ για κάποιο link που να αποδεικνύει τα λεγόμενα σου...
Μην επιμένεις σε πράγματα παράλογα...
Ακόμα κι αν κάποιος ξεκινήσει την...φιλόμουση καρριέρα του από μια αίθουσα συναυλιών...σαν ραδίκι στην άμμο,το επόμενο λογικό βήμα είναι να αποκτήσει και να ακούσει κάτι από αυτά που του χάρισαν μια τόσο όμορφη βραδυά.Άρα δύο τινά υπάρχουν:
1.Όλοι όσους αναφέρεσαι, δεν περνούν καλά στις συναυλίες,γιαλατζί φιλόμουσοι, ή γκαντέμηδες δηλαδή
2.Λειτουργούν παράλογα,άρα δεν δημιουργούν κανόνες ως ελάχιστη ,ευτυχώς, μειοψηφία.

Reaction score
59
Re: Απάντηση: Re: Χαϊφιντελισμος Hobby η καταναλωτισμος?

Παρακαλώ για κάποιο link που να αποδεικνύει τα λεγόμενα σου...
Μην επιμένεις σε πράγματα παράλογα...
Ακόμα κι αν κάποιος ξεκινήσει την...φιλόμουση καρριέρα του από μια αίθουσα συναυλιών...σαν ραδίκι στην άμμο,το επόμενο λογικό βήμα είναι να αποκτήσει και να ακούσει κάτι από αυτά που του χάρισαν μια τόσο όμορφη βραδυά.Άρα δύο τινά υπάρχουν:
1.Όλοι όσους αναφέρεσαι, δεν περνούν καλά στις συναυλίες,γιαλατζί φιλόμουσοι, ή γκαντέμηδες δηλαδή
2.Λειτουργούν παράλογα,άρα δεν δημιουργούν κανόνες ως ελάχιστη ,ευτυχώς, μειοψηφία.
Έχεις δίκιο!! Λ.Σ.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008

Έλα μωρέ, σιγά που παίζουν ρόλο τα πολύμπριζα και τα rack! :142:Ήμαρτον!
απολυτως κανενα!!!!! Μην ασχολειστε με τετοια πραγματα, δεν επηρεαζουν τον ηχο στο παραμικρο...
Τα δεδομένα της κβαντομηχανικής το έχουν θίξει πριν την έλευση του χαϊενδ:Ο ήχος επηρρεάζεται στο βαθμό που ο εκάστοτε παρατηρητής αποφασίζει να τους δώσει σημασία.:126:

Reaction score
4

1.
_
Δεν διαφωνώ. Αλλά για να είσαι μουσικόφιλος, ΔΕΝ σου χρειάζεται κανένα hi-fi, κανένα high end. To καθοριστικό ερώτημα είναι γιατί έχει κάποιος hi-fi. Και μη νομίσεις πως αν ρωτήσεις κάποιον, θα σου πει την αλήθεια...

....
Έλα να δοκιμάσουμε..

Μια μέρα κάνοντας όνειρα για το "τι θα γίνω μόλις θα μεγαλώσω".. (πριν από ±4 χρόνια:137:) , ακούγοντας Luis Alberto del Paranaκαι τα πολλών ετών ηχεία μου, αποφάσισα ότι 'στην βεράντα που θα κοιτάει το πέλαγος', θα παίζει αυτό το κομμάτι που άκουγα... 'ΚΑΑΛΑ' !!
Με ότι είχα ακούσει μέχρι τότε ήξερα ότι τα audio spectrum μου μπορούν να 'αναβαθμιστούν'.
Πρώτα έφτιαξα τον χώρο όπως μου αρέσει να κάθομαι, να ζω και να ακούω μουσική . . . (και άμα έχει και βεράντα στο πέλαγος ακόμα καλύτερα...)
Βγήκε λοιπόν η θέση και είδα ότι θέλω κάτι μικρό να το βολέψω κάπου και να παίζει 'ΚΑΛΑ'.

Το κόστος απόκτησης όμως...είναι ένα άλλο θέμα και όχι χαηφιντελίστικο !
Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν πόσο κόστισε το stereo μου γιατί ντρέπομαι.... :420:
Βλέπω όμως εδώ άλλους και πωλούν ένα καλώδιο που κοστίζει όσο όλο το δικό μου !!! ΤοO bustee !!! :111:
...
Μετά σκέφτομαι ότι βλέπω εδώ κάποιον που όχι μόνο δεν ντρέπεται να το πει αλλά το φωνάζει κιόλας... :)) 'Αγγίζει την τελειότητα' - 'Αναφοράς' - 'ανεξαρτήτου κόστους' - 'Ιδανικό' - "Το καλύτερο ******" , κτλ..
Αυτό που του προσφέρει όμως δεν είναι χαηφιντελίστικό.. γιατί δεν έχει να κάνει με την μουσική αλλά με του "κοίτα τι έχω εγώ" που δεν έχεις εσύ και τι ζώ (κρασιά, ρόλεξ, κτλ - το "καλύτερο")

Για όποιον πιστεύει ότι είναι θέμα χάηφιντέλιτι και μουσικής, εμπειρίας και δισκοθήκης ας απαντήσει στο εξής:

Τι παραπάνω ακούς από εμένα που έχω πληρώσει τα μισά ?
Και μη μου πει "ποιότητα" γιατί θα πρέπει να την ορίσεις..., οπότε ας μιλήσει με "αντικειμενικά κριτήρια" (μαθηματικοί πχ..:138:)

Reaction score
54

1.
_

Το κόστος απόκτησης όμως...είναι ένα άλλο θέμα και όχι χαηφιντελίστικο !
Εγώ δεν έχω πει σε κανέναν πόσο κόστισε το stereo μου γιατί ντρέπομαι.... :420:
Βλέπω όμως εδώ άλλους και πωλούν ένα καλώδιο που κοστίζει όσο όλο το δικό μου !!! ΤοO bustee !!! :111:
...
Μετά σκέφτομαι ότι βλέπω εδώ κάποιον που όχι μόνο δεν ντρέπεται να το πει αλλά το φωνάζει κιόλας... :)) 'Αγγίζει την τελειότητα' - 'Αναφοράς' - 'ανεξαρτήτου κόστους' - 'Ιδανικό' - "Το καλύτερο ******" , κτλ..
Αυτό που του προσφέρει όμως δεν είναι χαηφιντελίστικό.. γιατί δεν έχει να κάνει με την μουσική αλλά με του "κοίτα τι έχω εγώ" που δεν έχεις εσύ και τι ζώ (κρασιά, ρόλεξ, κτλ - το "καλύτερο")

Για όποιον πιστεύει ότι είναι θέμα χάηφιντέλιτι και μουσικής, εμπειρίας και δισκοθήκης ας απαντήσει στο εξής:

Τι παραπάνω ακούς από εμένα που έχω πληρώσει τα μισά ?
Και μη μου πει "ποιότητα" γιατί θα πρέπει να την ορίσεις..., οπότε ας μιλήσει με "αντικειμενικά κριτήρια" (μαθηματικοί πχ..:138:)

Ένα ρήμα περιγράφει τα παντα: ΞΙΠΑΖΟΜΑΙ του οποίου συνώνυμο
είναι το ΚΟΜΠΑΖΩ.
Ποιος νοιάζεται για τη μουσική...

Reaction score
4

Ένα ρήμα περιγράφει τα παντα: ΞΙΠΑΖΟΜΑΙ του οποίου συνώνυμο
είναι το ΚΟΜΠΑΖΩ.
Ποιος νοιάζεται για τη μουσική...
Κρητικός είσαι ; :109:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv