- Reaction score
- 2.066
Απάντηση: Ο Βασιλιάς πέθανε....Ζήτω ο Βασιλιάς!
θα είναι οι ιδιοι που λένε ότι παίζουν και τα Tidal, άρα μιλάμε για πολύ "ασφαλή" συμπεράσματα και διορθώστε με αν κάνω λάθοςκαποιοι λενε οτι παιζει κοντα στα επιπεδα του Orpheus Heritage το οποιο τυχαινει και το εχουν δυο γνωστοι....
οι Κινεζοι του Audioexotics το λενε δε το λεω εγω... Τωρα εαν εχουν δικιο η αδικο δε μπορω να ξερω.... Προσωπικα αμφιβαλλω παρα πολυ για το εαν αυτο το DAC παιζει καλυτερα απο το Heritage....θα είναι οι ιδιοι που λένε ότι παίζουν και τα Tidal, άρα μιλάμε για πολύ "ασφαλή" συμπεράσματα και διορθώστε με αν κάνω λάθος
εαν τα 20 χιλιαρικα σου φαινονται πολλα για κονβερτορα , σκεψου πως θα σου φανουν τα 40 χιλιαρικα που κανουν αλλα!!!!Βρε παιδια και παπαδες και μητροπολιτες Πασων των Ρωσιων να παιζει.......20000 ειναι τρελλα λεφτα για μια πλακετα που λιγο πολυ ξερουμε πως ειναι.....τι να πω ....εκτος και αν ειμαι νυχτομενος αλλου!!!!!!
Δεν ξερω....βρισκω τα χρηματα υπερβολικα και 200 κιλα να ειναι ....τι στα διαλα ...κονβερτορας ειναι ρε πουστη μου.......:141:
Τέλειο matching κεντρικού και main. :116:
Όλο κάτι τέτχοια λες, και γι' αυτό σε μπάναραν στο χαζομάγαζο... :114:θα είναι οι ιδιοι που λένε ότι παίζουν και τα Tidal, άρα μιλάμε για πολύ "ασφαλή" συμπεράσματα και διορθώστε με αν κάνω λάθος
γιατι το Vekian το εχουμε ακουσει?esoteric - dcs εχετε ακουσει?
υπάρχουν:εαν τα 20 χιλιαρικα σου φαινονται πολλα για κονβερτορα , σκεψου πως θα σου φανουν τα 40 χιλιαρικα που κανουν αλλα!!!!
υπαρχουν και χειροτεραυπάρχουν:
-πορτοφολάκιας
-τσαντάκιας
-κλεφτρόνια
-απατεώνες
-ριφιφίδες
...
(ωραίο επιχείρημα πάντως)
Η απάντηση του gkar είναι "απόσταγμα" 30 ημερών...Όλο κάτι τέτχοια λες, και γι' αυτό σε μπάναραν στο χαζομάγαζο... :114:
κι αμα ο αντιπρόσωπος είναι χονδρός ;τελικα το αποφασισα. αναλογα με τον αντιπροσωπο θα παιζει .