- Reaction score
- 1.269
Τώρα είδα οτι θα βγει το cobra & demolition man και ήθελα να πω οτι δεν βοηθάτε την κατάσταση.Προσπαθώ να μαζέψω κανένα φράγκο γιατί έχουμε δύσκολους καιρούς και κάθε φορά τα ακουμπάω σε blu ray..
Σταθάρα το Τ2 blu είναι Α Π Α Ι Χ Τ Ο !!!!! τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο.Εχει δε τόσες έξτρα σκηνές μέσα που καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που φαινόντουσαν κουφά στην υπόθεση, τόσο στη θεατρική όσο και στη VHS και DVD μορφή του.Αμα θέλεις στο δανείζω να το δείς :126:το εχουμε δει τοσες φορες παλια σε dvd που εχουμε μαθει απ'εξω τους υποτιτλους:114:
τοσο καλο ειναι ε, μου κανει εντυπωση γιατι αργησε τοσο πολυ με ελληνικα:121:
καλε κυριε θα μου το δανεισετε κι εμενα να το δω !!!:137:Σταθάρα το Τ2 blu είναι Α Π Α Ι Χ Τ Ο !!!!! τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο.Εχει δε τόσες έξτρα σκηνές μέσα που καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που φαινόντουσαν κουφά στην υπόθεση, τόσο στη θεατρική όσο και στη VHS και DVD μορφή του.Αμα θέλεις στο δανείζω να το δείς :126:
καλε κυριε θα μου το δανεισετε κι εμενα να το δω !!!:137:
τι καλος που ειστε !!! dvd να πιανετε και Bluray να γινετε !!!:143:
το κανονικο ή το τσιγκινο;Σταθάρα το Τ2 blu είναι Α Π Α Ι Χ Τ Ο !!!!! τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο.Εχει δε τόσες έξτρα σκηνές μέσα που καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που φαινόντουσαν κουφά στην υπόθεση, τόσο στη θεατρική όσο και στη VHS και DVD μορφή του.Αμα θέλεις στο δανείζω να το δείς :126:
Η SKYNET EDITION ειναι !!το κανονικο ή το τσιγκινο;
ευχαριστω Νικο, παντως μια κ το'πες οποτε θες το βλεπουμε σε μενα:123:Σταθάρα το Τ2 blu είναι Α Π Α Ι Χ Τ Ο !!!!! τόσο σε εικόνα όσο και σε ήχο.Εχει δε τόσες έξτρα σκηνές μέσα που καταλαβαίνεις κάποια πράγματα που φαινόντουσαν κουφά στην υπόθεση, τόσο στη θεατρική όσο και στη VHS και DVD μορφή του.Αμα θέλεις στο δανείζω να το δείς :126:
ευχαριστω Νικο, παντως μια κ το'πες οποτε θες το βλεπουμε σε μενα:123:
Tα extras εννοει !!!Να σας κουράσω με άλλη μία ερώτηση?
Αυτό (http://www.amazon.co.uk/Robin-Hood-...ef=sr_1_2?s=dvd&ie=UTF8&qid=1294936565&sr=1-2 ) το έχει πάρει κανείς?
Αναφέρει, κατεβαίνοντας τη σελίδα, ότι έχει 2 δίσκους και ότι ο 2ος έχει ελληνικούς υπότιτλους !! Λέτε να είναι το έργο ή τα εξτρας?
Το Piranha 3D είναι μακράν η πιο ελλεϊνή παραγωγή σε BD που έχω δεί μέχρι στιγμής ! Ούτε μενού, ούτε extra...τουλάχιστον έχει καλή εικόνα και ήχο.
πηγες κ πηρες το piranha ??? ή στο εδωσαν μαζι με τα αλλα 4 που πηρες απτο ΜΜ?? και δε φτανει που το πηρες το ειδες κιολας?? :131:Το Piranha 3D είναι μακράν η πιο ελλεϊνή παραγωγή σε BD που έχω δεί μέχρι στιγμής ! Ούτε μενού, ούτε extra...τουλάχιστον έχει καλή εικόνα και ήχο.