Blu-Ray με Ελληνικούς υπότιτλους

Reaction score
130
Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Το δικό μου Bolt 2D έχει DTS-MA, περίεργο να μην έχουν όλα.
Περίεργο όντως, θα το ξαναδώ μήπως και έκανα λάθος. Το αγόρασα μαζί με το “ A CHRISTMAS CAROL” και επειδή δεν είχαν τα καινούργια format του ήχου στο 2D τα έχω αφήσει και «κάθονται» στη ταινιοθήκη.
Εσύ πάντως έβαλες το δίσκο με το 2D και ο προενισχυτής σου έγραψε DTS master audio ;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Το δικό μου είναι Αγγλική έκδοση, αλλά το ίδιο master χρησιμοποιεί και η Ελληνική, γι' αυτό λέω περίεργο.

Εκτός και αν μιλάμε γιά τα γνωστά Ελληνικά κόλπα, που νόμιζα ότι δεν ισχύουν στα Disney.

Reaction score
130
Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Το δικό μου είναι Αγγλική έκδοση, αλλά το ίδιο master χρησιμοποιεί και η Ελληνική, γι' αυτό λέω περίεργο.

Εκτός και αν μιλάμε γιά τα γνωστά Ελληνικά κόλπα, που νόμιζα ότι δεν ισχύουν στα Disney.
Η αλήθεια είναι ότι δεν το έβαλα να παίξει το δισκάκι, το διάβασα στο μενού στην αρχή του. θα δω μήπως το μενού είναι λάθος.
Η Αγγλική έκδοση που έχεις είναι μήπως με Ελληνικούς υπότιτλους;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Re: Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Η αλήθεια είναι ότι δεν το έβαλα να παίξει το δισκάκι, το διάβασα στο μενού στην αρχή του. θα δω μήπως το μενού είναι λάθος.
Η Αγγλική έκδοση που έχεις είναι μήπως με Ελληνικούς υπότιτλους;

Όλους εκτός από Ελληνικούς...

Reaction score
130
Απάντηση: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Το έλεγξα σήμερα. Έχει DTS-HDMA, (και μάλιστα πρέπει να «σκοτώνει» από μια σκηνή που είδα) το μενού είναι λάθος.
Φίλε zik-zik καλά που κάναμε τη κουβέντα αλλιώς δεν θα το έψαχνα.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
:105:

Ευτυχώς οι αντιπρόσωποι είναι καραγκιόζηδες στα εξώφυλλα και όχι στο υλικό!

Zizik, όχι zik-zik! :142:

Reaction score
41
Πάνω που χαιρόμουνα ρε γμτ..
Παρήγγειλα και γω κάτι δισκάκια από τον αμαζονιο πρώτη φορά και χαιρόμουνα γιατί αυτές τις μέρες ήταν να μου έρθουν...
Δυστυχώς όμως, αντί για δισκάκια μου ήρθε ένα μειλ ότι τα πράγματα γύρισαν πίσω (address undeliverable !!!) :110:

Μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί στην ίδια διεύθυνση έχω παραλάβει άλλα πράγματα από εξωτερικό χωρίς πρόβλημα.. Μήπως δεν έπρεπε να διαλέξω super saver delivery?
Για δώστε καμιά βοήθεια ρε παιδιά...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Αλλο είναι το λάθος, και μάλλον τυχαίο. Μόνο Super Saver αγοράζω πιά!

Επανέλεγχος της διεύθυνσης στο Amazon, να είστε σίγουρος, και ξανά παραγγελία.

Rouk-Zouk!

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.452
Rouk-Zouk!
:142::142:

Όσο για το Amazon, μάλλον τυχαίο είναι. Σήμερα παρέλαβα ένα LOgitech Harmony 900 με απλή παράδοση σε 4 εργάσιμες.

ΥΓ: Rouk-Zouk, όσο πάει, σε αντιγράφω... πρέπει να φοβάμαι κάτι?:138:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.537
Όσο για το Amazon, μάλλον τυχαίο είναι. Σήμερα παρέλαβα ένα LOgitech Harmony 900 με απλή παράδοση σε 4 εργάσιμες.

ΥΓ: Rouk-Zouk, όσο πάει, σε αντιγράφω... πρέπει να φοβάμαι κάτι?

Με γειάααααα to Harmony! Θα αλλάξει η ζωή σου.

Πρέπει να σου βρω κι εσένα ονοματάκι, sweet rose!

P.S. Μόνο μη χωρίσεις πρόσεχε! Και γίνεις ρεμάλι!
Ας μη γράψω άλλα...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.452
Με γειάααααα to Harmony! Θα αλλάξει η ζωή σου.

Πρέπει να σου βρω κι εσένα ονοματάκι, sweet rose!

Αυτό μου θυμίζει γλυκό (του κουταλιού) τριαντάφυλλο!:138:

P.S. Μόνο μη χωρίσεις πρόσεχε! Και γίνεις ρεμάλι!
Ας μη γράψω άλλα...
Γι αυτό δεν θα σε γνωρίσω στη συμβία...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Blu-ray με ελληνικους υποτιτλους !!!

Πάνω που χαιρόμουνα ρε γμτ..
Παρήγγειλα και γω κάτι δισκάκια από τον αμαζονιο πρώτη φορά και χαιρόμουνα γιατί αυτές τις μέρες ήταν να μου έρθουν...
Δυστυχώς όμως, αντί για δισκάκια μου ήρθε ένα μειλ ότι τα πράγματα γύρισαν πίσω (address undeliverable !!!) :110:

Μου κάνει φοβερή εντύπωση γιατί στην ίδια διεύθυνση έχω παραλάβει άλλα πράγματα από εξωτερικό χωρίς πρόβλημα.. Μήπως δεν έπρεπε να διαλέξω super saver delivery?
Για δώστε καμιά βοήθεια ρε παιδιά...

Μου έχει τύχει μιά φορά στις δεκάδες παραλαβές που έχω κάνει από όλα τα Amazon...μάλλον ο ταχυδρόμος ήταν νέος και βαριόταν να παραδώσει :126: , εμένα μου είχε τύχει καλοκαίρι όπου είχε άδεια ο ταχυδρόμος της περιοχής και τις διανομές τις έκανε ο αντικαταστάτης του.Ξαναπαράγγειλε και θα σου έρθουν κανονικά, κι εγώ Super Saver Delivery βάζω.

Reaction score
89
και γω το παθα παιδες απο αμαζονιο γερμανιας!! αλλα επειδη ηταν το καστρο καποιο ρεμαλι φιλοτιμηθηκε και με πηρε τηλεφωνο!!! μου λεει ποτε μπορουμε να παραδοσουμε και οταν μου το φεραν ειδα πανω στη κουτα οτι εγραφε αγνωστος παραληπτης!!!
το κακο σας το καιρο παλιοκουφαλες θα με κανετε κ αγνωστο στρατιωτη γκοτζαμ Λορδος Ντεταρι που λεει κ ο hellraiser madpax xaxaxaxaaaaaa :142::142::142:

Reaction score
2

Τι να πω δε ξέρω... Κατάφερα με τα πολλά να πάω στο MALL σήμερα για τα Metropolis και είπα πρώτα να περάσω να δώ τι είχε ανοίξει στη θέση του fnac. Βλέπω Public λέω ωραία να πάω να δω που δεν είχα μέχρι τώρα επισκεφθεί. Μεγάλο τα πάντα αλλά όταν έφτασα με όρεξη στα blu ray μου κόπηκαν τα πόδια (και τα χέρια). Iron Man 2 και Inception 37 euro, Shutter Island 35 euro. Μιλάμε για τα σκέτα δισκάκια. Δεν έχω να πω τίποτα παρα μόνο καλάααααα μου .mkv! Πάνω στα Metropolis 32-33αρια λιγο καλύτερα αλλά δεν! Ά, Alien anthology 95 ο κάτω 85 ο πάνω. Άμα δεν το κλείσετε σε χρόνο dt εμένα να μην με λένε......

Reaction score
1.269
Και συγκεκριμένα φίλε μου το Public έχει υπερβολικά υψηλές τιμές.Αντε στη Media θα βρεις 28-30 και μερικά παλιά θέματα με 20 αλλά στο Public τα ίδια θα τα βρεις μέχρι και 37€!!!

Αλήθεια εδώ μέσα στο σάϊτ ποιος ήταν ο πρώτος που μας σύστησε το play να του δώσω ένα γιγάντιο φιλί??

Μπράβο ! Μας έσωσες !

Reaction score
2

Από το Play.com ψώνισα μια φορά και χοροπηδάω ακόμα. Αγόρασα το Grinch 16 ευρώ τελική αφού ούτε μεταφορικά ούτε τπτ, με Ελληνικά και ένα και μήνα νωρίτερα από όταν κυκλοφορησε τελικά εδώ και φυσικά στην διπλάσια τιμή. Χώρια που για εδώ κάτω θα έδινα +5 ευρώ για μετ/κά-αντικ/λές....

Reaction score
59

Κυκλοφορουν τον Φεβρουαριο

You will meet a tall dark stranger
You Again
The Social Network
Red
Rain Man
Blue Velvet
Beverly Hills Chihuahua 2

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members