Περι Συλλογών....HD

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Μια χαρα.Πηγαινε αν σε βολευει απο μιντια φαληρου,εχει αρκετες κ καλες ταινιες κατω απο 9 ευρω.:107:
μακρια ειναι ρε φιλε εχει μετρο εκει?? εχω και εξεταστικη τωρα ασε

Reaction score
89
ρε γμτ με τα τρεξιματα στους γιατρους χτες κ σημερα ξεχασα να σας πω οτι ειχαμε αφιξεις χτες!!! ΚΟΥΤ...ιτσα!!! :111::111:
Αυριο με την ησυχια μου για ερχονται καλεσμενοι να δουν σε HD το Alice in Pioneer KuroLand :138:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.785
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Και μπορείς να κάτσεις να δεις εσύ σήμερα μια τέτοια ταινία;
Σου αρέσει και την πήρες σε Bluray ??

Το λέω διότι την θεωρώ ταινία της μιας φοράς.
Άσε που σήμερα δεν φτουράει.
Αλλά αυτά είναι γούστα. Διαφέρουν ε;

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.897
Αλήθεια δε σου άρεσε το Close Encounters Μιχάλη?

Εγώ θα την έχω δει και 15 φορές από τότε! :111:

Την πήρα σε BD και την είδα ξανά πριν τρείς μήνες, και πάλι κόλλησα όπως παλιά.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Αλήθεια δε σου άρεσε το Close Encounters Μιχάλη?

Εγώ θα την έχω δει και 15 φορές από τότε! :111:

Την πήρα σε BD και την είδα ξανά πριν τρείς μήνες, και πάλι κόλλησα όπως παλιά.

Δημήτρη το τρανσφερ τι λέει ; Εχουν κάνει καλή δουλειά ή θα φάω καμιά φόλα σαν το The Fog ; !

Πάντως ο Μιχάλης έχει λίγο ψιλοδίκιο σου αφήνει ανάμικτα συναισθήματα αυτή η ταινία, και μάλλον το είπε λόγω της ηλικίας του άλλου συμφορουμίτη...εμείς μπορούμε να δούμε ταινίες Sci-Fi 30 ετών παλιές, τα νέα παιδιά 18-25 χρονών μπορούν να δούν τέτοιες ταινίες, με τον καταιγισμό ειδικών εφέ που έχουν οι σημερινές ;

Reaction score
14

Δημήτρη το τρανσφερ τι λέει ; Εχουν κάνει καλή δουλειά ή θα φάω καμιά φόλα σαν το The Fog ; !

Πάντως ο Μιχάλης έχει λίγο ψιλοδίκιο σου αφήνει ανάμικτα συναισθήματα αυτή η ταινία, και μάλλον το είπε λόγω της ηλικίας του άλλου συμφορουμίτη...εμείς μπορούμε να δούμε ταινίες Sci-Fi 30 ετών παλιές, τα νέα παιδιά 18-25 χρονών μπορούν να δούν τέτοιες ταινίες, με τον καταιγισμό ειδικών εφέ που έχουν οι σημερινές ;
κοιτα βασικα εμενα μου αρεσουν αυτες οι ταινιες του στυλ donnie darko και γενικα μου αρεσει ο σπιλμεπγκ

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Την εχω παρει εγω κ το τρανσφερ ειναι αξιοπρεπεστατο!:107:

Reaction score
1

κοιτα βασικα εμενα μου αρεσουν αυτες οι ταινιες του στυλ donnie darko και γενικα μου αρεσει ο σπιλμεπγκ

Αρέσουν γενικά τέτοιες ταινίες στο κοινό, αλλά το θέμα είναι ότι ένα νεανικό κοινό εθισμένο στα εξτρήμ ψηφιακά εφέ, μπορεί να κάτσει να δεί μιά τέτοια ταινία ; Τι λένε ας πούμε οι φίλοι σου ; Μπορείς να μας δώσεις μιά εικόνα ;

Να σου δώσω ένα παράδειγμα...όταν ήμουν κοντά στην ηλικία σου ήμουν φαν της τριλογίας Back to the future, σήμερα αν και αγαπάω την συγκεκριμένη τριλογία, σπάω πλάκα με τα εφέ της ταινίας και μου φαίνονται "αρχαία", φαντάσου να τα δεί ένα παιδί 18 χρονών τι γέλιο έχει να ρίξει...:137:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Την εχω παρει εγω κ το τρανσφερ ειναι αξιοπρεπεστατο!

Την ανταλλάσεις με το The fog ; :142::143:

ε ; Φανταστικέ μου φίλε ; !!!! :137:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Την ανταλλάσεις με το The fog ;

ε ; Φανταστικέ μου φίλε ; !!!!
Προτιμω να στην δωσω δωρο!
Οσο για το fog δεν εχω δει χειροτερο τρανσφερ μεχρι τωρα...
Α ειναι κ δυο δισκακια με αρκετα εξτρα.:126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περι συλλογών.... HD

Προτιμω να στην δωσω δωρο!
Οσο για το fog δεν εχω δει χειροτερο τρανσφερ μεχρι τωρα...
Α ειναι κ δυο δισκακια με αρκετα εξτρα.:126:

Τι δώρε ρε ; Πούλα :142::143:

Το The Fog δεν το δίνω ούτε στον εχθρό μου που λέει ο λόγος...

Reaction score
14

Αρέσουν γενικά τέτοιες ταινίες στο κοινό, αλλά το θέμα είναι ότι ένα νεανικό κοινό εθισμένο στα εξτρήμ ψηφιακά εφέ, μπορεί να κάτσει να δεί μιά τέτοια ταινία ; Τι λένε ας πούμε οι φίλοι σου ; Μπορείς να μας δώσεις μιά εικόνα ;

Να σου δώσω ένα παράδειγμα...όταν ήμουν κοντά στην ηλικία σου ήμουν φαν της τριλογίας Back to the future, σήμερα αν και αγαπάω την συγκεκριμένη τριλογία, σπάω πλάκα με τα εφέ της ταινίας και μου φαίνονται "αρχαία", φαντάσου να τα δεί ένα παιδί 18 χρονών τι γέλιο έχει να ρίξει...:137:
οι φιλοι μου δεν ασχολουντε με ταινιες και τετοια γενικα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney