Περι Συλλογών....HD

Reaction score
1
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Ηρθαν και τα υπόλοιπα από τους γερμανοί :137: ...δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου έρχονται στις ημερομηνίες που λένε :142:

Reaction score
89
Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

Ηρθαν και τα υπόλοιπα από τους γερμανοί ...δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου έρχονται στις ημερομηνίες που λένε
ρε τη σοι βυσμα βαζεις μη σου πω τιποτες????? :139:

ρε μπας κ τους τρομαζεις οτι θα τους κλεισεις μεσα αν δεν ερθουν στη ωρα τους? απο δω κ περα θα σου λεω εσενα να μου βαζεις τις παραγγελιες!!! :137::137:

το απογευμα ανεβαζω φωτο απο μετροπολις..........:111:

Reaction score
0
Κανει παραγγελιες μαζι μου,για αυτο ερχονται παντα ρολοι!:136:
Ηρθαν κ απο Γερμανια τωρα περιμενουμε Γαλλια,Ιταλια!! :105:

Reaction score
14
Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ... METROPOLIS ΑΤΗΕΝΣ GREECE
ΠΑΡΟΝΤΕΣ... NTETARI2009, STATHIS
ΗΜΕΡ/ΝΙΑ... ΠΡΟΧΤΕΣ

που λετε μπουκαρουμε στο μετροπολις και φατσα καρτα μπροστα μου βλεπω το καστρο του χαριλαου ποττεριδη!!!

τραβαω μια ινσουλινη για να μη με τρεχει ο σταθης στα επειγοντα και το προσεγγιζω!!!

Ηταν ανοιχτο για ολα τα χερακια μικρων κ μεγαλων παιδιων..

Απτη συρταριερα ελλειπαν ή ειχαν σπασει τα χερουλακια. Η ξυλινη βαση γυρω γυρω φθαρμενη σε απειρα σημεια σπασμενες οι πισω γωνιες ...

απο γρατσουνιες... παμε παρακατω καλυτερα.

Το γυαλικο κομματι ομως φαινοταν σε καλη κατασταση δε μπορω να πω.

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: "Γκααααρσονννν ελα να μου το τηλιξεις και κρατα χαρισμα τα dvd να τα δουν τα παιδακια σου"

METROGARSON: " Κυριος λογω της καταστασης του θα σας κανουμε καλυτερη τιμη. Αλλα ξερατε ποσο ειχε καινουργιο??"

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: "Δε μ ενδιαφερει ετσι κ αλλιως δε μιλαμε για καινουργιο οποτε φερε τις κορδελες για δωρακι...."

METROGARSON: " Κυριος θα σας το αφησω.... 70 ευρω..."

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: " Το πηρα σου λεω"

METROGARSON: 70 ευρω ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ δε με αφησατε να ολοκληρωσω!!! "

Οποτε απο 379 θα σας ερθει 299 ευρω!!!!!!

ΝΤΕΤΑΡΙ2009: " STATHIIIIIII ΦΕΡΕ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΡΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΩ ΤΑ ΑΝΤΕΡΙΑ ΕΝΑ ΕΝΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΣΤΟΝ MADPAX ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΙΝΙΕς ΤΟΥ ΡΕ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!"

τι κριμα που απτα γελια δε τραβηξα φωτο ρε γμτ......

Πριν φυγω του λεω.... Να σου δωσω τη καρτουλα μου οταν πεσει τα 80 ευρω να με παρεις τηλεφωνω???

ΦΕΡΤΕΕΕΕΕ ΤΟ ΠΡΙΟΝΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!
Ηρθαν και τα υπόλοιπα από τους γερμανοί ...δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα μου έρχονται στις ημερομηνίες που λένε
βασικα με το 2011 κατι εχει παθει το αμαζον 3 στα 3 τα estimates που μου ειχαν γραψει μεχρι στιγμης

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι συλλογών.... HD

ρε τη σοι βυσμα βαζεις μη σου πω τιποτες????? :139:

Τους λέω ότι έχω μηχανή BMW και με συμπαθούνε :142::143: ή τους λέω ότι μοιάζω με αγαλματένιο έλληνα θεό και ψαρώνουνε :136:

Reaction score
89
Αντε αμην παναγια μου σημερα ειχαμε αφιξεις εξ γερμανιας δοξα να χει ο υψιστοςςςς!!!!!!! :138::138:

οποτε σιγα σιγα αρχιζουμε φωτος αντεεεε!!! :116:

Reaction score
89
ασε φιλε αμα δεις την εκδοση που χα χτυπησει απο αυστρια οταν ημουν αλλο πραμα σου λεω!! θα ανεβασω φωτος αυριο το απογευματακι...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe