Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

Reaction score
264
Αρχιζω να το βλεπω με καλο ματι το αμαξι αυτο.Το πρωι το εκανα βολτα και ειναι πολυ ωραιο στο δρομο.Εχετε αποψη για το αμαξι αυτο?Απο ροπες ειναι καλο και δεν σε αφηνει ξεκρεμαστο στο δρομο.Κανω αρκετα χλμ τον χρονο,πανω απο25.000χλμ και το πετραιλεο το βλεπω σαν τη μονη λυση.Κοστιζει σε λευκο χρωμα 20.840 ευρω.
Δεν ξερω αν το seat leon το βγαζουνε με τον ιδιο μοτερ και τι ευρωπουλακια θελει???

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870
Απάντηση: Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

Golf.
Δεν πρόλαβες να το χαρείς.

Reaction score
1.772

Αρχιζω να το βλεπω με καλο ματι το αμαξι αυτο.Το πρωι το εκανα βολτα και ειναι πολυ ωραιο στο δρομο.Εχετε αποψη για το αμαξι αυτο?Απο ροπες ειναι καλο και δεν σε αφηνει ξεκρεμαστο στο δρομο.Κανω αρκετα χλμ τον χρονο,πανω απο25.000χλμ και το πετραιλεο το βλεπω σαν τη μονη λυση.Κοστιζει σε λευκο χρωμα 20.840 ευρω.
Δεν ξερω αν το seat leon το βγαζουνε με τον ιδιο μοτερ και τι ευρωπουλακια θελει???
φιλος ταξιτζης εχει αυτο με τα 140Ps.

στα 100.000 τα επαιξε το συστημα αλλαγης ταχυτητων (ημιααυτοματο) και το ιδιο θα γινεται καθε 100.000 και τωρα στα 130.000 καπνιζη και μπουκωνη αν πατησεις το γκαζη πανω απο 10% της διαδρομης χωρις να μπορουν να βρουν τη ειναι.

υποψιαζομαι οτι εβαλε πετρελαιο με πολυ νερο αλλα ειτε τρομπα
πετρελαιου ειτε μπεκ ειναι η ζημια θα ειναι ακριβη αφου ειναι
ηλεκτρονικα και τα δυο.

μεχρι τα 100.000 παντως ηταν ευχαριστημενος.

cbk

Reaction score
5
Το αμάξι σε πετρέλαιο δεν το ξέρω, αν όμως σε ενδιαφέρει και η αντιπροσωπεία, να το ψάξεις καλά γιατί η ψυχική υγεία δεν αγοράζεται...

Reaction score
49

Δες οπωσδήποτε την Giulietta TD
Δοκιμασμένο μοτέρ,καλύτερο του vag, και καλύτερο αυτοκίνητο συνολικά.
Σε όλα τα περιοδικά βγαίνει πρώτη

Reaction score
1.772

στον τακη μιλας.
ας ειναι καλυτερο, αυτος δε το θελη.:142:

Reaction score
49

Καλά θα κάνει να θέλει.....

Η Giulietta είναι κουκλί.
Ναι, θα δώσει λίγα παραπάνω αλλά είναι καλύτερο συνολικά και του Octavia αλλά και του Golf.
Καλύτερο στο δρόμο (συμπεριφορά, αίσθηση, φρένα, ποιότητα κύλισης), καλύτερο σε εξοπλισμό, με καλύτερο μοτέρ και το κυριότερο είναι καρακουκλάρα......

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, βάζει και το Sport kit (με μερικές λεπτομέρειες όπως πιο σφικτή ανάρτηση, λεπτομέρειες αλουμινίου σε πεντάλ κλπ), σε λευκό πέρλα (ή και κόκκινη) και είναι άρχοντας!!!
Απλά ό,τι καλύτερο αυτή τη στιγμή...

Λεπτομέρειες

Reaction score
49

Μήτσο μ'
Ξέρω....
Θα μου πεις για την τιμή.

Αν δεις όμως εξοπλισμό θα καταλάβεις.
Ακόμα και λεπτομέρειες (όπως στάνταρ τα φώτα μέρας led κοκ)

Reaction score
264

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,αλλα alfa romeo δεν παιρνω με τιποτα,εκτος και αν μου το κανεις δωρο φιλαρακι:116::143::143:.Τα φραγκα,πολυ βασικο, ειναι περιορισμενα,οποτε δεν μας παιρνει για μεγαλα οικονομικα ανοιγματα φιλε.Σημερα ρωτησα για το LEON 1,6 ΠΕΤΡΑΙΛΕΟ και κοστιζει 20.500 με αρκετα πλουσιο εξοπλισμο.Σημα κυκλοφοριας 0 γιατι βγαζει λιγα καυσαερια και εχει συστημα start-stop.Tο γκολφακι ειναι περιπου 4.000 ευρω ακριβοτερο απο το leon στο ιδιο επιπεδο εξοπλισμου,οποτε το ξεχναμε.

Reaction score
264

φιλος ταξιτζης εχει αυτο με τα 140Ps.

στα 100.000 τα επαιξε το συστημα αλλαγης ταχυτητων (ημιααυτοματο) και το ιδιο θα γινεται καθε 100.000 και τωρα στα 130.000 καπνιζη και μπουκωνη αν πατησεις το γκαζη πανω απο 10% της διαδρομης χωρις να μπορουν να βρουν τη ειναι.

υποψιαζομαι οτι εβαλε πετρελαιο με πολυ νερο αλλα ειτε τρομπα
πετρελαιου ειτε μπεκ ειναι η ζημια θα ειναι ακριβη αφου ειναι
ηλεκτρονικα και τα δυο.

μεχρι τα 100.000 παντως ηταν ευχαριστημενος.
Ο φιλος σου εχει το 2λιτρο μοτερ,καμια σχεση με το 1,6 ecomotive.Αλλα με 4 χρονια εγγυηση ας παθει οτι θελει.Τζαμπα θα μου το φτιαξουνε στην seat.:137:

Reaction score
49

Σε ευχαριστω για το ενδιαφερον σου,αλλα alfa romeo δεν παιρνω με τιποτα,εκτος και αν μου το κανεις δωρο φιλαρακι:143:

Εσύ χάνεις παλικάρι μ.....

Και αν περιμένεις ελάχιστα, βγαίνει 2λιτρο, 140Hp, start-stop, σε παραπλήσια τιμή με το 1.6

VAG diesel δεν θα κοιτούσα........ :121:

Reaction score
264

Εσύ χάνεις παλικάρι μ.....

Και αν περιμένεις ελάχιστα, βγαίνει 2λιτρο, 140Hp, start-stop, σε παραπλήσια τιμή με το 1.6

VAG diesel δεν θα κοιτούσα........ :121:
Πανεμορφο αμαξι το αλφα,αλλα το λεον ειναι πιο μεγαλο μεσα.Εκτος αυτου δεν μπορω να δωσω πολλα χρηματα.Το οκταβια,ειναι υπερ αρκετο σε εσωτερικες διαστασεις αλλα υστερει σε εξοπλισμο.Αλλα το ξαναλεω οτι,οπως ειμαι τωρα απο οικονομικης αποψης δεν με παιρνει καθολου για πιο πολλα ευρωπουλακια.Ακομα και τα 20 χιλ,ειναι για εμενα τωρα αυτην τη στιγμη υπερβαση.Με τα σημερινα δεδομενα μεχρι εκει μπορω να κοιταξω,σε οκταβια η' σε λεον.Επιπλεον ο χρονος με πιεζει και πρεπει να κανω κατι για αμαξι.Σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια σας.

Τζιοβανι αν τα ευρουλια περισευαν,ε θα αλαξοπιστουσα γιατι το τζουλιετακι ειναι κουκλα φιλε,πολυ το γουσταρο ΑΛΛΑ...........
Εκτος αυτου, μετα τον τρακο εχω ψιλοχεστει απο τον φοβο μου και δεν με ελκυει και πολυ το θεμα επιδοσεις.Με νοας τι θελω να πω ετσι γιαννημ??????:105:

Reaction score
26.923
ΤΑ OCTAVIA5 ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ DSG ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΒΓΑΙΝΗ ΤΟ 1,6 ΜΕ DSG ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

ΤΑ OCTAVIA5 ΣΕ ΕΚΔΟΣΗ DSG ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ. ΕΑΝ ΒΓΑΙΝΗ ΤΟ 1,6 ΜΕ DSG ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΣΟΒΑΡΑ.
υπαρχει και με DSG αλλα παμε μακρια απο θεμα χρηματων.

Reaction score
264
Απάντηση: Re: Τι σας λεει το Skoda Octavia 1,6TD 105ps???

Μετα απο ψαξιμο καταλιγω προς λεον μερια,λογω εκπτωσης στην τιμη που εχω,εξοπλισμου και ορισμενων ατου που εχω στην σεατ στο θεμα after sale.Μεσα στην εβδομαδα θα σας εχω νεωτερα

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.756
Members
38.491
Νεότερο μέλος
Δημήτριος Φάβας