Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
3
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Σε ευχαριστώ που lesarros και όντως είμαι λίγο απότομος στις απαντήσεις μου όταν βλέπω ποστ εκτός θέματος.
Μ@λ@κία μου το δέχομαι αλλά τι να κανουμε...
Αγάπα τον συνάνθρωπο σου με τα ελαττώματα του δεν έλεγε ο χριστός?

Reaction score
4

Αγάπα τον συνάνθρωπο σου με τα ελαττώματα του δεν έλεγε ο χριστός?
Χαχαχαχαχαχαχαχα :405: Αν ήταν ετσι φίλε μου και ένιωθες χριστιανός εξ αρχής δεν θα απαντούσες ετσι θα λειτουργούσες με την αγάπη όποτε μην λες τέτοια γιατί δεν σε τιμάνε :111:

Δηλώνω άθεος άλλα δεν ανέχομαι να χρησιμοποιείς το όνομα του χριστού επειδή απαντάς απότομα.

Slow down your eggs mate

Reaction score
1.458

Ας επανέλθουμε στο θέμα του media player και ας αφήσουμε τα...θρησκευτικά στην άκρη!

Ειρήνη ημήν παιδιά!:126:

Reaction score
1.458

Δε χρειάζεται να εκνευριζόμαστε και να ανάβουν τα αίματα!
Εδώ απόψεις ανταλλάσουμε και προσπαθούμε ο ένας να βοηθήσει τον άλλον!
Ας σταματήσει η αντιπαράθεση παρακαλώ όλες τις πλευρές για μια ακόμη φορά και ας επανέλθουμε στο θέμα του wdtv HD.

Coolάρετε!:145:

Reaction score
5

Δεν υπάρχει κανένα θέμα ποινής στον fits79.Λάθη όλοι κάνουμε κι εγώ έχω κάνει λάθη σε posts.Το παραδέχθηκε και μόνος του άλλωστε!
Ενταξει αφου το ξαναπαραδεχτηκε, και εσας δεν σας ενοχλει που ειστε συντονιστης και ανεχεστε τις επαναληψεις...
Θα τον παρακαλούσα μόνο να είναι λίγο πιο ψύχραιμος στις απαντήσεις του προς τα άλλα μέλη,γιατί μερικές φορές ξεφεύγει λίγο
Σιγουρα αυτο θα γινει, μεχρι την επομενη φορα...
Πάντως τα wdtv τα ξέρει καλύτερα από τον καθέναν μας!
Ενταξει και σε αυτο, παντως μια ερωτηση υπεβαλα αλλα απαντηση δεν πηρα... απο κανεναν εως τωρα, μηπως σημαινει κατι αυτο;
Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε όλοι!
Προσωπικο μου πιστευω ειναι πως καλες οι γνωσεις αλλα η καλλιεργεια ειναι το επιθυμητο και μεσο το ηθος...
Το θέμα θεωρίται λήξαν.
Εγω επιφυλασσομαι, αλλωστε παρακολουθω το φορουμ απο εναρξεως του και εχω δει πολλα, καλημερα.

Reaction score
3

Παρόλο που ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑ το λάθος μου εσύ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ την επίθεση σου προς εμένα με το παραπάνω σου ποστ.
Αυτό αν μη τη άλλο λέει πολλά για εσενα όσο και ΑΘΩΟΣ θελεις να το παίξεις.

Το πιο προσφατο fw για το wd tv hd gen2, official ή μη, ποιο ειναι βρε παιδια, γιατι βλεπω πως αρχισε να μου κανει κατι "νερα" και με επανεκκινησεις δεν διορθωνεται.
Τα προβληματα ειναι, να ξεκιναει να διαβασει αρχειο και να κολαει στον κυκλο προοδου, και ενω διαβαζει αρχειο ταινιας να σταματαει ενδιαμεσα και να ξεκιναει παλι απο την αρχη.
Θα εκτιμησω καθε προταση, ευχαριστω.
Και αν είχες ψάξει λίγο στο google θα έβρισκες το πολύ δύσκολο να βρεθεί(Μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα το βρήκα) λινκ που έχει και την τελευταια επίσημη έκδοση του wd hd tv gen2 firmware κάτι που πιστεύω σου απαντάει στο αν γνωρίζω ή όχι το θέμα wd hd tv.

Αλλά ακόμα και αυτή να βάλεις δεν πρόκειται να λυθεί το πρόβλημα σου γιατί αφορά το audio head compression που έχουν οι ποιο νεες εκδόσεις του προγράμματος mkvtoolnix και λυση του θα βρεις σε πολύ παλιό μου ποστ(Που για ακόμα μια φορά αποδεικνύει ότι δεν γνωρίζω πολλά από wd hd tv όπως θελεις να αφήσεις να εννοηθεί στο παραπάνω σου ποστ)

Και θα δείξω ανωτερότητα και θα σου πω τη λυση στο πρόβλημα σου παρ' όλες τις προσβολές που μου είπες στο προηγούμενο ποστ σου.

Δοκίμασε να περάσεις τις ταινίες που σου παρουσιάζουν το πρόβλημα από το mkvtoolnix version 4.0.0(Όχι νεότερη) και αφού βγάλεις/βάλεις στο ρεύμα το wd hd tv gen2 τότε δοκίμασε να ξανά παίξεις αυτά τα αρχεια να δεις που θα τα παίξει κανονικότατα.

Reaction score
5

Αν αυτη σου η αναρτηση-βοηθεια ειχε προηγηθει 1 σελιδα και κατι κατι νωριτερα, τιποτε δε θα ειχε συμβει, θα σε ειχα ευχαριστησει και θα ηταν ολα καλα,
Αυτο το συμβαν ευχομαι να ειναι το τελευταιο - απο την πλευρα μου παντως δεν υπηρχε προθεση να δημιουργηθει - αφου ακολουθησεις τη συμβουλη του συντονιστη.

Συμφωνα με την παραπομπη σου στη σελιδα της εταιριας εχω το τελευταιο fw, αρα συμβαινει κατι απο τα υπολοιπα, θα ακολουθησω τις οδηγιες σου για να δω τι συμβαινει.
Εχω ακουσει πως υπαρχουν και καποια μη official fw, στη περιπτωση τη δικη μου δλδ στην απροβληματιστη αναπαραγωγη ταινιων και μονο σε αυτο, βοηθουν καθολου και αν ναι απο που μπορω να τα "κατεβασω";

Σε ευχαριστω πολυ για την κατατοπιστικοτατη βοηθεια σου.

Reaction score
3

Όχι δεν βοηθούν γιατί δεν υπάρχει καποιο fw επίσημο ή όχι που να μπορεί να παίξει αρχεια mkv με audio head compression.

Το ποιο απλό που εχεις να κάνεις είναι όπως σου προείπα να κατεβάσεις το πρόγραμμα mkvtoolnix 4.0.0(ΟΧΙ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΚΔΟΣΗ) και να περάσεις μια τα αρχεια που σου παρουσιάζουν το πρόβλημα και μετά αφού πρώτα βγάλεις/βάλεις το ρεύμα στο μηχάνημα να δοκιμάσεις να τα παίξεις να δεις που θα παίξουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Reaction score
4

Παιδιά ακούστε τι μου έτυχε χθες.Πολύ πλάκα.....

Πήγα να πάρω ένα media player για να τα έχω όλα σε ένα σκληρό να μην παιδεύομαι τα γνωστά.Πείρα το generation 2 σε πολύ καλή τιμή του έκανα τα firmware του και τα λοιπά....πολύ ωραίος player όλα τα παίζει εκτός απο flv ρε παιδιά...Έχει καταφέρει κανένας flv η πρέπει να τα κάνω avi η Mpeg για να τα δει ?

Reaction score
4

Δεν πείρα το live γιατί θα πάρω έναν WD Element 1T που είναι δικτυακό και θα το βάλω στο player στην θέση για τον δεύτερο σκληρό και θα έχω το management από εκεί.Έκανα και το δίκτυο μεταξύ συσκευών και pc's στα 1000 και όλα πετάνε.

Reaction score
0
Μετα απο καιρο με το 'απλο' wd αποφασισα να αναβαθμισω το συστημα μου και να παρω το Live ( βασικος λογος το γεγονος των πολλων κοληματων σε δυσκολες σκηνες). Ετσι το απλο μηχανηματακι το συνεδεσα με rca σε μια παλια lcd και θα ρωτησω αν υπαρχει κατι νεο οσον αφορα την πιθανοτητα να εχω ηχο σε dts αρχεια..

Reaction score
4

Για το live φίλε μου πρέπει να γράψεις στο άλλο ποστ(οχι οτι εμένα με ενοχλεί).Το πρόβλημά που περιγράφεις δεν το εχω αντιμετωπίσει ακομα και με το Resident Evil σε 15 GB αρχείο. Οπότε αν θέλεις γράψε λιγα πράγματα παραπάνω γιατι μπορεί να φταίει κατ άλλο.

Reaction score
0
Εγω φταιω που δεν εγινα κατανοητος.. Για το απλο εννοουσα αν υπαρχει καποια λυση χωρις ενισχυτη μεσω rca καλωδιου σε lcd tv να ακουω dts ηχο

Reaction score
0
γεια σε ολους
εχω το wd media player 1st gen και ξαφνικα σταματησε να βλεπει τα αρχεια στο turbo x 8gb usb stick που εχω.Μου εμφανιζει ενα μηνυμα πως ο φακελος ειναι αδειος.
Να σημειωσω πως το εν λογω στικ,δουλευει μια χαρα στο πισι.
Καμια ιδεα;
Εχω το lilibabe firmware.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.410
Δεν του κάνεις μια ανασυγκρότηση?

Ο υπολογιστής μου > δεξί κλικ > διαχείριση > διαχείριση δίσκων > κλικ στο στικάκι > ιδιότητες > ανασυγκρότηση

Reaction score
1.458

Κάνε και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων στο wdtv,θα πρέπει να το δει μετά.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou