Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Από τη μάνα του δεν έχει, δε σημαίνει ότι δεν παίρνει κιόλας :)
Ναι εχω βαλει ενα usb to lan adaptor και βλεπει δικτυο αλλα οι αντιγραφες ειναι αστα να πανε.
Ποτε δε καταλαβα γιατι αυτα τα media players βαζουν τσιπακια που η αξιοποιηση του lan ειναι στα μισα και ουτε

Reaction score
3

Αυτό συμβαίνει για τον απλούστατο λόγο του ότι το συγκεκρημενο μηχάνημα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ δίκτυο αν θελεις και δίκτυο αγοράζεις το wd tv live που έχει από μόνο του δίκτυο.

Επομένως ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ να υποστηρίξει κάτι που δεν έχει αρχικά ή δεν είναι φτιαγμένο να υποστηρίξει στο μέλλον.

Reaction score
3

Ναι εχω βαλει ενα usb to lan adaptor και βλεπει δικτυο αλλα οι αντιγραφες ειναι αστα να πανε.
Ποτε δε καταλαβα γιατι αυτα τα media players βαζουν τσιπακια που η αξιοποιηση του lan ειναι στα μισα και ουτε
Αυτό συμβαίνει γιατί ο κατασκευαστής ενδιαφέρεται να σου δώσει το performance που χρειάζεται για το streaming
Δεν τον ενδιαφέρει το data transfer
Μη νομίζεις ότι και το live θα έχει κανένα performance της προκοπής

Reaction score
3

Όχι το live μια χαρά perfomance έχει στο δίκτυο.
Εγω προσωπικά που εχω το wd tv live εχω δει μεχρι και full bluray rip(.m2ts αρχεία) ταινία μέσω δικτύου και μια χαρά έπαιζε η ταινία βέβαια στο fast forward είχε ένα θέμα γιατί ήταν λίγο αργό αλλά όταν έπαιζε η ταινία μια χαρά ήτανε.

Reaction score
0
Καλησπερα σε ολους..
ειχα διαβασει οτι θα βγει firmware ανεπισημο που να λυνει το προβλημα με τα compressed headers...εχει γινει κατι τετοιο?

υπαρχει καποιο εργαλειο που να δειχνει αν το αρχει εχει compressed header?

ευχαριστω

Reaction score
3

Όχι το live μια χαρά perfomance έχει στο δίκτυο.
Εγω προσωπικά που εχω το wd tv live εχω δει μεχρι και full bluray rip(.m2ts αρχεία) ταινία μέσω δικτύου και μια χαρά έπαιζε η ταινία βέβαια στο fast forward είχε ένα θέμα γιατί ήταν λίγο αργό αλλά όταν έπαιζε η ταινία μια χαρά ήτανε.
Αλλο πράγμα το streaming άλλο το data transfer
Στο streaming θέλεις μία σχετικά χαμηλή αλλά συνεχή μεταφορά δεδομένων ενώ στο data transfer το "μπουκώνεις" το δίκτυο

Reaction score
1
Χαιρετώ μετά απο πολύ καιρό την παρέα. Μια γρήγορη ερώτηση εάν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει.

Ξαφνικά εχθές το βραδυ που πήγα να το ανοίξω δεν γινόταν τίποτα. Άλλαξα μπαταρίες στο κοντρόλ, τίποτα. Το έβαλα-έβγαλα απο την μπρίζα τίποτα. Δεν άναβε το power.

Λέτε να κάηκε ο μετάσχηματιστής ή να αναμένο τα χειρότερα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την βοήθειά σας. :119:

Reaction score
63

Μια ερώτηση και από εμένα...
Θα έχω πρόβλημα εάν του συνδέσω εξωτερικό σκληρό 2ΤΒ;

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.471

Με 1,5 πάντως που έχω δοκιμάσει, δεν έχει πρόβλημα.

Λογικά δεν θα έχει και με τα 2.

Reaction score
63

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας...
Εύχομαι καλές γιορτές με υγεία και χαρά !!!

Reaction score
0

Παιδιά γεια σας. Είμαι και έγω κάτοχος του Western Digital TV HD Media Player. Έχω περάσει το τελευταίο firmware. 1.04.10_V και όλα δουλεύουν καλά εκτός από το default on/off στους υπότιτλους. Βάζω δηλαδή στις ρυθμίσεις default on για να ενεργοποιούνται μόνοι του και μετά από κάποιο διάστημα μπαίνει μόνο του στο default off με αποτέλεσμα να τους ενεργοποιώ από το options.

Ξέρει κάποιος τι παίζει ; Ή να μου δώσει κάποιο link στο forum να το διαβάσω

Reaction score
0

Εγώ επειδή παρακολουθώ πολλά anime τα οποία έχουν άλλου είδους υπότιτλους και πολλές φορές εμφανίζονται και δύο υπότιτλοι μαζί (ο ένας στο πάνω μέρος της οθόνης και ο άλλος στο κάτω μέρος), έχω πρόβλημα με την εμφάνισή τους. Δεν μπορεί να εμφανίσει και τους δύο μαζί. Αλλά γενικά ούτε τα εφέ που εμφανίζει στον υπολογιστή. Υπάρχει κάποιο κόλπο ή έστω κάποιος player που να παίζει παραπάνω από έναν υπότιτλο με εφέ και τα λοιπά;

Reaction score
5

Το πιο προσφατο fw για το wd tv hd gen2, official ή μη, ποιο ειναι βρε παιδια, γιατι βλεπω πως αρχισε να μου κανει κατι "νερα" και με επανεκκινησεις δεν διορθωνεται.
Τα προβληματα ειναι, να ξεκιναει να διαβασει αρχειο και να κολαει στον κυκλο προοδου, και ενω διαβαζει αρχειο ταινιας να σταματαει ενδιαμεσα και να ξεκιναει παλι απο την αρχη.
Θα εκτιμησω καθε προταση, ευχαριστω.

Reaction score
3

Αρχικά ΔΕΝ μιλάς στο σωστό τοπικ καθότι το τοπικ για το wd tv live είναι αυτό και ΟΧΙ εδώ που μιλάς.

Και εν συνέχεια το τελευταίο επίσημο firmware για το wd tv live είναι το 1.04.17.

Reaction score
5

Αρχικά ΔΕΝ μιλάς στο σωστό τοπικ καθότι το τοπικ για το wd tv live είναι αυτό και ΟΧΙ εδώ που μιλάς.

Και εν συνέχεια το τελευταίο επίσημο firmware για το wd tv live είναι το 1.04.17.
1. Απο ενθουσιασμο πιστευω, που βρηκες ευκαιρια να μου "τη πεις", δε προλαβες να διαβασεις ξανα την αναρτηση μου, ωστε να διαπιστωσεις οτι πουθενα δεν εγραψα(οχι ειπα), τη λεξη live αφου, δε προκειται για αυτη τη συσκευη, αλλα και αυτη σου την αναρτηση αντιπαρερχομαι γνωριζοντας τη συγκεχυμενη συναισθηματικη σου κατασταση.

2. Ολα αυτα συμβαινουν ενω θα μπορουσες να ειχες βοηθησει οντας γνωστης(διαπιστωση απο τα μεχρι τωρα γραφομενα σου με περισπουδαστο υφος) και να ειχες επιδειξει μεγαλοψυχια προς καποιον που εκανε υποτιθεται ενα λαθος...

3. Το δικαιωμα του να υποδεικνυεις καποιο λαθος(τουλαχιστον με τετοιο υφος) σε ενα μελος του φορα το εχουν μονο οι διαχειριστες-συντονιστες της κατηγοριας.

Κατοπιν των παραπανω, κανω παρακληση στους καθ' υλην αρμοδιους, να ξαναδουν το θεμα του fits79 αφου με τις αναρτησεις του, περισσοτερο ενοχλει, θιγει και τελικα δυσχεραινει παρα βοηθα, και λογω του μεγεθους που εχει παρει το παρον θεμα, αλλα και της υποστασης και αποδοχης, που εχει λαβει το φορουμ απο το κοινο.

Καλημερα και καλη εβδομαδα σε ολους.

ΥΓ. Παραμενει, η αρχικη μου ερωτηση ως εχει.

Reaction score
3

Είπε ο αλάνθαστος και ο τέλειος....

Δηλαδη εσύ ΔΕΝ εχεις κάνει ΠΟΤΕ λάθος έτσι?

Οκ το παραδέχομαι ότι δεν πρόσεξα ότι λες wd tv gen2(Εφόσον δεν έκανες edit το ποστ σου) και επομένως είσαι στο σωστό τοπικ αλλά κι εσύ με ένα λάθος του άλλου να τον στείλεις στα κάτεργα(Admin/mod) για ποινή!!! Μπράβο σου.

Λες για εμένα και ότι λόγο ενθουσιασμού μου για να στη πω δεν διάβασα/παρατήρησα καλά το τοπικ σου αλλά κι εσύ δεν πας πίσω αφού ψάχνεις ευκαιρία να σπιλώσεις το όνομα του άλλου επειδη έκανε μερικά λάθει ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ καθότι ουδείς αλάνθαστος.

Και επειδή αν το συνεχίσουμε θα βγούμε οφ τοπικ οτιδήποτε άλλο θέλεις μέσω p.m.

Reaction score
1.458

Δεν υπάρχει κανένα θέμα ποινής στον fits79.Λάθη όλοι κάνουμε κι εγώ έχω κάνει λάθη σε posts.Το παραδέχθηκε και μόνος του άλλωστε!
Θα τον παρακαλούσα μόνο να είναι λίγο πιο ψύχραιμος στις απαντήσεις του προς τα άλλα μέλη,γιατί μερικές φορές ξεφεύγει λίγο:126:
Πάντως τα wdtv τα ξέρει καλύτερα από τον καθέναν μας!
Αυτό οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε όλοι!
Το θέμα θεωρίται λήξαν.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.846
Members
38.506
Νεότερο μέλος
costasgera