Western Digital TV HD Media Player

Reaction score
0
Εχω και εγω καποιο προβλημα με το media player πρωτης γενιας, ξαφνικα σταματησε να μου παιζει τα mkv και οποιαδηποτε αλλα αρχεια (avi,...), δοκιμασα διαφορα "κολπα" μηπως και συνελθει, μια φορα επανηλθε και επαιξε κανονικα αφου εβγαλα και εβαλα την τροφοδοσια αρκετες φορες αλλα τωρα ξανα τα ιδια.Το μενου παιζει κανονικα αλλα μολις πατησω play μαυριζει τελειως και δεν προχωραει, επισης παρατηρησα οτι τα αρχεια δεν τα εμφανιζει με τα κανονικα τους gigabytes η' megabytes πχ σε mkv αρχειο ενω κανονικα ειναι 3.28gb μου γραφει πως ειναι 328.35 mb (κουφο!) το οποιο αρχειο το ειχε παιξει πριν καποιες ωρες.Εχω την εντυπωση οτι κατι φταιει με τις θυρες usb του media player.
Οποιαδηποτε διαφωτιση ειναι ευπροσδεκτη.

Υ.Γ. Ευτυχως ειναι ακομα μεσα στην εγγυηση παρα εναν μηνα κ ετσι θα κινηθω. Γνωριζει καποιος για ελληνικη αντιπροσωπεια της WD? Η΄ στο καταστημα που το πηραμε παμε?

Ευχαριστω!

Reaction score
0
Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Κι εμένα μου συμβαίνει αυτό.
Όταν βάζω να παίξει ένα συγκεκριμένο mkv τότε αυτό και οποιοδήποτε άλλο (mkv,avi) δοκιμάζω μετά από αυτό δεν παίζει.
Για να επανέλθει το βγάζω λίγα λεπτά από την πρίζα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Δυστυχώς και το δικό WDTV gen 1 ξαφνικά άρχισε να μην παίζει ταινίες (μιλάμε για αρχεία .mkv που έχω παίξει στο παρελθόν, όχι μόνο για νέα αρχεία) αλλά και .divx .mp3 κλπ. Έκανα upgrade το firmware και άρχισε να παίζει(ειδικά κάτι video clips που τα έπαιζε μόνο σαν εικόνα όχι σαν ήχο, τώρα τα έπαιξε κανονικά) είδα και μια ταινία, αλλά πάλι τα ίδια, με το που πατάω play μαυρίζει η οθόνη, κάνοντας "back" βγαίνω στα menu. Με reset(από τα menu) μπορεί να δω καμμία ταινία(δεν είναι και σίγουρο) με hardware reset από τα πλάγια, το ίδιο, όπως και αν το βγάλω από το ρεύμα.

Έχω στείλε mail στο support τους και θα επανέρθω, αν έχετε κάτι άλλο να προτείνετε είμαι όλος αυτιά, μπας και γλυτώσουμε την αγορά νέου media player...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Western Digital TV HD Media Player

Update : μετά από(ανούσια για μένα) ανταλλαγή e-mail με το support της WD, βγάλαμε το συμπέρασμα ότι το μηχάνημα είναι "defective" (δικός τους όρος) και με παρέπεμψαν στο πρόγραμμα που έχουν για loyal customers προκειμένου να αγοράσω ένα άλλο με έκπτωση, αλλά το πρόγραμμά τους ισχύει μόνο για τους πελάτες USA & Canada. Άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε...

Τες πα, επειδή δεν μπορούσα τόσο καιρό να δω μια ταινιούλα, πήγα και αγόρασα ένα Crystal Audio Matchbox το οποίο είναι σαφέστατα καλύτερο από το WD που είχα...

Reaction score
6

Εχω ενα προβλημα με WD και θελω τη βοηθεια σας.
Βαζω καποιο στικακι ή τον σκληρο μου για να δω μια ταινια.
Αφου επιλεξω την ταινια που θελω και μου δειξει τον τιτλο αλλα και το μεγεθος και πατησω enter ή play,τοτε μου δειχνει αυτο τον διακεκομενο κυκλο που γυριζει σαν να φορτωνει και μενει εκει χωρις να παιζει την ταινια!
Κανονικα αυτο το δειχνει για κλασματα δευτερολεπτου και οχι περισσοτερο.
Τι μπορει να φταιει;

Reaction score
6

Εκανα reset αλλα αν μπω και ξαναβγω μερικες φορες απο την ταινια ξαναεχω το ιδιο προβλημα.
Δλδ πρεπει να κανω συνεχεια reset;

Reaction score
0

Έχω κι εγώ το συγκεκριμένο μηχάνημα εδώ και μερικά χρόνια χορίς κανένα ουσιαστικό πρόβλημα.
Επειδή δεν είχα ενισχυτή που να παίζει DTS, μετέτρεπα τις ματρόσκες από DTS σε AC3 και τις έπεζε χωρίς κανένα πρόβλημα. Μιλάω για τις 1080p.
Τώρα όμως που πήρα ενισχυτή, αν προσπαθήσω να παίξω κάποιο αρχείο 1080p με DTS, τις περισσότερες φορές το μηχάνημα κάνει κολλήματα χωρίς να μπορώ να παρακολουθήσω την ταινία.
Δοκίμασα και έκανα degrag τον εξωτερικό δίσκο (WD Passport) μήπως έφτεγε αυτό αλλά τίποτα.
Μήπως το player υποστηρίζει μέχρι συγκεκριμένο bitrate και αυτά που έχουν μεγαλύτερο δυσκολεύεται να τα παίξει;

Επίσης είχα ένα αρχείο 1080p TrueHD με DTS-HD 2 Audio που είχε Overall bit rate 33.7 Mbps.
Φυσικά και ο WD Media player το έπεζε με πολλά σπασίματα. Αλλά το δοκίμασα και στον υπολογιστή μου και κολλούσε κι αυτός. Τόσο καλό μηχάνημα χρειάζονται αυτά τα αρχεία;

Reaction score
0

Καλημέρα,
έχω πρόβλημα με κάποια .avi αρχεία των 350Mb, στα οποία δεν συγχρονίζει η εικόνα με τον ήχο. Οι υπότιτλοι από το εξωτερικό .str αρχείο είναι συγχρονισμένοι με τον ήχο, αλλά αυτός ακούγεται ~2'' πριν ανοίξει το στόμα του ο εκάστοτε ηθοποιός. Το έχω παρατηρήσει σε όλα τα επεισόδια της 2ης σεζόν του DeadWood και σε όλα της 1η σεζόν του Spartacus. Σε άλλες σειρές που βλέπω, δεν έχω συναντήσει αντίστοιχο θέμα.

Να σημειώσω ότι τα συγκεκριμένα αρχεία παίζουν απροβλημάτιστα στο pc με τον Kmplayer.
Έχει τύχει σε κάποιον άλλον; Υπάρχει κάποια λύση;

Ευχαριστώ.

Ps. (Gen 1, firmware v1.03.01)

Reaction score
0
Φταίει το mkv header compression που έχουν τα τελευταία αρχεία που δοκίμασες, το οποίο δεν υποστηρίζεται από το μηχάνημα...

Βρες μια παλαιότερη έκδοση του mkv toolnix (από 4.0.0 και κάτω) και κάνε ένα πέρασμα το επίμαχο αρχείο από εκεί (ένα απλό remux που θα πάρει 10-20 λεπτά θα κάνεις δηλαδή). Ως δια μαγείας, το αρχείο σου θα παίξει κανονικά.

ΥΓ: Κάθε φορά που θα σου "κολλάει" το WDTV από αρχείο με mkv header compression, θα χρειάζεται βγάλσιμο πρίζας για να επανέλθει...
τον τελευταίο καιρό όπως και σε πολούς άλλους πολλές ταινίες κολάνέ μονο στο WD TV και παίζουν μόνο με την λύση του MKV Toolnix ...
να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι ακόμα ???
για να πω την αλήθεια εδώ και μήνες που συμβαίνει το κανω με την εκδοση 4.0.0, δεν έχω δοκιμάσει άλλη...ύπάρχει πιθανότητα να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα με άλλη εκδοση????
ο λόγος που το λέω είναι ότι όσες ταινίες περναω με το mkv toolnix όλες μα όλες, ανεξαρτήτου μεγέθους αρχείου ή ποιότητας (4gb - 14gb και 720 + 1080) μετά παίζουν μια χαρά από εικόνα στο WD TV αλλά ο ήχος έχει πρόβλημα...όλες αποκτούν διακοπες στον ήχο ανα λίγα δευτερόλεπτα, ανα 4-5 δευτερολεπτα συνήθως, χωρίς καμία διακριση...ενω κλασικά στο pc παίζουν μια χαρά και πριν το toolnix και μετά.
υπάρχει λύση σε αυτό?

JL_

Reaction score
19
τον τελευταίο καιρό όπως και σε πολούς άλλους πολλές ταινίες κολάνέ μονο στο WD TV και παίζουν μόνο με την λύση του MKV Toolnix ...
να ρωτήσω και εγώ τώρα κάτι ακόμα ???
για να πω την αλήθεια εδώ και μήνες που συμβαίνει το κανω με την εκδοση 4.0.0, δεν έχω δοκιμάσει άλλη...ύπάρχει πιθανότητα να έχουμε διαφορετικό αποτέλεσμα με άλλη εκδοση????
ο λόγος που το λέω είναι ότι όσες ταινίες περναω με το mkv toolnix όλες μα όλες, ανεξαρτήτου μεγέθους αρχείου ή ποιότητας (4gb - 14gb και 720 + 1080) μετά παίζουν μια χαρά από εικόνα στο WD TV αλλά ο ήχος έχει πρόβλημα...όλες αποκτούν διακοπες στον ήχο ανα λίγα δευτερόλεπτα, ανα 4-5 δευτερολεπτα συνήθως, χωρίς καμία διακριση...ενω κλασικά στο pc παίζουν μια χαρά και πριν το toolnix και μετά.
υπάρχει λύση σε αυτό?
Δεν μου είχε παρουσιαστεί ποτέ τέτοιο πρόβλημα από το remux. Έλεγξε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, μήπως έχεις ενεργή κάποια επεξεργασία, πέραν του remux.

Mπορείς να δοκιμάσεις και την τελευταία έκδοση του προγράμματος, πλέον υπάρχει χειροκίνητη επιλογή για το header compression, που θα την βρεις στο υπομενού options...

Reaction score
0
Δεν μου είχε παρουσιαστεί ποτέ τέτοιο πρόβλημα από το remux. Έλεγξε τις ρυθμίσεις του προγράμματος, μήπως έχεις ενεργή κάποια επεξεργασία, πέραν του remux.

Mπορείς να δοκιμάσεις και την τελευταία έκδοση του προγράμματος, πλέον υπάρχει χειροκίνητη επιλογή για το header compression, που θα την βρεις στο υπομενού options...
κατεβασα την 5.0.1 και θα το δοκιμάσω αυριο και θα πω αποτελέσματα... ευχαριστώ.

Reaction score
0
λοιποοοοόν ...έχουμε και λέμε τα εξής...
με την εκδοση 5 του mkv toolnix ο ήχος πλέον είναι οκ χωρίς τσακ τσακ...άρα για μένα τουλάχιστον έφταιγε αυτό.
εκεί που έψαχνα λοιπόν και δοκίμαζα ανακάληψα επίσης πως κατά έναν πολύ περιεργο τρόπο που δεν εξηγήται το firmware του WD έχει επιστρέψει στην 1.01.02 ενώ εδώ και πάρα πολύ καιρό είχα την 1.02.07 ????? άγνωστο...
του έριξα ένα update λοιπόν στην τελευταία 1.03.01 και όταν επανήλθε το τσέκαρα λίγο...αρκετά πιο αργό σε όλα του αλλά παίζει πλέον χωρίς διακοπές στον ήχο ακόμα και αυτά που είχαν πειραχτεί νωρίτερα με το MKV 4.0.0 και είχαν πρόβλημα στον ήχο.

έβαλα πριν λίγη ώρα και ειδα μια ταινία 1080p από τα τελευταία animation movies και έγιναν τα εξής...
1 φορά καπου στα 10 λεπτά από την αρχή σταματησε μόνο του και πήγε στο μενου με την λίστα με τις ταινίες που βρίσκονται στο δίσκο...το πάτησα ξανα λοιπόν και ξεκινησε από την αρχή, το προχώρησα με fast forward το επανεφερα στα κανονικά λίγο πριν και περασε απο το ιδιο σημείο χωρίς να ξανασταματησει.
4-5 φορές σε διαφορα σημεία της ταινίας σταματουσε ο ήχος και η εικόνα συνέχιζε σε λίγο πιο γρήγορο ρυθμό σαν να ήταν σε fast forward...μετά απο κάποια δευτερόλεπτα επανερχόταν μόνη της και όλα ήταν οκ, ο χρόνος του συμβάντος ήταν διαφορετικός σε κάθε περίπτωση.
να σημειώσω πως και οι δυο αυτοί τύποι συμβάντων εμφανίστηκαν πρώτη φορά στην 3χρονη μέχρι τώρα ζωή του WD TV.
φταίει το firmware?
ααα επίσης παρατήρησα και στην λίστα οτι είχε λανθασμένη ένδειξη του μεγέθους του αρχείου που έπεζε...έδειχνε 780MB ενώ το αρχείο ήταν 9,12GB
κάποιος άλλος το ανεφερε αυτό επίσης σε post νωρίτερα.

τι κάνουμε για να πέζει χαλαρά επιτέλους???
ποιο είναι το πιο stable firmware μπας και την παλέψουμε? γιατί μαζευόμαστε και φίλοι καμια φορά να δούμε ταινία και στον projectora και μας ξενερώνει.

Reaction score
1.458

φιλε το μηχανάκι πρέπει να θέλει αλλαγή!Ως εδώ ήταν!Υπάρχουν φθηνές και αξιόπιστες λύσεις αρκεί να μη θες να ταλαιπωρήσε!
Το wd πάντα θα βγάζει προβλήματα,απευθύνεται σε όσους βλέπουν μόνο avi.Αν έχεις και προβολέα η αλλαγή είναι επιβεβλημένη,αλλιώς θα σε τιμωρήσουμε!:116:

JL_

Reaction score
19
Θα κάνεις reset από τα μενού, reset από το κουμπί δίπλα στην πλάγια USB, θα το βγάλεις από την πρίζα για 1-2 λεπτά και θα σβήσεις τον φάκελο .wdtv από τον σκληρό δίσκο.

Αν μετά από όλα αυτά εξακολουθεί να έχει ασταθή συμπεριφορά, τα 'φαγε τα ψωμιά του...

Το πιο σταθερό και ολοκληρωμένο firmware, είναι το τελευταίο (1.03.01).

Reaction score
0
3 χρονακια μια χαρα τα εβγαλε...την αποσβεση την εχει κανει:) απλα έλεγα να το κρατησω οσο πιο πολύ ζωντανό γινόταν...τεσπα θα δούμε, θα κανω μια προσπαθεια...ετσι και αλλιως εχει δρομολογηθει εδω και καιρο η αλλαγή του απλά το καθυστερούσα...ειμαι και πολύ μυστηριος οταν ψαχνω να αγορασω κατι...
ο αντικαταστατης του θα ειναι το πιο πιθανον το 3d bluray player samsung bd-d6900 που αναφερω σε αλλο νήμα αν τελικά βεβαιωθούμε με τα ελληνικά. φαγαμε σημερα 1 ωρα, θα παω ξανα αυριο και αν παιξουν το πήρα. σκεφτομουνα και για το mede8er 500x2 αλλά θέλω να διαβαζει και bluray οποτε εφαγε ακυρο. και τα 250+ ευρώπουλα του samsung πολλά ειναι για αυτες τις εποχές αλλά εχω ξενερώσει με την όλη κατασταση...δεν πάει και πολύς καιρος που είχα φάει και άλλη ήττα με τον προηγούμενο ενισχυτη μου και τον άλλαξα και καταλαβενεται πως είναι.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Western Digital TV HD Media Player

Καλημέρα , έχω ένα wd hd tv media player gen 2 μου παρουσιάζει πρόβλημα στην αναπαραγωγή mkv αρχείων οπότε αναγκάζομαι να τα περνάω από το mkvmerge , μετά από αυτό η ταινία παίζει αλλά δεν έχω την δυνατότητα για fast forward-rewind -pause ή επανεκκίνηση αργότερα από το ίδιο σημείο, μήπως θα πρέπει να κάνω κάποια επιμέρους ρύθμιση στο mkvmerge ? H wd δεν έχει κάποιο νέο firmware από ότι είδα.Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Ευχαριστώ....

Reaction score
2.557
Έχω ένα WD Media Player 2ης γενιάς και δίνει εικόνα μόνο από composite. Δεν κατάφερα με τίποτα να πάρω εικόνα από HDMI. Τι μπορεί να συμβαίνει???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός