Mede8er - The Greatest Show on Earth

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.113
το εκανα φιλε εννοειται αυτο το firmware και εννοειται με τον σωστο τροπο...
γιοκ.
ισως κατι καμια ασυμβατοτητα με ενισχυτη..τι να πω....

Reaction score
50
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Δυστυχως οι προσπαθειες μου δεν απεδωσαν καρπους. Μαλιστα τωρα μου δημιουργησε κι ενα επιπροσθετο προβλημα που δεν ειχα στο παρελθον. Δηλαδη οταν παιζω αρχεια μουσικης απο σκληρο μετα απο καποια ωρα αρνειτε να παιξει οτιδηποτε!! Οι δικιμες γινονται τοσο με οπτικη οσο και με coaxial. Τα ιδια τα κομμτια που επαιζε πριν μετα μουλωρωνει και και δεν τα παιζει με τιποτα. Επισης εχω επιλεγμενο το all, το αλαζω σε music αλλα παλι τιποτα. Για να ξαναπαιξει πρεπει να κανω επανεκινηση.

Το παραπάνω πρόβλημα αντιμετώπισα και εγώ, αφού δοκίμασα τα πάντα όλα (αλλαγή σε παλαιό και νέο firmware κλπ) κατέληξα ότι το πρόβλημα δημιουργείται σε όλες τις εκδόσεις των firmware μόνο σε αρχεία 24/176,4, όπως πχ αυτά
http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=1006232&postcount=23

Τα οποία όχι μόνο δεν αναπαράγει αλλά κολάει και σταματάει να αναπαράγει και όλα τα υπόλοιπα flac. Mp3 παίζει και ταινίες παίζει. Αλλά για να ξαναπαίξει flac πρέπει να του κάνεις restart.
Στα αρχεία 24/96 ή 192 δεν έχω πρόβλημα.

Για μένα μικρό το κακό, αλλά όσοι έχετε αρκετά τέτοια αρχεία έχετε το υπόψη σας.
Αν μπορεί και κάποιος άλλος φίλος να κάνει την δοκιμή με τα αρχεία αυτά να μας πεί τι γίνεται :133:

Reaction score
4.250

Οσον αφορα τα μουσικα αρχεια. Εχω διαπιστωσει οτι οταν παιζω απο εξωτερικο σκληρο και κανω συχνες αλλαγες μεταξυ κομματιων (ακουω λιγα δευτερολεπτα, αλλαζω βαζω κατι αλλο μετα ξανααλαζω και παει λεγοντας ερχεται ενα σημειο που παθαινει μπλακ αουτ δεν παιζει τιποτα και πρεπει να επανεκινηση). Δεν εχει να κανει με το ειδος του αρχειου αν ειναι απλο φλακ η HD. Σημερα που το δοκιμαζα με τον εσωτερικο σκληρο δεν μου δημιουργησε το παραμικρο προβλημα.

Οσον αφορα τις ταινιες θελω να κανω καποιες δοκιμες παρεα με τον kotsidisjohn αλλα να δουμε ποτε θα βρουμε κοινο ελευθερο χρονο. Προς το παρων ισχυει οτι μεσω του ντακ ηχο δεν εχω καθολου.

Reaction score
0

Ευτυχής κάτοχος και γώ του 500αριού, ανυπομονώ να πάω σπίτι να το σετάρω...

Ευχαριστώ τον Αποστόλη για την άψογη εξυπηρέτηση....

Reaction score
1

Ευτυχής κάτοχος και γώ του 500αριού, ανυπομονώ να πάω σπίτι να το σετάρω...

Ευχαριστώ τον Αποστόλη για την άψογη εξυπηρέτηση....

Απίθανο μηχανηματάκι.Καλές θεάσεις και ακροάσεις, θα το χαρείς σίγουρα.

Reaction score
0

Ευχαριστώ φίλε μου...

Τώρα πασχίζω να περάσω εξώφυλλα για το wall και όταν τα καταφέρω θα γράψω εντυπώσεις...

Μέχρι ώρας η εικόνα του τα σπάει σε 50άρα πλάσμα...

Reaction score
1

Ευχαριστώ φίλε μου...

Τώρα πασχίζω να περάσω εξώφυλλα για το wall και όταν τα καταφέρω θα γράψω εντυπώσεις...

Μέχρι ώρας η εικόνα του τα σπάει σε 50άρα πλάσμα...
Παρακαλώ...

θέλω κι εγώ να περάσω εξώφυλλα αλλά όλο το αναβάλω :142:

αν δεν έχεις περάσει το τελευταίο fw, βάλτο να δείς πολύ βελτίωση στην εικόνα :107:

Reaction score
0
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Το ειδα σε σπιτι φιλου ,παιζει τα HD μουσικα Format μια χαρα ,εχει ομως θεμα με την εικονα ,δεν ξερω αν απο τις ρυθμισεις που εχει μπορει να φτιαξει ,δεν ειναι παντως HD εικονα αυτη.............

Reaction score
0

Λοιπόν το wall είναι όλα τα λεφτά σε συνδιασμό με το y2m σε κάνει να θες να ξαναδείς και τις πιο παλιές ταινίες...

Το μηχανάκι λειτουργεί τέλεια έπαιξε και ένα WMV HD ξεχασμένο στο δίσκο μου...

Αφού πέρασα την 4.0 εντυπωσιάστικα από τα μενού και το interface σε σχέση με την 3.04 που φορούσε...

Σε blurayrip δεν παίζει όμως τα μενού (αν το έχει καταφέρει κάποιος ας πει)...

Ο ενισχυτής μου είναι ένας παλιός sony 5.1, μέσω optical αποκωδικοποίσε όσα φορμά έχω trueHD, dtsHD κλπ...

Αυτό που παρατήρησα είναι ότι είναι η χαρά της ματρόσκας, την κάνει ότι θέλει, ζουμ, 24p, ξεχωριστούς υπότιτλους τους κάνεις ότι θες...

Αλλά ενώ στις ματρόσκες η TV μου PS50Β650 κάνει κανονικά refresh 24p, στα blurayrip αρνείται πεισματικά (ενώ στην 3,04 το έκανε)...

Ξαναλέω όμως ότι το μηχανάκι τα σπάει σε εικόνα τόσο σε HD όσο και σε SD (xvid klp)...

To plasma mode, λειτουργεί άψογα...

Αυτά τα ολίγα...

Reaction score
0

Σε τι μέσο βλέπατε και με τι συνδέσεις, εγώ έχω το 500άρι και έχουν πέσει σαγόνια με την εικόνα του...

Reaction score
1

Σε blurayrip δεν παίζει όμως τα μενού (αν το έχει καταφέρει κάποιος ας πει)...
Δεν τα παίζει τα μενού έτσι κι αλλιώς.Μόνο την ταινία :126: ...ελάχιστα ένα δύο μηχανάκια, παίζουν full blu ray structure αλλά με το αντίστοιχο κόστος βέβαια :126: ...εγώ ας πούμε αν θέλω να δω τα έξτρα κλπ, βλέπω μέσα στο stream πια αρχεία έχουν το μεγαλύτερο όγκο πατάω enter και τα βλέπω.

Βέβαια επειδή δεν είναι θέμα chipset, επεξεργαστή κλπ κλπ, θεωρώ πως με ένα άλλο fw ίσως να το κάνουν να παίζει αργότερα όλη τη δομή του BD rip :137:

Reaction score
1

Αλλά ενώ στις ματρόσκες η TV μου PS50Β650 κάνει κανονικά refresh 24p, στα blurayrip αρνείται πεισματικά (ενώ στην 3,04 το έκανε)...
Περίεργο...εμένα μου το κάνει κανονικά, δώσε στις επιλογές της εικόνας HDMI Auto και ξανατσέκαρε με μιά ταινία΄...

Reaction score
0

Συνδεση HDMI και σε ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ 650 ,η εικονα ειναι κατω του μετριου παιδια και οχι σε σχεση με ιδιας τιμης μηχανακι αλλα με φτηνοτερο

Reaction score
1

Αδυνατό να το πιστέψω γιατί το δικό μου παίζει όχι απλά τέλεια εικόνα αλλά εξωπραγματική !!!!!! μήπως κάτι στις ρυθμίσεις ή στο αρχείο αναπαραγωγής φταίει ;

Reaction score
207

Νίκο δεν φταίνε οι ρυθμίσεις,τα μάτια του βούδα φταίνε που είναι και 4 :139::140:

Reaction score
0

Σε αρχειο m2ts αλλα και σε mkv 1080p ,η διαφορα στην εικονα ειναι μεγαλη σε σχεση με φτηνοτερο μηχανακι ,δεν ξερω εαν με τις ρυθμισεις που εχει μπορει κατι να διορθωθει ,τα εχει ολα στο 25(brightnes Balance hue saturation) με τον φιλο δοκιμασαμε να παιξουμε με τις ρυθμισεις αλλα δεν.......

Reaction score
0

Περίεργο...εμένα μου το κάνει κανονικά, δώσε στις επιλογές της εικόνας HDMI Auto και ξανατσέκαρε με μιά ταινία΄...
Το πρώτο που δοκίμασα ήταν φίλε madPax δεν γίνεται, επισημαίνω όμως ότι λειτουργούσε στην 3.04...

Reaction score
0

Συνδεση HDMI και σε ΣΑΜΣΟΥΝΓΚ 650 ,η εικονα ειναι κατω του μετριου παιδια και οχι σε σχεση με ιδιας τιμης μηχανακι αλλα με φτηνοτερο
Budda, θα μας τρελάνεις, κάτι δεν πάει καλά την 50άρα 650 έχω και το μηχανάκι βγάζει μάτια...

Δηλαδή για να ξέρουμε και τι λέμε η συγκεκριμένη TV διαβάζει ματρόσκες, το αρχείο το δοκιμάσατε στην TV και μετά με το med και το med έπαιζε χειρότερα??

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.833
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos