Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
4.247
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Περίεργο πρόβλημα όντως!Δε μου έχει παρουσιαστεί ποτέ εμένα.Εχεις κατεβάσει φαντάζομαι το τελευταίο firmware!
Ναι το κατεβασε ο Γιαννης. Ομως οπως καταλαβαινεται τετοιο προβλημα δεν ειναι θεμα φιρμγουερ. Αλωστε ηχο εχω οταν βαζω μουσικη. Δυστυχως μου το κανει σε ολες τις ταινιες. Τωρα εχω λιγο χρονο θα παω να ξανακανω αλλη μια δοκιμη.

Reaction score
4.247

Δυστυχως οι προσπαθειες μου δεν απεδωσαν καρπους. Μαλιστα τωρα μου δημιουργησε κι ενα επιπροσθετο προβλημα που δεν ειχα στο παρελθον. Δηλαδη οταν παιζω αρχεια μουσικης απο σκληρο μετα απο καποια ωρα αρνειτε να παιξει οτιδηποτε!! Οι δικιμες γινονται τοσο με οπτικη οσο και με coaxial. Τα ιδια τα κομμτια που επαιζε πριν μετα μουλωρωνει και και δεν τα παιζει με τιποτα. Επισης εχω επιλεγμενο το all, το αλαζω σε music αλλα παλι τιποτα. Για να ξαναπαιξει πρεπει να κανω επανεκινηση.

Reaction score
4.247

Για κάνε στα settings ένα reset to default να δεις τι γίνεται.
Για να μην κανω καμμια βλακεια, η σειρα παει ετσι?
setup - system - restore Defeult

Reaction score
0

ναι ετσι...
κι εγω μολις το κουμπωσα το 400αρι στον Pioneer 520 και μου εκανε passthrough ολα τα ειδη...
δεν τρελαθηκα ομως με το playback του ειδικα σε bd rips...

Reaction score
4.247

Καποιες εξελιξεις στο προβλημα μου. Σημερα συνδεσα κατευθειαν το mede8er στον προ με rca l & rca r. Εβαλα ταινια και ωωωωπ ηχος κανονικα. Ξαναγυρναω coaxial & optical τζιφος. Αυτο λιγο πολυ σημαινει οτι η οπτικη και η coaxial ειναι καθαρα για δικαναλο ηχο. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους κατοχους αν αυτο συμβαινει μονο σε μενα (δηλαδη ολοι οι υπολοιποι εχετε συνδεσει το πλαιυερ με rca?)

Reaction score
0

Το rca ειναι για δικαναλο ηχο..οπτικη και coaxial ειναι για πολυκαναλο..

Reaction score
4.247

Το αστειο της υποθεση ειναι οτι το ντακ μου (Musical Fidelity M1) δεν εχει εισοδους RCA. Εχει μονο coaxial, optical, XLR. Βεβαια αυτες ειναι υπεραρκετες αλλα στην περιπτωση μου δεν μου λυνουν το προβλημα.

Reaction score
50

Το αστειο της υποθεση ειναι οτι το ντακ μου (Musical Fidelity M1) δεν εχει εισοδους RCA. Εχει μονο coaxial, optical, XLR. Βεβαια αυτες ειναι υπεραρκετες αλλα στην περιπτωση μου δεν μου λυνουν το προβλημα.
Φίλε μου έχουμε το ίδιο DAC, και παίζουν όλα μια χαρά σε έμενα.
Δλδ,
mede8er - coax - M1 = OK (stereo εως και 192)
mede8er - fiber - AV = OK (DD & DTS)
mede8er - RCA L&R - stereo amp = OK

Γενικά όλες οι δυνατές συνδέσεις δουλεύουν σωστά, έχω βάλει το τελευταίο firmware "no-HD audio"

Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως μου λές

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.797
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

ναι ετσι...
κι εγω μολις το κουμπωσα το 400αρι στον Pioneer 520 και μου εκανε passthrough ολα τα ειδη...
δεν τρελαθηκα ομως με το playback του ειδικα σε bd rips...
φιλε μου πες μου κατι,

Το 400χ απο HDMI σου κανει passthrough ολα τα DTS στον ενισχυτη κανονικα?Με τον Sony 3300es που εχω μονο τα DTS κανει.Απο οπτικη καποια μου τα στελνει ,απο .mkv αρχεια. ?:134:?

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.797
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Φίλε μου έχουμε το ίδιο DAC, και παίζουν όλα μια χαρά σε έμενα.
Δλδ,
mede8er - coax - M1 = OK (stereo εως και 192)
mede8er - fiber - AV = OK (DD & DTS)
mede8er - RCA L&R - stereo amp = OK

Γενικά όλες οι δυνατές συνδέσεις δουλεύουν σωστά, έχω βάλει το τελευταίο firmware "no-HD audio"

Αν μπορώ να βοηθήσω κάπως μου λές
Κι εμεις αυτο βαλαμε, που ειναι optimized για ψηφιακη εξοδο.αλλα...

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.797
Ε δηλαδη τι γινεται? Η ελλατωματικο κομματι η θεμα συμβατοτητας με τον ενισχυτη μου? χαζο δεν ειναι ? με αλλα media players η και με το PS3 γιατι δεν εχω προβληματα??

Reaction score
0

η πιο απλη φαινομενικα λυση ειναι να το δοκιμασεις σε εναν αλλο ενισχυτη...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Ε δηλαδη τι γινεται? Η ελλατωματικο κομματι η θεμα συμβατοτητας με τον ενισχυτη μου? χαζο δεν ειναι ? με αλλα media players η και με το PS3 γιατι δεν εχω προβληματα??

Βρε Γιάννη ταλαιπωρία τραβάς ρε αδερφέ...δεν μου το στέλνεις να το πάω μέχρι τον Αποστόλη να δούμε τι γίνεται ;

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
36.797
ναι σαι καλα ρε Νικο μου.ευχαριστω για ολα!!
απλα δεν ξερω ακομα τι να κανω κ πως να βρω την ακρη..αν ειναι παλι να μπλεξω με τα κουριερ κι ενα καρο λεφτα αστα να πανε.....ειναι κι αυτο για...αλλα απ την αλλη μου ρχεται να το τραβηξω οσο δεν παει...δεν ξερω...

Reaction score
1.458

Καποιες εξελιξεις στο προβλημα μου. Σημερα συνδεσα κατευθειαν το mede8er στον προ με rca l & rca r. Εβαλα ταινια και ωωωωπ ηχος κανονικα. Ξαναγυρναω coaxial & optical τζιφος. Αυτο λιγο πολυ σημαινει οτι η οπτικη και η coaxial ειναι καθαρα για δικαναλο ηχο. Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω τους κατοχους αν αυτο συμβαινει μονο σε μενα (δηλαδη ολοι οι υπολοιποι εχετε συνδεσει το πλαιυερ με rca?)
To firmware 4.0 πως το πέρασες?Με τις οδηγίες που δίνει η Mede8er ή μέσα από το μενού?Και από ποιο firmware πέρασες στο 4.0?Από 3.0.4 ή κάποιο 4.0.x beta?Το πρόβλημα που περιγράφεις υπήρχε στις εκδόσεις 4.0.3 beta & 4.0.4 beta.Είμαι σχεδόν 100% σίγουρος ότι δεν έχει γίνει σωστή αναβάθμιση στο 4.0 Ξαναπροσπάθησε να το περάσεις πάλι με τις οδηγίες που δίνει η Mede8er ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΝΟΥ.

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Κι εμεις αυτο βαλαμε, που ειναι optimized για ψηφιακη εξοδο.αλλα...
Εσύ Γιάννη πρέπει να περάσεις αυτό που είναι για ήχο από τη hdmi:

MED400X
Recommended for users who use HDMI audio
http://www.mede8er.org/beta/Firmware..._25Jan2011.rar
http://www.mede8er.org/beta/Firmware..._25Jan2011.zip

Και μην το περάσεις μέσα από το μενού του mede8er,αλλά με τον τρόπο που περιγράφω στις προηγούμενες σελίδες.Είναι πολύ σημαντικό να γίνει με αυτό τον τρόπο η αναβάθμιση,διαφορετικά αν γίνει μέσα από του μενού δημιουργούνται διάφορα προβλήματα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.272
Members
38.439
Νεότερο μέλος
Thodoras4