Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι να αγοράσω ένα DVD Player και θα ήθελα τη βοήθειά σας:
Τιμή: Μέχρι 60 €
Απαιτήσεις:
- HDMI έξοδος
- Απλό / Εύχρηστο user interface
- Απροβλημάτιστη λειτουργία (πχ. γρήγορο seek time στις αλλαγές των chapter, απρόσκοπτη αναπαραγωγή σε "ταλαιπωρημένα" δισκάκια, ορθή εμφάνιση υποτίτλων, αναπαραγωγή Dual Layer DVDs κ.τ.λ.)
Ναι, ΔΕΝ έκανα λάθος, απλό DVD player θέλω!!
Κατανοώ ότι η τεχνολογία είναι παλιά και οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων μοντέλων είναι πλέον τετριμένες, οπότε θέλω την εμπειρία σας στο:
1) Αν υπάρχουν μάρκες που πρέπει να προτιμήσω / αποφύγω και για ποιό λόγο;
2) Αν υπάρχουν εμφανείς / ουσιαστικές διαφορές στην ποιότητα της εικόνας από μάρκα σε μάρκα;
3) Σε ποιά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών να εστιάσω;
4) Αν προσφέρονται δυνατότητες upscale σε HD αναλύσεις από αυτές τις συσκευές;
5) Τη συμβουλή σας, αν μείνατε ευχαριστημένος ή αντιμετωπίσατε πρόβλημα από κάποια πρόσφατη αγορά DVD Player.
Καλοδεχούμενες είναι όλες οι extra λειτουργίες που μπορεί να έχει η συσκευή (πχ. αναπαραγωγή media files, TV Rec, USB κτλ) σε αυτό το πλαίσιο τιμών πάντα.
Τιμή: Μέχρι 60 €
Απαιτήσεις:
- HDMI έξοδος
- Απλό / Εύχρηστο user interface
- Απροβλημάτιστη λειτουργία (πχ. γρήγορο seek time στις αλλαγές των chapter, απρόσκοπτη αναπαραγωγή σε "ταλαιπωρημένα" δισκάκια, ορθή εμφάνιση υποτίτλων, αναπαραγωγή Dual Layer DVDs κ.τ.λ.)
Ναι, ΔΕΝ έκανα λάθος, απλό DVD player θέλω!!
Κατανοώ ότι η τεχνολογία είναι παλιά και οι διαφορές μεταξύ των διαφόρων μοντέλων είναι πλέον τετριμένες, οπότε θέλω την εμπειρία σας στο:
1) Αν υπάρχουν μάρκες που πρέπει να προτιμήσω / αποφύγω και για ποιό λόγο;
2) Αν υπάρχουν εμφανείς / ουσιαστικές διαφορές στην ποιότητα της εικόνας από μάρκα σε μάρκα;
3) Σε ποιά χαρακτηριστικά των συγκεκριμένων συσκευών να εστιάσω;
4) Αν προσφέρονται δυνατότητες upscale σε HD αναλύσεις από αυτές τις συσκευές;
5) Τη συμβουλή σας, αν μείνατε ευχαριστημένος ή αντιμετωπίσατε πρόβλημα από κάποια πρόσφατη αγορά DVD Player.
Καλοδεχούμενες είναι όλες οι extra λειτουργίες που μπορεί να έχει η συσκευή (πχ. αναπαραγωγή media files, TV Rec, USB κτλ) σε αυτό το πλαίσιο τιμών πάντα.