Alex_Zapantis
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 3.369
ΚΛΑΜΑΤΑ...
[YOUTUBE]Z93VFZqJLY0[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]Z93VFZqJLY0[/YOUTUBE]
Ο άντρας ο σωστός δεν πρέπει να φοβάται τους πειραματισμούς...:116:προσφατα αντικατεστησα τα 700αρια μου με δυο ucd 2k.
τι τοθελα;
...
...άρα αποκλείεται να "παίζουν"...:143:...
ας εχουνε τα 2k "κατωτερα υλικα"...
Μη μου το λες, δε σε πιστεύω......
αυτη η ενεργεια που βγαζουν ειναι απιστευτη.
και το πιο απιστευτο ηταν οτι σε χαμηλες εντασεις
η διαφορα προς το καλυτερο ηταν μεγαλυτερη.
...
ΝΑΙ, κάνεις λάθος!:114:...
βρε μπας και κανω λαθος;
Άμα κι η παρέα σου είναι σαν τα μούτρα σου, δεν είναι ν'απορεί κανείς...:114:...
κατσε να μαζεψω το παρεακι να ακουσουμε και να
μου πουν τη γνωμη τους.
μαζευτηκαμε λοιπον την τεταρτη το απογευμα και ακουσαμε.
ενας ειπε οτι τα 700αρια ειναι πιο αναλυτικα
ο δευτερος ειπε οτι εχουν υπερβολικα σωματα.
ενω ο τριτος ασπαστηκε τη γνωμη μου
αν και νομιζω παντως οτι σε ολους αρεσαν.
...
Εδώ σε λέμε "κουφό και άσχετο" στο "υπερβολικός" θα κολλήσουμε;...
πειτε με υπερβολικο παντως εγω αποφασισα.
Πέρα από την πλάκα, όποιος γνωρίζει τι "φοράνε" τα 700άρια Hypex του Γιώργου, μπορεί να καταλάβει και για τι ευκαιρία μιλάμε...:126:...
τα 700αρια μου βγαινουν συντομα στις αγγελιες.:116:
Ψαχνεις ενισχυτικα και αρχισες τι κολακειες ?Πέρα από την πλάκα, όποιος γνωρίζει τι "φοράνε" τα 700άρια Hypex του Γιώργου, μπορεί να καταλάβει και για τι ευκαιρία μιλάμε...:126:
Καλά θυμάσαι και 2χ200 στα 4.ο 331 ειναι μονο 2χ100 αν θυμαμαι καλα;
μπρε χαμένε, μ'έπνιξες πάλι...:138::138::138:Εμένα δε μου άρεσε κανένας ενισχυτής. Είχαν jitter.
σαφως σε μεγαλες εντασεις τα peak της μουσικης μπορη να ειναι πολυ μεγαλυτερα απο 6db και ναΝα ρωτήκσω εγώ κάτι τώρα?(αμάν αυτό το παιδί...όλο ρωτάει...)
Αν θεωρήσουμε οτι έχω ένα ηχείο το οποίο το καλύπτουμε με ένα ενισχυτή αντιστοίχων watt.
Γιατί να μεγαλώσουμε τόσο το headroom?Παίζει μήπως κάτι με τις παραμορφώσεις?
Ένα σχόλιο μόνο για το μέγεθος.Αν θεωρήσουμε οτι έχω ένα ηχείο το οποίο το καλύπτουμε με ένα ενισχυτή αντιστοίχων watt.
Γιατί να μεγαλώσουμε τόσο το headroom?
Ειδικά ο ενισχυτής του φίλου σου που έχει γραμικό-αναλογικό τροφοδοτικό χρειάζεται.Κωστα αν και ψιλοασχετο με το θεμα ωστοσο μιας και μπηκαμε σε θεωρητικα μονοπατια, θα ηθελα μια τοποθετηση σε ενα θεμα που μου εβαλε τηλεφωνικα ενας φιλος απο την Αθηνα.
Συζητοντας λοιπον για ρευμα και πολυμπριζα, του ειπα οτι χρησιμοποιω σταθεροποιητη τασης και εχω βαλει πανω του ολες τις συσκευες ηχου. Ομως αυτος μου λεει "οι ενισχυτες μας που ειναι μαλιστα και ταξης Α, τι τον χρειαζονται τον σταθεροποιητη τασης? Τι τους εχουν τους μεγαλους πυκνωτες?" Υπαρχει κατι το μεμπτο στις ερωτησεις του?