"Vintage Decks & Amplifiers Club"

Reaction score
29.517
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"

Ποιός θα μου πει τι κουφό εχει αυτή η φωτό?

H απο πάνω εννοώ.

Reaction score
1.815

H απο πάνω εννοώ.

Αυτά είναι!!!!!!!!!
Super μηχανήματα κύριοι!!
Γιαννάκο είναι κουκλιά!!!

Εγώ το κουφό που παρατήρησα σε όλες είναι οτι το DAT έχει σήμα, χωρίς να έχεις κασσέτα μέσα... δε μετράει το counter!
Μούργο εεε μούργο!:143::143:
Ρε συ... εσύ χτύπησες τις MA-XG της TDK στο ebay???:111:

Reaction score
29.517

Οχι για το ebay, και οχι για το counter, απλά το προχώρησα σε σημείο που ήταν άγραφο και το γύρισα πίσω και έχασε το start id.
Δεν είναι αυτό το κουφό.
Αλλος?

Reaction score
29.517

Αλήθεια που θα βρω maxg?

A ξέχασα να πω οτι λείπουν τα ξύλινα πλαϊνα απο το 60es.Θα μπουν σε πρώτη ευκαιρία.

Reaction score
1.815

Οχι για το ebay, και οχι για το counter, απλά το προχώρησα σε σημείο που ήταν άγραφο και το γύρισα πίσω και έχασε το start id.
Δεν είναι αυτό το κουφό.
Αλλος?
Σε κανένα μηχάνημα δεν υπάρχει μέσο αναπαραγωγής-εγγραφής (CD, DVD, Tape Cassette, DAT Cassette)...:116:

Αλήθεια που θα βρω maxg?
Φίλε ebay αλλά τις πουλάνε μια περιουσία! Ακόμα και οι σχιστομάτηδες ξύπνησαν!:137:

Reaction score
1.815

Και αυτό που λέει ο Komhst ισχύει Σταμάτη. Δες το

Θυμάμαι επίσης ότι τα ντεκς της εποχής δεν είχαν γείωση στο φις. Εσένα έχει?
Δεν έχουν τα Deck Γιώργο γείωση, κανένα από τα πέντε που έχω...
Έβγαλα και τα loops και τίποτα!
Έκοψα και τελείως το rec output (υπάρχει διακόπτης στον προενισχυτή που το ενεργοποιεί ή απενεργοποιεί) και πάλι τίποτα!
Μόνο αν απομακρύνω το κασσετόφωνο ή ανάψω τον digital-προ της Sony, κόβοντε όλα...

Reaction score
1.815

H απο πάνω εννοώ.

Κάποια "ψυχή" μου είπε να σου πω οτι το κουφό είναι, οτι φαίνεται το πρόσωπό σου πάνω στις οθόνες, έτσι που έχεις τραβήξει τη φωτογραφία!:139::143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

Κάποια "ψυχή" μου είπε να σου πω οτι το κουφό είναι, οτι φαίνεται το πρόσωπό σου πάνω στις οθόνες, έτσι που έχεις τραβήξει τη φωτογραφία!:139::143:

Kουφός ο Γιαννάκης?:143::142:

Κάπου είναι λογικό με τόσες φορές που έχει ακούσει τις γαιδουροφωνάρες του.:405::405:

Reaction score
29.517

Σωστά τα λέει η ψυχή αντικατοπτρίζεται η φάτσα μου επάνω στην οθόνη του blu ray.:116::139:

Reaction score
201

Γιάννη,

χαίρομαι ιδιαίτερα που βλέπω τα μηχανάκια αναμμένα και σε πλήρη λειτουργία. Τουλάχιστον πήγαν σε καλά χέρια!

Reaction score
0

Σήμερα ανακάλυψα στο κατάστημα ηλεκτρονικών τις γειτονιάς μου αυτήν την κασέτα. Είναι η TDK green limited edition D60. Ο μαγαζάτορας μου είπε ότι είναι πολύ καλή κασέτα και επίσης ότι σταμάτησε να φέρνει πλέον κασέτες. Περιμένω τις απόψεις σας. Επίσης μια μπομπίνα της Scotch μια της Permaton και μια από τη θρυλική Basf του παππού μου. Αντίγραφο από DSC05312.JPG Αντίγραφο από DSC05325.JPG Αντίγραφο από DSC05341.JPG Αντίγραφο από DSC05348.JPG

Reaction score
0

Φίλε Perithess νομίζω πως η κασσέτα που βρήκες είναι όντως Limited Edition από πλευράς ότι δεν βρίσκεις πλέον άλλες!!
Μία D60 TDK είναι μία απλή TDK και δεν νομίζω πως είναι κάποια και καλά καλή κασσέτα χωρίς να της αφαιρούμε όμως και την αξία της εντελώς!

Reaction score
1.187

Και όμως η TDK D είναι μία από τις καλύτερες κασέτες που έχουν βγει ποτέ, ανεξαρτήτως μάρκας και ανεξαρτήτως πολώσεως. H απόκριση συχνότητός της ήταν τελείως flat σαν να την τράβηξες με τον χάρακα ενώ οι εξαιρετικά μικρές παραμορφώσεις της επέτρεπαν να γράφει τον ήχο ακριβώς όπως ήταν τελείως αχρωμάτιστο.
Κατά καιρούς η TDK είχε βγάλει και άλλες θεωρητικά καλύτερες κασέτες όπως π.χ. AD, AD-X, AR, AR-X κλπ. οι οποίες όμως έχοντας κάπως "τσιτωμένα" πρίμα επέτρεπαν σε μέτρια κασετόφωνα που έπασχαν σε αυτόν τον τομέα να ακούγονται καλύτερα.
Ομως τα σοβαρά κασετόφωνα (Nakamichi, AKAI, TEAC) ΔΕΝ τις είχαν ανάγκη αυτές τις κασέτες. Αντιθέτως ΜΟΝΟ με την TDK-D μπορούσαν να παίξουν τέλεια έχοντας την ιδανική flat απόκριση συχνότητος.

Reaction score
1.815

Σήμερα θα ήθελα να παρουσιάσω ένα ολοκληρωμένο vintage set που λειτουργώ πλέον στο εξοχικό.

Πηγή του μηχανήματος χρησιμοποιείται το Pioneer DV-370, που σώθηκε από τον άκαρδο ιδιοκτήτη του και τη "δαγκάνα" στης ανακύκλωσης. Εξυπηρετεί θεάσεις παιδικών ταινιών καθώς και μουσική από CD's.

Aκριβώς από κάτω από το DVD, ποιός θυμάται τα ..."Audio Timers"??
To AKAI DT-100 είναι ένα από αυτά τα πολύ όμορφα μηχανήματα! Εκτός από το να δείχνει την ώρα χωρίς να χάνει δευτερόλεπτο (quartz), είναι και ένα ολοκληρωμένο timer, που επιτρέπει στο σύστημα να ανοίγει και να ξυπνάει με μουσικές μελωδίες τους θαμώνες, ή να κλείνει συγκεκριμένη ώρα που θα του πουν, ή ως sleep timer για απλές καταστάσεις. Διαθέτει 4 ρευματοδότες από την πίσω όψη του εκ των οποίων οι δυο είναι υψηλής ισχύος.

Reaction score
1.815

Προσέξτε το αυτόματο σύστημα μείωσης φωτισμού της οθόνης με αισθητήρα μπροστά στο πάνελ, για να μην ενοχλεί ο φωτισμός της σε σκοτεινό περιβάλλον:119:

Η επόμενη βασική πηγή του set-up είναι τι άλλο? Το ραδιόφωνο.
Pioneer TX-720. Εκπληκτική λήψη σταθμών! Απίστευτος ήχος! Μαλακός υπέροχος! Τύφλα να έχει το ONKYO T-404 που έχω στο βασικό μου set-up:402:
O δέκτης πήγε στο επίσημο service της Pioneer γιατί χρειάστηκε μια ρύθμιση επειδή σταμάταγε στο 0.05. Αφού ρυθμίστηκε μπήκε στο σετ πάνω και μάλιστα λειτουσγεί ΧΩΡΙΣ κεραία!!!! Παρατηρήστε το μετρητή σήματος...

Reaction score
1.815

Για τις κασσετούλες που υπάρχουν αρκετές, χρέη playing κάνει το Pioneer CT-300 ομοίως κι αυτό από κάδο ανακύκλωσης..

Reaction score
1.815

Κεφαλή του συστήματος ο παλαίμαχος KENWOOD KA-501 με αλλαγμένους τους δύο πυκνωτές τροφοδοσίας με Panasonic FC διπλάσιας χωρητικότητας μόνο και μόνο ...από βίτσιο. Καμία διαφορά με τους προηγούμενους ELNA που είχε επάνω.

Τα βράδυα σε ώρες χαλάρωσης είναι χάρμα οφθαλμών τα VUμετρα!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos