Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"
Η Τζουλια εχει κανει καδο το δικο της
Η Τζουλια εχει κανει καδο το δικο της
Ευχαριστώ βρε Σταμάτη που με σκέφτεσαι!!...στον PeTTrun παιδιά!:126:
Έχει πει πρώτος την καψούρα του για το Nak...:136:
Μη σπρώχνετε όλοι θα πάρετε!!!:143::143::137:
Επειδη είχα πολυ πρόσφατα παρόμοια εμπειρία απο αλλαγή ενισχυτή, τσέκαρε μήπως πρόκειται για βόμβο γείωσης.Ρε παίδες να κάνω μια ερώτηση και όποιος μπορεί να βοηθήσει...
Δεν ξέρω τι φταίει και δεν έχω ξαναμανά αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα...
Το σύστημα είναι στημένο όπως στη φωτοφραφία:
![]()
Έχω το Nakamichi κάτω από τον τελικό της Onkyo και όταν ξεκινάει να παίζει, ακούγεται ένας βόμβος, αν ανοίξω το volume του προενισχυτή!
Σε άδεια κασσέτα, άγραφη, τον ακούς. Μόλις μπει η μουσική εξαφανίζεται (ή σκεπάζεται).
Βάζω ακουστικά κατ' ευθείαν στο Nak, δεν ακούω τίποτα!
Βάζω ακουστικά στον προενισχυτή, χωρίς να είναι αναμμένος ο τελικός, πάλι τίποτα!
Έβγαλα από τη θέση του το Nak και έβαλα το Aiwa (AD-S950). Πάλι βόμβος όταν πατάω το play και είναι ανοιχτός ο τελικός! (το volume του προ, πάνω από τη μέση)
Όταν είχα το προηγούμενο κασσετόφωνο, δεν ακουγόταν τίποτα. Το είχα τοποθετημένο βέβαια τελευταίο κάτω κάτω..
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Επηρεάζουν οι τροφοδοσίες και οι μετασχηματιστές του Onkyo, το μηχάνημα που είναι από κάτω?
Μήπως να αλλάξω καλώδια?:203:
Άσε, αυτά τα πετούσανε παλιά, τα μαζέψανε όλα οι γύφτοιΈκθεση "πεταμένων" θα ανοίξω στο σπίτι!!:143::143::138:
Κάθε φορά που μπένω μέσα, τρέμει μη της φέρω κανένα ...Juck-Box!!!:143::135:
Ρε παίδες να κάνω μια ερώτηση και όποιος μπορεί να βοηθήσει...
Δεν ξέρω τι φταίει και δεν έχω ξαναμανά αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα...
Το σύστημα είναι στημένο όπως στη φωτοφραφία:
![]()
Έχω το Nakamichi κάτω από τον τελικό της Onkyo και όταν ξεκινάει να παίζει, ακούγεται ένας βόμβος, αν ανοίξω το volume του προενισχυτή!
Σε άδεια κασσέτα, άγραφη, τον ακούς. Μόλις μπει η μουσική εξαφανίζεται (ή σκεπάζεται).
Βάζω ακουστικά κατ' ευθείαν στο Nak, δεν ακούω τίποτα!
Βάζω ακουστικά στον προενισχυτή, χωρίς να είναι αναμμένος ο τελικός, πάλι τίποτα!
Έβγαλα από τη θέση του το Nak και έβαλα το Aiwa (AD-S950). Πάλι βόμβος όταν πατάω το play και είναι ανοιχτός ο τελικός! (το volume του προ, πάνω από τη μέση)
Όταν είχα το προηγούμενο κασσετόφωνο, δεν ακουγόταν τίποτα. Το είχα τοποθετημένο βέβαια τελευταίο κάτω κάτω..
Γιατί συμβαίνει αυτό?
Επηρεάζουν οι τροφοδοσίες και οι μετασχηματιστές του Onkyo, το μηχάνημα που είναι από κάτω?
Μήπως να αλλάξω καλώδια?:203:
Γιαννάκο μάλλον αυτό είναι.Δεν είναι βρόχος γειώσεως, emi είναι απο τον μετ/στή του τελικού.
Βάλε το νακ η το aiwa, κάπου πιο μακριά αν γίνεται.
Γιώργο εννοείς να βγάλω οποιοδήποτε καλώδιο REC OUT/LINE OUT φεύγει από τον προ και πάει σε μηχανήματα?Σταμάτιε για βγάλε το loop καλώδιο εγγραφής από προ στο ντεκ και όποιο άλλο loop έχεις και πες τι γίνεται.
Κάτι "παίζει" όντως, αυτό ψάχνω Γιάννο...Kάτι περίεργο γίνεται εκεί πέρα.
Mα... μόνο στα κασσετόφωνα συμβαίνει αυτό!Δεν ψάχνεις τις φάσεις των μηχανημάτων;