Alien Anthology Blu-ray Edition

JL_

Reaction score
19
Νίκο, μάλλον δεν έχεις δει, ή δεν θυμάσαι, την remastered THX Quadrilogy σε DVD. Το Alien πραγματικά ήταν ελεεινό, το Aliens μετριότατο! Τα άλλα καλά.

Τα Blu-Ray είναι πάρα πολύ καλά δεδομένου του υλικού, ειδικά το Alien.
Έχω την εντύπωση, φίλε Zizik, πως αναφέρεσαι στην έκδοση "Legacy":

Στο "Quadrilogy", το Alien ήταν σε πολύ καλό transfer για τα δεδομένα του DVD...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Έχω την εντύπωση, φίλε Zizik, πως αναφέρεσαι στην έκδοση "Legacy":

Στο "Quadrilogy", το Alien ήταν σε πολύ καλό transfer για τα δεδομένα του DVD...

Ναι, γιά το Legacy λέω, τετραλογία είναι κι αυτό! :114:

Το Quadrilogy εξάλλου βγήκε μαζί με το BD, από το ίδιο transfer το 2010, σωστά?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Alien Anthology Blu-ray Edition

Το Quadrilogy εξάλλου βγήκε μαζί με το BD, από το ίδιο transfer το 2010, σωστά?
To Quadrilogy βγήκε το 03 σε DVD Δημήτρη.Ακόμα και τα βίντεο κλαμπ το έχουν σε νοικιάρικο...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Α, δεν το ήξερα! Εσύ ποιό έχεις Νίκο?

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Alien Anthology Blu-ray Edition

Α, δεν το ήξερα! Εσύ ποιό έχεις Νίκο?
Και το Quadrilogy και το Legacy ! Το πρώτο το είχα πάρει γύρω στα 90 ευρώ και το δεύτερο το πήρα από το 09 από Amazon κάπου 30 δολλάρια, με είχε ψαρώσει το ΤΗΧ :204::204:

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.593
Re: Απάντηση: Re: Alien Anthology Blu-ray Edition

Και το δεύτερο ήταν THX? :111:

Τα είδα όλα τα versions, ήταν! Λάθος μου!

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Alien Anthology Blu-ray Edition

Και το δεύτερο ήταν THX? :111:
Το Legacy είναι ΤΗΧ βρε ! όχι το Quadrilogy...Μας έχουν τρελλάνει με τόσες εκδόσεις της Ripley-άδας :142:

Reaction score
1

Το Alien Legacy βγήκε σε δύο εκδόσεις...

Μία αμερικάνικη με στάμπα ΤΗΧ με αυτό το εξώφυλλο !

Και μία ευρωπαϊκή PAL χωρίς THX στάμπα...

Δύο χρόνια αργότερα βγήκε και το Quadrilogy με μόνη διαφορά τα περισσότερα έξτρα σε δύο παραπάνω δισκάκια !

Με μιά γρήγορη ματιά είδα ότι οι τιμές τους παραμένουν σχεδόν ίδιες περίπου 8 χρόνια μετά την πρώτη τους κυκλοφορία !!!

Reaction score
1

Μιας και τα είδα όλα πιά μέχρι και το τελευταίο έξτρα νομίζω πως μπορώ να πω δυό πράγματα, την καθαρά προσωπική μου άποψη.

Από το θέμα της εικόνας δίνω ένα 3 στα 5 πολύ επιεικά.Περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα και αν εξαιρέσω το πρώτο που έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, τα υπόλοιπα τρία είναι σαν καλογραμμένα DVD...

Στο θέμα ήχος τους δίνω 2 στα 5 και πάλι πολύ επιεικά ! Δεν είναι ήχος για blu ray αυτό το πράγμα που ακούγεται.Τους δικαιολογώ γιατί οι ταινίες είναι παλιές και ίσως τότε δεν έδιναν και πολύ σημασία σε αυτόν τον τομέα...γενικά από ότι έχω παρατηρήσει η FOX έχει θέμα στο τρανσφερ του ήχου από παλαιότερες παραγωγές σε blu ray.

Μέσες άκρες τα έχουμε πεί και σε προηγούμενα ποστ του νήματος.
Σε κάθε ταινία προλογίζει ο σκηνοθέτης και λέει τα δικά του, στην τρίτη ταινία δεν προλογίζει ο Φίντσερ γιατί δεν συμφωνούσε με την πολιτική της FOX να εκδόσει τις Special edition χα χα ! ενώ στην τελική σεκάνς δεν βλέπουμε τη γέννηση του άλιεν την ώρα που πέφτει η Ρίπλεϋ στο καζάνι, γιατί λέει δεν άρεσε του σκηνοθέτη !!!
Στη τέταρτη συνέχεια βγαίνει ο Ζενέ και με ειρωνικό υφάκι μας λέει ότι αυτό που θα δούμε δεν είναι αυτό που ήθελε αυτός να φτιάξει, και ότι αυτό που του άρεσε ήταν αυτό που είδαμε στο σινεμά το 97 ! Οπως λέει και ο ίδιος "Ζις ιζ α σπεσιάλ εντισιόν νοτ βατ αϊ ιντέντεντ του μέϊκ" ...Σιγά ρε Ζενέ !!! Με τη μπούρδα που έφτιαξες μας τελείωσες το όνειρο (κάτι που ξεκίνησε ο Φίντσερ) , μιλάς λες και έφτιαξες το απόλυτο Sci-Fi θρίλλερ !

Ειλικρινά σας λέω με το χέρι στη καρδιά, ότι δεν αξίζει για αγορά.Πόσο μάλλον να δώσετε 65 ευρώ για τους ελληνικούς υπότιτλους ! Με ένα 25αράκι από το amazon καλό είναι, αν και πιάνει χώρο στο ράφι...

Reaction score
0
Απάντηση: Alien Anthology Blu-ray Edition

Ημουν ετοιμος για την παραγγελια σε μπλου ρευ (34,99 απο play.com) αλλα τωρα ειμαι υποχρεωμενος να λαβω σοβαρα υποψη το προηγουμενο ποστ μιας κι εχω το Quadrilogy.
Ειπαμε να διπλο-τριπλο πληρωνουμε αλλα να πιασει τοπο!!
Νασαι καλα.

Reaction score
1

Και οι αρπαχτές συνεχίζονται !!! Δεν έχουν το θεό τους πια !!! ετοιμάζουν στις 10 Μαϊου να κυκλοφορήσουν ξεχωριστά την κάθε ταινία...πάντως το artwork είναι καλό !

Early retailer information indicates that, on May 10, 20th Century Fox Home Entertainment will separately release the four Alien movies – Alien, Aliens, Alien³ and Alien: Resurrection – previously only available as part of the Alien Anthology, released in October 26. These are reportedly single-disc releases and won't include the bonus discs on the Anthology (Making the Anthology and The Anthology Archives).

http://www.blu-ray.com/news/?id=6004

Από τη μιά είναι καλό, αγοράζεις μόνο τα δύο πρώτα και τέλος, από την άλλη αν έχεις το Anthology...

Reaction score
1

Καλά, βολέψου τώρα με το Anthology που θα σου στείλω και άσε τις γλύκες με τα covers !!!:142:

Reaction score
1

Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι και η ελληνική έκδοση έχει την ίδια χάλια εικόνα, και εκτός αυτού έχει και μακράν χειρότερο κουτί από το ξένο πακετάκι...έχει υπότιτλους όμως :405::204::142:

Reaction score
20
Υπέροχα νέα για όλους!!!
Ετοιμάζουν audiophile έκδοση της 4λογίας!!!
Την πρώτη διαφημιστική φωτό μπορείτε να την δείτε εδώ.

Reaction score
3.085

Μιας και τα είδα όλα πιά μέχρι και το τελευταίο έξτρα νομίζω πως μπορώ να πω δυό πράγματα, την καθαρά προσωπική μου άποψη.

Από το θέμα της εικόνας δίνω ένα 3 στα 5 πολύ επιεικά.Περίμενα καλύτερο αποτέλεσμα και αν εξαιρέσω το πρώτο που έχει γίνει εξαιρετική δουλειά, τα υπόλοιπα τρία είναι σαν καλογραμμένα DVD...

Στο θέμα ήχος τους δίνω 2 στα 5 και πάλι πολύ επιεικά ! Δεν είναι ήχος για blu ray αυτό το πράγμα που ακούγεται.Τους δικαιολογώ γιατί οι ταινίες είναι παλιές και ίσως τότε δεν έδιναν και πολύ σημασία σε αυτόν τον τομέα...γενικά από ότι έχω παρατηρήσει η FOX έχει θέμα στο τρανσφερ του ήχου από παλαιότερες παραγωγές σε blu ray.

Μέσες άκρες τα έχουμε πεί και σε προηγούμενα ποστ του νήματος.
Σε κάθε ταινία προλογίζει ο σκηνοθέτης και λέει τα δικά του, στην τρίτη ταινία δεν προλογίζει ο Φίντσερ γιατί δεν συμφωνούσε με την πολιτική της FOX να εκδόσει τις Special edition χα χα ! ενώ στην τελική σεκάνς δεν βλέπουμε τη γέννηση του άλιεν την ώρα που πέφτει η Ρίπλεϋ στο καζάνι, γιατί λέει δεν άρεσε του σκηνοθέτη !!!
Στη τέταρτη συνέχεια βγαίνει ο Ζενέ και με ειρωνικό υφάκι μας λέει ότι αυτό που θα δούμε δεν είναι αυτό που ήθελε αυτός να φτιάξει, και ότι αυτό που του άρεσε ήταν αυτό που είδαμε στο σινεμά το 97 ! Οπως λέει και ο ίδιος "Ζις ιζ α σπεσιάλ εντισιόν νοτ βατ αϊ ιντέντεντ του μέϊκ" ...Σιγά ρε Ζενέ !!! Με τη μπούρδα που έφτιαξες μας τελείωσες το όνειρο (κάτι που ξεκίνησε ο Φίντσερ) , μιλάς λες και έφτιαξες το απόλυτο Sci-Fi θρίλλερ !

Ειλικρινά σας λέω με το χέρι στη καρδιά, ότι δεν αξίζει για αγορά.Πόσο μάλλον να δώσετε 65 ευρώ για τους ελληνικούς υπότιτλους ! Με ένα 25αράκι από το amazon καλό είναι, αν και πιάνει χώρο στο ράφι...
Μετά λύπης μου διαπίστωσα ότι και η ελληνική έκδοση έχει την ίδια χάλια εικόνα, και εκτός αυτού έχει και μακράν χειρότερο κουτί από το ξένο πακετάκι...έχει υπότιτλους όμως :405::204::142:
Καλημέρα,

Δηλαδή εγώ που έχω το Quadrilogy DVD να μείνω σ' αυτό;

Πάντως, το έγκριτο περιοδικό WideScreen Review, που έκανε την αξιολόγηση του Blu-Ray Anthology τον Οκτώβρη του 2010 (τόμος 19, επετειακό τεύχος #150, Οκτ. 2010)

....διατυπώνει καλές κριτικές.

Τις βάζω στο επόμενο μήνυμα.
-

Reaction score
3.085
Οι κριτικές....

Η πρώτη εικόνα είναι για το Alien Director's Cut, Alien 3 S.E. και Alien: Resurrection S.E.

Η Δεύτερη αφορά το Aliens S.E.

(Δεν ξέρω αν μπορούν να διαβαστούν καλά. Ίσως αν πατήσετε τη μπάρα που μεγαλώνει την εικόνα)
-

Reaction score
3.085
Πού το βρίσκεις, τελικά;

Ξέρει κανένας πού το βρίσκεις τελικά, φυσικά όχι στην τιμή των 85 ευρώ, που το έχουν στα Metropolis?

Όπου κι αν κοίταξα, μέσω διαδικτύου, εμφανίζεται εξαντλημένο.
-

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905