Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
32
Χρησιμοποίησα το YAM_to_Mede8er και δούλεψε εντάξει, αλλά για μερικές ταινίες βρήκε λάθος πληροφορίες.
οπως για παράδειγμα ..... 22 Bullets (2010), Carlos (2010), Death at a Funeral (2010). Τι μπορώ να κάνω για να τα διορθώσω ;;;;

Reaction score
207
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Χρησιμοποίησα το YAM_to_Mede8er και δούλεψε εντάξει, αλλά για μερικές ταινίες βρήκε λάθος πληροφορίες.
οπως για παράδειγμα ..... 22 Bullets (2010), Carlos (2010), Death at a Funeral (2010). Τι μπορώ να κάνω για να τα διορθώσω ;;;;
Θα βρεις την ταινία στο imdb θα κάνεις αντιγραφεί το λινκ(στην περίπτωση της τελευταίας από αυτές που έχει βάλει,αυτό http://www.imdb.com/title/tt1321509/ )θα το σώσεις με το σημειωματάριο των windows και μετά θα του αλλάξεις την κατάληξη σε .nfo, θα το ρίξεις μέσα στον φάκελλο με την ταινία αφού έχεις μετονομάσει όλα με το ακριβές όνομα που βρήκες στο imdb και θα πάρει τις σωστές πληροφορίες.

Reaction score
207
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Είπα να δοκιμάσω κι εγώ λίγο από κλασσική http://www.2l.no/hires/index.html και κατέβασα ένα αρχειάκι :105:
Δικτυακά δεν μου το "είδε" το med αλλά μόλις το πέρασα κατευθείαν στο σκληρό έπεσε μια χαρά.:111:
Τώρα διαπίστωσα ότι τα flac δεν παίζουν από δίκτυο.
Ok μέσω network (samba) τα βλέπει και παίζουν,μέσω upnp δεν τα βλέπει.

Reaction score
1.458

Το πρωτόκολλο UPnP ευθύνεται για αυτό και όχι το mede8er

Reaction score
207

Δεν είπα ότι ευθύνεται το med,απλά με την πρώτη διαθέσιμη μέθοδο που δοκίμασα δεν τα είδε για να τα παίξει.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Δεν είπα ότι ευθύνεται το med,απλά με την πρώτη διαθέσιμη μέθοδο που δοκίμασα δεν τα είδε για να τα παίξει.
Οτι παιζει απο μια μερια, παιζει κι απο την αλλη.
Για μανταρισε λιγο τα διχτυα σου γιατι καπου μπαζουν....:116:

Reaction score
207
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Οτι παιζει απο μια μερια, παιζει κι απο την αλλη.
Για μανταρισε λιγο τα διχτυα σου γιατι καπου μπαζουν....:116:
Θα έρθω τότε από εκεί να μου τα μαντάρεις.:138:

Reaction score
32
Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Θα βρεις την ταινία στο imdb θα κάνεις αντιγραφεί το λινκ(στην περίπτωση της τελευταίας από αυτές που έχει βάλει,αυτό http://www.imdb.com/title/tt1321509/ )θα το σώσεις με το σημειωματάριο των windows και μετά θα του αλλάξεις την κατάληξη σε .nfo, θα το ρίξεις μέσα στον φάκελλο με την ταινία αφού έχεις μετονομάσει όλα με το ακριβές όνομα που βρήκες στο imdb και θα πάρει τις σωστές πληροφορίες.
Πρώτα απ'ολα χίλια ευχαριστώ.

Τώρα να δούμε αν σε κατάλαβα σωστά ..... πριν κάνω κάτι και τα κάνω μπάχαλο όλα !!!!!

1. για κάθε ταινία που το YAM_to_Mede8er βρήκε "λάθος πληροφορίες" θα βρώ εγώ την σωστή ταινία στο www.imdb.com, και θα αντιγράψω το λινκ της σωστής ταινίας από το www.imdb.com, θα το αντιγράψω στο (Notepad) σημειωματάριο των windows και θα το σώσω με το όνομα της ταινίας όπως το εχει στο imdb.com αλλά με κατάληξη .nfo, πχ για την ταινία που έγραψες και εσύ το αρχείο που θα μπει μεσα στον φάκλεο της ταινίας θα ειναι "Death at a Funeral (2010).nfo"., και θα εχει μέσα μόνο μία γραμμη κείμενο που θα ειναι το λινκ αυτής της ταινίας στο www.imdb.com

2. Αυτό θα επαναλειφθή το ίδιο για όλες τις ταινίες που υπήρξε λάθος, και μετα ;;;;; θα ξανατρέξω το YAM_to_Mede8er για να συμπληρώσει τις σωστές πληροφορίες και εικόνες εμφάνησης.

3. Πρέπει να σβήσω κάτι από τις λάθος πληροφορίες που υπάρχουν στον φάκελο καθε ταινίας που βρεθηκαν λάθος πληροφορίες, η το YAM_to_Mede8er μετά την διαδικασία με την τοποθέτηση του αρχείου ονοματαινίας.nfo στον φακελο της ταινίας και ξανατρέξιμο του YAM_to_Mede8er θα διορθωθούνε όλες οι λάθος πληροφορίς μόνες τους αυτόματα ;;;;

4. Πρέπει να τρεξω το YAM_to_Mede8er για όλο τον φάκελο που περιέχει φακέλους με ταινίες μερικές από τις οποίες ειχαν λάθος πληροφορίες, η θα μπορούσα να τρεξω το YAM_to_Mede8er μονο για κάθε ταινία που εχει λάθος πληροφορία και αρα θέλω να την διορθώσω ;;;

5. Με τις σειρές τι κανουμε ;;; Πες οτι εχω εναν φάκελλο "TV Series" και μεσα σε αυτόν εχω υποφακέλους για κάθε σειρά (πχ υποφάκελος "The Good Wife Season 2", αλλος υποφάκελος "Fringe season 3" κλπ.

6. Με τα ντοκυμαντέρ τι κάνουμε ;;;;; Πχ Φάκελος "Documentaries HD" υποφάκελος "BBC - Human Planet", υποφάκελος "Discovery Channel - Shark Week 2010"

Αρκετά σας πονοκεφάλησα ...... συγνώμη ...........

Reaction score
207

1.καλά κατάλαβες,αν και δεν είναι αναγκαίο να ονομάσεις το αρχείο nfo όπως ακριβώς είναι ο τίτλος της ταινίας,αφού το yamj διαβάζοντας το nfo στον φάκελλο αυτομάτως διαβάσει και το λινκ που έχει μέσα και παραπέμπει στην σωστή διεύθυνση που του έχεις δώσει.
2.εννοείται
3.αυτό δεν το έχω δοκιμάσει το να τις αφήσω,αλλά δεν είναι κόπος αν θες σβήστα αλλιώς άστα να δοκιμάσεις.
4.Δεν παίζει ρόλο αν μπορείς να κάνεις για αυτές που είχαν μόνο το λάθος,κάντο
5-6.Με τις σειρές και τα ντοκυμαντέρ δεν το έχω πολύ ψάξει γιατί δεν έχω παρά μόνο 1-2 σειρές που μου τις διάβασε "σχεδόν"κανονικά.

Εδώ πάντως υπάρχουν και οι οδηγίες αναλυτικά για όλα http://www.mede8er.com/mede8er_y2m_user_guide.html και όχι μόνο για το yamj

Reaction score
32

και πάλι ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ......

Αν κάποιος εχει δοκιμάσει το YAM_to_Mede8er με σειρές και ντοκυμαντέρ ας μας γράψει 2-3 λέξεις για το ποιος ειναι ο "σωστός τρόπος".

Reaction score
1

Tip...

Oταν κάνετε αναπαραγωγή DVD rips καλό θα είναι να βάζετε την επιλογή 24Hz mode στο off ! Aν είναι στο on τότε κάνει πολλά σπασίματα στην κίνηση και είναι ενοχλητικό.
Η ποιότητα της εικόνας βέβαια είναι απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η...

Reaction score
4.250

Tip...

Oταν κάνετε αναπαραγωγή DVD rips καλό θα είναι να βάζετε την επιλογή 24Hz mode στο off ! Aν είναι στο on τότε κάνει πολλά σπασίματα στην κίνηση και είναι ενοχλητικό.
Η ποιότητα της εικόνας βέβαια είναι απλά Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Η...
Σε ποιες περιπτωσεις βοηθαει στο on?

Κι εγω να κανω καποιες ερωτησεις.
Πρωτον το Mede8er εχει κατι αντιστοιχο με το torrent που εχει το Dune στο μενου?
Δευτερον, επικοινωνει με κινητα που εχουν λογισμικο android?
Τριτον, ξερουμε αν εχει στα σκαρια καμμια καινουρια συσκευη?

Reaction score
1

Σε ποιες περιπτωσεις βοηθαει στο on?

Κι εγω να κανω καποιες ερωτησεις.
Πρωτον το Mede8er εχει κατι αντιστοιχο με το torrent που εχει το Dune στο μενου?
Δευτερον, επικοινωνει με κινητα που εχουν λογισμικο android?
Τριτον, ξερουμε αν εχει στα σκαρια καμμια καινουρια συσκευη?
Βοηθάει μόνο σε BDrips και mkv που έχουν 24Ηz κίνηση, τα DVD είναι PAL και NTSC άρα εξ ορισμού στα 50 ή 60 Ηz και κάπου κάνει conflict...

1) Οχι δεν...
2)Δεν ξέρω...
3) Ούτε αυτό το ξέρω...αλλά μιά χαρά είναι τα μηχανάκια τους γιατί να τα αλλάξουν ; Λίγο το fw να φτιάξουν να παίζει και BD structure και θα τα σβήσει όλα τα υπόλοιπα...

Reaction score
1

Μηχανήματα του διαβόλου !!!!! :142:

Εκεί που έβλεπα ένα ωραίο ντοκυμαντέρ πριν λίγο σε mkv....τσακ το 500άρι έσβησε !!!! ούτε εικόνα ούτε ήχος ! Μπα λέω δεν είναι τίποτα, και πατάω το κουμπάκι να ανοίξει...ανοίγει όμορφα και ωραία και ξανατσάκ, δεν κλείδωνε με τίποτα στα 1080p ...576p και άμα γουστάρεις...ε ρε τρέλλα νυχτιάτικα !!! βρε αμάν, βρε ζαμάν, βρε καλό μου...τίποτα μουλάρωσε 576p και πολύ σου είναι ! Από όταν το πήρα είχα βάλει το HDMI που έχει στη συσκευασία οπότε λέω ας δοκιμάσω ένα άλλο πριν το πάρω παραμάσχαλα...έβαλα ένα άλλο HDMI και έπαιξε μιά χαρά !!! και κλειδώνει και παίζει...Μάλλον τα έφτυσε το καλώδιο αλλά έπαθα ένα ψυχολογικό σούρτα φέρτα νυχτιάτικα :142:

Τεσπά...μηχανήματα του διαβόλου ! μπας και να καλέσω τις ειδικές δυνάμεις :116:

Reaction score
10

Αυτο το κολπο μου το εκανε και μενα το καλωδιο, πριν καιρο και το ειχα αναφερει.
Τωρα ομως δουλευει μια χαρα ( ισως το τρισαγιο του εκανε καλο...).

Αλλα θα το ξαναπω, ενα δωρεαν καλωδιο ειναι ενα δωρεαν καλωδιο με οσα μπορει να υποθεσει κανενας.
Και δευτερον, δεν θα γινουμε κλεφτες εμεις που πουλαμε καλωδια....:116:

Reaction score
1

Ναι ρε μανούλα μου χίλια δίκια έχεις, αλλά που να το φανταστώ ο φουκαράς ! Ευτυχώς που είχα καβάτζα ! μόλις μπορέσω θα περάσω...αλλά μη ρίξεις τίποτα μέσα στον καφέ ε !!!!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Πως να βαλετε Ελληνικα στο Υ2Μ :

Ανοιγουμε το αρχειο XML με το notepad, και κανουμε την αλλαγη σε ελληνικα, οπως βλεπετε στη φωτο που ακολουθει....

το αποτελεσμα ειναι αυτο...

για να σας δω....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.824