Mede8er - The Greatest Show on Earth

Reaction score
1.458
Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Κι έτσι είναι Νίκο!Κι εγώ δεν ακούω κάτι ιδιαίτερο,πιο πολύ προς το pop κλίνω βέβαια,αλλά είναι σίγουρα πιο γλυκός ο ήχος!

Reaction score
1.458

Με την πανέμορφη και πάντα γοητευτικότατη Nicole Kidman!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Σήμερα έκανα κάτι πειραματάκια με τον ήχο του 500Χ και είμαι κατενθουσιασμένος.Βέβαια δεν έχω και μεγάλες απαιτήσεις, ξέρετε πάνω κάτω τι ακούω :116: αλλά έχω την εντύπωση πως "γλύκανε" στο άκουσμα...μπορεί να είναι και η ιδέα μου βέβαια...
Να περιορισεις τα γλυκα νεαρε....:116:

Αν ειναι στο pass-through δεν εχει να κανει με το med.
Παρ ολα αυτα, εχει γινει πολυ καλη δουλεια με τα φορματ του ηχου γενικα και γιαυτο και σωστα εχεις αυτη την εντυπωση.

Εγω που δοκιμασα τι κανει απο μονο του, με αναλογικη συνδεση RCA, σε ενισχυτη pure audio, η ποιοτητα ειναι πολλαπλασια της αξιας του.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Να περιορισεις τα γλυκα νεαρε....:116:

Αν ειναι στο pass-through δεν εχει να κανει με το med.
Παρ ολα αυτα, εχει γινει πολυ καλη δουλεια με τα φορματ του ηχου γενικα και γιαυτο και σωστα εχεις αυτη την εντυπωση.

Εγω που δοκιμασα τι κανει απο μονο του, με αναλογικη συνδεση RCA, σε ενισχυτη pure audio, η ποιοτητα ειναι πολλαπλασια της αξιας του.

Τα έχω κόψει τελείως τα γλυκά, αλλιώς με την κορτιζόνη θα γίνω σαν μπαλόνι (κάνει και ρίμα :116: )

Κοίτα τι έγινε.Κατ' αρχήν το 500αρι έχει γίνει το media center του σπιτιού, όλοι αυτό χρησιμοποιούμε και μας έχει σώσει με την ευκολία του.Εχω κάνει όλα μου τα CD σε FLAC και MP3 και τα ακούω από εκεί.Επίσης όλα τα DVD μου όπως και της γυναίκας και των παιδιών έχουν περαστεί μέσα και δεν με πρήζουν (για BDrips και δισκάκια βάζω το DUNE όχι ότι το med δεν είναι εξαιρετικό και στα BD)...είχα όμως ένα θέμα.Επειδή το είχα με HDMI στον ενισχυτή, δεν ήθελα να χρειάζεται να μου τον ανοίγουν τα παιδιά και να χαρχαλεύουν, ούτε και να παίζει το μηχάνημα συνέχεια, μου τουμπάριζαν τα μάτια ! Το έβαλα λοιπόν με HDMI στην τηλεόραση και το σύνδεσα με οπτική στον ενισχυτή.Ετσι και οι υπόλοιποι βλέπουν πεντακάθαρα και μιά χαρά, κι εγώ ακούω τη μουσική μου και δεν δουλεύει και ο ενισχυτής συνέχεια.Ο ήχος στα DVD έτσι κι αλλιώς δεν είναι HD οπότε δεν χαλάει και κανέναν αν θελήσουμε να ακούσουμε από τον ενισχυτή !
Εδώ ακριβώς είναι που νομίζω ότι με την οπτική ακούγεται καλύτερα η μουσική !!! και λέω σαν να γλύκανε λιγάκι, αλλά ίσως πάλι να είναι η ιδέα μου...Στην αρχή νόμιζα ότι ίσως να μην παίξει αφού το fw που έχω περάσει είναι για HD audio, αλλά έπαιξε μιά χαρά ! Από τις ρυθμίσεις του ήχου δεν έχω πειράξει τίποτα και όλες είναι στο Passthrough !

Τι απίθανο μηχανηματάκι !!!! Αμα δεν "φοβόμουν" το κράξιμο, όποιος ρωτούσε για media player Mede8er θα του έλεγα !!! θα καταντήσω γραφικός :116:

Reaction score
1.458

Για bd.iso πάντως τα mede8er δέχονται και εξωτερικούς .srt υπότιτλους.Από τα πολύ λίγα μηχανήματα!

Reaction score
1

Με την πανέμορφη και πάντα γοητευτικότατη Nicole Kidman!
Ρε δε πας για ύπνο λέω εγώ :142: εμείς πονάμε κύριε και ξενυχτάμε !

Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω πως αυτή η γυναικάρα παντρεύτηκε τον τάπα σαϊεντολόγο !! :141:

Reaction score
1.458

Φεύγω τώρα!Με πρόλαβες πάλι!Καλό ξημέρωμα κ αν έχεις βάλε το The Others!:116:
Να δεις ταινία και γυναίκα!:126:

Reaction score
11

ΑΛλη μια ισως "χαζη" ερωτηση αλλα κολλησα...

Προσπαθω να βαλω ρυθμισεις για να συνδεεται στο ιντερνετ μεσω ethernet δικτυου (D-link Powerline)

Στην οθονη που βαζω manually τις ρυθμισεις IP, Subnet mask και Default gateway, κατω κατω εχει και για DNS Server, εκει μπορει καποιος να μου πει τι βαζω?
Πρέπει να βαλω την IP του ρουτερ - μοντεμ ( πχ 192.168.1.1) ή εκεινη του Server του Internet provider (πχ Hol)?

Mεχρι στιγμης δεν εχω καταφερει να μπω στο ιντερνετ μεσω του Mederer ..

Οποια ιδεα ευπροσδεκτη...

Reaction score
11

Δεν δουλεψε στην αρχη και μετα την αναβαθμιση firmware ειπα να παω χειροκινητα για σιγουρια....Θα το δοκιμασω ομως ...Thanks

Reaction score
11
Δυστυχως ουτε αυτο δουλευει.....Εβαλα DHCP Auto αλλα μολις πηγα στο internet stations δεν μπορουσε να κανει download σταθμους......

Reaction score
124
Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο 400. Μετά την αναβάθμιση έβγαζε fail στο internet radio.
Ξαναπέρασα το firmware και έστρωσε.
Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και εσύ

Reaction score
11
Re: Απάντηση: Re: Mede8er - The Greatest Show on Earth

είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα στο 400. Μετά την αναβάθμιση έβγαζε fail στο internet radio.
Ξαναπέρασα το firmware και έστρωσε.
Δεν χάνεις τίποτα να το δοκιμάσεις και εσύ
Σ ευχαριστω πολυ για την συμβουλη, αυτο ηταν!!!!!

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Βρε σεις, ηθελα να ξερα τι κανετε λαθος στην αναβαθμιση και μετα χτυπατε το κεφαλι σας...:203:

Εχω κανει τοσες που εχω βαρεθει πλεον...

Τις οδηγιες που εχω φιαξει στα Ελληνικα τις διαβαζετε ?

Σε περιπτωση που δεν εχετε δει το PDF, ειναι αυτο :
Οδηγιες αναβαθμισης ( Ελληνικα ) v4.0.4

Reaction score
124
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Mede8er - The Greatest Show on Earth

Βρε σεις, ηθελα να ξερα τι κανετε λαθος στην αναβαθμιση και μετα χτυπατε το κεφαλι σας...:203:

Εχω κανει τοσες που εχω βαρεθει πλεον...

Τις οδηγιες που εχω φιαξει στα Ελληνικα τις διαβαζετε ?

Σε περιπτωση που δεν εχετε δει το PDF, ειναι αυτο :
Οδηγιες αναβαθμισης ( Ελληνικα ) v4.0.4
εγώ προσπαθώ να βρω που μπορείς να κανεις λάθος, στην διαδικασία.
είναι τόσο απλή :114:

Reaction score
0

Να ρωτήσω κάτι και εγώ ο νέος...
Πολύ το προτείνουν το μηχανάκι, αλλά δεν έχει ξεπεραστεί μετά από τόσο καιρο?
Περιμένουμε κάποιο νεότερο ?

Reaction score
1.458

Από Σεπτέμβριο σίγουρα θα βγουν καινούρια μοντέλα,με τα νέα chip.Προς το παρόν δεν έχει ξεπεραστεί καθόλου και έχει και πολύ καλή υποστήριξη!

Reaction score
0

Απλα επειδή τις τελευταίες μέρες ψάχνω πολύ και με τόσα που κυκλοφορούν έχω τρελαθεί,
αυτό και το Egreat R3A ( το οποίο έχει και δέκτη για να γράφει tv ) μου έρχονται πανω κάτω στην ίδια τιμή, ποίο να προτιμήσω ?

Το ανεμιστήρι κάνει θόρυβο ?

Reaction score
1.458

Προτίμησε το mede8er που έχει πολύ καλή υποστήριξη.αν το χεις στο σαλόνι δεν ακούγεται καθόλου ο ανεμιστήρας.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.820
Members
38.498