JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.554
Re: Απάντηση: Re: JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

Δεσμεύτικα ότι θα πω μόλις τον ταβανώσω, αλλά μπορώ να πω τι είδα στην studiotek.
Σύγκλιση χωρίς κανένα πρόβλημα. Χωρίς να πειράξουμε lens shift κολλήσαμε στην οθόνη και δεν είδαμε κάτι. Αν τώρα πειράζαμε το lens shift στο μέγιστο βαθμό τότε ναι υπήρχε θέμα που σε μεγάλο βαθμό φτιαχνόταν απο το pixel adjust.
Τα χρώματα δε με ενόχλησαν κάθολου. Την διαφορά την κατάλαβα όταν είδα τον runco δίπλα να δίνει ρέστα.
Φως θεωρώ ότι είχε αρκετό. Το μαύρο του δε με εντυπωσίασε. Περίμενα κάτι καλύτερο. Παρόλα αυτά μου άρεσε το shadow detail του. Μου άρεσε και η κίνηση του. 3d δεν μπορέσαμε να δούμε. Το παρουσιαστικό του μου άρεσε πάρα πολύ.
Είναι ένα μηχάνημα που παίζει (και λόγω 3d) στην τιμή που πωλείται. Ούτε παραπάνω, ούτε παρακάτω όμως. Θέλω να το δώ και στο χώρο μου και θα το κάνω φυσικά.:105:
Τα γυαλιά 3d τα βρήκα πολύ άνετα.

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

Kαλοθεατος λοιπον και περιμενουμε εντυπωσεις με το δικο σου setup...:126:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

Κι επειδή είστε τεμπέληδες και δε γράφετε τόσο καιρό τίποτα (Παναγιώτη στη μέση τ'άφησες το review!):105: αποφάσισα να πάρω τη κατάσταση στα χέρια μου.

Έχεις απόλυτο δίκιο, αλλά έχω πάθει μεγάλη ζημιά, δυστυχώς. :122:

Το pc που δουλεύω στο σπίτι αποφάσισε να μου «παραδώσει το πνεύμα», και από χθες τρέχω και δεν φτάνω. Να φανταστείς μόνο ότι ο Γιώργος Κοντολέτας (της HTPC) έφυγε χτες στις τρεισήμισι τα ξημερώματα από το σπίτι μου (!) :111: και παρόλα αυτά ελάχιστα πράγματα καταφέραμε.

Έχω χάσει πάρα πολλά εργαλεία και προγράμματα που με βοηθούσαν και στο φόρουμ, και δυστυχώς θα χρειαστώ ένα διάστημα για να οργανωθώ ξανά, μια και πρέπει να τα ξαναστήσω όλα από την αρχή. Την ατυχία μου μέσα... :101:

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Απάντηση: JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

Δεν είχες ένα δίσκο για το backup σου βρε Παναγιώτη? όταν το ξαναστήσεις λοιπόν, βάλε έναν δίσκο ίδιο με το c: και βάλε τα 7 να κάνουν backup 2 φορές την εβδομάδα, ή έστω μία, και δεν πρόκειται να έχεις ξανά κανένα πρόβλημα!

Reaction score
51

Jvc Χ3 .....οπως λεμε bmw x3....δεν νομιζω...:126:

Συγκλιση μετρια προς καλη.....δεν πηγα κοντα να δω ποσο.
...οποτε μιλαμε για προβλημα συγκλισης και χρωματικης διαχεισης λογο φακου.
Ειδικα η διαχειση χρωματος λογο φακου εβγαζε ματια.....
Επρεπε να παω κοντα για να τσεκαρω....αλλα οταν το βλεπω απο τοσο μακρια το προβλημα,νομιζω οτι δεν χρειαζεται να παω κοντα για να δω το μεγεθος του.
Θεωρω οτι ειναι μεσα στα λογικα προβληματα ενος τριτσιπου....κρινετε καλη με βαση την τεχνολογια.
Και φυσικα απο κομματι σε κομματι σιγουρα θα υπαρχουν καποιες μικροδιαφορες.
Με εναν καλυτερο φακο θα ειχαμε καλυτερα αποτελεσματα σιγουρα.
αυτο πως μεταφραζεται στην εικονα...? τι βλεπεις δηλαδη...? οσον αφορα παλαιοτερα μοντελα 350, 550, θεωρεις οτι ειναι μια απο τα ιδια η εχει πεσει σε ποιοτητα εικονας ?

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Re: Απάντηση: JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

αυτο πως μεταφραζεται στην εικονα...? τι βλεπεις δηλαδη...? οσον αφορα παλαιοτερα μοντελα 350, 550, θεωρεις οτι ειναι μια απο τα ιδια η εχει πεσει σε ποιοτητα εικονας ?
Νάτος ο αγχωμένος!

Σου αρέσει η εικόνα που βλέπεις? Αν ναι, σταμάτα να διαβάζεις!!! :141:

Αν συνεχίσεις το ψάξιμο, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να παρατηρείς συνέχεια κάποιο ή κάποια από τα "ελαττώματα", και να χάσεις την ουσία. Που είναι η θέαση. :107:

Reaction score
15.548

Ακριβως ετσι ειναι τα πραγματα....οπως τα λεει ο Zizik

Στην περιπτωση σου βεβαια θα τον πεταγα απο το παραθυρο...:142:

πλακα κανω βρε....:126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Απάντηση: JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

Νάτος ο αγχωμένος!

Σου αρέσει η εικόνα που βλέπεις? Αν ναι, σταμάτα να διαβάζεις!!! :141:

Αν συνεχίσεις το ψάξιμο, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να παρατηρείς συνέχεια κάποιο ή κάποια από τα "ελαττώματα", και να χάσεις την ουσία. Που είναι η θέαση. :107:
To καλυτερο μηνυμα!:444:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.381

Baby; :405:

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.554
Να αρχίσω σιγά σιγά να παραθέτω τις εντυπώσεις μου και μερικές φωτογραφίες απο το νέο μου καμάρι.:114:

Εδώ τον βλέπετε καμαρωτό να βαραίνει με τα 15 κιλά του το ταβάνι μου. Όπως φαίνεται η επιλογή που είχα ως προς την τοποθέτηση του ήταν αρκετά περιορισμένη δεξιά κι αριστερά, οπότε και δεν κατάφερα να τον τοποθετήσω ακριβώς απέναντι απο το κέντρο της οθόνης. Ας είναι καλά το lens shift του όμως! Όταν έχεις μάθει με dlp, η τοποθέτηση αυτή είναι παιχνιδάκι.
Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η βάση ορόφης. Πάρα το ότι μου προτάθηκε μια πολύ καλή και οικονομική λύση, εγώ αποφάσισα να πάω σε μια πιό όμορφη (οπτικά και πάντα με τα δικά μου γούστα) λύση. Στο τέλος βέβαια βρέθηκα να κατασκευάζω 4 νέες βίδες σε τορναδόρο (γιατί οι υπάρχουσες ήταν πολύ κοντές για τον jvc) κι επίσης να βάζω κόντρες στο πίσω μέρος του προβολέα για αντίβαρο και αλφάδιασμα. Oh well, τέλος καλό, όλα καλά!:105:

Reaction score
15.548

φοβερο.....:111::112:

Πολυ ωραιο Γιωργο....

Για λεγε..

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.554
Οπτικά ο προβολέας είναι πολύ όμορφος (πάντα με τα δικά μου κριτήρια). Το πρώτο ψάρωμα το έφαγαν οι φίλοι, που με βοήθησαν στην τοποθέτηση, όταν πάτησα το κουμπί on. Ένας αρκετά θορυβώδης μηχανισμός σύρει το πορτάκι μπροστά απο το φακό αποκαλύπτοντας "το φως το αληθινό".
Γενικά η ποιότητα κατασκευής του δε μου θύμισε Κίνα. Οπτικά τόσο το σασί του όσο και οι φωτογραφίες που είδα στο site του Μανώλη (Καστρουνή) δε με προϊδέασαν για κάτι φτηνό. Αυτό βέβαια δε λέει τίποτα για την ποιότητα των υλικών.
Ανακεφαλαιώνοντας πρόκειται για ένα πανέμορφο, βαρύ και επιβλητικό μηχάνημα, που μπορεί να γίνει ευκολότερα αποδεκτό απο το έτερον σας ήμισυ, απο ένα λχ Infocus :107:.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.503
Τι ομορφιές είναι αυτές? :107:

Βάλε κι άλλες φωτό του χώρου!

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.554
Στα της εικόνας τώρα. Θα το μπλέξω λίγο το θεματάκι, γιατί παράλληλα έπαιζα και με τις συνθήκες φωτισμού του σαλονιού. Παραθέτω λοιπόν 2 photo για να δείτε υπό ποιές συνθήκες "έπαιζα".
Μια χωρίς masking

Και μία με το κάτι σαν masking που σας συζήταγα

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.381
Απάντηση: Re: JVC X3. Εποχή ωριμότητας…

Reaction score
15.548

δλδ με την προηγουμενη οθονη ο τοιχος θα ηταν σαν καθρεφτης...

βεβαια και εσυ μας εβαλες και μια εικονα με την μεγιστη φωτεινοτητα που δεν ισχυει στις ταινιες...συνηθως..

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός