Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
1
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Όχι Νίκο είναι διαφορετικό πράγμα αυτό που ζητάω, από αυτό που λες εσύ. Τα fonts τα άλλαξα, αλλά παραμένει φυσικά το πρόβλημα.
Σ' ευχαριστώ.

Α ΟΚ νόμιζα ότι ήταν το ίδιο ! Ας τους στείλουμε κανένα mail τότε, ας το αναφέρουμε και στο επίσημο φόρουμ και είμαι σίγουρος ότι θα ανταποκριθούν.

Reaction score
38
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Να αφησεις τη γυναικα ησυχη και να μου πεις πως κανουμε 24/96 η 192 FLAC με το EAC, γιατι με εχετε βαλει στη πριζα παλιο-χαλι-ενταδες.
Αν δεν το κανει αυτο, πιο το κανει και πως.
Για να έχεις FLAC 24/96 ή 192 πρέπει και το δισκάκι που θα αντιγράψεις να είναι τέτοιο...
Όμως τα κοινά CD (red book) είναι στα 16/44.1 max... οπότε και τα FLAC που θα πάρεις δεν πρόκειται να καλύτερα!
Βέβαια υπάρχει και το DVD Audio που μπορεί να δώσει έως 24/192 ή ακόμα και 24/96 5.1 Channel... Δεν ξέρω και πολλά να υπάρχουν και είναι σχεδόν πεθαμένο format!
To SACD δεν αντιγράφεται στο pc... οπότε...

Για 24/96 και πάνω χρειάζεσαι upsampling (δεν παίρνω όρκο βέβαια ότι το αποτέλεσμα θα είναι πιο σωστό ή απλώς καλύτερο στο αυτί...)

Η σωστή, αλλά ακριβή λύση (είπαμε χάλι- εντ...) είναι online αγορές... πχ. από hdtracks.com...
Και πάλι χρειάζεσαι ψηφιοαναλογικό μετατροπέα επιπέδου αλλιώς δεν έχει νόημα...

Αν θες απλά δείγματα για δοκιμές υπάρχουν αρκετά στο δίκτυο... google->24/96 free download...

Ή φοράς το γάντζο και όποιον πάρει ο χάρος...

Ή
username: χαιεντάς με μεγάλη συλλογή high resolution files
password: "Πωωω ρε φίλε... τι συστηματάρα είναι αυτή???"

:138:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Κάποιος στο φόρουμ τους το πρότεινε, αλλά δεν έγινε τίποτα... Δείτε το δεύτερο ποστ:http://www.mede8erforum.com/index.php/topic,1096.0.html
Απόστολε ακούς;
Ακουω, αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με αλλα εκτος του ηχου και της εικονας.

Ερωτηση :
τι ειδους αρχειο ειναι αυτο των υποτιτλων που αλλαζετε ? ( TTF ? )
που το βρισκετε η πως το φιαχνετε ?

Reaction score
110
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Ακουω, αλλα δεν εχω ασχοληθει καθολου με αλλα εκτος του ηχου και της εικονας.

Ερωτηση :
τι ειδους αρχειο ειναι αυτο των υποτιτλων που αλλαζετε ? ( TTF ? )
που το βρισκετε η πως το φιαχνετε ?
Είναι γραμματοσειρά true type font (ttf). Το βρίσκεις στο φάκελο των fonts. Με τον τρόπο που περιέγραψε σε προηγούμενα posts ο lesarros, μπορείς νά 'χεις οποιαδήποτε γραμματοσειρά εκτός της default Arial σε υποτίτλους και menus. Με οποιαδήποτε όμως γραμματοσειρά το πρόβλημα της λεπτής outline παραμένει.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Είναι γραμματοσειρά true type font (ttf). Το βρίσκεις στο φάκελο των fonts. Με τον τρόπο που περιέγραψε σε προηγούμενα posts ο lesarros, μπορείς νά 'χεις οποιαδήποτε γραμματοσειρά εκτός της default Arial σε υποτίτλους και menus. Με οποιαδήποτε όμως γραμματοσειρά το πρόβλημα της λεπτής outline παραμένει.
Εχω ενα προγραμμα που φιαχνει το φοντ για τα DVD. Εκει μπορεις να κανεις οτι θελεις.
Το κακο ειναι οτι φιαχνει ολη τη γραμματοσειρα, στη περιπτωση μας codepage-1253, και την σωζει σε ενα αρχειο .bin.
Αυτο με τιποτα δεν καταφερα να το δουλεψω, ουτε να το μετατρεψω σε .TTF

Η δικη μου μεχρι σημερα εμπειρια με τις ταινιες που βλεπω ειναι, οτι σε ταινιες που εχεις αυτη τη δυσκολια, να βαζω τους κιτρινους υποτιτλους. Στην Αμερικη παιζουν πολυ με κιτρινους υποτιτλους.
Δοκιμασε αυτο και που ξερεις, μπορει να το φιαξουν σε επομενη αναβαθμιση.

Reaction score
10

Επισης, δοκιμασε να αλλαξεις το μεγεθος και τη θεση των υποτιτλων, πραγμα που μπορει να βοηθησει επισης.

Reaction score
110
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Δοκιμασε αυτο και που ξερεις, μπορει να το φιαξουν σε επομενη αναβαθμιση.
Γιατί να το αφήσουμε στην τύχη; Κρίμα είναι. Τα αγγλικά μου δεν είναι καλά. Ας τους το ζητήσουμε, δεν είναι υποθέτω, κάτι δύσκολο για το φτιάξουν.

Reaction score
0

Σας ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια και την γρηγορη εξυπηρετηση στο προβλημα μου . Τελικα το προβλημα ηταν σε ενα παλιο- HDMI- καλωδιο , το οποιο βολευε μεν το wdtv 1st gen. ,αλλα στη συνδεση με το med 400 εβγαλε ολα τα αναποδα.Και απο μενα ενα:444: για το μηχανημα.

Reaction score
0

Μπορεί κάποιος να μας πει τις καλύτερες ρυθμίσεις για την εικόνα;Να τα αφήσω όλα στο 25 ή υπάρχει κάποια καλύτερη λύση;Ακόμα πειραματίζομαι για να πετύχω την τέλεια εικόνα.

Reaction score
1

Μπορεί κάποιος να μας πει τις καλύτερες ρυθμίσεις για την εικόνα;Να τα αφήσω όλα στο 25 ή υπάρχει κάποια καλύτερη λύση;Ακόμα πειραματίζομαι για να πετύχω την τέλεια εικόνα.

Αστο στο 25 σε όλες τις ρυθμίσεις και παίξε από την τηλεόραση :126:

Reaction score
1.458

Καλύτερα τις ρυθμίσεις να τις κάνεις στην τηλεόραση.Στο Mede8er άστα όλα στο 25.

Reaction score
1

Καλύτερα τις ρυθμίσεις να τις κάνεις στην τηλεόραση.Στο Mede8er άστα όλα στο 25.
Εσένα νεαρέ σου βάζω μιά απουσιούλα...αλλά σε συμπαθάω και το προσπερνάω :105:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.628

Εσένα νεαρέ σου βάζω μιά απουσιούλα...αλλά σε συμπαθάω και το προσπερνάω :105:
+1 :105:

Reaction score
1.458

Τα αισθήματα είναι αμοιβαία Νίκο και ΖΧΨ,αλλά 7 η ώρα δε μπορούσα πραγματικά!Νόμιζα ότι η συνάντηση θα ήταν μετά τις 9 το βράδυ για φαγητό και ποτό και όχι για καφέ,γι αυτό και δήλωσα συμμετοχή!
Next time!

Reaction score
0

Παρατηρώ ότι έχουν αραιώσει τελευταία τα posts :121:
Αυτό είναι μάλλον για καλό: οι χρήστες έχουν περάσει από το ξεψάχνισμα στην απόλαυση, που είναι και ο απώτερος σκοπός όλων αυτών των μηχανημάτων.
Τουλάχιστον για μένα, αυτό ισχύει :119:.
Αφού μπήκα και στο τριπάκι να τακτοποιήσω το αρχείο ταινιών με τη χρήση του Y2M, όλα ok! Το MED400X δείχνει να αξίζει πραγματικά!

kss

Reaction score
0

Καλησπερα και απο εμενα παιδια.Διαβασα ολλο το θεμα,πολυ καλη η παρουσιαση και γενικα ολλο το θεμα ειναι υπερπληρης.Ειμαι σχετικα νεος στο χωρο και θελω την αποψη και την βοηθεια σας.Εδωσα το crypto freetime 200 που ειχα(ενα απλο αλλα αξιολογο μηχανημα για ξεκινημα) και σκεφτομαι να παρω το ac ryan playon hd mini 2,τωρα ομως που διαβασα για το mede8er ειμαι σε δειλημα και περιμενω τις συμβουλες σας.
Δεν εχω και πολυ μεγαλες απετησεις,καθως δεν υπαρχει ουτε καποιος ενισχυτης για ηχο ουτε καποιος προτζεκτορας η κατι ποιο εξιδηκευμενο τελοσπαντων,
μονο μια sony kdl40-w4500 στην οποια θα συνδεθει το μηχανημα και θα παιζει τις ταινιες.Για δικτυο υπαρχει ενα linksys wag-325n και κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει με ethernet το δικτυο.
Περιμενω λοιπον συμβουλες και αποψεις ποιο απο τα δυο μηχανηματα να παρω.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγγνωμη αν σας κουρασα.

Reaction score
10

Καλησπερα και απο εμενα παιδια.Διαβασα ολλο το θεμα,πολυ καλη η παρουσιαση και γενικα ολλο το θεμα ειναι υπερπληρης.Ειμαι σχετικα νεος στο χωρο και θελω την αποψη και την βοηθεια σας.Εδωσα το crypto freetime 200 που ειχα(ενα απλο αλλα αξιολογο μηχανημα για ξεκινημα) και σκεφτομαι να παρω το ac ryan playon hd mini 2,τωρα ομως που διαβασα για το mede8er ειμαι σε δειλημα και περιμενω τις συμβουλες σας.
Δεν εχω και πολυ μεγαλες απετησεις,καθως δεν υπαρχει ουτε καποιος ενισχυτης για ηχο ουτε καποιος προτζεκτορας η κατι ποιο εξιδηκευμενο τελοσπαντων,
μονο μια sony kdl40-w4500 στην οποια θα συνδεθει το μηχανημα και θα παιζει τις ταινιες.Για δικτυο υπαρχει ενα linksys wag-325n και κατα πασα πιθανοτητα θα δουλεψει με ethernet το δικτυο.
Περιμενω λοιπον συμβουλες και αποψεις ποιο απο τα δυο μηχανηματα να παρω.
Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας και συγγνωμη αν σας κουρασα.
Καλη σου μερα,

Αφου διαβασες, μπορεις τωρα να περασεις να το δεις απο κοντα, να δεις και να ακουσεις οτι θες.
Μπορεις να φερεις και δικο σου υλικο αν θες.

Reaction score
1

Mede8er φίλε ! Απίθανο μηχανηματάκι και τα πάντα όλα :116: καμμία σχέση με αυτό που είχες, δεν θα το μετανιώσεις.

kss

Reaction score
0

Καταρχην να σας ευχαριστησω για τις απαντησεις σας και δευτερον δεν ξερω μηπως ειμαι λαθος που εγραψα εδω γιατι ειναι η δοκιμη του μηχανηματος,μηπως πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα?
Φιλε Αποστολη μακαρι να μπορουσα αλλα δυστυχως δεν ειμαι απο Αθηνα.
Νικο σιγουρα το μηχανημα δεν εχει καμια σχεση με αυτο που ειχα και σιγουρα ειναι ενα αξιολογο μηχανημα,στο οτι το σκεφτομαι αναμεσα σε αυτο και το acryan εχει να κανει με καποια καλητερα χαρακτηρηστηκα του acryan καθως στην τιμη ειναι περιπου το ιδιο.
Αυτα τα χαρακτηρηστηκα ειναι το gigabyte ethernet που εχει to acryan η pci-e γιατι εχω μια καρτα δικτυου για wifi n και ο επεξεργαστης οπου ειναι ο RTD1185DD(νομιζω ειναι λιγο καλητερος απο του mede8er αν κανω λαθος διορθωστεμε)και απο εκει και περα νομιζω οτι εχει και torrent αλλα αυτα ειναι δευτερευοντα.
Απο οσους το εχουν στο φορουμ ακουω τα καλητερα παντως και σε θεμα ποιοτητας εικονας και ηχου(αν και υπηρχαν καποια θεματα με τον ηχο αλλα νομιζω λυθηκαν με τα update) ειναι παρα πολυ καλο δεν ξερω αν καποιος εχει δοκιμασει το acryan εστω και την προηγουμενη εκδοση (δλδ το pv73200) να μας πει αποψεις.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis