Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Status
Not open for further replies.
Reaction score
11.805
Re: Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Λοιπον παιδες εγω με τον Νικο, Πετρο , και DIM ξεκιναμε κατα της 3 το μεσημερι του Σαββατου.Λογικα περιπου 8.30 με 9 χαλαρα, χαλαρα ,να ειμαστε Σαλονικα! θα γινει του θερμιονικου!!!!!! εχω αναψει τα νηματα:113: ρυθμιζω bias και ξεκιναμε........:116:
Νέα δεδομένα.

Εγώ Νίκος και Τάκης ξεκινάμε. Ο DIMPAS δεν θα έρθει. Οπότε σε συννενόηση με το Νίκο, θέλουμε και ένα τέταρτο στην παρέα μας.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:135::139::604::605:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.436
Απάντηση: Μπυροκατάνυξη μετά μάσας: άλλη μια αφορμή για να γνωριστούμε από κοντά!

Καλά να περάσετε..

Την τύχη μου μέσα...:434:

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Αύριο κατα τις 15:00 ξεκινάμε από τον Τάκη, πρώτα ο Θεός κατα τις 20:00 θα έρθουμε.

Υπάρχει μια θέση ακόμα στο αυτοκίνητο, όποιος θέλει ας ενημερώσει.

Reaction score
29.774

Πιστεύω να μην πάτε με του τάκη το μίνι , γιατί αν πάτε , δεν σας φτάνουν 200e βενζίνη..:107:

Reaction score
29.774

Ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:135::139::604::605:
Πουουουουουου???????

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Πιστεύω να μην πάτε με του τάκη το μίνι , γιατί αν πάτε , δεν σας φτάνουν 200e βενζίνη..:107:
Μου το είπε κι ο Τάκης ότι καίει ο πύραυλός του. Θα πάμε με τον κουβά τον δικό μου που καίει λίgο.

Reaction score
2.054

Kαλά να περάσετε, όσο εμείς πήζουμε! Παλιόπαιδα!

Reaction score
2.248

Μάνο, Τάκη.... κανονίστε να πάρετε από Σαλόνικα και το "πακετάκι" μου.... :144:

Καλό ταξίδι παιδιά. Να περάσετε καλά!!!

Reaction score
4.332

Μάνο, Τάκη.... κανονίστε να πάρετε από Σαλόνικα και το "πακετάκι" μου.... :144:

Καλό ταξίδι παιδιά. Να περάσετε καλά!!!
Ωχ, ωχ, σε χαλασαν κι εσενα?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.984

Αισίως φτάσαμε στην παραμονή της "μπυροκατάνυξης", και από το μέτρημα βλέπω πως είμαστε "σταθεροί χαρακτήρες", μπορεί να μη φτάνουμε τους 300 του Λεωνίδα αλλά τους 30 τους έχουμε "χαλαρά", ε, θα γίνει το έλα να δεις!!!!!!!!!:116:

Μια θερμή παράκληση σε όλους όσους θα έρθουν με αυτοκίνητο από μακριά: παιδιά, πολύ προσοχή στο δρόμο... συγκεντρωμένοι στην οδήγηση και "στεγνοί", χωρίς μπύρα, η μπύρα μόνο στην μπυροκατάνυξη, οκ? :126:

Εφόσον δε, έχουμε σκοπό να το ξεφτυλίσουμε τελείως, αν είναι δυνατόν, ελάτε στο σπίτι μου με ταξί, ώστε μετά την "μπυροκατάνυξη" να μη χρειαστεί να οδηγήσετε. Η διεύθυνση είναι: Μαρμαρά 2, Πεύκα.

Αυτά, ως "βασικά"...

Πάμε τώρα στα "αναλώσιμα" της "μπυροκατάνυξης".

Επειδή προφανώς "μπυροκατάνυξη" χωρίς άφθονη μπύρα δε νοείται, σας περιμένουν ήδη στοιβαγμένες μια ντουζίνα κάσες μισόλιτρες άμστελ, γιατί "έτσι μας αρέσει"! :116:

Από μάσα, έχουν δοθεί οδηγίες - κατευθύνσεις στον πρόεδρο, κι ο Μελίδης έχει ήδη κανονίσει, η παραγγελία έφυγε, οπότε θα είμαστε υπερπλήρης σε ψητά και συνοδευτικά.

Επειδή προσέχω τη σιλουέτα σας, από γλυκά δεν κανονίζω τίποτα, άσε που δε ταιριάζουν με τη μπύρα, αν και ο Σταύρος ένα ταψί θα το φέρει, και κάτι μου λέει πως δε θα το πάρει πίσω άδειο!...

Τώρα επειδή με ρωτάτε "τι να φέρετε", για να μην απαντώ σε όλους ξεχωριστά, η απάντηση είναι απλή: δε χρειάζεται να φέρετε τίποτα άλλο εκτός από την αγάπη σας και την ομορφιά σας, αλλά αν "σώνει και καλά" εσείς επιμένετε και θέλετε να φέρετε "κάτι", ασχέτως αν δε χρειάζεται, ε, μη το πολυσκέφτεστε, σε "μπυροκατάνυξη" φέρτε την ....μπύρα της αρεσκείας σας! πχ καμιά "μαύρη", να ταιριάζει με τα βινύλια που α φοράει ο Κοτσίδης! :116:

αντίστροφη μέτρηση: 29 ώρες και βγάλε!!! όλε!!!

Reaction score
2.248

Ωχ, ωχ, σε χαλασαν κι εσενα?
Μπαααα
Να... ένα ταπεράκι με κοψίδια ζήτησα.... να δω την μαεστριά του Μελίδη :142:

Reaction score
1.788

Μπαααα
Γιωργο ακομα μια θεση υπαρχει!!! Παντως η απουσια σου , και του Μαρκου θα ειναι μεγαλη!!!!!

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
870

Γιωργο ακομα μια θεση υπαρχει!!! Παντως η απουσια σου , και του Μαρκου θα ειναι μεγαλη!!!!!
Συμφωνώ,

όσο για το ταπεράκι θα φέρουμε κι εμείς για να τσιμπολογάμε στην επιστροφή. :103:

Reaction score
2.248

Οταν θα γυρίσετε με το καλό να μου πείτε και το μυστικό με τις συζύγους :118: :143:

σσ: Βγήκε δουλειά Σ/Κ. Μακάρι να μπορούσα παιδιά

Reaction score
4.332

Μπαααα
Χμ, χμ. Μηπως ζητησες κατι ποιο ...σκληρο?

Reaction score
2.248

Χμ, χμ. Μηπως ζητησες κατι ποιο ...σκληρο?
Σκληρό είναι αλλά παίζει σε άλλα χωράφια....... :116:
Μακάρι να το φέρουν τα παιδιά και να το παρουσιάσουμε.

Reaction score
1.788

Για να παμε φτανουν!!:116:

Reaction score
3.972

Manos58

Γινονται εντατικες δοκιμες μετα του Λιπινσκολαγνου.............
Εντυπωσεις αυριο......σημερα εχει πολυ υγρασια και ομιχλη..........

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.156
Members
38.538