τελικα ποιο dac ?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.441
Τα ψηφιακά της North Star, χωρίς να έχω ακούσει κάποιο στο χώρο μου, δείχνουν από την εσωτερική τους κατασκευή και τα υλικά που χρησιμοποιούν εξαιρετικά.

Reaction score
29.995
Απάντηση: τελικα ποιο dac ?

Πάρτε εναν DENON AVPA1HD να βρείτε την υγειά σας. Βέβαια είναι πολύ πάνω απο 1000e , σχεδόν 9500e κατάλογο , αλλά κάνει πολλά πράγματα και δεν είναι μόνο dac και adc, ασε που είναι και fully balanced και class A, και πολλά άλλα παπατζιλίκια που κάνει.Α είναι και 9,3 , αυτό που το πας?
Α κάνει και upsampling σε 24/192 , ε τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Παρεπιπτόντως έχει και ξεχωριστό κρος για κάθε κανάλι .
Α και παίζει και αναλογικά αμα χρειαστεί , για τους αναλογικοφρίκουλες σαν εμένα , μέχρι και phono εχει , ε τι άλλο να ζητήσει κανείς?:116:

Reaction score
28
Re: Απάντηση: τελικα ποιο dac ?

Πάρτε εναν DENON AVPA1HD να βρείτε την υγειά σας. Βέβαια είναι πολύ πάνω απο 1000e , σχεδόν 9500e κατάλογο , αλλά κάνει πολλά πράγματα και δεν είναι μόνο dac και adc, ασε που είναι και fully balanced και class A, και πολλά άλλα παπατζιλίκια που κάνει.Α είναι και 9,3 , αυτό που το πας?
Α κάνει και upsampling σε 24/192 , ε τι άλλο να ζητήσει κανείς?
Παρεπιπτόντως έχει και ξεχωριστό κρος για κάθε κανάλι .
Α και παίζει και αναλογικά αμα χρειαστεί , για τους αναλογικοφρίκουλες σαν εμένα , μέχρι και phono εχει , ε τι άλλο να ζητήσει κανείς?:116:
τα υπολοιπα 8000 ευρω !!!!!!!!!:103:

Reaction score
4.419

φιλοι μια και τα πραγματα οσον αφορα τα dac εχουν ψιλομπερδευτει και γινεται καποιος χαμος !! καλο θα ηταν εαν μπορουμε να συγκεντρωσουμε σε μια σειρα τα καλυτερα κατα την γνωμη των περισσοτερων εδω μεσα ντακς στην κατηγορια 1000-2000 ευρω αποφευγωντας αυτα που μπορει κανεις να βρει σε κιτ και ιδιοκατασκευες περιοριζομενοι μονον σ'αυτα που κυκλοφορουν στην αγορα μονον σαν plug and play ετοιμα προς χρησην δηλαδη !
Συμφωνω οτι θα ηταν πολυ χρησιμο να υπαρχει μια αναφορα στο φορουμ για καποια ντακ που τα γνωριζουν τα μελη μας. Θεωρω οτι θα ηταν σκοπιμο να δημουργηθουν κατηγοριες, οχι μονο 1000-2000 αλλα εως 500 ευρω η 1.000, 1-2.000 2-5.000 και ξεχωριστα τα ανω.

Reaction score
2.248

Στραγαααααλια καλύτερα Haralas :411:

Σοβαρά τώρα....αν ανοίξεις φίλε μου αυτό το νήμα πάλι με τα DAC τον Απρίλιο του 2012 θα γελάμε με τις προδιαγραφές, καινοτομίες και για τις τιμές που διαβάζουμε.

Διαχρονικό DAC, (το πιο σύντομο ανέκτοτο :204:)
Διαχρονική αξία :143:

Reaction score
2.248

Συμφωνω οτι θα ηταν πολυ χρησιμο να υπαρχει μια αναφορα στο φορουμ για καποια ντακ που τα γνωριζουν τα μελη μας. Θεωρω οτι θα ηταν σκοπιμο να δημουργηθουν κατηγοριες, οχι μονο 1000-2000 αλλα εως 500 ευρω η 1.000, 1-2.000 2-5.000 και ξεχωριστα τα ανω.
Μα καλά κάθε χρόνο αυτό θα κάνουμε? Την μία θα τα γράφουμε στην κατηγορία των 5000 ευρώ και τον άλλο χρόνο τα ίδια μηχανακια στην κατηγορία των 500 ευρώ?
Αλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε? :143:

Reaction score
4.419

Μα καλά κάθε χρόνο αυτό θα κάνουμε? Την μία θα τα γράφουμε στην κατηγορία των 5000 ευρώ και τον άλλο χρόνο τα ίδια μηχανακια στην κατηγορία των 500 ευρώ?
Αλλη δουλειά δεν έχουμε να κάνουμε? :143:
Καλως η κακως σε ολα τα πραγματα καπως ετσι ειναι. Οταν οι εταιριες βγαζουν καινουρια μοντελα τα προηγουμενα περνουν την κατηφορα οσο αφορα την τιμη και την ζητηση.

Το χειροτερο ειναι οταν δεν υπαρχει εξελιξη, η οταν καποια τεχνολογια πνεει τα ολισθια και παραδιδει την σκυταλη σε μια αλλη (ο νοων νοητω)

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Ωχ ,αυτο πονεσε......................

Reaction score
1.815

Καλως η κακως σε ολα τα πραγματα καπως ετσι ειναι. Οταν οι εταιριες βγαζουν καινουρια μοντελα τα προηγουμενα περνουν την κατηφορα οσο αφορα την τιμη και την ζητηση.

Το χειροτερο ειναι οταν δεν υπαρχει εξελιξη, η οταν καποια τεχνολογια πνεει τα ολισθια και παραδιδει την σκυταλη σε μια αλλη (ο νοων νοητω)
Ωχ ,αυτο πονεσε......................
To CD εννοεί...:205:

Reaction score
2.248

Εμμανουήλ
Μερικοί γύρισαν στην τάξη Α' και στις λάμπες μετά συνδιασμού :105:
Υπάρχει εξέλιξη σε αυτά ή σταθερή αξία?

σσ: ωχ, αυτό πόνεσε.....

Βασίλη
Αφού δεν μπορούν να σας τα πάρουν από την μουσική καλώς ή κακώς σας τα παίρνουν με το σταγονόμετρο με τα μηχανάκια.

σσ: DAC = διαχρονική αξία

Reaction score
4.419

Βασίλη
Αφού δεν μπορούν να σας τα πάρουν από την μουσική καλώς ή κακώς σας τα παίρνουν με το σταγονόμετρο με τα μηχανάκια.

σσ: DAC = διαχρονική αξία
Δυστυχως Γιωργο μας τα παιρνουν πολυ περισσοτερο απο τις λυχνιες που χαλανε απο την παρατεταμενη χρηση (18 λυχνιες στους ενισχυτες και 4 ο προ καταλαβαινεις που παει η βαλιτσα).

Οι ενισχυτες βγαζουν 70 βατακια σε καθαρη ταξη Α, καταλαβαινεις οτι μονιμως ο λογαριασμος της ΔΕΗ ειναι φουσκωμενος.

Η κεφαλη του πικαπ καθε περιπου 2 χρονια που αλλαζω ειναι κι αυτη ενας πονοκεφαλος. Εχεις απολυτο δικαιο τα ντακ ειναι ενα εξοδο με το σταγονομετρο, τα αναλογικα ειναι σπασμενη βρυση!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845

Εμμανουήλ
Μερικοί γύρισαν στην τάξη Α' και στις λάμπες μετά συνδιασμού
Υπάρχει εξέλιξη σε αυτά ή σταθερή αξία?

σσ: ωχ, αυτό πόνεσε.....
[YOUTUBE]MUFx0eRvzEY[/YOUTUBE]

Reaction score
1.848

μια λύση που εφαρμόζω με τα ντακς είναι πολύ ωραία, απλή και οικονομικιά:

έχω 2-3.

Βαριέμαι τον ήχο του ενος, βάζω το άλλο.

Μετά απο λίγο καιρό το παράλλο.

Οπότε μέχρι να ξαναβάλω το πρώτο ξεχνάω πως παίζει και αισθάνομαι σα να πήρα καινούργιο.

Άσε που το καθένα καινούργιο που βάζω στο σύστεμ μου φαίνεται καλύτερο από το προηγούμενο.

Έτσι αποφεύγω και το λίστενινγκ φατιγκέ.

Καλό?

:105:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.312

Διαχρονικό DAC, (το πιο σύντομο ανέκτοτο :204:)
Διαχρονική αξία :143:
:116::116:

Ενω διαχρονικες κεφαλες ειναι must!!
Μπορει κανεις να πει το αντιθετο??

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.312

έχω 2-3.

Οπότε μέχρι να ξαναβάλω το πρώτο ξεχνάω πως παίζει και αισθάνομαι σα να πήρα καινούργιο.

Άσε που το καθένα καινούργιο που βάζω στο σύστεμ μου φαίνεται καλύτερο από το προηγούμενο.

Καλό?

Eισαι πολυ μπροστα!!:116::116:

Reaction score
4.419

έχω 2-3.

Καλό?

Καλη λυση, αλλα υπαρχεικαι αντιστοιχη απαντηση, οποιος ακουει απο πικαπ, μπορει να εχει 2-3 διαφορετικα πικαπ, κι αν του πεφτει λιγο βαρυ, μπορει να εχει 2-3 διαφορετικες κεφαλες!!

Τωρα τι ειναι ποιο οικονομικο, εχει μικρο σημασια, ο καθενας αναλογα με το παλωμα απλωνει και τα ποδια του!

Reaction score
3.980

Δεν θέτειται θέμα.

Όστις έχει μονο 1 επιλογή κρίνεται -επιεικώς- ως σοβαρός, οπότε παρακαλείται να εξέλθει!!

Οι λοιποί κ πικάπ κ ντακ !!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.812

έχω 2-3.

Καλό?

καλό, ναι.

αλλά δε με λες βρε φιλαράκι, πχιο δύσκολο είναι να πειράζεις που και που το εκουαλάιζερ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.585
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani