- Reaction score
- 1.815
Απάντηση: "Vintage Decks & Amplifiers Club"
Είναι από consumer εταιρία γνωστή ή πιο δεύτερη??
Είναι από consumer εταιρία γνωστή ή πιο δεύτερη??
McIntosh είναι βρε θηρείο??Αντε βοηθαω αλλη μια....γιατι δεν πετυχες τιποτα...
![]()
Αμα το δει ο komhst θα τον πιάσει τρεμούλα!!:116:Επειδη δεν προκειται να το βρεις , και εχω και αλλα κουιζ , στο δινω
AKAI AA8500
![]()
Για αυτο το μηχανημα δεν θα πω πολλα εδω , αλλα θα του κανω ενα αφιερωμα καποια στιγμη....
kanakiani σε λίγες μέρες θα αποκτήσεις κι εσύ RtR και θα μπεις στο club των υπέροχων αυτών εργαλείων! Μόνο να τα βλέπεις να γυρνάνε τις μπομπίνες τους ρυθμικά φτάνει!Σωπα βρε εσυ , και τα ξερω και τα δικά σου... :142:
Αν τον έπαιρνες θα ένιωθες την παλιά ικανοποίηση που αναζητούσες.Ax... ετσι οπως τα λες ειναι....
Οσο σκεφτομαι που οταν στα νιάτα μου , σαν παιδι και εγω , κολησα την τζιτεριτιδα και την σαραουντιτιδα πηγα και εδωσα αυτον για χαρη ενος home cinema Yamaha που τωρα ουτε 30 δεν αξιζει με πιανει καταθληψη....
![]()
Αντε να τον ξαναβρω τωρα....
Η αληθεια ειναι οτι βρηκα εναν στην Ελλαδα αλλα ειναι απλησιαστος , ασε που αν τον επερνα θα ενιωθα τελειως μ@λ....Ευτηχως που εχω τον ΑΚΑΙ και κανα δυο τρις τεσσερις πεντε ακομα να με παρηγορουν..
Βεβαια πιονεερ 1280 δεν ειναι....
E ναι 1500€ ειναι λιγο ασελγία...Σαφέστατα όταν σου ζητάνε πολλά λεφτά, για τέτοια παλιά μηχανήματα, είναι ένα "θέμα".
Πάντα υπάρχει όμως μια τιμή για τον πωλητή και μια για τον αγοραστή. Αρκεί και οι δυο να ζουν στην πραγματικότητα και να μην είναι υπερβολικοί ασελγώντας πάνω σε τέτοια μηχανήματα, για το κέρδος.
:
Το είδα! :111: :622:![]()
...πουνα δει και αυτο...