Γιατί εξακολουθώ να έχω δυσκολία στην είσοδο και στο browsing στο AVsite?

Reaction score
3.085
Καλησπέρα σε όλους

Θα επαναλάβω κάτι που το είχα πει και στο παρελθόν, ακόμα και πριν αλλάξει και βελτιωθεί η ιστοσελίδα:

Όταν μπαίνω, ή μάλλον, όταν προσπαθώ να μπω στο AVSite, η μια στις δυο προσπάθειες είναι αποτυχημένη. Και δεν έχει σημασία ποιόν browser χρησιμοποιώ. Τα ίδια μου κάνουν και ο Internet Explorer και ο Firefox και ο Google Chrome. Επίσης το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται όταν προσπαθώ να περιηγηθώ στο forum, ανεξάρτητα αν είχα επιτυχημένη είσοδο πριν. Μια στις δυο, η περιήγηση καθίσταται αδύνατη, λαμβάνω τα ενοχλητικά μηνύματα ότι η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη ή ότι δεν ανταποκρίνεται (ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιώ) και πάει λέγοντας.

Το PC φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή και Windows 7 Pro 64-bit. Θέμα έλλειψης επεξεργαστικής δύναμης δεν τίθεται.

Τί (μπορεί να) φταίει;
-

Reaction score
3.085
Απάντηση: Γιατί εξακολουθώ να έχω δυσκολία στην είσοδο και στο browsing στο AVsite?

Καλησπέρα και πάλι. Το είδε κανένας, βρε παιδιά; Γιατί το πρόβλημα εξακολουθεί να υφίσταται.
Τουλάχιστον να ξέρω (-ουμε) ότι έτσι είναι τα πράγματα και όπως βολευόμαστε-βολευόμαστε.

Αλλά πείτε μας κάτι.
Ευχαριστώ.
-

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Απάντηση: Γιατί εξακολουθώ να έχω δυσκολία στην είσοδο και στο browsing στο AVsite?

Κύριε Παναγιώτη , δεν μπορώ να σε βοηθήσω διότι δεν αντιμετωπίζω τέτοιο πρόβλημα και δεν έχει αναφερθεί παρόμοιο στο forum.

Reaction score
1.458

Καλλιθέα επίσης,με wind όλα είναι καλά.Σε ποιο πάροχο είσαι?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.720

Κύριε Παναγιώτη, μάλλον είναι μόνο δικό σας το πρόβλημα.

Reaction score
3.085
Είναι όντως δικό μου το πρόβλημα ή όχι;

Καλημέρα σε όλους

Χωρίς να είμαι σε θέση να το αντικρούσω, θέλω να καταθέσω τα εξής που παρατηρώ:

1) Όπως καταλαβαίνετε - και καταλαβαίνουμε όλοι, το avsite δεν είναι η μόνη ιστοσελίδα και αν θέλετε το μόνο forum, στο οποίο μπαίνω και συμμετέχω.
2) Είναι αλήθεια ότι και σε κανα-δυο ακόμα ιστοσελίδες παρατηρώ ανάλογες δυσκολίες. Π.χ. στο αγγλικό avforums.com έχω κι εκεί παρατηρήσει παρόμοιες καταστάσεις. Επίσης στην ιστοσελίδα ploigos.gr, που χρησιμοποιώ συχνά, παρατηρώ κάποιες δυσκολίες. Ως τώρα όμως είχα αποδώσει αυτές τις δυσκολίες όχι σε δικό μου αίτιο αλλά σε αίτια που σχετίζονται με τις ιστοσελίδες. Τώρα που μου λέτε όμως ότι μπορεί να είναι δικό μου πρόβλημα να το ψάξω. Αλλά πρέπει να ξέρω τί να ψάξω.
3) Παρ' όλα αυτά εξακολουθώ να διατηρώ τις αμφιβολίες μου για το αν είναι δικό μου πρόβλημα ή όχι. Και το λέω αυτό, διότι αν είχα πρόβλημα θα έπρεπε να έχω παρόμοια (αν όχι εντελώς ίδια) συμπεριφορά με την περιήγηση και σε άλλες ιστοσελίδες και fora, που παρακολουθώ εξ ίσου συχνά και σε καθημερινή βάση. Οπότε........;;
4) Αν κάποιος ή κάποιοι πιο γνώστες πιστεύουν ότι όντως έχω εγώ το πρόβλημα, ας ρίξουν κανένα φωνήεν, μπας και το λύσω.

Ευχαριστώ
-

Reaction score
539

Συγγνώμη για την παρέμβαση, απλά μια ιδέα να πω θέλω.
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα και με άλλα forums τότε ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με το vbulletin και τον υπολογιστή σας. Τα περισσότερα από τα σύγχρονα forums φτιάχνονται σε αυτό.

Πιθανή αιτία ίσως είναι κάποιο antivirus/internet security software που τρέχετε, και δεν επιτρέπει να κατέβει κάποιο αρχείο .js που χρειάζονται όλα αυτά τα sites για να λειτουργήσουν σωστά.

Δοκιμάστε να σταματήσετε προσωρινά όλα αυτά τα softwares, αν τυχόν έχετε κάποιο, και ξαναδοκιμάστε.
Έχουν αναφερθεί κάποια παρόμοια θέματα στο παρελθόν με mcafee antivirus πχ.

Reaction score
49

Πχ εγώ έχω απίστευτο θέμα με το myphone.gr/forum
Μιλάμε για απίστευτο σπάσιμο νεύρων....

Ανοίγει το pc μου σχεδόν άμεσα το συγκεκριμένο
αλλά αν προσπαθήσω να ανοίξω κάποια threads είναι αδύνατο!!!!!
Σε σημείο, να αναγκάζομαι το συγκεκριμένο forum να το διαβάζω είτε από άλλα pc είτε (τις περισσότερες φορές) από το κινητό (μέσω του οποίου μπαίνω άμεσα και χωρίς θέματα)

Έκλεισα το antivirus μπας και....Τίποτα.
Άλλαξα antivirus και....Τίποτα!
Δοκίμασα άλλο broswer και...Τίποτα (και με i.e και με chrome και με opera)

Επειδή δεν έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω, αποφάσισα να το διαβάζω από το κινητό και ησύχασα....
Δεν προτείνω βεβαίως κάτι τέτοιο στον φίλο μας τον κύριο Μελά
Θα έλεγα όμως, αν θέλει, να κάνει κάποιες τέτοιες δοκιμές.

Έχω την αίσθηση πως μπορεί να φταίει κάτι στην νέα VB που έχει δημιουργήσει τέτοια θέματα, αλλά δεν φταίει προφανώς το AVsite ή το myphone....

Reaction score
3.085

Συγγνώμη για την παρέμβαση, απλά μια ιδέα να πω θέλω.
Αν αντιμετωπίζετε πρόβλημα και με άλλα forums τότε ίσως υπάρχει κάποιο θέμα με το vbulletin και τον υπολογιστή σας. Τα περισσότερα από τα σύγχρονα forums φτιάχνονται σε αυτό.

Πιθανή αιτία ίσως είναι κάποιο antivirus/internet security software που τρέχετε, και δεν επιτρέπει να κατέβει κάποιο αρχείο .js που χρειάζονται όλα αυτά τα sites για να λειτουργήσουν σωστά.

Δοκιμάστε να σταματήσετε προσωρινά όλα αυτά τα softwares, αν τυχόν έχετε κάποιο, και ξαναδοκιμάστε.
Έχουν αναφερθεί κάποια παρόμοια θέματα στο παρελθόν με mcafee antivirus πχ.
Τρέχω μόνο το Avast Pro και τίποτε άλλο.
Μέχρι πρότινος δεν είχα τέτοιο ζήτημα. Γιατί να έχω τώρα;

Σε σημείο, να αναγκάζομαι το συγκεκριμένο forum να το διαβάζω είτε από άλλα pc είτε (τις περισσότερες φορές) από το κινητό (μέσω του οποίου μπαίνω άμεσα και χωρίς θέματα)

Επειδή δεν έχω χρόνο να κάθομαι να ψάχνω, αποφάσισα να το διαβάζω από το κινητό και ησύχασα....

Έχω την αίσθηση πως μπορεί να φταίει κάτι στην νέα VB που έχει δημιουργήσει τέτοια θέματα, αλλά δεν φταίει προφανώς το AVsite ή το myphone....
Τότε, ας βρούμε τρόπους να διαχειριστούμε καλύτερα αυτή τη νέα vB. Και εννοώ, ή να βρεθεί κάποιος επεξηγηματικός οδηγός, ώστε εμείς οι χρήστες να αποφεύγουμε τις κακοτοπιές ή - αν αυτό δεν γίνεται - να βρεθεί κάποιος τρόπος να διορθωθεί από τους ίδιους που επιμελούνται τη λειτουργία του server και του προγράμματος διαχείρισης. Σίγουρα, δεν φταίει ο χρήστης γι αυτό.
-

Defkalion

Administrator
Reaction score
915

Από τις πληροφορίες που μας δίνετε, δε φαίνεται να είναι πρόβλημα του site, επομένως δε μπορούμε να βοηθήσουμε δυστυχώς.

Reaction score
0
δεν ξέρω αν θα κάνει καμία διαφορά, μπορείς να δοκιμάσεις να ορίσεις άλλους DNS servers στο router ή και να τους ορίσεις κατευθείαν στην κάρτα δικτύου στο PC.

π.χ. χρησιμοποίησε από openDNS ή από Google

Reaction score
49

Καλησπέρα σε όλους

Θα επαναλάβω κάτι που το είχα πει και στο παρελθόν, ακόμα και πριν αλλάξει και βελτιωθεί η ιστοσελίδα:

Όταν μπαίνω, ή μάλλον, όταν προσπαθώ να μπω στο AVSite, η μια στις δυο προσπάθειες είναι αποτυχημένη. Και δεν έχει σημασία ποιόν browser χρησιμοποιώ. Τα ίδια μου κάνουν και ο Internet Explorer και ο Firefox και ο Google Chrome. Επίσης το ίδιο φαινόμενο παρατηρείται όταν προσπαθώ να περιηγηθώ στο forum, ανεξάρτητα αν είχα επιτυχημένη είσοδο πριν. Μια στις δυο, η περιήγηση καθίσταται αδύνατη, λαμβάνω τα ενοχλητικά μηνύματα ότι η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη ή ότι δεν ανταποκρίνεται (ανάλογα με τον browser που χρησιμοποιώ) και πάει λέγοντας.

Το PC φοράει τετραπύρηνο επεξεργαστή και Windows 7 Pro 64-bit. Θέμα έλλειψης επεξεργαστικής δύναμης δεν τίθεται.

Τί (μπορεί να) φταίει;
-

Με βάση την αναφορά σας και την καταγραφή των δικών μου θεμάτων πριν από μερικές μέρες.....

....αποφάσισα να ψάξω λίγο το θέμα γιατί ήθελα να βρω λύση.
Είχα λίγο χρόνο και το κοίταξα.
Και τελικά η λύση βρέθηκε και ήταν μάλλον γελοία...

Για τα προβλήματά μου έφταιγε το firewall του router μου!!
Ένα firewall που πρακτικά δεν προστατεύει από κάτι, ιδιαίτερα αν η χρήση του internet είναι λογική όπως η δική μου.
Το απενεργοποίησα και......ΩΩωωωωω....Τι ωραία!
Όλα δουλεύουν ρολόι!!!

Μπαίνω νερό παντού, με καλύτερες ταχύτητες και επιτέλους μπορώ να διαβάζω και να γράφω στο myphone κανονικότατα!!!

Δοκιμάστε κύριε Παναγιώτη την απενεργοποίηση του firewall του router σας και πείτε μας τι είδατε!!

Καλή Ανάσταση σε όλους :107:
Είδα το φως! :116:

abcd

Super Moderator
Reaction score
107.720

Ένα firewall που πρακτικά δεν προστατεύει από κάτι, ιδιαίτερα αν η χρήση του internet είναι λογική όπως η δική μου.
Σε τι χρήση δηλαδή θα έβλαπτε; :121:

Reaction score
49

Σε τι χρήση δηλαδή θα έβλαπτε; :121:

Σε sites με παιχνίδια (κυρίως online αλλά και για download) και υλικό που θυμίζει Vin Diesel λογικά. :116: :114:
Και σε αρκετές περιπτώσεις κόβει και down-uploads

Αναφέρομαι βέβαια στο firewall του router!!
Που συνήθως ελέγχουν ΝΑΤ οπότε μπορεί να σου ταπώσουν το κατέβασμα κλπ

Staff online

• abcd

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.906
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv