Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Reaction score
1.685
Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Ακομα και ετσι να γινοταν (που δεν προκειτε, το υπογραφω) τι θα πειραζε η θα ενδιεφερε τα μελη του Avsite?

Reaction score
4.319

Μιλαμε dejavu, σε λίγο θα μπαναριστεί ο Κώστας και ο Αντώνης επειδή δεν συμμορφώνονται, μετά το Meeting θα ζητήσει πλαγίως να αναφερθούν γραπτώς στο avsite στο πόσο εξαιρετικά έπαιζε το σύστημα and the beat goes on...

Όλα αυτά μέχρι να βρεθούν 10 καλά συστήματα και να πάρουν οι υπόλοιποι πόδι που απλά είναι αριθμοί στη σελίδα των μελών.

Μπεεεεεε

:114:
Θεωρω οτι το κειμενο σου ειναι ακρως ειρωνικο. Θα ηθελα να διευκρινησεις το "μπεεεε". Γιατι εαν ειναι αυτο που υποθετω το περνω και σαν προσωπικη προσβολη. Εαν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας πεστο.

Reaction score
4

...Ξεθάβονται "τσεκούρια του πολέμου",παλιές κόντρες,ανάβουν τα pm και τα κινητά ,υπάρχουν πάντα "χαμένοι ",και όλα αυτά για ποιό λόγο....ένα ενισχυτή. ...
Γιατί αν 'ηχείο' λες να ήταν διαφορετικά τα πράγματα ?

Πάντως είναι ωραίο να βλέπεις όντιοφηλ κουβέντες από γνώστες και να διαφωνούν με τόσο πάθος για το "ποιο είναι το σωστό". Αυτό πράγματι βελτιώνει τα φόρουμς και το χόμπι :105:

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Alex, μπορει να ειπαμε οτι ειπαμε και να εκνευριστηκα (ισως και λιγο παραπανω απο οσο επρεπε), αλλα πρεπει να σταματησει καπου αυτη η ταυτιση..

Σαφως εχω καποια ευθυνη για καποια πραγματα που γραφονται "εκει", αλλα δεν υπαρχει ουτε "αφεντικο" ουτε "καθοδηγηση" απο κανεναν. Τα πραγματα και οι ανθρωποι εχουν αλλαξει σε σχεση με αυτα που ξερατε..>πιστεψτε με.

Το πληκτρολογιο καμια φορα κανει τα δικα του "κολπα" και τις περισσοτερες φορες "εκθετει" αξιολογους ανθρωπους αδικα...

Το ...στανιο μου μεσα, μην βλεπουμε φαντασματα εκει που δεν υπαρχουν, ανθρωποι ειμαστε, λαθη μπορει να γινονται, κουβεντες μπορει να λεγονται, αλλα δεν υπαρχει τιποτα προσωπικο...ολοι φιλαρακια κατω απο το ιδιο ρημαδοχομπυ ειμαστε...

Ας μην ταυτιζουμε καθε σχολιο με την υποτιθεμενη καθοδηγηση απο "εκει"...στεναχωριεμαι πολυ περισσοτερο απο εσας...

Κατι τετοιο δεν ισχυει ειδικα για μενα._
Κώστα, όσο εσύ αλλά και άλλα μέλη διαχωρίζετε σαφώς τη θέση σας όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις, κάτι που ενδέχεται να περιλάβει και κόστος*, οποιαδήποτε ταύτιση ολοένα και θα "ξεθωριάζει"...

Επαναλαμβάνω, είδες ποτέ εμένα ή και άλλους από τους """εχθρούς""" σας να σχολιάσουμε δημοσίως αν αυτά που γράφετε εσείς εκεί είναι "σοφίες" ή "χαζομάρες";

* Αν π.χ. εσύ δηλώσεις απερίφραστα ότι το να συνεχίσουν ορισμένοι αυτό το (γνωστό τους) καραγκιοζιλίκι που σκοπό έχει να "ανέβουν" τα hits μέσω διαδικτυακών αντεγκλήσεων θα έχει ως συνέπεια την αποχώρησή σου, τότε, πίστεψέ με, θα είμαι ο πρώτος που θα σε συγχαρεί για τα παντελόνια που φοράς.

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Σαφως εχω καποια ευθυνη για καποια πραγματα που γραφονται "εκει", αλλα δεν υπαρχει ουτε "αφεντικο" ουτε "καθοδηγηση" απο κανεναν. Τα πραγματα και οι ανθρωποι εχουν αλλαξει σε σχεση με αυτα που ξερατε..>πιστεψτε με.

._
Έλα ρε Κώστα τώρα...Πλάκα μας κάνεις?Κρύβεσαι πίσω απο το δάχτυλο σου?Τί?
Αφού το ξέρεις οτι τίποτα δέν άλλαξε.Το βλέπεις και μονος σου τώρα...
Απλά μήν μπαίνεις εσύ σε αυτό το τρυπάκι...
Η ιστορία επαναλαμβάνεται απλά.Περιμένω άμεσο πρακτικό αποτέλεσμα.

p.s.Θυμάμαι παλιά το αφεντικό μοίραζε στα meeting κάτι φυλάδια που πολλές φορές περιείχαν τις ομιλίες και τα μαλώματα των φόρουμ με προσωπικό σχολιασμό του αφεντικού!!Ένα το βρήκα πρόσφατα.Δέν το ήξερα και εγώ οτι είχε προχωρήσει τόσο πολύ η ενημέρωση...
Αν γι αυτό το γεγονός μοιραστούν αναμνηστικές κόπιες θα ήθελα σε παρακαλώ να μου κρατήσεις και εμένα ένα αντίτυπο... να γελάσω λίγο.:116:

p.s.2:Οποιαδήποτε ομοιότητα των παραπάνω γραπτών με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία.:)114:).

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Μιλαμε dejavu, σε λίγο θα μπαναριστεί ο Κώστας και ο Αντώνης επειδή δεν συμμορφώνονται, μετά το Meeting θα ζητήσει πλαγίως να αναφερθούν γραπτώς στο avsite στο πόσο εξαιρετικά έπαιζε το σύστημα and the beat goes on...

Όλα αυτά μέχρι να βρεθούν 10 καλά συστήματα και να πάρουν οι υπόλοιποι πόδι που απλά είναι αριθμοί στη σελίδα των μελών.

Μπεεεεεε

:114:
Θεωρω οτι το κειμενο σου ειναι ακρως ειρωνικο. Θα ηθελα να διευκρινησεις το "μπεεεε". Γιατι εαν ειναι αυτο που υποθετω το περνω και σαν προσωπικη προσβολη. Εαν εχεις να πεις κατι επι της ουσιας πεστο.
Δε στρέφεται εναντίον σου Βασίλη.
Είμαι σίγουρος.

Σε παρακαλώ άστο...

Reaction score
1.685

Κώστα, όσο εσύ αλλά και άλλα μέλη διαχωρίζετε σαφώς τη θέση σας όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις, κάτι που ενδέχεται να περιλάβει και κόστος*, οποιαδήποτε ταύτιση ολοένα και θα "ξεθωριάζει"...

Επαναλαμβάνω, είδες ποτέ εμένα ή και άλλους από τους """εχθρούς""" σας να σχολιάσουμε δημοσίως αν αυτά που γράφετε εσείς εκεί είναι "σοφίες" ή "χαζομάρες";

* Αν π.χ. εσύ δηλώσεις απερίφραστα ότι το να συνεχίσουν ορισμένοι αυτό το (γνωστό τους) καραγκιοζιλίκι που σκοπό έχει να "ανέβουν" τα hits μέσω διαδικτυακών αντεγκλήσεων θα έχει ως συνέπεια την αποχώρησή σου, τότε, πίστεψέ με, θα είμαι ο πρώτος που θα σε συγχαρεί για τα παντελόνια που φοράς.
Κατα πρωτον, δεν βλεπω πουθενα "εχθρους" παρα μονο φιλους.
Κατα δευτερον τα γραπτα μενουν και ειναι λογικο εαν χρειαζεται να σχολιαστουν. Ο τροπος σχολιασμου τους ομως, παιζει ρολο και ασφαλως διαφερει απο σχολιαστη σε σχολιαστη...

* Δεν νομιζω οτι χρειαζονται τετοιου ειδους ακροτητες για να δειξει κανεις την εναντιωση του σε κατι, υπαρχουν παντα και αλλες λυσεις...

Reaction score
877
Κάνετε όλοι πως ΔΕΝ γνωρίζετε ποιοι κρύβονται πίσω απ' όλα αυτά...

Τα συγκεκριμένα ίδια παράσιτα... που πάντα και παντού θα δημιουργούν προβλήματα και πάντα θα ρουφούν και θα τρέφονται με τις γνώσεις την ανεκτικότητα και τις ιδέες των άλλων... που πάντα και παντού θα μέμφονται δογματικά τα εμφανή και αποδεδειγμένα, όντας παντελώς άσχετοι και εμπαθείς...

Που πάντα θα προσπαθούν να αναδείξουν την ανύπαρκτη αίγλη και υπόστασή τους, ιντερνετική και μη, στηριζόμενοι στην αφέλεια αυτών που εν μια νυκτί πείσθηκαν και τους ακολούθησαν, δίνοντάς τους την άδεια να αναρτήσουν τα πρόσωπά τους σε κακέκτυπα και κακόγουστα sites-καρνάβαλους, με σχέση 100% μονόπλευρης προς αυτούς προσφοράς...

Μάνος...

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Κατα πρωτον, δεν βλεπω πουθενα "εχθρους" παρα μονο φιλους.
Κατα δευτερον τα γραπτα μενουν και ειναι λογικο εαν χρειαζεται να σχολιαστουν. Ο τροπος σχολιασμου τους ομως, παιζει ρολο και ασφαλως διαφερει απο σχολιαστη σε σχολιαστη...

* Δεν νομιζω οτι χρειαζονται τετοιου ειδους ακροτητες για να δειξει κανεις την εναντιωση του σε κατι, υπαρχουν παντα και αλλες λυσεις...
Σχολίασέ τα εδώ λοιπόν όπου μπορεί να υπάρξει και αντίλογος.

Νομίζω ότι αυτό που σου ζητώ είναι όχι μόνο λογικό αλλά και επιβεβλημένο από ηθικής άποψης από τη στιγμή που αναφερόμαστε σε γραπτά μελών του avsite.

Δες άλλωστε τι σου έγραψα και προηγουμένως:

...
β. Δεν αποσκοπώ να σε "τρομοκρατήσω" ώστε να μη γράφεις εδώ. Η, κατά το δυνατόν, τεκμηριωμένη άποψη ενός ατόμου του οποίου οι γνώσεις, πώς να το κανουμε, δεν είναι και "του πεταματού" είναι χρήσιμη ακόμα και αν είναι λανθασμένη.
Αρκεί να είναι όντως τεκμηριωμένη και μην εξαντλείται π.χ. σε μπαρούφες περί των "απείρων bit" και της "συνεχούς δειγματοληψίας" των "αναλογικών" μέσων.:114:

Reaction score
1.685

Μανο, επειδη γνωριζομαστε, θα σε παρακαλουσα να ξεχασεις το παρελθον και να αλλαξεις σελιδα οπως καναμε ολοι μας.

Επισης, θα σε παρακαλουσα να ανακαλεσεις...βρισκομαστε στο AVsite...

Alex, δεν νομιζω οτι ειναι σωστο κατι τετοιο, τα "επιμαχα" σχολια δεν εγιναν στο AVsite και ως εκ τουτου δεν ενδιαφερουν την πλειονοτητα των μελων του..

Reaction score
2.054

Συγγνώμη εσύ τι πετάχτηκες τώρα? Ειλικρινά ουτε που μπορώ να φανταστώ πως συνέδεσες τον εαυτό σου με αυτό που έγραψα.

Reaction score
4.319

Το "μπεεεε" παραπεμπει σε προβατακια. Ολα καθοδηγουμενα απο τον τσομπανο. Σα να ειμαστε στο φορουμ ολοι προβατακια. Γι αυτο σου ζητησα να το κανεις ψιλα.

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369

Αλεξη διαφωνω με την ουσια της τοποθετης σου.

Υπαρχουν διαφορα φορουμ που πιθανον να γραφονται πραγματα που δεν μας αρεσουν. Θεωρω οτι μια δημοσια αντιπαραθεση σε ασχετο φορουμ με τον οποιο εθιχθη καποιος δεν ειναι η ενδεδειγμενη λυση του προβληματος.
...
Βασίλη μου, το πρόβλημα δεν έγκειται μόνο στο τι γράφεται εκεί.

Το πρόβλημα έγκειται στο ότι κάτι ξεκινά να γράφεται εκεί, με σκοπό να μεταφερθεί εδώ για να ξανα-μεταφερθεί αργότερα εκεί και γενικά "σε δουλειά να βρισκόμαστε" για να "ανέβουν" τα hits...

Γι' αυτό "τα έβαλα" με τον Κώστα.
Επειδή (ας πούμε ακουσίως σε κάποιο βαθμό) συνέβαλλε με τον τρόπο του στη "διαιώνιση" αυτής της γελοιότητας.
Λες να έχω "προσωπικά" μαζί του;
Ή να μη θελω την εποικοδομητική συμμετοχή του στις συζητήσεις του avsite;

...
Κι αυτο δεν το λεω μονο για σενα προσωπικα αλλα και για αλλα μελη που πιθανον αντιμετωπιζουν παρομοιες συμπεριφορες σε αλλα φορουμ.
...
Το ξέρω.:615:

...
Επισης θεωρω πολυ καλο που συζητιουνται τετοια ζητηματα για να μπορει οι εχοντες τα ηνια του φορουμ να ενεργησουν την επομενη φορα που θα ξαναπαρουσιαστει αντιστοιχο θεμα, με τον καλλυτερο τροπο.
Συμφωνώ.

Reaction score
1.685
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Έλα ρε Κώστα τώρα...Πλάκα μας κάνεις?

p.s.Θυμάμαι παλιά το αφεντικό μοίραζε στα meeting κάτι φυλάδια που πολλές φορές περιείχαν τις ομιλίες και τα μαλώματα των φόρουμ με προσωπικό σχολιασμό του αφεντικού!!Ένα το βρήκα πρόσφατα.Δέν το ήξερα και εγώ οτι είχε προχωρήσει τόσο πολύ η ενημέρωση...
Αν γι αυτό το γεγονός μοιραστούν αναμνηστικές κόπιες θα ήθελα σε παρακαλώ να μου κρατήσεις και εμένα ένα αντίτυπο... να γελάσω λίγο.:116:

p.s.2:Οποιαδήποτε ομοιότητα των παραπάνω γραπτών με πρόσωπα και καταστάσεις είναι τυχαία.:)114:).
Τυχαια, ολα αυτα "καπου" μπορει και να συνεβαιναν, παλια.
Ισως εφταιγαν και καποιοι ανθρωποι , τοτε.

Τωρα δεν μας ενδιαφερουν, ουτε "εμας", ουτε κανεναν απλο αναγνωστη....

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Καλημέρα. Μισό να εξημερώσω τα ήθη και τα λέμε αργότερα. :116:
Δεν με βοηθάει κι ο PaulT...
Επειδή είναι μεσημέρι, θα βάλω κάτι να... ηρεμήσουμε. :135:

p.s. Μέχρι στιγμής σπάμε πλάκα αλλά αν συνεχιστεί αυτό το βιολί, μου είπε του είπε και σου ξαναλέω, θα αρχίσω να ρίχνω καμπάνες και τότε υποχρεωτικά ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.

...

Last edited by a moderator:

Reaction score
2.054
Απάντηση: Re: Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;

Τυχαια, ολα αυτα "καπου" μπορει και να συνεβαιναν, παλια.
Ισως εφταιγαν και καποιοι ανθρωποι , τοτε.

Τωρα δεν μας ενδιαφερουν, ουτε "εμας", ουτε κανεναν απλο αναγνωστη....

ΕΕΕ, χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω ή να σου χαλάσω την καλή διάθεση (που εμένα με έχεις πείσει ότι έχεις) αυτά τα είπαν και άλλοι... :114:

Το ίδιο σενάριο έχει επαναληφθεί καμιά 20αριά φορές λές να αλλάξει τη 21η?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Υπάρχει 21 το χαρτοπαίγνιο
το 1821
και η 21η.....................:107:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Εύχομαι ειλικρινά ο φίλος Κώστας να μην απογοητευθεί στο μέλλον.
Εμφανίζεται να "απολογείται" για παλιές αμαρτίες στις οποίες μάλιστα δεν συμμετείχε .
Θερμη παράκληση να σταματήσει το γκαπ-γκουπ .
Αμφότεροι οι "αντίδικοι" έχουν δικούς τους χώρους για μπινελίκια.
Είπαμε είμαστε μεγάλο site αλλά δεν είμαστε και η "Κοινωνια των Εθνών "

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.353

Υπάρχει 21 το χαρτοπαίγνιο
το 1821
και η 21η.....................:107:

...κι αυτό:

:107: