Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Μου αρέσει η αντίληψη σου περί ηρεμίας:105:Επειδή είναι μεσημέρι, θα βάλω κάτι να... ηρεμήσουμε. :135:
..
Για το Μάνο βρε το έβαλα!Τζιόρτζιο είσαι όαση!!!
..και πολύ γρήγορος ρε άτιμε!!!
...μην πω αστραπιαίος κ κατηγορηθώ για υπέρμετρο ενθουσιασμό...
Εισαι 6 (εξι) χρόνια μεγαλύτερος μου ;Για το Μάνο βρε το έβαλα!
Για να του υπενθυμίσω ότι έχω καλύτερη μνήμη από αυτόν, λόγω των 6 χρόνων διαφορά ηλικίας...![]()
Eγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα...πλην ενός...........................
p.s. Μέχρι στιγμής σπάμε πλάκα αλλά αν συνεχιστεί αυτό το βιολί, μου είπε του είπε και σου ξαναλέω, θα αρχίσω να ρίχνω καμπάνες και τότε υποχρεωτικά ο κάθε κατεργάρης θα πάει στον πάγκο του. Φαίνεται ότι δεν υπάρχει άλλη λύση.
...
Στο Παρακαταθηκών και Δανείων Εχει και καλό επιτόκιοΛεφτά???
Τελικά υπάρχουν ρε γμτ μου ......................................
Που να καταθέσω δήλωση μετάνοιας??
Στα Καλύβια ...................:619:Eγώ δεν καταλαβαίνω τίποτα...πλην ενός...
Μάλλον θέλουν μπύρες κι εδώ στην Αθήνα!!...:103:
Είσαι.... πολύυυυυ μεγάλος!!!Στα Καλύβια ...................:619:
Μεγάλε Βολιώτη...τι έγραψες?................- Ότι η ένδεια σε κάθε επίπεδο προσωπικής ζωής ντύνεται πλήκτρο?
ναι αγοράκι μου να το λές, αρκεί να μη χάνεσαι με τις βδομάδες απ την πιάτσα!!!!Μεγάλε Βολιώτη...τι έγραψες?
Μου επτρέπεις να το λέω σε καμμιά παρέα για...δικό μου?:111::103:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....C%EA%E9-quot-%C5%F5%F7%E1%F1%E9%F3%F4%FE-quotΌλα καλά ρε παλικάρια, αυτό το ευχαριστώ τι είναι κάτω από κάθε ποστ???
Εσύ αμέσως να απαντήσεις:119::114:
Καλά, θα πω να βάλει και κουμπί ''συγνώμη'' :119:Εσύ αμέσως να απαντήσεις:119::114:
Σιγά μη βάλει και κουμπί : " με το συμπάθειο" :119:Καλά, θα πω να βάλει και κουμπί ''συγνώμη'' :119:
εγώ προτείνω να βάλει κι ένα κουμπί "διώξτε τον απ'το φόρουμ".Καλά, θα πω να βάλει και κουμπί ''συγνώμη'' :119: