- Reaction score
- 4
Απάντηση: Η μουσική εξημερώνει τα ήθη ;
(μπαα δεν γράφω...:105
(μπαα δεν γράφω...:105
Παει, χαλασες και εσυ.. :116:Το επομενο κλειδωμα δικο μου.........να κλειδωσω και γω το...κατι τις μου!!!!!!!!:405::405::403:
εσυ να κανεις 2 πραγματα. :116:Το επομενο κλειδωμα δικο μου.........να κλειδωσω και γω το...κατι τις μου!!!!!!!!:405::405::403:
Καλως τον Γιωργο, καλως ηρθες...Εγώ ακούω hard rock ... :205:
Καλώς σας βρήκα Κώστα !!!Καλως τον Γιωργο, καλως ηρθες...
Mάλλον έχεις συνδέσει την...ανάκριση γ΄ βαθμού με την εξημέρωση και τον κατευνασμό.:126:Κατι καλυτερο,,
Ενας προβολεας στα ματια του μανιακου..
Δηλωνω δημοσιως, υπευθυνα, ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη φραση δεν αναφεροταν σε κανενα συγκεκριμενο ποστ και ειδικοτερα σε ποστ του ChrisHat.Κωστα (Papas) επειδη ολο το μαλιοτραβηγμα ξεκινησε απο κεινη την φραση "μαλλον πολυ ηπια" (η καπως ετσι) αναφερομενος σε καποιο γραπτο του ChrisHat, το οποιο κι εγω το πηρα σαν ειρωνια, δεν μας εξηγεις εστω και εκ των υστερων τι εννοουσες? Φυσικα θεωρω οτι η ολη συνεχεια ηταν μια υπερβολη που θα επρεπε οι συντονιστες να επεμβουν πολυ νωριτερα.
Σ ευχαριστω για την διευκρινηση. Παντως αν διαβασεις σαν τριτος την ροη του νηματος σου δινεται τετοια εντυπωση.Δηλωνω δημοσιως, υπευθυνα, ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη φραση δεν αναφεροταν σε κανενα συγκεκριμενο ποστ και ειδικοτερα σε ποστ του ChrisHat.
Επισης, ακριβως επειδη δεν ειχε το παραμικρο ψηγμα ειρωνιας, εκνευριστηκα με την τοποθετηση του Alex.
Πως γινεται να βλεπετε "πραγματα" που δεν υπαρχουν?
εγώ όχι.Προσωπικα καλυφθηκα.
Αν μου επιτρεπεις, διαφωνω.Σ ευχαριστω για την διευκρινηση. Παντως αν διαβασεις σαν τριτος την ροη του νηματος σου δινεται τετοια εντυπωση.
Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που εγραψα.Αν μου επιτρεπεις, διαφωνω.
Η κατασταση "αλλαξε σελιδα" και οδηγηθηκε ακομψα αλλου μεχρι το τελος, καμια ροη σε συνεχεια της συγκεκριμενης φρασης δεν υπηρξε..
Βρε συ Κώστα, μας λες ότι δεν έχεις καταλάβει ακόμα ποια είναι η πηγή του προβλήματος;Δηλωνω δημοσιως, υπευθυνα, ρητα και κατηγορηματικα οτι η συγκεκριμενη φραση δεν αναφεροταν σε κανενα συγκεκριμενο ποστ και ειδικοτερα σε ποστ του ChrisHat.
Επισης, ακριβως επειδη δεν ειχε το παραμικρο ψηγμα ειρωνιας, εκνευριστηκα με την τοποθετηση του Alex.
Πως γινεται να βλεπετε "πραγματα" που δεν υπαρχουν?
Δεν εχει κανενα νοημα η επεξηγηση εκ των υστερων, θα μπορουσε καλλιστα "αυτος" που αισθανθηκε αποδεκτης της να ρωτησει ομορφα τι σημαινε..