- Reaction score
- 48
Όλα ένταξη τα έφτιαξα όλα με το TVMOBiLi.δεν μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς υπότιτλους σε network share.τσεκαρισμένο στο TVMOBiLi αλλα δεν τους δείχνει.
Εχεις δίκιο για το tvmobili στο dune δε δείχνει τους εξωτερικούς υπότιτλους.Αντίθετα στο samsung bd 5900 τους δείχνει κανονικά.Όλα ένταξη τα έφτιαξα όλα με το TVMOBiLi.δεν μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς υπότιτλους σε network share.τσεκαρισμένο στο TVMOBiLi αλλα δεν τους δείχνει.
Που τα έχεις αυτά τα αρχεία?σε υπολογιστή,σε nas,εξωτερικό σκληρό ή που αλλού?Τις τελευταίες μέρες μου κάνει νερά το Smart D1.Πάω να τρέξω xVid με κατάληξη AVI και MKV και μου βγάζει Error: Format not supported. Αν τα αλλάξω με το TsMuxer σε ts παίζουν...
Επίσης το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και σε MP3 και σε multichannel Flac.
Τι παίζει?Και το κυριότερο,τι μπορώ να κάνω?
Στους περισσότερους private trackers είναι μπαναρισμένος.Ισως στο επόμενο firmware,που θα βγεί σε ένα μήνα περίπου αλλάξουν σε transmission οπότε όλα θα είναι καλά στα torrents.Το περιμένουμε πολύ καιρό αυτό.lesarros, στο Dune Max ο torrent client δουλεύει κανονικά ή είναι μπαναρισμένος; Επίσης έχει τα ωραία μενού πού έχει το C200 για περίληψη ταινιών βαθμολογίας κατευθείαν από το IMDd χωρίς χρήση pc;
Αν μπορείς σήκωσε καμιά εικόνα, pleease; :107:
Σε φάκελο στον υπολογιστή.Που τα έχεις αυτά τα αρχεία?σε υπολογιστή,σε nas,εξωτερικό σκληρό ή που αλλού?
γμτ...το να κατεβάζω απευθείας στο media player torrents, παρακάμπτοντας το pc είναι πολύ σημαντικό για μένα, όπως επίσης και τις πληροφορίες.Στους περισσότερους private trackers είναι μπαναρισμένος.Ισως στο επόμενο firmware,που θα βγεί σε ένα μήνα περίπου αλλάξουν σε transmission οπότε όλα θα είναι καλά στα torrents.Το περιμένουμε πολύ καιρό αυτό.
Χωρίς τη χρήση προγράμματος σε pc αυτό που λες σχετικά με περιλήψεις ταινιών,εξώφυλλα κλπ ΔΕ γίνεται προς το παρόν.Ισως το ενεργοποιήσουν κι αυτό στο επόμενο firmware με το flash light.Μας το έχουν υποσχεθεί άλλωστε,εδώ και πολύ καιρό!