Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1,Duo

Reaction score
48
Όλα ένταξη τα έφτιαξα όλα με το TVMOBiLi.δεν μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς υπότιτλους σε network share.τσεκαρισμένο στο TVMOBiLi αλλα δεν τους δείχνει.

Reaction score
69
Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Καλησπέρα!Προσπάθησα σήμερα να δω ΕΡΤ HD και δυστυχώς δεν τα κατάφερα.Ενώ εντόπιζε τα κανάλια,σε αυτά της ΕΡΤ,SD και HD, έκανε κοψίματα η εικόνα και ο ήχος.Δυστυχώς το Digital TV Stick,έχει μόνο γενική σάρωση έιτε μέσω χώρας-πόλης είτε πλήρη.Αν επιλέξω Greece δεν βρίσκω τίποτα παρεπιπτόντως.Αν θέσω Unknown τα βρίσκει όλα,21 μαζί με το ραδιόφωνο,αλλά της ΕΡΤ έχουν σπασμένη εικόνα και περνάει το MEGA στην ΕΡΤ HD.
Έχετε καμμια λύση να μου προτείνετε?

Reaction score
802

εμενα με γενικη σαρωση στο dune prime 3.0 μου τα βρηκε ΟΛΑ και επαιξε αψογα το EΡΤ-HD !
Και ολα αυτα με μικρη κεραια διπλα στην τηλεοραση.
Λογικα δεν θα ειχες καλο σημα.

Reaction score
0

Πως είναι η ποιότητα της ΕΡΤ-HD?

Reaction score
1.458
Απάντηση: Re: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Όλα ένταξη τα έφτιαξα όλα με το TVMOBiLi.δεν μπορεί να διαβάσει εξωτερικούς υπότιτλους σε network share.τσεκαρισμένο στο TVMOBiLi αλλα δεν τους δείχνει.
Εχεις δίκιο για το tvmobili στο dune δε δείχνει τους εξωτερικούς υπότιτλους.Αντίθετα στο samsung bd 5900 τους δείχνει κανονικά.
Κάποιες ρυθμίσεις θα πρέπει να κάνεις στα windows για να βλέπει τους φακέλους του υπολογιστή σου το Dune,ώστε με smb να μην έχεις κανένα πρόβλημα με τους υπότιτλους.

Reaction score
4
Καλησπέρα και από εμένα , έναν νέο κάτοχο Dune Smart H1.

Από τις πρώτε δοκιμές είμαι πολύ ευχαριστημένος , έχοντας όμως ένα σοβαρό πρόβλημα. Ενώ στο site τους γράφουν ότι είναι συμβατό το LINKSYS WUSB100 V.2 που έχω , δεν το βλέπει καθόλου στις ρυθμίσεις δικτύου. Ενημερωτικά σας λέω ότι έχω το τελευταίο επίσημο firmware 110225_1222

Reaction score
69

Τις τελευταίες μέρες μου κάνει νερά το Smart D1.Πάω να τρέξω xVid με κατάληξη AVI και MKV και μου βγάζει Error: Format not supported. Αν τα αλλάξω με το TsMuxer σε ts παίζουν...
Επίσης το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και σε MP3 και σε multichannel Flac.
Τι παίζει?Και το κυριότερο,τι μπορώ να κάνω?

nsk

Reaction score
12

lesarros, στο Dune Max ο torrent client δουλεύει κανονικά ή είναι μπαναρισμένος; Επίσης έχει τα ωραία μενού πού έχει το C200 για περίληψη ταινιών βαθμολογίας κατευθείαν από το IMDd χωρίς χρήση pc;
Αν μπορείς σήκωσε καμιά εικόνα, pleease; :107:

Reaction score
1.458

Τις τελευταίες μέρες μου κάνει νερά το Smart D1.Πάω να τρέξω xVid με κατάληξη AVI και MKV και μου βγάζει Error: Format not supported. Αν τα αλλάξω με το TsMuxer σε ts παίζουν...
Επίσης το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε και σε MP3 και σε multichannel Flac.
Τι παίζει?Και το κυριότερο,τι μπορώ να κάνω?
Που τα έχεις αυτά τα αρχεία?σε υπολογιστή,σε nas,εξωτερικό σκληρό ή που αλλού?

Reaction score
1.458

lesarros, στο Dune Max ο torrent client δουλεύει κανονικά ή είναι μπαναρισμένος; Επίσης έχει τα ωραία μενού πού έχει το C200 για περίληψη ταινιών βαθμολογίας κατευθείαν από το IMDd χωρίς χρήση pc;
Αν μπορείς σήκωσε καμιά εικόνα, pleease; :107:
Στους περισσότερους private trackers είναι μπαναρισμένος.Ισως στο επόμενο firmware,που θα βγεί σε ένα μήνα περίπου αλλάξουν σε transmission οπότε όλα θα είναι καλά στα torrents.Το περιμένουμε πολύ καιρό αυτό.

Χωρίς τη χρήση προγράμματος σε pc αυτό που λες σχετικά με περιλήψεις ταινιών,εξώφυλλα κλπ ΔΕ γίνεται προς το παρόν.Ισως το ενεργοποιήσουν κι αυτό στο επόμενο firmware με το flash light.Μας το έχουν υποσχεθεί άλλωστε,εδώ και πολύ καιρό!
Υπάρχουν βέβαια πάρα πολλά προγράμματα που κάνουν αυτή τη δουλειά στον υπολογιστή,εύκολα και γρήγορα και για όλα τα λειτουργικά συστήματα.Να μερικά δικά μου screens:

Reaction score
69

Που τα έχεις αυτά τα αρχεία?σε υπολογιστή,σε nas,εξωτερικό σκληρό ή που αλλού?
Σε φάκελο στον υπολογιστή.

Reaction score
1.458

Δοκίμασε να τα βάλεις σε ένα usb stick ή usb εξωτερικό σκληρό και δες αν παίζουν από την usb του dune.
Ή
Κάνε reinstall το firmware του dune και δες αν παίζουν τώρα από τον υπολογιστή.

Αν και πάλι δεν παίζουν θα δοκιμάσουμε άλλους τρόπους.

Reaction score
69

Από USB έπαιξαν κανονικά...
Να σημειώσω πως στα αρχεία μέσω δικτύου δεν λειτουργεί ούτε το Read Test.
Ψιλιάζομαι πως έχω κάνει πατάτα με τις ρυθμίσεις.Αλλά γιατί να εμφανιστεί τώρα?

Reaction score
1.458

Κάποιο πρόβλημα με το δίκτυο υποψιάζομαι.Μήπως έχεις ενεργοποιημένο το firewall στο router σου και σου δημιουργεί προβλήματα με το dune?Τι μάρκα είναι το router?

Reaction score
69

Έβγαλα άκρη τελικά.Έπρεπε να ενεργοποιήσω Full Control στα Sharing Properties του φακέλου.
Πριν είχα μόνο το Read ενεργοποιημένο για περισσότερη ασφάλεια στο μοίρασμα,από λάθος σβησίματα 3ων.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που θέλει Full Control.Anyway,ευχαριστώ για τη βοήθεια,άμεση και έμμεση. :)

nsk

Reaction score
12

Στους περισσότερους private trackers είναι μπαναρισμένος.Ισως στο επόμενο firmware,που θα βγεί σε ένα μήνα περίπου αλλάξουν σε transmission οπότε όλα θα είναι καλά στα torrents.Το περιμένουμε πολύ καιρό αυτό.

Χωρίς τη χρήση προγράμματος σε pc αυτό που λες σχετικά με περιλήψεις ταινιών,εξώφυλλα κλπ ΔΕ γίνεται προς το παρόν.Ισως το ενεργοποιήσουν κι αυτό στο επόμενο firmware με το flash light.Μας το έχουν υποσχεθεί άλλωστε,εδώ και πολύ καιρό!
γμτ...το να κατεβάζω απευθείας στο media player torrents, παρακάμπτοντας το pc είναι πολύ σημαντικό για μένα, όπως επίσης και τις πληροφορίες.
Γενικά το pc να μην χρειάζεται για σχεδόν απολύτως τίποτα.
Μπορεί να κάνω υπομονή μέχρι να βγάλουν το επόμενο update, πριν κατασταλάξω τελικά ανάμεσα σε Dune max ή Popcorn C200.

Reaction score
1.458

Οσον αφορά τον torrent client,εξαρτάται από που κατεβάζεις.Δεν είναι μπαναρισμένος από παντού.Στους μεγάλους διεθνής private trackers είναι ban πάντως.Σε public trackers καθώς και σε μερικούς δικούς μας,δεν έχει πρόβλημα.Αν έχεις γνώσεις linux μπορείς να περάσεις μόνος σου στο dune το transmission,με το τωρινό firmware.Το έχουν καταφέρει αρκετοί λινουξάδες!

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Δοκιμή των Dune HD Max & Smart B1-D1-H1

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε δυο εξωτερικούς υποτίτλους σε μια ταινία ?

Movies.mkv
Movies.1.srt
Movies.2.srt

Reaction score
1.458

Αν εννοείς ταυτόχρονα,όχι.Εναλλαγή υποτίτλων γίνεται.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.272
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale