- Reaction score
- 37.618
Μα τι ειστε εσεις οι νοτιοι...
κρατει δεν κανετε πια.....
κρατει δεν κανετε πια.....
κάτσε να βγάλει κι ο μπαρμπα-βέις διακοπτικό, να λιώσω στο γέλιο σου λέω! (ιδίως αν το ενσωματώσει σε κανα ντακ, κάτι που κάποιος πρέπει να του το ψιθυρίσει στο αυτί, φιλικά, από μένα, με πολύ αγάπη - θέμη, ακούς???):116:Είναι δύσκολες εποχές για έξοδα, αλλά ένα ενεργό χρειάζεται σε κάθε σπίτι.
Απορώ γιατί δεν επιδοτεί το κράτος τις αλλαγές από παθητικά ηχεία σε ενεργά, όπως κάνει με τις αλλαγές κουφωμάτων.
[Μην πω δηλαδή και για τις αλλαγές από Α/ΑΒ σε διακοπτικούς και ανέβει η πίεση μερικών-μερικών!]
Focal...πες αλεύρι!!
2γαϊδάροι μάλωναν σε ξένο αχυρώνατο Κ+Η σε γυρεύει...
Βάσανους αβάσταχτους (για όσους έχουν διαβάσει Αστερίξ)Δε ντρέπεσαι, οικογενειάρχης άνθρωπος, να κάνεις τέτοιες σκέψεις...
(Προχώρα το!)
δηλαδή παγωμένος διάολος :141: τρικυμία εν κρανίωIce σιχτηρ πια...............
Κώστα τι εννοείς, σου διέφυγαν αυτοί που είχα και πριν 3 χρόνια στην έκθεση?κάτσε να βγάλει κι ο μπαρμπα-βέις διακοπτικό, να λιώσω στο γέλιο σου λέω! (ιδίως αν το ενσωματώσει σε κανα ντακ, κάτι που κάποιος πρέπει να του το ψιθυρίσει στο αυτί, φιλικά, από μένα, με πολύ αγάπη - θέμη, ακούς???):116:
βρε αν δε κάνουμε συνέλευση, τίποτα δε θα αποφασίσεις μόνος σου!Έχω αποφασίσει
όχι, δε μου "διέφυγαν", αλλά είχε κάνει "μισή δουλειά". Δεν είχε διακοπτικά τροφοδοτικά, ήταν μικρής ισχύος, κι είχε λάθος εισόδους (έπρεπε να έχει μόνο μια AES/EBU είσοδο, ή άντε και μια USB). Έχω μεγάλες προσδοκίες από τον μπάρμπα... (περιμένω να βγάλει ένα μικρό κι ελαφρύ "κουτάκι" που να συνδέεται πάνω στο λάπτοπ του βλάση και να ρημάζει τα παλιοηχειάκια του, τα 802, με το βόλιουμ κάτω από τη μέση....) :126:Κώστα τι εννοείς, σου διέφυγαν αυτοί που είχα και πριν 3 χρόνια στην έκθεση?
http://www.weiss-highend.ch/castor/index.html
εννοείται.:402: :406: :425:
Έξω οι Γερμανοί.Θα αγοράσω απο Ελλάδα
Και ένα που δεν υπάρχει στη λίστα: http://www.atcloudspeakers.co.uk/scm16a.php στα 2750€βρε αν δε κάνουμε συνέλευση, τίποτα δε θα αποφασίσεις μόνος σου!
λοιπόν, να η λίστα.
στα 1880 με 1899 είναι οι βασικές επιλογές σου. να σε δω μάστορε....:116::116::116:
Αυτό δεν κάνει κατά Εαρ ........είναι μικρό
Ναι, δε κάνει. (ΙΜΗΟ).Αυτό δεν κάνει κατά Εαρ ........είναι μικρό
Νά'ταν μόνο στα χρήματα θα υπήρχε ελπίδα ......γιατρέ μου:609::609::609:(αλλά έχουμε ξεφύγει στα χρήματα, δυστυχώς...)
Ολα αυτα τα ηχειακια ειναι καλα για ενα χωρο αναλογο ...της τουαλετας. Τι να κανουν αυτα τα μικρουτσικα σε ενα σαλονι 30-50 τμ? Θα πρεπει να τα εχεις σε αποσταση ενος μετρου!!
Κανα δαπεδου ενεργο στην λιστα δεν υπαρχει?
δε νομίζω τακη :136: