- Reaction score
- 15.548
Απάντηση: Grace Design 903
Νομιζω οτι εκανες κινηση ματ με το μηχανακι...:444:
Επιτελους....να και ενας σοβαρος ανθρωπος...βαλε και ολιγες τριταντζες.....
Ακούγοντας το με έπεισε επιβεβαιώνοντας τις καλές του μετρήσεις .
Έφυγαν απο την αλυσίδα 4 τεμάχια (USB interface-Dac-Preamp-Headphone amp) και ήρθε 1 τεμάχιον που τα κάνει όλα.Μου καλύπτει και το αναλογικό κομμάτι......
Τι άλλο να ζητήσει κανείς που δεν θέλει "ψυχίατρο" και είναι ορθολογιστής.
Θα υπάρχουν σίγουρα και άλλα μηχανάκια που κάνουν τα ίδια από πλευράς δυνατοτήτων και ενδεχομένως και ηχητικής απόδοσης.Αλλά αυτό μου έκανε την χάρη να με"επισκεφτεί".
Οπότε είσαι σίγουρος τι αγοράζεις.Ένα επαγγελματικό (για καλό το λέω) μηχάνημα που δεν πουλάει μούρη αλλά ουσία,δεν χρειάζεται "ειδικά "καλώδια αλλά Mogami or Belden,εγγύηση 5 ετών (άρα έχουν εμπιστοσύνη στο προϊόν τους) και υποστήριξη :126:.
Κι οτι μου φταίει στον ήχο μου από δω και στο εξής θα το ψάξω αλλού .
Έγιναν κόντρες με 2 τρόπους
1) Το σύστημα ως είχε (dac-preamp) vs grace 903(χρησιμοποιήθηκε και σαν προ)
2)Και τα 2 dac πάνω στον προ
Στην 1η περίπτωση οι διαφορές ήταν πιο εμφανείς και προς το καλύτερο .Οχι συνταρακτικά πράγματα όμως.Καλύτερος έλεγχος στα χαμηλά και λίγο περισσότερη διαφάνεια ψηλά.Δεν άλλαζε ομως το ύφος .Εξακολουθώ να πιστεύω οτι το DacMagic είναι ένα πολύ "τίμιο" μηχανάκι στην κατηγορία του.
Στην 2η οι διαφορές μειώθηκαν περισσότερο .Πάντα υπαρκτές μεν,λιγότερο τονισμένες δε .Ο προ έβαζε τον χαρακτήρα του σαφώς.
Θα μπορούσα να ζήσω και με τα υπάρχοντα μηχανάκια χωρίς "έλλειμα",ούτε ο χώρος μου ούτε τα υπόλοιπα έχουν αυτή την αυστηρότητα της περιγραφής που αναδεικνύουν τις λεπτομέρειες .Σημαντικό ρόλο έπαιξε η "ολιστική προσέγγιση" του Grace.
Αύριο ένα ενεργό ηχείο και τέρμα .Ούτε καλώδια,ούτε ματσάρισμα,ούτε χροιές,ουτε....ούτε...
Πέραν της γνωστής "αρρώστιας"που μας κατατρέχει,κατά βάσιν είμαι περισσότερο μουσικόφιλος παρά "μηχανάκιας".
Του φοράω τις πηγές μου και..........
Πιστεύω οτι το Grace μου δίνει όσα χρειάζονται για να απολαμβάνω μουσική και να σταματήσω το "κυνήγι μαγισσών".
Kαλοακουστο Μανο......Εξάλλου ποιός μπορεί να ορίσει επακριβώς την αληθοφάνεια σε ένα μη φροντισμένο χώρο και με υλικό της "σειράς".Συνειδητά εδώ και πολλά χρόνια ψάχνω μουσική και όχι καλογραμμένους ήχους που ακούγονται σαν μουσική.Νομίζω καταλαβαίνεις τι εννοώ.Κουράστηκα ,βαρέθηκα,δεν με νοιάζει βρε αδερφέ μια audiophile εγγραφή για να την βρω με το πόσο καλά παίζει το μηχανάκιον.Προτιμώ "δευτεράντζα"που μου ξεσηκώνει τα σωθικά.
Νομιζω οτι εκανες κινηση ματ με το μηχανακι...:444:
Επιτελους....να και ενας σοβαρος ανθρωπος...βαλε και ολιγες τριταντζες.....