ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!

Που ειναι τα Verity? Δεν ειχε στην εκθεση?
Atmasphere? H αυτα μονο στο Αμερικα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!

Αχ, δεν προσέχετε, δεν προσέχετε!
με εχεις σωσει σημερις νεαρουλι μου!!!!!!!!!:138::142::142:

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429
Απάντηση: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Last edited by a moderator:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.973
Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε παιδί μου, πολύ hiend όλα τούτα, αλλά, μια και ο λόγος για Μόναχο, κανα hiend λουκάνικο, ή κανιά hiend μπύρα, δεν έπαιξε?

Ξεροσφύρι τόσο hiend, δύσκολα κατεβαίνει..... :116:

Απίστευτο φωτορεπορτάζ!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Απάντηση: Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ρε παιδί μου, πολύ hiend όλα τούτα, αλλά, μια και ο λόγος για Μόναχο, κανα hiend λουκάνικο, ή κανιά hiend μπύρα, δεν έπαιξε?

Ξεροσφύρι τόσο hiend, δύσκολα κατεβαίνει..... :116:

Απίστευτο φωτορεπορτάζ!!!

Ευχαριστω νεαρουλι....

Τιποτις................μονο φακες και ντολμαδακια στο ταπερ.........ΔΝΤ ντε.....οικονομια ειπαμε!!!!!!!!!

Reaction score
17.738
Απάντηση: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λουκανικο και μπυρα 'επαιξε' 99,98 %!Αχαχαχαχαχα

Ωραιο το ρεπορταζ σας!:403:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Απάντηση: Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τιποτις................μονο φακες και ντολμαδακια στο ταπερ.........ΔΝΤ ντε.....οικονομια ειπαμε!!!!!!!!!
Ντας παπαρίεν ντε συντονιστάχεν.Λουκανίκεν Φρανκφούρτεν .Πίνεν μπύρεν μπόλικεν
Μιχαλάκεν Δολοφονάκεν σκασίερ,καπούτ.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Ντας παπαρίεν ντε συντονιστάχεν.Λουκανίκεν Φρανκφούρτεν .Πίνεν μπύρεν μπόλικεν
Μιχαλάκεν Δολοφονάκεν σκασίερ,καπούτ.
Kαι να φανταστεις οτι τον παιρνω στο τηλεφωνο και δεν το σηκωνει!!!!!

Λες να μου το ποτησε μπιρονια βαρελατα το παλλικαρι καμια Γερμαναρου και να μου το εσκασε απο το πολυ φαι????/

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια στον μετριο αλλα προθυμο φωτογραφο και τον αψογο υπομονετικο συνονοματο απλοουντερ.

Δυστυχως δεν με αφησε η πεθερα μου να παω Μοναχο και δεν ξερω αν η διαιτα διατηρηθηκε.

πιες. Τελικα φαγκρι θα φαμε η να ανεβασω τα βιντεα?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Συγχαρητηρια στον μετριο αλλα προθυμο φωτογραφο και τον αψογο υπομονετικο συνονοματο απλοουντερ.

Δυστυχως δεν με αφησε η πεθερα μου να παω Μοναχο και δεν ξερω αν η διαιτα διατηρηθηκε.

πιες. Τελικα φαγκρι θα φαμε η να ανεβασω τα βιντεα?
Tα βιντεα ...τα βιντεα....

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Τα βιντεα απο Θεσσαλονικη?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

οχι ................απο τα Σούρμενα

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

Απο τα Σουρμενα ειναι απαγορευμενα...........

Reaction score
17.738

Kαι να φανταστεις οτι τον παιρνω στο τηλεφωνο και δεν το σηκωνει!!!!!

Λες να μου το ποτησε μπιρονια βαρελατα το παλλικαρι καμια Γερμαναρου και να μου το εσκασε απο το πολυ φαι????/
Θελω φετινη φωτογραφια του Δολοφονακη.....

....ΤΩΡΑ!:403:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057

αμεσως τωρα !!!!

Reaction score
17.738
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!!!!!

Του 2011 ειναι? :403:

Να χαρω εγω 'δολοφονικο' βλεμμα! :408:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ΜΟΝΑΧΟ 2011------ΗΙ ΕND SHOW............ομορφιες !!!!

Του 2011 ειναι? :403:

Να χαρω εγω 'δολοφονικο' βλεμμα! :408:
2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.137
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop