Ποδήλατο

Reaction score
1.275
Εχθές το πρωί αποφάσισα να δοκιμάσω πάλι μία διαδρομή σχετικά απαιτητική που όποτε τη σκέφτομαι με πιάνει κρύος ιδρώτας. Την προηγούμενη φορά με είχε πιάσει και λάστιχο (είχε ξεραθεί το υγρό). Η διαδρομή βγήκε πολύ πιο εύκολα από την προηγούμενη φορά και πραγματικά ξαφνιάστηκα. Επίσης γύρισα χωρίς να έχω πάθει λάστιχο...νόμιζα. Το απόγευμα εκεί που έλεγχα το ποδήλατο βλέπω στον εμπρός τροχό ένα λεκέ. Κοιτάω από κοντά και τι να δω, ένα αγκάθι είχε καρφώσει στον εμπρός τροχό που ευτυχώς το υγρό είχε κάνει τη δουλειά του. Σε αυτή τη διαδρομή έχω 2 στα 2 :lolsign: .
Μου έκανε όμως εξαιρετικά θετική εντύπωση η αποτελεσματικότητα του υγρού ακόμη και όταν έβγαλα το αγκάθι όπου σφράγισε άμεσα την τρύπα.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.638
Εχθές το πρωί αποφάσισα να δοκιμάσω πάλι μία διαδρομή σχετικά απαιτητική που όποτε τη σκέφτομαι με πιάνει κρύος ιδρώτας. Την προηγούμενη φορά με είχε πιάσει και λάστιχο (είχε ξεραθεί το υγρό). Η διαδρομή βγήκε πολύ πιο εύκολα από την προηγούμενη φορά και πραγματικά ξαφνιάστηκα.
Αυτό σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Όταν ξεκίνησα να έχω τα ίδια σημάδια, ξεκίνησα παράλληλα να βάζω και στόχους, όσο τους πλησίαζα, τόσο αυξάνονταν ο βαθμός δυσκολίας.
Τώρα προσπαθώ να κρατήσω τη φυσική κατάσταση, δεν μπορώ να ανεβάσω το βαθμό δυσκολίας επιπλέον, γεράματα αφού!! :biggrin:

Reaction score
1.275
Αυτό σημαίνει ότι είσαι σε καλό δρόμο.
Όταν ξεκίνησα να έχω τα ίδια σημάδια, ξεκίνησα παράλληλα να βάζω και στόχους, όσο τους πλησίαζα, τόσο αυξάνονταν ο βαθμός δυσκολίας.
Τώρα προσπαθώ να κρατήσω τη φυσική κατάσταση, δεν μπορώ να ανεβάσω το βαθμό δυσκολίας επιπλέον, γεράματα αφού!! :biggrin:
Θα το παλέψω, με λίγο παραπάνω πρόγραμμα, έτσι ώστε του χρόνου να κάνω μία διαδρομή εξαιρετικά απαιτητική με πολλά υψομετρικά (145χλμ και 1900m υψομετρικά).

Εσύ είσαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση για την ηλικία σου και συγχαρητήρια...Ο σκοπός είναι να την διατηρήσεις και ταυτόχρονα να κάνεις κάτι που σου αρέσει.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
καλημερα,

εχετε να μου προτεινετε καποιο online καταστημα για να αγορασω προφυλακτηρες και μια σχαρα για trek fx1?

το αγαπημενο μου cyclist εκλεισε και στην γειτονια δεν βρισκω

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.638
Θα το παλέψω, με λίγο παραπάνω πρόγραμμα, έτσι ώστε του χρόνου να κάνω μία διαδρομή εξαιρετικά απαιτητική με πολλά υψομετρικά (145χλμ και 1900m υψομετρικά).

Εσύ είσαι σε εξαιρετική φυσική κατάσταση για την ηλικία σου και συγχαρητήρια...Ο σκοπός είναι να την διατηρήσεις και ταυτόχρονα να κάνεις κάτι που σου αρέσει.
Αν θέλεις να με ακούσεις, κάνε φλαταδούρα., όσο περισσότερο μπορείς στο φάσμα hr που μπορείς, χωρίς να καίγεσαι.
Πρέπει να σιάξεις καρδιοαναπνευστικό, αυτό θέλει πολύ χρόνο, θέλει καθημερινή προπόνηση τουλάχιστον 1-2 ώρες.
Εγώ αυτό έκανα για κάνα χρόνο, μετά ξεκίνησα να βάζω υψομετρικά και στόχους, έχοντας στο οπλοστάσιο το καρδιοαναπνευστικό οι στόχοι με ζόρι και υψομετρικά έβγαιναν πχιο εύκολα και με ευχαρίστηση, πριν από αυτό δεν ήθελα να βλέπω ντίπ ανηφόρες σε βουνά, έκλανα μαλλί, καιγόμουν και δεν το απολάμβανα
καλημερα,

εχετε να μου προτεινετε καποιο online καταστημα για να αγορασω προφυλακτηρες και μια σχαρα για trek fx1?

Ψώνισε από το επίσημο σάιτ της trek.

Last edited:

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.018
καλημερα,

Αλήθεια, ξέρει κάποιος γιατί έκλεισε το cyclist; Το έχασα ξαφνικά, και το φόρουμ που είχε, και το ίδιο το site, χωρίς να έχω δει κάποια είδηση/ανακοίνωση (από τον Ξουρή) για το θέμα. Κάτι με τον τραυματισμό που είχε άραγε, ή αλλαγή.. επαγγελματικής πορείας;

Reaction score
120
δεν ήθελα να βλέπω ντίπ ανηφόρες σε βουνά, έκλανα μαλλί, καιγόμουν και δεν το απολάμβανα
Αυτό κάνω εγώ τώρα. 100 μέτρα και πολύ είναι!
Σιγά σιγά να φτιάξει η αντοχή, κι ας είναι όλα αργά στην αρχή. Το πήρα λίγο πιο χαλαρά, κάνω τα workouts, άντε και καμια διαδρομή σε πιο νορμάλ ρυθμούς.

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.638
Εγώ μέσα στο πρόγραμμα αντοχής (κυρίως επειδή είμαι μαζόχα) έβαζα μια συγκεκριμένη ανάβαση.
Πρόκειται για μια από της πχιο δύσκολες αναβάσεις ανά τη Ελλάδα, τη έχω κάνει 5 φορές όλες και όλες.
Είναι 22km με grade 6% avg και 1.400 υψομετρικά.
Τη πρώτη φορά χωρίς gps τη έκανα σε 2 ώρες, μετά τη δουλειά που έριξα μείωσα θεαματικά τους χρόνους, πλέον έχω το κομ, είναι το μοναδικό κομ για το οποίο είμαι περήφανος, είναι το θκόμ προσωπικό κύπελο για τη δλειά που έχω πατήσει ποδηλατικά.
1000013617.jpg

bretsos

Μπάμιας
Reaction score
54.638
Αλήθεια, ξέρει κάποιος γιατί έκλεισε το cyclist; Το έχασα ξαφνικά, και το φόρουμ που είχε, και το ίδιο το site, χωρίς να έχω δει κάποια είδηση/ανακοίνωση (από τον Ξουρή) για το θέμα. Κάτι με τον τραυματισμό που είχε άραγε, ή αλλαγή.. επαγγελματικής πορείας;
Χωρίς να γνωρίζω, θα κάνω μια εικασία βλέποντας άλλες επιχειρήσεις.
Στη Ελλάδα του Κούλη είναι πολύ δύσκολο επιχειρήσεις σαν αυτές να κρατηθούν υγιής.
Ύστερα πάλι, κανείς δεν ψωνίζει από Ελλάδα, εκτός ότι δεν υπάρχει στόκ σχεδόν τίποτα, οι τιμές σε ένδυση, υπόδηση, αξεσουάρ, αναλώσιμα είναι από 20-50% παραπάν.
Άρα ποδηλαταδικα της γειτονιάς και λοιπές επιχειρήσεις αυτού του τύπου είναι καταδικασμένες με λουκέτο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.149
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound