Most visitors online was 3439 , on 16 Sep 2025
Κατι μου λεει οτι θα ειναι επομενη αναβαθμιση σου σε καμμια πενταετια (βαρια -βαρια)YG Anat Reference mid-high module
Nα μην στο λέει, το Tidal είναι 5 κλάσεις πάνω, σε κάνα χρόνο θα το στείλω πάνω για να βάλω το diamond tweeter...Κατι μου λεει οτι θα ειναι επομενη αναβαθμιση σου σε καμμια πενταετια (βαρια -βαρια)
'Ελα ντε:105: κι αυτό με την 'ζάντα' ακούγεται καλύτερα;ποιο χαιεντάδικα;;;:116:
![]()
http://www.voltloudspeakers.co.uk/Loudspeakers/Radial_Chassis/body_radial_chassis.htmlΑυτό τώρα είναι κάποιας μορφής κυματοδηγός ή απλά ντιζαϊνάτη σίτα;
...
Δε πειραζει ακου με Adam και γραφε στα forum παιζοντας το expert...
ειλικρινα σου μιλαω μπηκα 3 φορες στο δωματιο της Klein & Hummel τις δυο μερες που πηγα στην εκθεση... (στα Adam δε μπορεσα να ξαναμπω)....Ο "Κινδυνος" των τεχνικών προδιαγραφών. - Σελίδα 9:
http://www.avsite.gr/vb/showthread....9%E1%E3%F1%E1%F6%FE%ED.&p=1323829#post1323829
:116:
DISCLAIMER:
1. Τα όσα έγραψα παραπάνω ισχύουν για ΟΛΑ τα ηχεία στον κόσμο ΕΚΤΟΣ από τα TIDAL, μια και αυτά (σύμφωνα με όσα γράφουν τα τα fan boys) δε δεσμεύονται από τους νόμους της Φύσης.:135::143:
2. Σε κάθε περίπτωση, παρακαλώ να διαβάζετε τα όσα γράφω με μεγάλη δυσπιστία, μια και σπίτι μου έχω Adam, ενώ, προφανώς, η γνώμη κάποιου αξίζει τόσο όσο τα ηχεία (ή τα καλώδια) που έχει στο σαλόνι του.
![]()
Η καθε ενημερωση δεκτη κι ευχαριστη, γιατι ομως τοσο επιθετικος?ειλικρινα σου μιλαω μπηκα 3 φορες στο δωματιο της Klein & Hummel τις δυο μερες που πηγα στην εκθεση... (στα Adam δε μπορεσα να ξαναμπω)....
μιλαμε οτι ο ηχος ηταν σε επιπεδο καφετεριας και πολυ λεω... δε ξερω εαν εφταιγαν τα super ηχεια η η πηγη που ηταν ταυτοχρονα transport/DAC/digital equalizer/preamp αλλα μιλαμε για ηχο ανεκδοτο και λιγα λεω.... μονο το σετ της devialet με τα Magico ακουγονταν αξισου αισχρα.... (ξαναλεω τα Adam ηταν ακομα μια φορα εκτος συναγωνισμου για γελια )
πραγματικα σκεφτομουν ποιος κακομοιρης θα παει να αγορασει καποιο ηχειο απο αυτα που προτεινουν καποιοι εδω μεσα και πως θα αντιδρασει οταν θα τα στησει να τα ακουσεi. Μιλαμε πρεπει να εισαι μεγαλο πειραματοζωο....
οσο για τα μικρα Tidal που κοροιδευει ο guru απλα για πλακα ειχαν τον καλυτερο ηχο στην εκθεση και ξεφτιλισαν οτιδηποτε υπηρχε εκει μεσα ανεξαρτητως κοστους.... δε μιλαμε για καλυτερο ηχο απλα, μιλαμε για τσοντα.... (ενω τα μεγαλα Tidal T1 επαιζαν κυριολεκτικα απαραδεκτα για τα λεφτα τους αλλα επειδη τα εχω ακουσει πολλες φορες μαλλον τα συνοδα ειναι λιγο φουσκα)
καληνυχτα και περαστικα...