Προσφορές σε Blu-Ray απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Reaction score
0
Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

έχει κάποιες καλές προσφορές στο blu-rayshop.gr.Eγώ τσίμπησα το new moon και το fantastic four.:116:

Reaction score
0
Το E-Shop έχει μερικές καλές προσφορές!! (2 BluRay πακέτο με 17.90)
Μερικά μάλιστα από αυτά είναι Special Edition εκδόσεις με άφθονα έξτρας και παραπάνω λεπτά που κόπηκαν από την ταινία- extended editions, όπως το Gladiator για παράδειγμα, το Robin Hood και το The Wolfman)

Όλες οι προσφορές :
Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ & ROBIN HOOD (3 BLU-RAY DISC COMBO)
ΕΝΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ & Ο ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΣ (2 BLU-RAY DISC COMBO)
AMERICAN GANGSTER & PUBLIC ENEMIES (2 BLU-RAY DISC COMBO)
ΔΩΔΕΚΑ ΠΙΘΗΚΟΙ & ΑΔΟΞΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ (2 BLU-RAY DISC COMBO)
TWISTER & Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΔΑΝΤΗ (2 BLU-RAY DISC COMBO)
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ & Ο ΜΟΝΟΜΑΧΟΣ (3 BLU-RAY DISC COMBO)
HULK (2003) & Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ HULK (2 BLU-RAY DISC COMBO)
BEAN: Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ & Ο MR. BEAN ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕS 2 BLU-RAY DISC COMBO)
ΤΟ ΑΝΤΙΚΛΕΙΔΙ & ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ (2 BLU-RAY DISC COMBO)
ΝΑΝΙ ΜΑΚΦΙ: Η ΜΑΓΙΚΗ ΝΤΑΝΤΑ & Η ΝΑΝΙ ΜΑΚΦΙ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΜΑΤΑΣ (2 BLU-RAY DISC COMBO)
ΚΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟΙ & SCOTT PILGRIM ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ 7 ΠΡΩΗΝ (2 BLU-RAY DISC COMBO)

Περισότερα εδώ!!!! (είναι χαμηλά στην σελίδα)
Εγώ πήρα αυτά που έχω στις εικόνες παραπάνω και είναι φανταστικά! (το Gladiator είναι 2πλό Bluray και τα έξτρας θες μια μέρα για να τα δεις!!)

Reaction score
3

Αυτό ήταν μια πολύ καλή πληροφορία... :444:

Reaction score
152

ελεγαν οτι θα ειναι ετοιμα 28/4/11.
ημουν απο τους πρωτους που πηρε,και μαλιστα μια εξαδα....
ακομα περιμενω..

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882

Μπράβο σύντεκνε-μόλις το παράγγειλα-38,20 σύνολο-ελπίζω να είναι καλό
Το παρέλαβα πριν από λίγο:107:...

Στην αρχή ψιλοαπογοητεύθηκα γιατί στην πίσω μεριά της σκληρής χάρτινης συσκευασίας δεν αναφέρει ελληνικούς υπότιτλους αλλά μόνο 'Enlglish,French & German'...

Λέω δεν πειράζει-που να το γυρνάω τώρα-το άνοιξα και ευτυχώς στις πλαστικές θήκες αναφέρει υπότιτλους σε άλλες δεκατρείς γλώσσες μεταξύ των οποίων και 'Greek'...

'Αντε να δούμε πως ήταν η 'Ρώμη' Π.Χ. πριν την κατάληψη των 'γαύρων' το '97 (και το Ευρωπαικό στο μπάσκετ)-ένα πήραμε και μεις βρε σύντεκνε,να μην το αναφέρω;;;
Το απόγευμα αρχίζει η θέαση-20 ώρες είναι αυτές...ουφ...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Έτσι ακριβώς την έπαθα και γω φίλε με το Rome ... όταν μου ήρθε και είδα από πίσω ότι δεν έχει Ελληνικά, έπαθα ένα σοκ και ήμουν έτοιμος να το γυρίσω πίσω! Το άνοιξα τελικά και είπα θα το δω με Αγγλικούς, αλλά τελικά όλα καλά!! Είναι βλακεία πάντως που αναφέρουν λάθος υπότιτλους μιας και σε πολλά ιντερνετικά μαγαζιά γράφουν αυτά που βλέπουν στην εξωτερική θήκη και όχι στα μέσα!
Έχει φανταστική ποιότητα ήχου-εικόνας, με χωρίς μαύρο κάδρο και ατελείωτα έξτρας ...
Χαλαρά από τις καλύτερες σειρές!!!!

Reaction score
60

Το παρέλαβα πριν από λίγο:107:...

Στην αρχή ψιλοαπογοητεύθηκα γιατί στην πίσω μεριά της σκληρής χάρτινης συσκευασίας δεν αναφέρει ελληνικούς υπότιτλους αλλά μόνο 'Enlglish,French & German'...

Λέω δεν πειράζει-που να το γυρνάω τώρα-το άνοιξα και ευτυχώς στις πλαστικές θήκες αναφέρει υπότιτλους σε άλλες δεκατρείς γλώσσες μεταξύ των οποίων και 'Greek'...

'Αντε να δούμε πως ήταν η 'Ρώμη' Π.Χ. πριν την κατάληψη των 'γαύρων' το '97 (και το Ευρωπαικό στο μπάσκετ)-ένα πήραμε και μεις βρε σύντεκνε,να μην το αναφέρω;;;
Το απόγευμα αρχίζει η θέαση-20 ώρες είναι αυτές...ουφ...
Kαλη θεαση συντεκνε θα την ευχαριστηθεις τη σειρα ειναι παρα πολυ καλη !!!!

Reaction score
2
Παιδιά, το Public έχει αρκετά bd's με 13Ε, τα οποία είναι στην λεγόμενη Hot List, το οποίο και σημαίνει ότι αν πάρεις 5 πληρώνεις 50Ε. Έχει αρκετή ποικιλία, εγώ τσίμπησα Prestige, Batman Begins, Doctor Zhivago, Gone With The Wind και One Flew Over the Cuckoo's Nest (οι πρόσφατες επετειακές εκδόσεις είναι οι τελευταίες).

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.429

το βελτιωνουμε περιλαμβανει κ τις τιμες?:138:

Reaction score
2
φίλε είναι για αγορές μόνο online ή και από κατάστημα?
Εγώ σε κατάστημα πήγα (Σύνταγμα), και απ' ότι κατάλαβα η προσφορά μπήκε αυτές τις μέρες, καθώς στο ταμείο η κοπελίτσα δεν την ήξερε. Είχε πάντως ποικιλία (και ισχύει ακόμη και η άλλη προσφορά για άλλες ταινίες, 3 for 2).

Ανέλπιστη προσφορά για μένα, όταν λίγα λεπτά πριν είχα δει ότι είχε το Tron στα 36Ε (!!!).

Reaction score
89
και στη γλυφαδα που ειδα προθμες μια απο τα ιδια. 5 στα 50 ευρω κ με αρκετο αποθεμα! (για να μη λετε δε πηρα ουτε ενα!)

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Προσφορές σε BLURAY απο Ιντερνετικά Μαγαζιά

Παιδιά, το Public έχει αρκετά bd's με 13Ε, τα οποία είναι στην λεγόμενη Hot List, το οποίο και σημαίνει ότι αν πάρεις 5 πληρώνεις 50Ε. Έχει αρκετή ποικιλία, εγώ τσίμπησα Prestige, Batman Begins, Doctor Zhivago, Gone With The Wind και One Flew Over the Cuckoo's Nest (οι πρόσφατες επετειακές εκδόσεις είναι οι τελευταίες).
Δηλαδή το Gone with the wind είναι το 2πλό που το eshop έχει στα 50 ευρώ περίπου; :111:

Reaction score
1.277
Εγώ πήγα εχθές στο Public - Cosmos και είδα αρκετές ενδιαφέρουσες προσφορές απλά δεν χτύπησα γιατί τα πήρα πρόσφατα απο play.Ταινίες που μεμονωμένα είχαν 13€ αν φέρουν το καρτελάκι προσφοράς τις παίρνεις όντως 50€.Καλή φάση είναι αν βρείτε πχ 2 που σας αρέσουν ρωτάτε και κανένα φίλο αν θέλει καμία και πέρνετε 5 και μοιράζεστε τα μισά έξοδα.

Είχε:

Φονικό όπλο (όλα)
Μπάτμαν (όλα)
το νησί
superman movie
dancing with the wolfs
gone with the wind

και πολλά άλλα..

*Πάντως οι περισσότερες ταινίες του είχαν 37€ απο τις 10 που είδα οι 6 περίπου...
Συγκεκριμένα το book of eli που στο play είχε 6.49€ αυτοί το είχαν 37€..Αφού λέω στον φίλο μου "καλά είναι τρελοί?" και με άκουσε η υπάλληλος φαίνεται και ήρθε και μας είπε "παιδιά στη είσοδο έχουμε προσφορά 5 ταινίες 50€"......σου λέει "κάτσε μπας και το σώσουμε.."

Reaction score
20
ήταν και το dark knight στην προσφορά? :111:
δεν το βρήκα στα public στο mall.τσίμπησα πάντως 300,Hangover,V for Vendetta,Curious Case of Benjamin Button και Sweeney Todd.Πολύ καλή προσφορά!!

Reaction score
60

:108: Εμεις εδω ενα μετροπολις ειχαμε και εκλεισε κι αυτο !!

Ξερει κανεις αν τα public θα εχουν στο site που ετοιμαζουν Online αγορες ?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.208
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe