Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Alex_Zapantis

Επαγγελματίας
Reaction score
3.369
Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ?

Δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς κι εσύ και να νομίσεις ότι σε ειρωνεύομαι...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Δηλαδή με αυτό όπου κανονίζουν με τον αδερφό του να πάνε σε μια παραλία να δούνε κ@λους;
φυσικά συμφωνεί και σε αυτό! μα εννοείται! πρέπει να είσαι γκέι για να μη γουστάρεις να βλέπεις ελληνικούς π@τους στην παραλία! Τα καλά της μεσογείου είναι αυτά. Οι ελιές, το τυρί, τα πσάργια και οι κ@λοι.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.558
Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

φυσικά συμφωνεί και σε αυτό! μα εννοείται! πρέπει να είσαι γκέι για να μη γουστάρεις να βλέπεις ελληνικούς π@τους στην παραλία! Τα καλά της μεσογείου είναι αυτά. Οι ελιές, το τυρί, τα πσάργια και οι κ@λοι.
Οι γκέι δεν θα γουστάρουν να δουν κ@λους δηλαδή? :126:

ChrisHat

Επαγγελματίας
Reaction score
391
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

O Εαρ έκανε μια καλή τοποθέτηση (που έλεγαν και παλιά στα αμφιθέατρα). Τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά στην καθημερινότητα.

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι ένα σύστημα που ισσοροπημένα, με πληροφορία, χωρική κατανομή κλπ κλπ παίζει πολύ καλά έως εξαιρετικά τις καλές και πολύ καλές ηχογραφήσεις.

Αυτό σημαίνει πως χρειάζεσαι ένα σύστημα που εκπροσωπεί ιδανικά τον μέσο όρο των καλών δουλειών και ταυτόχρονα μπορεί να αναπαράγει όλα τα στύλ μουσικής απο κλασσική μέχρι Hip-Hop.

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ για να μην μπερδευόμαστε. Με αυτό το στόχο ακούς θαυμάσια μουσική στο σπίτι σου για το 60-70 % των ηχογραφήσεων.

Επομένως :

1ος ΚΥΡΙΟΣ Στόχος

¨Ενα πλουραλιστικό σύστημα αναπαραγωγής μεγάλου μέρους της μουσικής και διαφορετικών στύλ

2ος Στόχος

Επίλυση παθητικά προβληματων χώρου
Διαφωνώ με την μεγάλη σπουδαιότητα που δίνουμε στην DSP επεξεργασία , είναι πολύ
επικίνδυνη και για λίγους και "ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ
ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ" και αυτό δεν το θέλουμε

3ος Στόχος

Υπάρχει η δυνατότητα όπως παλιά είχαμε δύο κεφαλές με διαφορετικούς ήχους για διαφορετικές
ηχογραφήσεις , να έχουμε 2-3 preset είτε δικά μας είτε απο κάποιο ειδικό για όσους παίζουν με software
που να δίνει εναλλακτικές σε προβληματικές ηχογραφήσεις

¨Ετσι απλά τελειώνει το θέμα και ξαναγυρνάμε να ακούσουμε μουσική.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) τα monitor speakers?

Θα με παρετε κι εμενα???

:116::116:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951

Το μόνο που χρειάζεται κάποιος είναι ένα σύστημα που παίζει πολύ καλά έως εξαιρετικά τις καλές και πολύ καλές ηχογραφήσεις.
θα ήθελα λίγο να σταθώ σε αυτό.

νομίζω πως το έγραψες πολύ "σωστά", ενώ ας πούμε δε θα συμφωνούσα αν έγραφες πως θα πρέπει να παίζει "ανατριχιαστικά τέλεια" τις πολύ καλές ηχογραφήσεις.

κι αυτή είναι μια παρατήρηση που έχω κάνει, στα χρόνια που ασχολούμαι με το σπορ: αν ακούσω κάποιο σύστημα να παίζει "ανατριχιαστικά τέλεια" κάποιες "εξαιρετικές - διαλεχτές" ηχογραφήσεις, είμαι απολύτως βέβαιος πως θα παίζει αδίκως και αδικαιολογήτως απαράδεκτα την πλειάδα των υπόλοιπων - κοινών - μέτριων ηχογραφήσεων.

Νομίζω πως είναι γνωστή και αρκετά "περπατημένη" η "συνταγή" ενός "τιουναρίσματος" που σε κάνει να απορείς με την εκπληκτική "αληθοφάνεια" στην αναπαραγωγή κάποιων (μόνο εξαιρετικών) ηχογραφήσεων, ή μόνο κάποιων μουσικών ειδών, ενώ ταυτόχρονα οι υπόλοιπες ακούγονται αδίκως και αδικαιολογήτως άσχημα.

ΙΜΗΟ, το ισορροπημένο σύστημα, παίζει πολύ καλά την πλειοψηφία των ηχογραφήσεων, κι έχει να επιδείξει σε όλες τις ηχογραφήσεις "στιγμές" και "σημεία" χειροπιαστής "αληθοφάνειας" που κάνουν τις τρίχες σου να σηκώνονται.

Φυσικά η καλύτερη ηχογράφηση μπορεί (δυνητικά) να ακούγεται όντως καλύτερα, αλλά πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, και ηχογραφήσεις που "περνιούνται" για πολύ καλές, είναι απλά "μαγειρεμένες" (ομολογουμένως με αρκετή "μαεστρία" για την πλειάδα των ηχοσυστημάτων).

Γι'αυτό, πολλές φορές "ελέγχω" την "ποιότητα" ενός ηχοσυστήματος με γνωστές "κακές" ηχογραφήσεις, οι οποίες όμως, γνωρίζω πολύ καλά πως περιέχουν "ψήγματα" αληθοφάνειας, όπως πχ η φωνή του Ξυλούρη σε παλιές, γενικά απαράδεκτες ηχογραφήσεις του, η οποία έχει καταφέρει όμως να αποθηκευτεί στην εγγραφή με σημαντικά "χαρίσματα", κι είναι πολύ σύνηθες να ακούγεται σα χαλασμένη τρομπέτα η φωνή του ακόμα και σε πανάκριβα κι εντυπωσιακά (σε άλλες ηχογραφήσεις) ηχοσυστήματα. Κι όμως, η φωνή του, σε ένα ισορροπημένο ηχοσύστημα ακούγεται πολύ "ανθρώπινη", με εξαιρετική άρθρωση και χωρίς να σου "τρυπάει τ'αφτιά".

Όπως και τα ηχοσυστήματα που παίζουν καλά μόνο ένα είδος μουσικής, πχ μόνο κλασσική, ή μόνο τζαζ ή μόνο χαρντ ροκ - μέταλ, κι αν τους βάλεις άλλο είδος μουσικής, λες "πάμε να φύγουμε".

Γενικά δηλαδή, έχω την αίσθηση πως ένα επαρκώς ισορροπημένο ηχοσύστημα, μπορεί να βγάλει όλη τη μεγάλη μουσική γκάμα αλλά και όλη τη γκάμα ηχογραφήσεων επαρκώς ικανοποιητικά, αναδεικνύοντας τις αρετές κάθε ηχογράφησης, χωρίς βέβαια να "καλύπτουν" ούτε την ανάλυση, ούτε την περισσότερη πληροφορία και ποιότητα μιας όντως εξαιρετικής ηχογράφησης, αλλά ούτε και τα μειονεκτήματα των άθλιων ηχογραφήσεων.

Το μόνο μειονέκτημα αυτού του "ισορροπημένου" ηχοσυστήματος, είναι πως δεν είναι "εξειδικευμένο", είτε σε ένα είδος μουσικής, είτε σε μια ποιότητα ηχογραφημένου μέσου, με αποτέλεσμα, στο ίδιο κοστολόγιο, να προσφέρει λιγότερη αληθοφάνεια και ευχαρίστηση από ένα "εξειδικευμένο" ανάλογο ηχοσύστημα που παίζει "εντός γηπέδου".

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951

Θα με παρετε κι εμενα???

εννοείται! θα θέλουμε να αποθανατίσουμε κάθε "στιγμιότυπο", κάθε "καμπύλη", κι εσύ (ως γνωστό) είσαι ο κατάλληλος άνθρωπος γι'αυτό!

Reaction score
249

με το προηγουμενο
με αυτο συμφωνω 200%

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951

Διαφωνώ με την μεγάλη σπουδαιότητα που δίνουμε στην DSP επεξεργασία , είναι πολύ επικίνδυνη και για λίγους και "ΝΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗΣ" και αυτό δεν το θέλουμε
με το παραπάνω, είναι γνωστό πως διαφωνούμε. (αν και έχω την αίσθηση πως κατά βάθος συμφωνούμε απόλυτα).

Νομίζω πως κάποια στιγμή, θα πρέπει να ανοιχτεί ένα νέο θρεντ, για να συζητήσουμε αυτά τα πραγματάκια σε βάθος, διότι είναι πολύ χρησιμότερο το να γίνει κατανοητή η σπουδαιότητα της DSP, αλλά και οι περιορισμοί της, απ'ότι να συζητάμε για το αν μας "αρέσουν" τα μόνιτορ...

Εδώ θέλω να παρακαλέσω τον Άλεξ να κάνει μια προεργασία "απλοποίησης" και να ξεκινήσει ένα ανάλογο θέμα, ώστε να γίνεται κατανοητό από τον άσχετο στα ψηφιακά χαιφντελίστα, αλλά και να περιέχει "ουσία" για τον "πιο προχωρημένο", καθώς και λύσεις, τρόπους υλοποίησης, με πλήρη αναφορά στους ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥΣ κάθε μιας από αυτές τις υλοποιήσεις.

Reaction score
249
Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν) ΟΙ Κ@ΛΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ?

Δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς κι εσύ και να νομίσεις ότι σε ειρωνεύομαι...
σωπα βρε φιλε οχι κι ετσι

Reaction score
1.788
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσουν (αν σας αρέσουν

Κατ' αρχάς θα ήθελα να κάνω τις απαραίτητες συστάσεις για ηρεμία. Ήρθε το καλοκαίρι, θα πάμε καμιά παραλία να δούμε κανα κ@λο, ας μην αφήνουμε τους εαυτούς μας να εκνευρίζονται.

Καλημέρα Τάκη!
Άπαντες, μεταξύ αυτών κι εγώ, αναγνωρίζουν τις γνώσεις σου στα αναλογικά ηλεκτρονικά και τις περί λυχνιών τεχνοτροπίες. Με όλο το σεβασμό θα σου πω ότι την σήμερον, τεχνολογία θεωρούνται τα ψηφιακά ηλεκτρονικά. Ειδικά δε οι λυχνίες θεωρούνται μια ρετρό ενασχόληση περιορισμένων εφαρμογών. (Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να παίζουν καλά). Το αναφέρω όχι για κανέναν άλλο λόγο, αλλά για να καταλαβαινόμαστε. Έχω την πεποίθηση ότι εσύ, ως άνθρωπος που έχεις από καιρό υιοθετήσει έναν ορθολογικό τρόπο σκέψης, έχεις την δυνατότητα κάποια στιγμή να μπεις στο "πετσί" των ψηφιακών και να απορρίψεις τις παντός είδους επιφανειακές ή και "οπαδικές" εκτιμήσεις γι αυτό που σήμερα ονομάζουμε τεχνολογία. Λέω μόνο αυτά γιατί, πίστεψέ με, μια δήλωση όπως η παραπάνω αποτελεί επίδειξη άγνοιας επί του θέματος. Δεν θέλω να με παρεξηγήσεις, δεν είναι κακό αυτό που λέω. Ο μοναδικός λόγος που συμβαίνει αυτό είναι γιατί δεν έτυχε να ασχοληθείς ποτέ με το θέμα. Αν ασχοληθείς θα το καταλάβεις πολύ γρήγορα.

Εσύ πάλι ρε Άλεξ, αν και είσαι ένας ευφυέστατος άνθρωπος, είσαι ένα επικοινωνιακό κουτορνίθι. Δεν αντιλαμβάνεσαι ότι απευθύνεσαι σε χομπίστες που δεν έχουν ασχοληθεί ΠΟΤΕ με το θέμα. Η προσπάθειά σου αρχίζει και τελειώνει στο απλοϊκό ύφος έκφρασης. Όμως, όσο απλά και να τα πεις, δεν γίνεται να μιλήσεις για διαφορικές εξισώσεις, σε κάποιον που δεν ξέρει την προπαίδεια. Προφανώς δεν έχεις καταλάβει με ποιούς μιλάς. Να σου πω ένα παράδειγμα: σε αυτήν την κατηγορία υπάρχει γραμμένο από τον φίλο μου τον Σκαλούμπακα, ότι τα ψηφιακά αρχεία υψηλής ανάλυσης που κατεβάζουμε είναι τίγκα στο jitter γιατί έρχονται από μακρινούς servers στο αμέρικα. Όσο πιο μακρυά, τόσο περισσότερο το jitter. Ξαναλέω ότι για όλους μας υπάρχουν τομείς στους οποίους είμαστε αυθεντίες και αντίστοιχα τομείς που δεν ξέρουμε την τύφλα μας. This is life.

Η προσπάθειά λοιπόν απόδειξης με "απλοϊκό τρόπο" της ανωτερότητας του τεχνολογικού μοντέλου που προτείνεις, είναι ένας διαρκής αγώνας να τρυπήσεις το νερό. Τα ερωτήματα και τα κενά είναι τόσα πολλά που δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μια στο εκατομμύριο να βρεις ακροατή που θα σε ακούσει με προσοχή, εφόσον ανήκει στην μερίδα των ανθρώπων του χόμπι που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με αυτά. Θες να κάνεις πιο σοβαρή προσπάθεια; Θέλεις να απλοποιήσεις γνώση; Ξεκίνα με τους παρακάτω δύο τίτλους:
1. Ψηφιακό audio σήμα.
2. Ψηφιακά φίλτρα - εφαρμογές.
Όχι απλές αναφορές όμως, αναλυτικά και με κάθε λεπτομέρεια, ενώ κάθε τι που γράφεις θα το αντιστοιχείς σε audio εφαρμογές. "Κου" και "ο" = "Κο". Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να συνεννοηθείς με κανέναν, σου το λέω εκ των προτέρων, σου το λέω εκ πείρας. Μια ζωή θα είναι η γνώμη σου against η γνώμη του άλλου (οποιοσδήποτε κι αν είναι αυτός). Θα μου πεις, αυτή είναι η δουλειά σου; Σου απαντώ ευθέως: ΚΑΙ αυτή. :126:

...
Νικο καλημερα , διαβασα ολο το σεντονι σου , σου διαφευγει κατι!!! απαντησα στον αδελφο σου , και νομιζω εξηγω παρα κατω, πως εννοουσα τον [βιασμο]!!! ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!!ΕΛΕΟΣ!!!!

Λυπαμαι που δεν εχεις κανει καμια παρεμβαση σε καποιες προσβολες!!!!

Ο αυθαδης πρεπει να συνετιζεται!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανταυθου βλεπω την γνωστη πλεον [ σκυταλοδρομια]!!!!!!!!!!

Τωρα αν πρεπει να επεμβαινει καποιος στην οποια εγγραφη ,να την κανει καλυτερη, σαφεστατα ειναι δικαιωμα του!!!! ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΝΑΝ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΑ ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΨΑΡΟΝΤΟΥΦΕΚΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟ!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μάθατε οτι έκανε βάρη (Ο Ζαπ) και βαλθήκατε να τον φορτώσετε σαν γαϊδούρι...

Συμφωνώ και επαυξάνω.Το οφείλει στην δικτυακή κοινότητα.

Προτείνω και τίτλο.

Οσα δεν γνωρίζετε περί ψηφιακών και θέλατε πάντα να ρωτήσετε

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Πρεπει να κανω μια παρεμβαση για να ξεκαθαριστουν ορισμενα πραγματα......

Το Avsite ειναι ενα φορουμ οπως πολλα αλλα που προσπαθει με τα μελη που τα απαρτιζουν και την διαχειριστικη του ομαδα να ενημερωνει ,γιατι οχι να ψυχαγωγει ,να συζητα και το κυριοτερο ...απεχθανεται να δημιουργει εχθρους!!!!!!!!!!!!!!

Αν τωρα εγω η ο Εαρ η ο Κοτσιδης εχουμε διαφορετικες αποψεις στο τι γουσταρουν να ακουνε τα αυτια μας και τι μας ερεθιζει την ψυχη μας αυτο ειναι αναποσπαστο δικαιωμα του καθενος .......δικαιωμα ομως δεν εχει κανενας μας να προσβαλλει,να υποτιμα,να σνομπαρει και να θιγει ανθρωπους και προσωπικοτητες θελοντας απλα να επιβαλλει την γνωμη του!!!!!

Εχει ξεκινησει ενα πολυ ομορφο thread οπου αρκετοι εχουν τοποθετηθει με σοβαροτητα προσφεροντας γνωση.......που δυστυχως το κερατο μου δεν την εχουμε ...πολλοι απο εμας σε καποια θεματα......χρηματα δεν δινοντε απο κανεναν......οτι δινεται ειναι αυθορμητο απο αυτον που γνωριζει ,ξοδευει καποιο χρονο για να γραψει ,να ενημερωσει ,οπου δημιουργουντε αποριες και δινοντε απαντησεις σε νεα θεματα και το thread εξελισεται ......

Προσπαθω λοιπον να καταλαβω προς τι αυτη η διενεξη που δημιουργηθηκε απο δυο ατομα μεταξυ Αλεξη και Γιωργου ,δυο ατομα με γνωσεις και σιγουρα αγαπη για αυτο το χομπι......δυο μελη με σημαντικη προσφορα(δεν υπερβαλλω )που σιγουρα εχει εκτιμηθει αναλογα απο αρκετους σε αυτον τον ιστοτοπο........δεν το καταβαινω βρε παιδια ειλικρινα.....

Τα BAN το εχω αποδειξει .....τα αντιπαθω .......εκτιμω ολους το ιδιο και σεβομαι τους παντες ακομα και παπαριες να γραφουν .....και γω γραφω.........ομως μην θελετε να μου αλλαξετε τα πιστευω μου σχετικα με αυτο....!!!

Δεν ειμαστε τιμωροι οι συντονιστες....πρεπει ομως να επεμβαινουμε οταν ξεπερνιοντε καποια ορια μεταξυ μελων,οταν προσβαλλοντε ανθρωποι με τα γραφωμενα καποιων!!!!!!!!!

Αλεξη χαλαρωσε φιλε ......αρπαχτηκες με τον Γιωργο που ειναι ενα πολυ αξιολογο ατομο και δεν δινει δικαιωματα χρησιμοποιωντας την λεπτοτητα ακομα και αν θιγεται......κατι αναλογο εισαι και συ ...ενας καλος φιλος με πολλες γνωσεις μιας και εχεις φαει τα χρονια σου στα θρανια και συνεχιζεις ακαθεκτος....κατι φορες ομως φορτωνεις-τρελλαινεσαι και τα κανεις π@υτανα τα πραγματα.....

(Γενικα)Δεν θελω ρε αλλες παπαριες............δεν μας χρειαζοντε..........και οπως εγραψε αυτη η παστρικια ο Αυτιας....ας παμε να δουμε κανενα ωραιο κ@λι αχλαδατο τρωγωντας και λεγοντας τα δικα μας ....ας φαμε κανενα κοψιδι,κανενα καλαμαρακι με Πλωμαρι on the rocks και ας σταματησουμε τις μαλακιτσες αυτες!!!!!!!!!!!

Εχετε βγει βολτα στην θαλασσα να δειτε τι πολεμος γινεται............κατι ξερει ο Στρως Καν που του αρεσουν τα γλεντια.....η κουφαλα!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

Μετά λύπης διαπιστώνω οτι ενώ δίδεται μεγίστη σημασία στα χαμηλομεσαία (π@ποί) αγνοείται η σημασία των φουσκωμένων μεσουψηλών.Δεν είναι άραγε μόνιτορ και αυτά ;:414:

Reaction score
1.788

Μετά λύπης διαπιστώνω οτι ενώ δίδεται μεγίστη σημασία στα χαμηλομεσαία (π@ποί) αγνοείται η σημασία των φουσκωμένων μεσουψηλών.Δεν είναι άραγε μόνιτορ και αυτά ;:414:
Για αλλη μια φορα μας πεθανες!!!!!!!!!!!!!!!

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843

με το παραπάνω, είναι γνωστό πως διαφωνούμε. (αν και έχω την αίσθηση πως κατά βάθος συμφωνούμε απόλυτα).
Θέλεις να βρεθούμε μια μέρα......................να ξαπλώσεις σε ενα ντιβανάκι........................και να μιλήσουμε για την παιδική σου συλλογή απο δοντάκια πιράνχας:204::204::204:.......

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.951

Αλεξη χαλαρωσε φιλε ......αρπαχτηκες με τον Γιωργο που ειναι ενα πολυ αξιολογο ατομο και δεν δινει δικαιωματα χρησιμοποιωντας την λεπτοτητα ακομα και αν θιγεται......
νομίζω πως είσαι ολίγον τι (όσο πατάει ο ελέφαντας δηλαδή) "άδικος" επικεντρώνοντας ουσιαστικά την "συνετιστική" σου διαχειριστική παρέμβαση προς τον Άλεξ, καθώς τα πραγματικά "ερειστικά" ποστς ήταν αυτά του Γιώργου και του Τάκη (αυτό το λέω με όση βεβαιότητα μου δίνει η ανάγνωσή τους για 3η συνεχή φορά, όσο πιο αντικειμενικά μπορώ, αλήθεια).

Και δε νομίζω, ειλικρινά δηλαδή, πως "δεν δινει δικαιωματα" (όπως γράφεις) ο Γιώργης. Κάθε άλλο. (μη με προκαλέσεις να στο αποδείξω, υπάρχουν άπειρα γραμμένα ποστ που αποδεικνύουν αυτό που λέω)

Να με συγχωρείς φιλαράκο μου, ξέρεις πως σ'αγαπάω, δε θέλω να το "παίξω" ούτε "διαχειριστής" στη θέση του "διαχειριστή", ούτε χαλίφης στη θέση του χαλίφη, ούτε τίποτα, αλλά νομίζω πως ήσουν λίγο άδικος σε αυτό σου το ποστ. Και η δική μου θέση, ξέρεις πια είναι: μας λείπει ο Σκαλούμπακας. Όλοι έχουν "θέση" σε ένα χόμπι, όλοι έχουν κάτι να προσφέρουν, οι "διαμάχες" κι οι "διαφωνίες" είναι μέσα στο παιχνίδι, και οι "αποκλεισμοί" βαίνουν σε κακό του συνόλου, δε προσφέρουν τίποτε άλλο πέραν της απόδειξης της "ύπαρξης εξουσίας". Αυτή είναι βέβαια, απλά η ταπεινή μου άποψη, και δικαιούνται όλοι να έχουν άλλη άποψη.

ΥΓ επίσης, αυτό (ΤΟ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟ) που έγραψες βλάση μου, το "χρηματα δεν δινοντε απο κανεναν..." κάποιοι δε θέλουν να το χωνέψουν. Με τίποτα όμως. Το αρνούνται πεισματικά και βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κι από κει ξεκινούν πολλά ευτράπελα. Ίσως, θα πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση στην βαθύτερη "αιτία" κάποιων προβλημάτων.

Πολύ φιλικά,
Κώστας

Reaction score
3.967

αλλά νομίζω πως ήσουν λίγο άδικος σε αυτό σου το ποστ.
Δηλαδή γιατρουλιά μου, εδώ μέσα όλοι τα βάζουν με τον Ζαπάντη και τον εξαναγκάζουν σε χαρακτηρισμούς, έ?

Σωστό με φαίνεται, όλοι εναντίον ενός, μάηστα.

το "χρηματα δεν δινοντε απο κανεναν..." κάποιοι δε θέλουν να το χωνέψουν. Με τίποτα όμως. Το αρνούνται πεισματικά και βλέπουν φαντάσματα εκεί που δεν υπάρχουν. Κι από κει ξεκινούν πολλά ευτράπελα. Ίσως, θα πρέπει να δοθεί περισσότερη έμφαση στην βαθύτερη "αιτία" κάποιων προβλημάτων
Εδώ, συμφωνώ σε μεγάλο βαθμό.

Την αγάπη μου και ευχές για καλό καλοκαίρι σε όλους!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820

Κωστα μου ....ξερεις οτι δεν σε αγαπαω και δεν σε εκτιμω καθολου και χαιρομαι για την παρεμβαση σου .....ομως οπως εγω τα καταλαβα θεωρησα καποιες τοποθετησεις και καποιους χαρακτηρισμους του Αλεξη προσβλητικες και τραβηγμενες.....απαντησα ως Βλασης χωρις να επηρεαστω απο κανεναν.....

Ο Αλεξης ειναι ενα καλο φιλαρακι που εχει ερθει σπιτι μου και σιγουρα τον ξαναπεριμενω (αν ειναι δυνατον με την metric )να τα πιουμε και να τα ξαναπουμε ακουγοντας φυσικα και αυτο θα ειναι για μενα......απλα θεωρησα οτι οι εκφρασεις του ισως εν βρασμω και μανουριασματος οτι ηταν τραβηγμενες και νομιζω οτι δεν πρεπει να γραφονται ουτε απο τον Αλεξη ουτε απο οποιονδηποτε αλλον......

Με στεναχωρει ιδιαιτερα και ΑΠΑΙΤΩ να με πιστεψετε οταν θα πρεπει να αντιμετωπισω ενα τετοιο συμβαν......ειμαι το ιδιο απλος ανθρωπος σαν και σας χωρις καν να με επηρεαζει η ας πουμε διαχειριστικη μου ιδιοτητα και με πικραινει ιδιαιτερα να πρεπει ---να την πω---- σε καποιον ...αν ετσι το εκλαμβανετε...και ειδικα αν ειναι καποιο φιλαρακι....
Δυστυχως ...θα παραμεινω ο ιδιος.....αν με αντεχετε...................

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.159
Re: Απάντηση: Γιατί σας αρέσει (αν σας αρέσεi) o Bλασσης ?

Δυστυχως ...θα παραμεινω ο ιδιος.....αν με αντεχετε...................
Σ αντεχουμε και σ αγαπαμε μ@ρη.....:116:

Κατσε εδω που θα πας....
Εχει ζεστη εξω....

Παμ΄παραλια ???

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος