Δοκιμή του Mede8er MED400X

Reaction score
1.458
Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Καλό είναι να τα φτιάξουν κι αυτά που λες!
Είναι πταίσματα όμως!!!
Αλλα players να δεις τι bugs έχουν!

Reaction score
1

Εχεις δίκιο για τη γραμματοσειρά, αλλά την έχω συνηθήσει τόσο που δεν με ενοχλεί πια, όπως και το λευκό των υποτίτλων δεν με ενοχλεί αφού το έχω μόνιμα στο κίτρινο.

Reaction score
1

Αεκτζής είσαι?:116:
Οχι βρε αφού δεν ασχολούμαι με σαχλαμάρες όπως ποδόσφαιρα και άλλα τέτοια όμορφα :116: απλά τους βλέπω καλύτερα τους υπότιτλους με αυτό το χρώμα, είναι πιο έντονοι...

Reaction score
1.458

Εγώ πάλι τους θέλω mixed κόκκινους & μπλε,καθότι ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ!!!
Οποιο player έχει αυτό το χρώμα θα το εξυμνώ…για πάντα!:137:

Reaction score
1

:204::204::204:

Ρε μη τα γράφεις έτσι, μου φύγανε τα τζατζίκια από τη μύτη...

Reaction score
1.458

Τι έγινε?σουβλάκι τρως?Βάλε μπόλικο καυτερό κόκκινο πιπεράκι και άσε τα τζατζίκια!

Απόλαυση!!!:624:

Reaction score
124

Μπορεί κάποιος κατέχων να μου πει τα στοιχειά του μετασχηματιστή του 400ρίου.
Μετακόμισα και ενώ τον είχα βάλει μαζί με το 400ρη, η γυναίκα μου τα μπέρδεψε και τώρα δεν τον βρίσκω. :105:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Μπορεί κάποιος κατέχων να μου πει τα στοιχειά του μετασχηματιστή του 400ρίου.
Μετακόμισα και ενώ τον είχα βάλει μαζί με το 400ρη, η γυναίκα μου τα μπέρδεψε και τώρα δεν τον βρίσκω. :105:
Στο πισω μερος του 400 γραφει κατω απο το λογοτυπο Sanji : Input 5V - 2.4A

Κοιτα στα τροφοδοτικα που εχεις, ποιο απ ολα εχει ακριβως αυτα τα χαρακτηριστικα.

Αυριο, αν καταφερω να κατεβω στο κεντρο θα σου στειλω φωτο.

Reaction score
124
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Στραβός είμαι.... κοίταζα μόνο στην τροφοδοσία.

Ευχαριστώ, θα το ψάξω το βράδυ.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Στραβός είμαι.... κοίταζα μόνο στην τροφοδοσία.

Ευχαριστώ, θα το ψάξω το βράδυ.
Το βρηκες ???

Αν οχι ακομα, κοιτα τη μαρκα του. Το δικο μας γραφει HONOR ELECTRONIC.

Reaction score
124
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Το βρηκες ???

Αν οχι ακομα, κοιτα τη μαρκα του. Το δικο μας γραφει HONOR ELECTRONIC.
Ναι, το βρήκα σήμερα το πρωί.
Η αλήθεια είναι ότι έψαχνα για τετράγωνο μετασχηματιστή και όχι για "κινητού"
ευχάριστο και πάλι

Reaction score
6

Καλησπέρα και από εμένα ,

πήρα το 400Χ mini την Τρίτη , το οποίο μου το αναβάθμησε ο κος Αποστόλης επιτοπου .
Το βράδυ της ιδιας ημερας το σύνδεσα σε μια LG plasma μεσω HDMI και ότι USB συσκευη έβαλα πάνω του την είδε ( stick , 2.5''αρι HD , 3.5''αρι HD ) και επεξε τα παντα.
Την Πέμπτη το συνδεσα σε μια Toshiba LCD (2005 μοντελο) μέδω HDMI-->DVI αλλά δυσυχώς δεν κατάφερα να δώ ούτε το menu , παρα μονο το αρχικο σημα της Mede8er , μετα ολα μαυρα.
Επειτα το συνδεσα μέσω component είδα το menu αλλά ενα μηνυμα ασυμβατοτητας βγηκε στην οθονη , μάλλον λόγω του νεου firmware, και δεν με αφηνε να προχωρησω.
Χθες το ξανασύνδεσα στην LG plasma μεσω HDMI αλλά πλέον δεν έβλεπε καμία USB συσκευη καθως και μια SD καρτα που δοκίμασα.
Σε αυτο το σημείο μπορώ να πω ότι το player εκαιγε απιστευτα στο κάτω και πισω μερος του , οπότε αφου το αφησα να κρυωσει ξαναδοκίμασα αλλα πάλι χωρίς αποτέλεσμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εχει γίνει ( και σημερα το μεσημερι φευγω διακοπες και το ηθελα μαζι μου :411:)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Καλησπέρα και από εμένα ,

πήρα το 400Χ mini την Τρίτη , το οποίο μου το αναβάθμησε ο κος Αποστόλης επιτοπου .
Το βράδυ της ιδιας ημερας το σύνδεσα σε μια LG plasma μεσω HDMI και ότι USB συσκευη έβαλα πάνω του την είδε ( stick , 2.5''αρι HD , 3.5''αρι HD ) και επεξε τα παντα.
Την Πέμπτη το συνδεσα σε μια Toshiba LCD (2005 μοντελο) μέδω HDMI-->DVI αλλά δυσυχώς δεν κατάφερα να δώ ούτε το menu , παρα μονο το αρχικο σημα της Mede8er , μετα ολα μαυρα.
Επειτα το συνδεσα μέσω component είδα το menu αλλά ενα μηνυμα ασυμβατοτητας βγηκε στην οθονη , μάλλον λόγω του νεου firmware, και δεν με αφηνε να προχωρησω.
Χθες το ξανασύνδεσα στην LG plasma μεσω HDMI αλλά πλέον δεν έβλεπε καμία USB συσκευη καθως και μια SD καρτα που δοκίμασα.
Σε αυτο το σημείο μπορώ να πω ότι το player εκαιγε απιστευτα στο κάτω και πισω μερος του , οπότε αφου το αφησα να κρυωσει ξαναδοκίμασα αλλα πάλι χωρίς αποτέλεσμα.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εχει γίνει ( και σημερα το μεσημερι φευγω διακοπες και το ηθελα μαζι μου :411:)
Ελπιζω να το πηρες μαζι σου και να μην εχει προβλημα.
Οσον αφορα το player, το ρυθμισαμε στο HDMI : auto.

Με το HDMI--->DVI σε παλλιες τηλεορασεις εχουν παρατηρηθει προβληματα στα καλωδια. Κατα τα αλλα παιζει κανονικα και ο εχουμε τεσταρει πριν λιγο καιρο.

Component αποκλειεται να το συνδεσες γιατι δεν εχει. Μαλλον εννοεις composite, με το καλωδιο που εχει μεσα ( κιτρινο-ασπρο-κοκκινο ).
Το 400 οταν ειδε αυτη τη συνδεση, εφυγε απο HDMI auto και πηγε στο PAL.

Οταν γυρισες πισω στη πλασμα γυρισε η το γυρισες σε HDMI auto ?

Το οτι εκαιγε δεν σημαινει τιποτα, αφου επαιζε.
Το τσιπακι ειναι στο κατω μερος της συσκευης και αναβαζει θερμοκρασια.
Για να μην εχουν βαλει ανεμιστηρακι παει να πει οτι λειτουργει χωρις προβλημα.
Φυσικα θα πρεπει να ειναι σε σημειο που οι αεραγωγοι του να ειναι ελευθεροι.

Ελπιζω να βοηθησα.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Καιρό έχω να δω κάτι νέο σε αυτό το παλιό (sic) μηχάνημα και είπα να αναφέρω κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και κανα δίμηνο που παίζω πολλά αρχεία .iso (DVD structure). Κατά την πλοήγηση στο μενού του DVD δεν κάνει highlight που βρίσκεσαι (Chapters, Extras etc), οπότε πρέπει να πας με την αίσθησή σου. Αν το ίδιο .iso το κάνεις unrar και το βάλεις να το δει κανονικά ως DVD, δηλαδή φάκελο AUDIO_TS και VIDEO_TS τότε είναι δυνατό το highlight.
Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει και στα καινούργια Mede8er που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Αν κάποιος μπορεί να το τσεκάρει ας πει.
Κατά τ' άλλα, ό,τι και να πω για το MED400X είναι λίγο: το έχω γονατίσει κανονικά και αυτό με βγάζει ασπροπρόσωπο. Μπράβο στα παιδιά εδώ στο site και στον Αποστόλη που μας ξεστραβώνουν (με την καλή την έννοια) :622:

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Δοκιμή του Mede8er MED400X

Καιρό έχω να δω κάτι νέο σε αυτό το παλιό (sic) μηχάνημα και είπα να αναφέρω κάτι που έχω παρατηρήσει εδώ και κανα δίμηνο που παίζω πολλά αρχεία .iso (DVD structure). Κατά την πλοήγηση στο μενού του DVD δεν κάνει highlight που βρίσκεσαι (Chapters, Extras etc), οπότε πρέπει να πας με την αίσθησή σου. Αν το ίδιο .iso το κάνεις unrar και το βάλεις να το δει κανονικά ως DVD, δηλαδή φάκελο AUDIO_TS και VIDEO_TS τότε είναι δυνατό το highlight.
Δεν ξέρω αν αυτό συμβαίνει και στα καινούργια Mede8er που κυκλοφόρησαν πρόσφατα. Αν κάποιος μπορεί να το τσεκάρει ας πει.
Κατά τ' άλλα, ό,τι και να πω για το MED400X είναι λίγο: το έχω γονατίσει κανονικά και αυτό με βγάζει ασπροπρόσωπο. Μπράβο στα παιδιά εδώ στο site και στον Αποστόλη που μας ξεστραβώνουν (με την καλή την έννοια) :622:
Το κανει σε ολες τις ταινιες ?
Θα το δω αυριο στις δικιες μου και θα σου πω.

Reaction score
0

Δεν ξέρω αν τελικά έχει να κάνει με το μέγεθος της ταινίας, αλλά σίγουρα το κάνει σε 2 ταινίες που είναι 5.5 & 7.7GB αντίστοιχα. Σε 2 άλλες που δοκίμασα 3 & 4GB δεν το έκανε :118:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.866
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef