Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!
Θα περιμένω λοιπόν να πάρω απάντηση από τα παιδιά που έχουν τον δέκτη σχετικά με τα λογισμικά.
Τώρα μόλις πήρα τηλέφωνο σε ένα μαγαζί και ρώτησα για την κάρτα του Penthouse HD,μου επιβεβαίωσαν ότι είναι σε Viacess,αλλά δεν ήξεραν με σιγουριά να μου πουν για το συγκεκριμένο δέκτη,επειδή δεν τον εμπορεύονται το συγκεκριμένο δέκτη.Με ρώτησαν αν ο συγκεκριμένος δέκτης υποστηρίζει Viacess στο card reader του.Σύμφωνα με όσα μου λες λογικά μετά το πέρασμα λογισμικών θα υποστηρίζει με εξομείωση.
Δεν μου ανέφεραν κάτι για κλείδωμα...Εννοείς για το λεγόμενο γονικό κλείδωμα (parental control) που κάνεις στον δέκτη ώστε να μην έχουν πρόσβαση στα κανάλια παιδιά ή για κάτι που έρχεται πάνω στην κάρτα??Πάντος δεν μου ανέφεραν κάτι σχετικό αν και δε ρώτησα κι εγω για κάποιο κλείδωμα!
Προς τα παιδιά που έχουν τον δέκτη στην κατοχή τους:Στο post #437 αναφέρω όσες γενικές απορίες έχω για αρχή,παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του!
Ευχαριστώ και πάλι!
Δεν έχω τον δεκτη προσωπικά, απλά τον έχω δει, πιθανότατα και τα λογισμικά που μπαινουν εδω να είναι τα ενδεδειγμένα, ειναι πολλοί που τον έχουν και θα σου απαντήσουν. Γενικά ολα αυτά τα λογισμικά για το 99% των δεκτών "υποτίθεται" πως ειναι ανεπίσημα, οπότε δεν τα βρισκεις στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών. Σκέψου ότι και μόνο για να παίξει ο card reader νόμιμες καρτες viaccess αυτό γίνεται με εξομοίωση του λογισμικού, δηλαδή ....παράνομα, αφού δεν έχουν πληρωθεί τα σχετικά δικαιώματα στην viaccess, ούτε έχει ζητηθεί η άδειά της απο το ....99% των δεκτών!
Αν υπάρχει καποιο σετάρισμα για προστασία ανηλίκων θα στο πουν εκει που θα αγορασεις την κάρτα. Το αναφέρω γιατι σε κάρτα του γαλλικού πακέτου absat (τωρα bis) που ειχα παλαιότερα ενω άνοιγαν όλα τα κανάλια, το ερωτικό κανάλι ΧΧL δεν ανοιγε αν δεν έκανες ειδική παρεμβαση στα μενού του viaccess για να το ανοίξεις καταργώντας την προστασία
Θα περιμένω λοιπόν να πάρω απάντηση από τα παιδιά που έχουν τον δέκτη σχετικά με τα λογισμικά.
Τώρα μόλις πήρα τηλέφωνο σε ένα μαγαζί και ρώτησα για την κάρτα του Penthouse HD,μου επιβεβαίωσαν ότι είναι σε Viacess,αλλά δεν ήξεραν με σιγουριά να μου πουν για το συγκεκριμένο δέκτη,επειδή δεν τον εμπορεύονται το συγκεκριμένο δέκτη.Με ρώτησαν αν ο συγκεκριμένος δέκτης υποστηρίζει Viacess στο card reader του.Σύμφωνα με όσα μου λες λογικά μετά το πέρασμα λογισμικών θα υποστηρίζει με εξομείωση.
Δεν μου ανέφεραν κάτι για κλείδωμα...Εννοείς για το λεγόμενο γονικό κλείδωμα (parental control) που κάνεις στον δέκτη ώστε να μην έχουν πρόσβαση στα κανάλια παιδιά ή για κάτι που έρχεται πάνω στην κάρτα??Πάντος δεν μου ανέφεραν κάτι σχετικό αν και δε ρώτησα κι εγω για κάποιο κλείδωμα!
Προς τα παιδιά που έχουν τον δέκτη στην κατοχή τους:Στο post #437 αναφέρω όσες γενικές απορίες έχω για αρχή,παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του!
Ευχαριστώ και πάλι!