Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
3
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Δεν έχω τον δεκτη προσωπικά, απλά τον έχω δει, πιθανότατα και τα λογισμικά που μπαινουν εδω να είναι τα ενδεδειγμένα, ειναι πολλοί που τον έχουν και θα σου απαντήσουν. Γενικά ολα αυτά τα λογισμικά για το 99% των δεκτών "υποτίθεται" πως ειναι ανεπίσημα, οπότε δεν τα βρισκεις στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών. Σκέψου ότι και μόνο για να παίξει ο card reader νόμιμες καρτες viaccess αυτό γίνεται με εξομοίωση του λογισμικού, δηλαδή ....παράνομα, αφού δεν έχουν πληρωθεί τα σχετικά δικαιώματα στην viaccess, ούτε έχει ζητηθεί η άδειά της απο το ....99% των δεκτών!
Αν υπάρχει καποιο σετάρισμα για προστασία ανηλίκων θα στο πουν εκει που θα αγορασεις την κάρτα. Το αναφέρω γιατι σε κάρτα του γαλλικού πακέτου absat (τωρα bis) που ειχα παλαιότερα ενω άνοιγαν όλα τα κανάλια, το ερωτικό κανάλι ΧΧL δεν ανοιγε αν δεν έκανες ειδική παρεμβαση στα μενού του viaccess για να το ανοίξεις καταργώντας την προστασία

Θα περιμένω λοιπόν να πάρω απάντηση από τα παιδιά που έχουν τον δέκτη σχετικά με τα λογισμικά.
Τώρα μόλις πήρα τηλέφωνο σε ένα μαγαζί και ρώτησα για την κάρτα του Penthouse HD,μου επιβεβαίωσαν ότι είναι σε Viacess,αλλά δεν ήξεραν με σιγουριά να μου πουν για το συγκεκριμένο δέκτη,επειδή δεν τον εμπορεύονται το συγκεκριμένο δέκτη.Με ρώτησαν αν ο συγκεκριμένος δέκτης υποστηρίζει Viacess στο card reader του.Σύμφωνα με όσα μου λες λογικά μετά το πέρασμα λογισμικών θα υποστηρίζει με εξομείωση.
Δεν μου ανέφεραν κάτι για κλείδωμα...Εννοείς για το λεγόμενο γονικό κλείδωμα (parental control) που κάνεις στον δέκτη ώστε να μην έχουν πρόσβαση στα κανάλια παιδιά ή για κάτι που έρχεται πάνω στην κάρτα??Πάντος δεν μου ανέφεραν κάτι σχετικό αν και δε ρώτησα κι εγω για κάποιο κλείδωμα!

Προς τα παιδιά που έχουν τον δέκτη στην κατοχή τους:Στο post #437 αναφέρω όσες γενικές απορίες έχω για αρχή,παρακαλώ όποιος μπορεί ας μου δώσει τα φώτα του!

Ευχαριστώ και πάλι!

Reaction score
114

Γειά σας!

Είναι το πρώτο μου post στο forum!Είμαι μέλος και σε σχετικό forum κι ελπίζω κι από εδώ να διευρύνω ακόμα περισσότερο την ενημέρωση μου σε θέματα εικόνας,ήχου,δορυφορικών κλπ.Αφορμή για την εγγραφή μου στο παρόν forum στάθηκε η ανάγκη να πάρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δέκτη Spiderbox 9000HD Combo,για τον οποίο εξετάζω σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αγοράσω.

Διάβασα κι εδώ και στο άλλο φόρουμ διάφορα σχετικά με το δέκτη.Βασικά για αρχή θα ήθελα να ξεκινήσω με κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις για να μπουν τα πράγματα σε κάποια σειρά:

1.Με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας του δέκτη καθώς και η ευχρηστία.Είμαι αρχάριος στο χώρο και δεν θα ήθελα να χρειαστεί να πάρω μάστερ ή διδακτορικό για να κάνω μερικές απλές ή και πιο προχωρημένες δυνατότητες του δέκτη! Διάβαζα ότι ο δέκτης προσφέρει δυνατότητες που έχουν linux δέκτες,χωρίς ο ίδιος να είναι linux και μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.Είναι όντως έτσι ο δέκτης από πλευράς ευχρηστίας? Από ποιότητα εικόνας πως είναι ο δέκτης?

2.Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω: Με τα λογισμικά του δέκτη τι γίνεται? Είδα στα σχετικά thread να αναφέρετε ότι περνάμε ξεχωριστά το λεγόμενο software patch και ξεχωριστά το λεγόμενο softcam.Που θα τα βρίσκω τα παραπάνω updates, αν αγοράσω το δέκτη?Θα δημοσιεύονται εδώ όπως είδα σε προηγούμενα posts?

3.Με τον δέκτη εκτός από παρακολούθηση κυρίως HD καναλιών και 3D καναλιών που υπάρχουν σε κάποιους δορυφόρους (σε δοκιμαστική έστω μορφή) ενδιαφέρομαι να παίξω και διάφορες κάρτες,κυρίως ερωτικές κάρτες.Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει αρχικά να παίξω την κάρτα του ερωτικού πακέτου Penthouse HD.Μπορεί η κάρτα του Penthouse HD να παίξει κανονικά στον Spiderbox 9000HD Combo? Αν ναι χρειάζονται πολύπλοκες ρυθμίσεις ή απλά βάζω την κάρτα και τελειώσαμε?

4.Με το που παραλάβω τον Spiderbox 9000HD Combo τι κινήσεις θα πρέπει να κάνω?Τι software patch,softcam και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται (και δεν το γνωρίζω ενδεχομένως) θα πρέπει να του περάσω ώστε να ενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργίες του δέκτη και το gift που τον συνοδεύει?Έχει σημασία από που θα αγοράσω το δέκτη ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί και το gift?

5.Έχω δει δυο μαγαζιά που πουλάνε τον Spiderbox 9000HD Combo.Έχετε να προτείνετε κάποια μαγαζιά? Ειδικά όσοι ενδεχομένως έχετε αγοράσει το δέκτη, έχετε να προτείνεται κάποια μαγαζιά για αγορά του?

Αυτά για αρχή,ελπίζω να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά ,να λύσω τις βασικές απορίες για το δέκτη και να ξεκινήσω σιγά σιγά!

Θα εκτιμούσα πολύ κάποια άμεση απάντηση αφού επείγομαι και πρέπει να πάω σε αγορά HD δέκτη,ίσως και αύριο,ειδικά αν υπάρξουν θετικές απαντήσεις ως προς το δέκτη και την υποστήριξη του σε λογισμικό κλπ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι θα ήμουν υπόχρεως αν είχα σήμερα κάποια απάντηση στα παραπάνω ζητήματα που με απασχολούν αναφορικά με το δέκτη Spiderbox 9000HD Combo.

Ευχαριστώ και πάλι και αναμένω με αγωνία!
Kαλησπερα.
-Ειδα οτι εγραψες το εξης :
''Υπάρχει κάποια προσφορά αυτή τη στιγμή για τα μέλη του *****,για την αγορά του Spiderbox 9000HD Combo,όπως είδα και υπήρχε παλιότερα?''
Η προσφορα αποτελουσε προταση ενος καταστηματος και δεν ειχε καμμια σχεση με το συγκεκριμενο φορουμ.
Και ο δεκτης και εγω προσωπικα ειμαστε ανεπιθυμητοι σε αυτο το φορουμ.
Το ιδιο ισχυει και για ολα τα απλα μελη αφου δημιουργηται αυτοματα αντιπαθεια σε οποιον τολμαει να γραψει κατι στο συγκεκριμενο θεμα.
Μην ξεχναμε οτι ηταν ενα απο τα ελαχιστα θεματα που ειχε κλειδωθει.
Σε επομενες μερες θα επεκταθω και πιο πολυ και πιο συγκεκριμενα.
-Για την ωρα μπορεις να αγορασεις τον δεκτη απο τα δυο καταστηματα της Ελλαδας αφου δεν υπαρχει πουθενα αλλου stock.
Εγγυηση υπαρχει για 1 χρονο,χωρις να σημαινει οτι δεν θα υποστηριχτεις και μετα το περας αυτου.

1.Ο δεκτης εχει πολυ καλη εικονα και αυτο θα το διαπιστωσεις μονος σου.
Αλλωστε ειχε γινει ενα τεστ απο αυτο το φορουμ με παρουσια αρκετων μελων του που ειχαν εκφραστει θετικα πανω σε αυτο.
Ναι το ξερω οτι σχεση παιζει και η TV.
Σε π.χ. HD Ready η αναλυση που πρεπει να προτιμηθει πρεπει να ειναι 720ρ .
Τουλαχιστον σε τεστ 2 τετοιων ΤV που εκανα.
Και παλι δεν μπορει να φτασει την ποιοτητα εικονας σε Full HD TV με 1080i
Σιγουρα και αλλα παιζουν ρολο.
Αυτο ειναι ενα μεγαλο θεμα ομως που δεν μπορει αναλυθει εδω.
Ο δεκτης δεν ειναι linux και ειναι πραγματι ευχρηστος.Ετσι ειχε ξεκινησει και η ιδεα.
Μπορεις να το διαπιστωσεις και απο τις φωτο απο τα μενου.

2.Τα λογισμικα που υπαρχουν εδω ειναι τα ιδια και στο site υποστηριξης του.Το softcam αφορα ενημερωσης κλειδιων.

3.Βαζεις την καρτα και παιζει.Δεν ξερω αν υπαρχουν νεες version αλλα με καποιες που εδινε το site υποστηριξης του πριν 2-3 μηνες επαιζε κανονικα.
Στην ακραια περιπτωση που δεν σου παιζει θα χρεωθεις και μια μοντουλα viaccess.

4.Oι οδηγιες υπαρχουν καποιες σελιδες πιο πισω.Απλες και ευκολες. 5 λεπτα θα σου παρει το πολυ.

5.Εχει παντηθει πιο πανω.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Ως χρηστης πανω απο ενα χρονο:
1) η ευκολια χρησης του ειναι απλουστατη
2) η εικονα του σε 720p ειναι τελεια (κατι ξερει ο Voreios), αλλα και σε 1080 ειναι πολυ καλη, οπως βλεπω σε μια Πανασονικ πλασμα 42" (κι αν δεν ειναι φροντιζει ο σκαλερ της τιβι να γινει!)
3) τα δικα του λογισμικα εχουν να κανουν πλεον με "ανοιγματα", θετικοτατο μεν αλλα εαν θελεις πληρεστερη θεαση πας σε συνδρομη
4) για καρτες δεν "κατεχω"
5) ενας δεκτης με λινουξ ειναι πιο ευελικτος ασφαλως, αλλα για "plug and play" ( κι οχι...pray) ειναι οτι πρεπει. Μοναδικος μου ενδοιασμος εαν εκανα την αγορα του σημερα, ειναι η φημολογουμενη μη μελλοντικη υποστηριξη του cccam με στροφη των "ομαδων" στο oscam ως καλυτερο (σε τι, δεν πολυξερω!)
6) προταση μου: οχι σε combo λογω σχετικης ανοδου θερμοκρασιας του δεκτη. Παρε χωριστα μηχανακια για να μην το ζοριζεις με τον ..Αυτια!
Γενικα, ΝΑι στην αγορα του (με την επιφυλαξη του α/α 5, εαν ασχολεισαι με το..."αθλημα", αλλιως ανευ επιφυλαξης)

Reaction score
114

Ως χρηστης πανω απο ενα χρονο:
1) η ευκολια χρησης του ειναι απλουστατη
2) η εικονα του σε 720p ειναι τελεια (κατι ξερει ο Voreios), αλλα και σε 1080 ειναι πολυ καλη, οπως βλεπω σε μια Πανασονικ πλασμα 42" (κι αν δεν ειναι φροντιζει ο σκαλερ της τιβι να γινει!)
3) τα δικα του λογισμικα εχουν να κανουν πλεον με "ανοιγματα", θετικοτατο μεν αλλα εαν θελεις πληρεστερη θεαση πας σε συνδρομη
4) για καρτες δεν "κατεχω"
5) ενας δεκτης με λινουξ ειναι πιο ευελικτος ασφαλως, αλλα για "plug and play" ( κι οχι...pray) ειναι οτι πρεπει. Μοναδικος μου ενδοιασμος εαν εκανα την αγορα του σημερα, ειναι η φημολογουμενη μη μελλοντικη υποστηριξη του cccam με στροφη των "ομαδων" στο oscam ως καλυτερο (σε τι, δεν πολυξερω!)
6) προταση μου: οχι σε combo λογω σχετικης ανοδου θερμοκρασιας του δεκτη. Παρε χωριστα μηχανακια για να μην το ζοριζεις με τον ..Αυτια!
Γενικα, ΝΑι στην αγορα του (με την επιφυλαξη του α/α 5, εαν ασχολεισαι με το..."αθλημα", αλλιως ανευ επιφυλαξης)

2.Ειναι μεγαλο θεμα.Το σημαντικο ειναι να μην βαλουμε την ιδεα στον κοσμο οτι η TV του δεν παιζει καλα και υπαρχουν αλλες που παιζουν καλυτερα.Τι να κανουμε,να σπρωξουμε κοσμο σε αλλαγη ΤV, ειδικα αυτους που εχουν ΗD Ready ?

5.Το oscam ειναι καλο γιατι παιζει S*y UK και S*y It. ......επισημες καρτες ενω ξερουμε πολυ καλα οτι ειναι paired και επρεπε να παιζουν σε ιδιοκτησιακο δεκτη και μονο.
Παραλληλα λειτουργει ως s*ver & cl**nt
Aπο emu,κλ**δια, ανοιγει μονο DCW ,αυτα που κρατουν καμμια δυο ωρες δηλαδη.
Στον Spiderbox δεν τα εχεις ολα αυτα χωρις το oscam ?
Που βεβαια, σαν εξτρα επιλογη, αν μπορουσε, ας υπηρχε.

6.Γενικως το θεμα θερμανσης του δεκτη δεν ειναι κατι που πρεπει να σας απασχολει.Εχει μελετηθει.
Ειναι λογικο και συμβαινει για ολους τους δεκτες.
Το βραδυ,οταν πατε για υπνο καλο ειναι να τον κλεινετε απο το On/Off

Reaction score
3
Ο δέκτης είναι εξαιρετικός και τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Εδώ και ενα χρόνο, τον δουλεύω καθημερινά ως combo, αφού η 42άρα Panasonic PZ80 δεν υποστηρίζει mpeg4.
Δεν είχα ποτέ προβλήματα, η δε HD εικόνα που δίνει σε 1080 είναι καταπληκτική.
Για τα υπόλοιπα με κάλυψαν οι προηγούμενοι...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Johny εξεφρασα μια επιφυλαξη για την μελλοντικη υποστηριξη του ψψψαμ, οχι για την τωρινη λειτουργικοτητα στον δεκτη που ειναι ΟΚ. Ακομη (περι τιβι) η βασικη μου (στην πολη) ειναι μια Φιλιπς 32" Hd ready (δηλ 720 που παιζει βεβαια και τα 1080) και η εικονα του δεκτη ειναι τελεια στα hd και αριστη στα sd. Aπλα, τωρα που απο σποντα βρεθηκα με μια 1080, παρατηρησα οτι τα hd τα δειχνει λιγακι, θα ελεγα, "σπυρωτα" , μαλλον θεμα τιβι θα ειναι. Αν θυμασαι παλια ειχαμε πει οτι τα καναλια hd/720 φαινοταν καλυτερα απο τα hd/1080ι, αλλα κια αυτο μαλλον θεμα "προσωπικο" ειναι.
Εν πασει περιπτωσει ο δεκτης ειναι ...περιπτωση και με τις λιγοτερες ζημιες/προβληματα οπως λεει και η πιατσα!

Reaction score
114

Johny εξεφρασα μια επιφυλαξη για την μελλοντικη υποστηριξη του ψψψαμ, οχι για την τωρινη λειτουργικοτητα στον δεκτη που ειναι ΟΚ. Ακομη (περι τιβι) η βασικη μου (στην πολη) ειναι μια Φιλιπς 32" Hd ready (δηλ 720 που παιζει βεβαια και τα 1080) και η εικονα του δεκτη ειναι τελεια στα hd και αριστη στα sd. Aπλα, τωρα που απο σποντα βρεθηκα με μια 1080, παρατηρησα οτι τα hd τα δειχνει λιγακι, θα ελεγα, "σπυρωτα" , μαλλον θεμα τιβι θα ειναι. Αν θυμασαι παλια ειχαμε πει οτι τα καναλια hd/720 φαινοταν καλυτερα απο τα hd/1080ι, αλλα κια αυτο μαλλον θεμα "προσωπικο" ειναι.
Εν πασει περιπτωσει ο δεκτης ειναι ...περιπτωση και με τις λιγοτερες ζημιες/προβληματα οπως λεει και η πιατσα!
Yπαρχει ηδη patch για τεστ που εχει σχεση με τη βελτιωση του cccam.
Kαποια στιγμη θα βγει καποιο καινουριο,απλα καλυτερα θα ηταν να βγει κατι με το οσο το δυνατον περισσοτερα,και οχι απλως να βγει ενα patch για να πουμε οτι βγηκε.
Δεν υπαρχει περιπτωση με τα σημερινα δεδομενα να εγκαταλειφθει ο δεκτης.
Νεα μοντελα θα βγουν σιγουρα.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

μοιαζει πολυ με τον mvision hd 300 net combo σαν αδερφια
Moιαζει και ειναι ιδιος, εχει μεγαλη διαφορα.
π.χ. ο Edision παιρνει το δικο του patch απο τον kunibert αλλα και αλλα που ειναι για τον Opticum ΗD 403p η' Ιbox HD η' Οrton ΗD.Αυτα ειναι patch απο το Globo team και απο τον Tigertunisie.
Kαι αυτοι ετσι μοιαζουν.
Και ο DM800HD παιρνει το Blackhole που παιρνει και ο Vu+ αρα και αυτοι μοιαζουν.

Reaction score
68

μοιαζει πολυ με τον mvision hd 300 net combo σαν αδερφια
Θα τον λέγαμε "επίσημο" κλώνο του mvision. Καλοί δέκτες είναι πάντως και σε αρκετά καλή τιμή.

Reaction score
114

Θα τον λέγαμε "επίσημο" κλώνο του mvision. Καλοί δέκτες είναι πάντως και σε αρκετά καλή τιμή.
χαχαχαχα
Το ιδιο αστειο οταν το λες πολλες φορες χανει και την αξια του.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

στο ιδιο εργοστασιο παγωγης φτιαχνονται μου ειπε καποιος απλως καποιο δουλεουν ισπανια πολυ και αλλοι αγγλια alsat. ε τζονυ? τι λες εσυ που ξερεις κατι παραπανω?

Reaction score
68

χαχαχαχα
Το ιδιο αστειο οταν το λες πολλες φορες χανει και την αξια του.
Όντως αλλά εδώ μιλάμε για την πραγματικότητα που, όσοι ασχολούμαστε ερασιτεχνικά με τα δορυφορικά, γνωρίζουμε.

Reaction score
114
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

στο ιδιο εργοστασιο παγωγης φτιαχνονται μου ειπε καποιος απλως καποιο δουλεουν ισπανια πολυ και αλλοι αγγλια alsat. ε τζονυ? τι λες εσυ που ξερεις κατι παραπανω?
Οχι.
Ο Spiderbox φτιαχνεται στην Κορεα αλλα δεν θα πω που φυσικα.
Εχει ενα τημ της κακιας ωρας ο Ζωτος που αντιγραφει το λογισμικο του Spiderbox.
Γι' αυτο αλλωστε του Spiderbox βγαινουν απροβληματιστα ενω του Mvision οχι.

Reaction score
0

Σεραφειμ ο Spiderbox δεν ειναι κλωνος, δεν αντιγραφτηκε απο καποιον αλλο δεκτη και τον εβγαλε παραγωγη καποιο αλλο εργοστασιο.
Ο δέκτης είναι original

Reaction score
114

Όντως αλλά εδώ μιλάμε για την πραγματικότητα που, όσοι ασχολούμαστε ερασιτεχνικά με τα δορυφορικά, γνωρίζουμε.
Ρωτα τον Ζωτο να σου απαντησει αν ειναι ψεμματα αυτο που εγραψα παραπανω.
Τι παει να πει ερασιτεχνικα ?
Αν θεωρεις τον εαυτο σου ερασιτεχνη δεν κανεις και για Διαχειριστης φορουμ.Το ξερω οτι εχει πεσει το επιπεδο και στους mod και σε ολους και γενικα, αλλα το να κατεχει καποιος τιτλο σε ενα η΄και παραπανω φορουμ και να γραφει οτι να 'ναι δεν ειναι και το πιο ωραιο.
Προκαλει και παραπληροφορηση κοσμου.

Reaction score
0
εισαι σιγουρος για αυτα που λες? τοτε γιατι δεν κινειται νομικα κατα του ζωτου η εταιρια?

Reaction score
68

Σεραφειμ ο Spiderbox δεν ειναι κλωνος, δεν αντιγραφτηκε απο καποιον αλλο δεκτη και τον εβγαλε παραγωγη καποιο αλλο εργοστασιο.
Ο δέκτης είναι original
Δημήτρη, δεν είναι κακό να είναι κλώνος κάποιος δέκτης. Σημασία έχει να είναι αξιόπιστος.

Reaction score
0

Δεν αντιλέγω, μάλιστα εχουμε δει περιπτωσεις δεκτων που οι κλωνοι ηταν καλύτεροι, απλα σε αυτην την περιπτωση δεν υφιστατε κλωνοποίηση μιας και τους γνωριζω τους δεκτες καθως και την προελευση τους.

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab