Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

Reaction score
114
Απάντηση: Spiderbox 9000 HD Combo NEW !!!

O 9000 HD combo κάνει upgrade και στα επίγεια ή μόνο στα δορυφορικά SD ?
Τα συμπερασματα ειναι οτι
α)τα ψηφιακα παιζουν καλυτερα απο τα αναλογικα.
Αν συνηθισεις στα ψηφιακα απλα δεν μπορεις να γυρισεις στα αναλογικα.
β)η TV μου εχει MPEG-4 δεκτη και πιθανοτατα να κανει upscale ,το ιδιο και ο Spiderbox.
γ)για μενα,Spiderbox και επιγειος δεκτης της TV παιζουν καλα
δ)για να ειμαι ειλικρινης, δεν διεκρινα καποια διαφορα με αλλους επιγειους δεκτες με HDMI που χρησιμοποιησα.

Reaction score
0

απο σημερα ειμαι κατοχος ενος compo
ευχαριστω το johnny78 καθως και τον satplus (Δημητρη) απο τη λαρισσα για την βοηθεια τους

Reaction score
0

ευχαριστω φιλε μολις κανω την εγκατασταση ξεκιναω πιστευω μεσα στο σ κ που θα ειμαι πισω στο σπιτι

Reaction score
0

καλησπερα...
προσπαθω να ανοιξω το manual απο το 375 post και δεν γινετε τπτ
ξερει κανεις γιατι? η κανω καμια μλκ
ευχαριστω

Reaction score
0

ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση κωλησα λιγο στην εγκατασταση και πηρα μια βοηθεια τωρα

Reaction score
0

Παιδιά γειά σας.

Είμαι καιούργιος στα δορυφορικά και στο club.

Μόλις παρέλαβα έναν Spiderbox 9000 combo και αναρωτιέμαι αν χρειάζεται κάποιο Firmware upgrade.
Ο δικός μου γράφει Ver 04.24,LDR:Ver 00.21
και απο κάτω

Last update Aug 25 2010.

Ευχαριστώ πολύ εκ τών προτέρων

isarhode

Reaction score
114

Ναι βαλε το τελευταιο patch.Βρισκεται στην αρχη αυτης της σελιδας.Διαβασε και τις προηγουμενες απο την αρχη.Εχει θεματα που σε ενδιαφερουν.

Reaction score
0

Paidia 8elw boh8ia xafnika enw to exw sundemeno me to ethernet mou vgazei not connected allazw 8eseis sto montem allaxa kai kalodio ethernet alla pali to idio mou vgazei ti na kanw??

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

Paidia 8elw boh8ia xafnika enw to exw sundemeno me to ethernet mou vgazei not connected allazw 8eseis sto montem allaxa kai kalodio ethernet alla pali to idio mou vgazei ti na kanw??
Πηγαινε "δικτυο" - ip - αλλαξε απο χειροκινητη σε dhsp (ή αντιστροφως, αναλογα τι εχεις τωρα) μια-δυο φορες μεχρι να συνδεθει (γιατι σιγουρα θα συνδεθει, μονο περιμενε λιγο). Το μοντεμ-ρουτερ δεν παιζει ρολο (αρκει να δουλευει:116:)

Reaction score
114

Δοκιμασε αργοτερα.Ειναι κατι γενικο.Καποιες ρυθμισεις που γινονται.

Reaction score
0

Πηγαινε "δικτυο" - ip - αλλαξε απο χειροκινητη σε dhsp (ή αντιστροφως, αναλογα τι εχεις τωρα) μια-δυο φορες μεχρι να συνδεθει (γιατι σιγουρα θα συνδεθει, μονο περιμενε λιγο). Το μοντεμ-ρουτερ δεν παιζει ρολο (αρκει να δουλευει:116:)
To ekana alla tipota ti allo na kanw

Reaction score
114

Ενα προγραμμα, που υστερα απο τις εγγραφες μας,μπορει να ενωνει ολα τα αρχεια .trp που εχουν δημιουργηθει και τα μετατρεπει σε ενα και .ts
Nα ευχαριστησω τον φιλο babba που ασχοληθηκε και το εφτιαξε.

http://www.zshare.net/download/88965604299e324c/

Reaction score
3

Γειά σας!

Είναι το πρώτο μου post στο forum!Είμαι μέλος και σε σχετικό forum κι ελπίζω κι από εδώ να διευρύνω ακόμα περισσότερο την ενημέρωση μου σε θέματα εικόνας,ήχου,δορυφορικών κλπ.Αφορμή για την εγγραφή μου στο παρόν forum στάθηκε η ανάγκη να πάρω περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δέκτη Spiderbox 9000HD Combo,για τον οποίο εξετάζω σοβαρά το ενδεχόμενο να τον αγοράσω.

Διάβασα κι εδώ και στο άλλο φόρουμ διάφορα σχετικά με το δέκτη.Βασικά για αρχή θα ήθελα να ξεκινήσω με κάποιες συγκεκριμένες ερωτήσεις για να μπουν τα πράγματα σε κάποια σειρά:

1.Με ενδιαφέρει η ποιότητα εικόνας του δέκτη καθώς και η ευχρηστία.Είμαι αρχάριος στο χώρο και δεν θα ήθελα να χρειαστεί να πάρω μάστερ ή διδακτορικό για να κάνω μερικές απλές ή και πιο προχωρημένες δυνατότητες του δέκτη! Διάβαζα ότι ο δέκτης προσφέρει δυνατότητες που έχουν linux δέκτες,χωρίς ο ίδιος να είναι linux και μου ακούγεται εξαιρετικά ενδιαφέρον.Είναι όντως έτσι ο δέκτης από πλευράς ευχρηστίας? Από ποιότητα εικόνας πως είναι ο δέκτης?

2.Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω: Με τα λογισμικά του δέκτη τι γίνεται? Είδα στα σχετικά thread να αναφέρετε ότι περνάμε ξεχωριστά το λεγόμενο software patch και ξεχωριστά το λεγόμενο softcam.Που θα τα βρίσκω τα παραπάνω updates, αν αγοράσω το δέκτη?Θα δημοσιεύονται εδώ όπως είδα σε προηγούμενα posts?

3.Με τον δέκτη εκτός από παρακολούθηση κυρίως HD καναλιών και 3D καναλιών που υπάρχουν σε κάποιους δορυφόρους (σε δοκιμαστική έστω μορφή) ενδιαφέρομαι να παίξω και διάφορες κάρτες,κυρίως ερωτικές κάρτες.Συγκεκριμένα με ενδιαφέρει αρχικά να παίξω την κάρτα του ερωτικού πακέτου Penthouse HD.Μπορεί η κάρτα του Penthouse HD να παίξει κανονικά στον Spiderbox 9000HD Combo? Αν ναι χρειάζονται πολύπλοκες ρυθμίσεις ή απλά βάζω την κάρτα και τελειώσαμε?

4.Με το που παραλάβω τον Spiderbox 9000HD Combo τι κινήσεις θα πρέπει να κάνω?Τι software patch,softcam και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται (και δεν το γνωρίζω ενδεχομένως) θα πρέπει να του περάσω ώστε να ενεργοποιηθούν όλες οι λειτουργίες του δέκτη και το gift που τον συνοδεύει?Έχει σημασία από που θα αγοράσω το δέκτη ώστε να μπορεί να ενεργοποιηθεί και το gift?

5.Έχω δει δυο μαγαζιά που πουλάνε τον Spiderbox 9000HD Combo.Έχετε να προτείνετε κάποια μαγαζιά? Ειδικά όσοι ενδεχομένως έχετε αγοράσει το δέκτη, έχετε να προτείνεται κάποια μαγαζιά για αγορά του?

Αυτά για αρχή,ελπίζω να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά ,να λύσω τις βασικές απορίες για το δέκτη και να ξεκινήσω σιγά σιγά!

Θα εκτιμούσα πολύ κάποια άμεση απάντηση αφού επείγομαι και πρέπει να πάω σε αγορά HD δέκτη,ίσως και αύριο,ειδικά αν υπάρξουν θετικές απαντήσεις ως προς το δέκτη και την υποστήριξη του σε λογισμικό κλπ...

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και πάλι θα ήμουν υπόχρεως αν είχα σήμερα κάποια απάντηση στα παραπάνω ζητήματα που με απασχολούν αναφορικά με το δέκτη Spiderbox 9000HD Combo.

Ευχαριστώ και πάλι και αναμένω με αγωνία!

Reaction score
4.909

1.Η ποιότητα της εικόνας είναι απο τις καλύτερες και η χρήση του σίγουρα ευκολότερη απο δέκτες λίνουξ
2.Οι αναβαθμίσεις γίνονται εύκολα με usb stick, η ανεύρεση συνήθως σε...σκοτεινές σελίδες του διαδικτύου, αλλά ακόμη και με αναζήτηση
3.Αν πάρεις την κάρτα viaccess του Penthouse HD σίγουρα θα παίζει με απλή εισαγωγή (εκτός κι αν έχει κάποια προστασία ανηλίκων που θα πρέπει να σετάρεις)
Τα υπόλοιπα ας τα απαντησουν αλλοι, δεν ξερω κι αν επιτρεπεται απο τους κανονισμούς του φόρουμ...

Reaction score
3

Ευχαριστώ πολύ φίλε Voreios για τις επισημάνσεις!

Σχετικά με το (2) να ρωτήσω,τα λογισμικά που δίνονται σε αυτό το thread δεν είναι τα ενδεδειγμένα?Ποιές είναι αυτές οι σκοτεινές σελίδες του διαδικτύου που θα πρέπει να τα βρω?Αν δε γίνεται από εδώ θα μπορούσες να μου αναφέρεις σε pm , αν σου είναι εύκολο.
3.Απ'ότι έχω δει πλέον το Penthouse HD βγαίνει σε κάρτα Viacess.Τώρα αυτό που λες για πιθανό σετάρισμα,αν έχει κάποιο προστασία ανηλίκων,τι ακριβώς σετάρισμα εννοείς?

Αν υπάρχει πρόβλημα εδώ για τα υπόλοιπα,πες μου σε pm.

Βασικά θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς θα πρέπει να περάσω στο δέκτη μόλις τον έχω στα χέρια μου καθώς και διάφορα προτεινόμενα μαγαζιά για αγορά!

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!

Reaction score
4.909

Ευχαριστώ πολύ φίλε Voreios για τις επισημάνσεις!

Σχετικά με το (2) να ρωτήσω,τα λογισμικά που δίνονται σε αυτό το thread δεν είναι τα ενδεδειγμένα?Ποιές είναι αυτές οι σκοτεινές σελίδες του διαδικτύου που θα πρέπει να τα βρω?Αν δε γίνεται από εδώ θα μπορούσες να μου αναφέρεις σε pm , αν σου είναι εύκολο.
3.Απ'ότι έχω δει πλέον το Penthouse HD βγαίνει σε κάρτα Viacess.Τώρα αυτό που λες για πιθανό σετάρισμα,αν έχει κάποιο προστασία ανηλίκων,τι ακριβώς σετάρισμα εννοείς?

Αν υπάρχει πρόβλημα εδώ για τα υπόλοιπα,πες μου σε pm.

Βασικά θα ήθελα να ξέρω τι ακριβώς θα πρέπει να περάσω στο δέκτη μόλις τον έχω στα χέρια μου καθώς και διάφορα προτεινόμενα μαγαζιά για αγορά!

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια!
Δεν έχω τον δεκτη προσωπικά, απλά τον έχω δει, πιθανότατα και τα λογισμικά που μπαινουν εδω να είναι τα ενδεδειγμένα, ειναι πολλοί που τον έχουν και θα σου απαντήσουν. Γενικά ολα αυτά τα λογισμικά για το 99% των δεκτών "υποτίθεται" πως ειναι ανεπίσημα, οπότε δεν τα βρισκεις στις επίσημες ιστοσελίδες των εταιρειών. Σκέψου ότι και μόνο για να παίξει ο card reader νόμιμες καρτες viaccess αυτό γίνεται με εξομοίωση του λογισμικού, δηλαδή ....παράνομα, αφού δεν έχουν πληρωθεί τα σχετικά δικαιώματα στην viaccess, ούτε έχει ζητηθεί η άδειά της απο το ....99% των δεκτών!
Αν υπάρχει καποιο σετάρισμα για προστασία ανηλίκων θα στο πουν εκει που θα αγορασεις την κάρτα. Το αναφέρω γιατι σε κάρτα του γαλλικού πακέτου absat (τωρα bis) που ειχα παλαιότερα ενω άνοιγαν όλα τα κανάλια, το ερωτικό κανάλι ΧΧL δεν ανοιγε αν δεν έκανες ειδική παρεμβαση στα μενού του viaccess για να το ανοίξεις καταργώντας την προστασία

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.734
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab