- Reaction score
- 777
Λες;είμαι οριακά στο να πάω...Ποιος είναι σήμερα για Θησείο?
Λες;είμαι οριακά στο να πάω...Ποιος είναι σήμερα για Θησείο?
Λες;είμαι οριακά στο να πάω...
Εχω ξαναπαει πολλές φορές.δεν ξέρω όμως αν θα πάω σήμερα.το σκέφτομαι.ζέστη..Και μέχρι το Θησείο πως θα πας?
Εχω ξαναπαει πολλές φορές.δεν ξέρω όμως αν θα πάω σήμερα.το σκέφτομαι.ζέστη..
Μα και το ομαδικό έχει την πλάκα του...:109:Βρε κάντε ποδήλατο μόνοι σας ή με 2-3 φίλους κι αφήστε το μπούγιο και τους ακτιβισμούς. Άκου εκεί freeday... :114:
Εμένα κι ένας μόνο για παρέα....μου φτάνει...!Τα μπουλουκια δεν τα μπορω....Τα οργανωμένα μπουλουκια ακόμη λιγότερο....:136:Μα και το ομαδικό έχει την πλάκα του...:109:
(περιμένω το σχόλιο της Χριστίνας!)
7 μέρες κράτηση Πέτρο για τα sexουαλικά υπονοούμενα! :119:
Μα και το ομαδικό έχει την πλάκα του...:109:
(περιμένω το σχόλιο της Χριστίνας!)
Σου απάντησε η Χριστίνα! (για το ποδήλατο και μόνο... :116Εμένα κι ένας μόνο για παρέα....μου φτάνει...!Τα μπουλουκια δεν τα μπορω....Τα οργανωμένα μπουλουκια ακόμη λιγότερο....:136:
Καλώς τη δικηγόρο του Πέτρου! :136:Που ήταν αυτα?
7 μέρες κράτηση Πέτρο για τα sexουαλικά υπονοούμενα! :119:
Καλώς τη δικηγόρο του Πέτρου! :136:
Βόλτα με το ποδήλατο μπορώ να βγω?:103:7 μέρες κράτηση Πέτρο για τα sexουαλικά υπονοούμενα! :119:
Σου απάντησε η Χριστίνα! (για το ποδήλατο και μόνο... :116
Επίσης το συγκεκριμένο οργανωμένο μπουλούκι έχει και ιδεολογική προσέγγιση και δεν... :105:
Τι τιμωρία θα ήταν αυτη αν εμπεριειχε κι ευχαρίστηση!;Βόλτα με το ποδήλατο μπορώ να βγω?:103:
Όχι και σ' αυτό το θέμα πολιτικά βρε παιδιά! :145:Το ξύλο δεν το γλιτωνεις....θα είναι και κομμουνιστικό!
Όχι και σ' αυτό το θέμα πολιτικά βρε παιδιά! :145:
Μα αυτό λέω κι εγώ.Όχι και σ' αυτό το θέμα πολιτικά βρε παιδιά! :145:
Νομίζω οτι κάνεις ένα κτηνώδες λάθος αν πιστεύεις οτι το freeday έχει έστω και μία υποψία πολιτικής προπαγάνδας μέσα του.Έχουν γίνει άπειρες κουβέντες στο facebook και τα ιδρυτικά του μέλη αρνούνται έστω και για αστείο να συνεργαστούν σε σκέψεις "να πάμε Κερατέα με ποδήλατα", να πάμε Σύνταγμα κ.τ.λ.Μα αυτό λέω κι εγώ.
Κάνε όμως ένα μίνι γκάλοπ στα "μέλη" του freeday και θα καταλάβεις. :136: