Universal Control - Harmony One? ή κάτι άλλο?

Reaction score
14
Απάντηση: Universal Control - Harmony One? ή κάτι άλλο?

Μάλλον κάποιο πρόβλημα έχεις με την σύνδεση σου. Εμένα δεν μου πήρε ποτέ πάνω απο μισή ώρα το βασικό σεταρισμα. Το κοντρόλ είναι απλά υπέροχο. Έχω αλλάξει 3. Το πρώτο εκλαπη. Το δεύτερο έσπασε τον πρώτο μήνα και η logi μου έστειλε ένα τρίτο με 50 ευρώ χρέωση. Στο προηγούμενο Είχα περάσει μέχρι και φωτό απο τα logo των σταθμών ώστε να παταω την εικονιτσα και να πηγαίνει στο αντίστοιχο κανάλι. Αν βρω χρόνο θα το κάνω και σε αυτο.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Re: Απάντηση: Universal Control - Harmony One? ή κάτι άλλο?

Το δεύτερο έσπασε τον πρώτο μήνα και η logi μου έστειλε ένα τρίτο με 50 ευρώ χρέωση.
Δεν μας τα είπες αυτά. Σωστοί! :107:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Με ποιό τροπο συνδέεται στο ιντερνετ το Logitech? Ασύρματα ή ενσυρματα? Ειναι γενικά εύχρηστο, γιατι και εγω εχω γεμίσει και κατι πρεπει να κανω. Ποιο αζο τα Logitech ειναι περισσότερο user friently? Zizik , θα ερθεις να μου τα σεταρεις μιας και εκει βλεπω να ειναι η δυσκολία?:116::116::116:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Ενσύρματα βέβαια! Δεν χρειάζονται μεγαλεία με τη σύνδεση, να είναι σταθερή, κι ας είναι 1.5MBit όπως η δική μου. Τα έγραψα στο post #2!

Γιάννη, όλα ίδια είναι. Φυσικά θα πεταχτώ να σου το φτιάξω! :114:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
105.068

Εγώ πάλι, επειδή στο μεγάλο pc έχει μουλαρώσει το πρόγραμμα της logitech και δεν "κάθεται", το δουλεύω με ασύρματο internet στο laptop, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Universal Control - Harmony One? ή κάτι άλλο?

Δεν μας τα είπες αυτά. Σωστοί! :107:
Ναι δεν έχω λόγια. Φερθηκαν άψογα αν και χρειάστηκαν λίγο πίεση απο την μεριά μου.

Reaction score
169

Εγώ πάλι, επειδή στο μεγάλο pc έχει μουλαρώσει το πρόγραμμα της logitech και δεν "κάθεται", το δουλεύω με ασύρματο internet στο laptop, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα.
Το πρόβλημά μου είναι ότι η σύνδεσή μου είναι για το "ανδρικό γεννητικό όργανο"... με συνεχείς καθυστερήσεις και ένα σωρό άλλα προβλήματα που δεν μπορούν να λυθούν χωρίς να καταλήξεις σε ψυχίατρο...
Το θέμα μου είναι γιατί για να ρυθμίσεις το τηλεκοντρόλ σου να πρέπει να το υποστείς όλο αυτό, ενώ υπάρχουν πολλοί πιο εύκολοι, ασφαλείς και δοκιμασμένοι τρόποι που θα δούλευαν για όλους χωρίς προβλήματα...

Reaction score
14

Ένας πιθανός λόγος είναι για να έχουν πάντα ενημερωμένη την λίστα των προϊόντων που υποστηρίζουν. Οι συσκευές που υποστηρίζονται είναι τόσες πολλές που θα ήταν αδύνατον να έρχονται σε cd μαζί με το κοντρόλ. Ασε που έτσι θα Δημηουργηθει και ένα τμήμα που θα ασχολητε με την υποστήριξη και την δημιουργία updates για τις νέες συσκευές.

Reaction score
169

Δεν χρειάζεται να αναλύσουμε το ότι μπορούσαν να το κάνουν καλύτερα... υπάρχουν ένα σωρό συσκευές και προγράμματα που δουλεύουν τραβώντας/στέλνοντας updates όποτε χρειάζεται και δουλεύουν μια χαρά, ακόμα και με patches μερικών GB...
και προφανώς έχουν ήδη τμήμα που ασχολείται με updates... απλά αντί να τα βάζουν σε μια βάση που κάθε συσκευή τραβάει όποτε θέλει, τα βάζουν στο site που χρησιμοποιούν όλες οι συσκευές...
Απλά για μπάτσες σχεδιασμός...

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.709
Φυσικά και θα μπορούσε να είναι καλύτερο το πρόγραμμα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι στον σχεδιασμό, αλλά στη σύνδεση.
Η Logitech βέβαια (δυσ)φημίζεται για τα software της! :114:

Θα ήθελα να μην κάνει update όλο το software γιά κάθε αλλαγή, αλλά μόνο την αλλαγή. Επειδή τις πρώτες ημέρες έκανα δεκάδες αλλαγές, πήραν πολύ περισσότερο χρόνο απ' όσο χρειαζόταν. Αλλά έτσι σχεδιάστηκε από την Harmony πριν την αγοράσει η Logitech, να περνάει πακέτο τα settings στο remote.

Έχει και προσόντα το online, ότι έχεις τις ρυθμίσεις έτοιμες να τις κατεβάσεις από όποιο computer θέλεις, και δεν χάνονται, αφού είναι στο server.

Reaction score
169
Απάντηση: Re: Universal Control - Harmony One? ή κάτι άλλο?

Φυσικά και θα μπορούσε να είναι καλύτερο το πρόγραμμα, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το πρόβλημα δεν είναι στον σχεδιασμό, αλλά στη σύνδεση.
Η Logitech βέβαια (δυσ)φημίζεται για τα software της! :114:

Θα ήθελα να μην κάνει update όλο το software γιά κάθε αλλαγή, αλλά μόνο την αλλαγή.
'Οπως τό πες είναι για τις αλλαγές. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα.
Το πρόβλημα με τη σύνδεση υπάρχει εξαιτίας της σχεδίασης του να κατεβάζει από τον σέρβερ το ενώ περνάει το firmware... υπάρχουν 100 τρόποι να κρατάς τις ρυθμίσεις on-line χωρίς να επιβαρύνεται το user experience και χωρίς κινδύνους να brickάρεις τη συσκευή... caching, τοπικά αντίγραφα... ΄

Τέλος πάντων... αρκετά με το QQ... :)

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.494
Members
38.705
Νεότερο μέλος